Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Hamarosan lesz egy S8 telefonom, milyen üvegfóliát javasoltok rá?
Láttam az összefoglalóban a Nillkin 3D CP+-t, azonban a keresőben rákeresve sokan rosszakat írtak.Köszi!
-
-
martin0297
tag
Sokan új romról beszéltek, szóval van valami új szoftver update? Jelenleg AQH3 van. Nem is jelzi, hogy lenne valami.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz
icemad #19769 üzenetére
Én ezt a Nillkint használom, megtartja, tölti, mi kell még?
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
-
thamasz
senior tag
válasz
Mr.Silkó #19754 üzenetére
Előző off telefonomon (Z5) nagyon jól teljesített az USB Audio Player és a Neutron Player. Jobb volt a hangzásuk számomra mint a PowerAmp. Az elsőt külső fülhallgató erősítő DAC-al hasznaltam illetve Tidal hifi streamelés miatt. Most fogom S8-on is kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
atti15
csendes újonc
válasz
TheBikerider #19765 üzenetére
Vidéki vagyok, igaz nem messze Pesttől, de akkor se fér bele az időmbe, hogy oda vigyem. Itt a minap azt írták hogy a futár is a tmaxhoz viszi akkor meg már mindegy.
-
Weareus
addikt
Két hét S8-használat után jövök rá most, hogy a képernyő közepét megnyomva és lehúzva előjön egy másik képernyő, ahol egy csomó ikon van. (Samsung, Google, Microsoft alkalmazások, Youtube, Térkép, Számológép, stb.)
Pont ez utóbbit kerestem. -
janosibaja
őstag
Ha valakit érdekel: a minap itt kínlódtunk vele, mostanra kifogástalanul fut S8-on a Pixel 2 Live wallpaper.
Először a Google Háttérképeket kell feltenni.
Aztán letölteni és telepíteni ezt, a 6+ változatot.
Utána a Google Háttérképekben kikeresni az Élő Háttérképek opciót, s kiválasztani, melyik tetszik.
Nekem az éjszakai Föld megy, a bolygó éjszakai felét mutatja.
-
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Mágneses autós tartót használ valaki? Én már a harmadikat próbáltam, de ez sem bírja megtartani az s8 pluszt. Van valami ajánlott típus?
-
válasz
atti15 #19735 üzenetére
De én úgy értettem,hogy miért vinnéd oda,amikor a Samsung szervíz pikk-pakk megoldja? A szolgáltató tízszer annyi idő....hetekben mérhető...hm?
Ha nincs messze tőled Budaörs,a Tesco mellett van a "mobil" szervízük. Ott még meg is várhatod. Odaviszed, leadod és megcsinálják....vagy...írsz a mysamsung-on egy email-t,visszahívnak,elviszik,visszahozzák és kész. Ez pl.pár nap.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Vodafone, szoftver update, most érkezett.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tomiii258 #19750 üzenetére
Mint írtam feljebb is, ezt tudja például a Poweramp.
[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
kanyeww #19690 üzenetére
Módosítanom kell, amit korábban írtam...még csak 2 hetes a telóm így tesztelés fázisban vagyok
Ma edzés közben a gyári Google Play Zenével hallgattam zenét fülesen és amikor Gmail üzenetet kaptam, a zene lehalkult egy pillanatra és simán hallottam az értesítés hangját.Viszont a hétvégén, mikor a Tuskóban vásároltam, alig vettem észre a Messenger hangját, pedig direkt füleltem, mert vártam a választ. A Messengernek más értesítési hangot állítottam be, de nem hinném hogy azt elnyomta volna a külső zaj, mert a zene lehalkulását se vettem észre. Igazából kifejezetten háborogtam, hogy miért nem hangosabb zenehallgatás közben az értesítés.
Szóval fene se tudja, majd még használom aztán kiderül, úgyis sokat hallgatok telón zenét fülessel.
-
Tomiii258
tag
válasz
always #19712 üzenetére
Ha minden igaz, akkor itthon 1 év hivatalos Samsung gari, mert európai modell és megvan az eredeti Mediás számla az IMEI-vel, továbbá az itthoni Mediákban 2 év, mert érvényes rá a kinti német gari, ami 2 éves.
Valaki korábban konkrétan ezért ment be itthoni MediaMarktba, hogy ezt megkérdezze és neki ezt mondták. Elég rég volt ez a hozzászólás, de előkerestem:
[MMgari]Edit: közben olvasom, hogy lényegében sub71 is ezt írta.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Stukker1987 #19737 üzenetére
Az rendben van a simánál, ennyi tartalékkal.
-
törölt tag
Eszelősen pörög ez a topik.
-
doe2
tag
Ezt a black themet meg kell venni?
Vagy hol tudom megtalálni?
Köszönöm -
Stukker1987
senior tag
válasz
Mr.Silkó #19719 üzenetére
Nálam most a black theme hozott sokat a konyhára most.
3h45m-nél tartok 38% mellett. Wifi egész nap ON,4G csak ritkán.
Eddig ugyanez a SOT 20-25% akksi mellett volt...
AOD 6-22ig ON. Ezt nem kapcsolom ki mert szeretem...
Nálam egyébként az is + fogy lehet hogy a családi házunk eléggé árnyékol,van amikor a nappaliból nem tudok hívást indítani vagy erősen szakadozik a hang,illetve 2 router mellett is vannak nagyon gyengén lefedett pontok.
[ Szerkesztve ]
-
atti15
csendes újonc
válasz
TheBikerider #19734 üzenetére
Reggel gondolt egyet és beadta az unalmast. Azóta se kép se hang se semmi.
-
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #19682 üzenetére
Nem, ezt ugy hivjak uzlet.
Barmelyik op rendszerhez mondok peldat.
De hogy ne maradj pelda nelkul: samsung gear fit2
Minimum 1,5Gb ram belso memot igenyel...atveres
Fel lehet torni /egy file ban atirod az 1,5 ot 1gb re/ konnyeden es barmelyik 1Gb s teloval elfut. Rengetegen tesztelve, akadas mentes tokeletes mukodes. A program nem engedi csak, le van tiltva benne. Miert? Mert akkor nem kenyszerulnel uj telo vetelere.
De barmelyikhez mondok peldat, ami velem tortent, nem amit meseltek.
Mig a kartevokrol , virusokrol csak mondakat hallottam. -
-
-
dnelb
veterán
válasz
badxgirl #19722 üzenetére
a vacsi mit rövidít? sok helyen láttam már, de én vadiúj-nak ismerem a vadonatúj szóból. Komolyan erdekelne
Mr.Silkó : jaja nagyon zabál, bár nekem egész nap asztalon fekszik pl irodában, annak aki mozog egész nap és zsebben van nyilvan nem harap annyit..[ Szerkesztve ]
-
-
atti15
csendes újonc
Srácok? Ha a T-hez viszem gariztazni kb. mennyi idővel számoljak még visszakapom?
-
badxgirl
aktív tag
válasz
OCTAMD #19716 üzenetére
Az enyém 115be jött 2 hónapos Makulátlan állapotban. Adták vele a dobozt minden tartozékkal és a számlát.
Férjem s8 plust vett 140-ért, azt cserélte vacsi 0 perces s8-ra ismerőssel aki plust akart de a sima ugye olcsóbb. Így az övé 140be lett meg de ő bontotta a dobozt, vodás, 2 év samsung gari él rá.
Bár minket nem is izgat a gari, teló boltunk van, ha baja van nagyjából annyiért javíttatjuk mint más biztosítással. 😀😀😀 -
válasz
martin0297 #19706 üzenetére
A dobozban és a telefon hátuljàn volt matrica nekem.
-
-
Mr. Sword
tag
válasz
Gabmami #19697 üzenetére
Értem. Én azt hittem, hogy a flip cover lényege az, hogy az eleje részben átlátszó, és a telefon kijelzőjén látott AoD az, ami a tökön keresztül is látszik. Visszatérve a LED cover tokra, sehogy nem marad bekapcsolt az óra jelzés. Minden beállított alkalmazás jelez tökéletesen, de ilyet, hogy az időt mindig mutassa, egyszerűen nem tudom elérni.
Szerk.: Látom részben megelőztek 😀
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Gábor984 #19643 üzenetére
P10-ről jövök. Alig vártam hogy megszabaduljak tőle. Mundenben jobb az s8 de még az s7 is jobb volt. A fém ház sérülékeny és hajlik, kijelző elmegy de nem nagy bumm, hangja mind hangszóron mind fülesen mind beszédnél nevetség ehhez képest a kamerát meg nem is minősítem. Gyerek kutya fotózhatatlan. Amint nem mozdulatlan téma van bemosódik, a 3 méternél távolabbi képek főleg villanynál olajfestményszerűen mosottak amint picit nagyítasz. Természetes fény hiányában meg kb s4-s5 színvonal....
Tempó nem rossz de azért s7 után a p10en éreztem akadásokat.nem szemmel latható inkább csak úgy érezni hogy nincs olyan gyors pattogós.
Ne gondolkodj. -
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19708 üzenetére
A pici hátsón imei és sn szám es a típus
A dobozos nagyon illetve a dobozban lévő nagyon nincs sn
-
Tomiii258
tag
válasz
martin0297 #19706 üzenetére
A teló elején a kijelzőn és a hátulján is volt egy fólia (rendes képernyővédő fóliának nem mondanám, csak sima fólia, mint ahogy az ilyen elektronikai cuccokon szokott lenni) a hátsó alatt van egy címke, tippre kb tök ugyanaz a címke van, mint a dobozon (vonalkódok, imei, stb de a most doboz nincs nálam).
Ahogy korábban írtam, az enyém német MediaMarktos, de szerintem mindnek ilyennek kellene lennie, mert gyanítom, hogy ilyeneket tekintve ugyanúgy jön ki a gyárból az összes teló. -
martin0297
tag
-
dptrsk
addikt
válasz
N.otorious #19702 üzenetére
Nem minden magyar kezdődik R-rel, hanem:
Az R-rel kezdődő számsor alapján lehet megmondani, hogy magyar-e
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)