Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Elden Ring
- GTA V
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Mr.Silkó #21475 üzenetére
Most viszont arra gondoltam, hogy a friss ropogós 40.000 forinttal felvértezve már nem vagyok az üzlethez kötve, és simán lerendelem Online ingyen házhoz szállítással, így ugyanúgy megkapom 203k környékén
Ugye Online nem lehet Erzsébetet érvényesíteni, ezért is szívtam mindig a MM-tal az árkülönbözőség miatt...
Update: Veszprémi Note 8 történet.
"Akkor én is leírom a tapasztalatokat: bementem veszprémi mmbe, mondtam hogy note 8at szeretnék venni, hozta is az eladó csaj. Egy piros pólót tudtam csak szerezni, le is vonta a 11%ot. Viszont kértem rá biztosítást is egy évre, mert nem bízok magamban, így majdnem el is értem az eredeti árat 😃. Utána oda kellett menni a hiteles pulthoz, hamar meglett, mert már van tesco hitelkártyám. 20 havi 0%os lett végül, havi 16409 forinttal. Persze még rám akart tukmálni eztazt, de azt már nem kértem 😃 utána meg kiadták a telót, nagyjából ennyi." Köszi gyurma888 az infóért.
Én így "szeretlek" MM...
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Előre is elnézést a litániáért, de a V30 topikban merült fel, hogy vennénk S8 Plust és Note 8-at egy fórumtárssal MediaMarkt-ban. Ha netán a topikban valaki szintén szeretne venni, annak hasznos lehet a kis szösszenet.
Betértünk párommal a szegedi MM-ba, lelkemben rőzse dalokkal S8 Plust venni. Magamhoz invitáltam egy promoter srácot, aki készségesen segített, még a lopásgátlót is levette volna, hogy normálisan körbe lehessen tapogatni.
Nem szoktam felülni ilyeneknek, de most bizony beöltöztem 3 darab piros ruhaneműbe (tehát 10% + 3 x 1% = 13%), hogy kimaxoljam lehetőségeimhez mérten az akció mértékét. Így 234.891 magyar forinton állt volna meg a telefon ára, amit én még 40.000 forintnyi Erzsébet ajándékutalvánnyal toldottam volna meg, cafeteria elem gyanánt kuporgatva. Így joggal reménykedtem a 194.891 forintos vételárban.
Az első csavart labda ott érkezett, hogy mondván a katalógustól eltérve én bizony nem vonhatom össze a két akciót, úgyhogy marad a 10%. Eközben ugye a marketing stb. Na mondom, akkor 10% is több mint a semmi, így is 202.991 forintért lesz az enyém az áhított telefon.
Hitelre rákérdeztem, hogy ha holnap jövök akkor mi a helyzet, pedig nem terveztem a vásárlást. Ő 15 havi 0%-os THM-et mondogatott ami már gyanús volt, de nem is tűnt fel.
Tanakodás, fohászkodás, végül döntés: kérjük, meg hozzá egy Clear Cover tokot is, míg be nem szerzem a kinézett Spigen tokot.
A srácok kérdezték a biztosítást, mondom majd vigyázok rá, és a tanúsítvánnyal a kasszához fáradtunk. Na ekkor jött a fekete leves, mert a végösszeg 269.990 forint volt. Mondom itt valami nem jó, de ekkor már az Erzsébetet levonta a hölgy, -40 kapásból, amit majd valahogy vissza kéne termelni, mert így "teljes áron" nem viszem el.
A srácokhoz visszatérve a következő magyarázat fogadott: nem történt baki, félreértettük egymást, a termék a sima S8-cal és a Note 8-cal együtt épp pont benne van az aktuális katalógusban, amiről a weboldalnak semmi infója nincs - pedig ki szokták írni a készülék mellé - 269.990 forintos áron. Semmi akció feltüntetve, ennyi és kész, nyilván hetek óta ennyi...
Tehát mivel katalógusos, így sem a 10% nem jár rá, sem a 10 havi hitel, ám mint kiderült amúgy se lenne összevonható, sem a ruhászkodós akció.
Nem baj, hogy az oldalon ennyi, mert ugye az online akció, de akkor mondom hogy fér össze a kettő? Az online boltban nem katalógusos?! A felületen ott díszeleg a telefon felett a Red Friday akció, nem egy kósza banner, hanem tényleg a termékre érti. Ami ugye mind az online mind az üzletes értékesítésre vonatkozik, továbbá a hitelügyintézés csak személyesen az üzletben lehetséges.
Végül égett levéllel leadtam a telefont meg a tokot, odamentem a kasszához ahol visszakaptam KP-ben a 40k-t és távoztunk.
TL;DR
Nem tudom, hogy miként lehetett ennyire elbeszélni egymás mellett, de az tuti, hogy senki sem kapja meg a Note 8-at és az S8 Plust mert katalógusosak. Ja és ez már csak a 15 havi 0%-os THM lesz ha még el is akarod hozni, havi fix 22334 forintos törlesztővel, a katalógus szerint.Ez lett volna a lényege a szösszenetnek. Bocsi a hosszú kirohanásért, de ez valahogy kikívánkozott...
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Azt tudjuk esetleg, hogy az Oreo-val együtt megkapja-e a telefon az aptx HD támogatást? Most gondolkozok megvenni az S8 plust és ez egy sarkalatos pont lenne nálam.
-
Nunder
őstag
válasz
k0c2k4 #20050 üzenetére
Ha már itt tartunk, "ár/érték" arányban honnan jön ki legjobban most egy S8+? Kattogok rajta, V30 volt kinézve idáig, de félek, hogy a G3 nem bírja már sokáig, így nem biztos hogy ki tudom várni míg megjelenik. Már ha...
Ja és függetlent szeretnék mindenképp, lényegtelen honnan. Böngészgettem a szürke importos felhozatalt, de nem biztos hogy ilyen értéknél be merem vállalni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)