Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
Srácok!
Kérnék szépen segítséget,hátha valaki találkott már ilyennel...
A bixy gomb megnoymása után csak a starting logo jön fel aztán "bezáródni" látszik az alkalmazás. Magyarul nincs voice assistant-om...
VAlami ötlet a cache clean-en kívül? -
Stukker1987
senior tag
válasz
toto0569 #42177 üzenetére
S9 topicban is (egyértelmű hiszen a formaterv szinte azonos) gyakori téma az előlapi fólia...
Egyértelmű hogy az UV-s megoldások a legtartósabbak,ennek ellenére sokszor előfordul hogy az is "elenged" (gyaníthatóan felrakási hiányosság miatt).
Kérdés,hogy megéri-e azt az árat....
Egyébként vannak koppintások már amik olyan 4k körül megkaphatóak....
Én most rendeltem HA-ról egy sráctól teljes felületen tapadó üveget,kíváncsi leszek...
Ha nem jön be rendelek ideiglenesen gyári sima fóliát és időközben megkérem kínából a DomeGlass koppintást
Igazság szerint ez így végösszegben már ott lesz mint egy DomeGlass,de ha az első bejön akkor meg olcsón megúszom
-
-
Stukker1987
senior tag
Srácok..
Adott egy SM-G955FD...
CSC: G955F0XM2CREB
Service provider:
XEH/XEH/XSGSAmFirm-el akarnék lerántani romot de nem veszo be az FD-t semmilyen régiókóddal....
Mit csináljak?
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
A Samsung Gear beragadt a "Preparing to connect" szakaszban miután felhívta a figyelmem arra,hogy új ap frissítés van és ő azt telepíti
Mit lehet ezzel kezdeni?
Már próbáltam újraindítani a telefont,kilőni az alkalmazást stb...
-
Stukker1987
senior tag
ujjlenyomat olvasó rossz helyen van,írisz szkenner nem érzékel rendesen,arcfelismerést át lehet verni ez mind IGAZ bizonyos esetekben,de ami furcsává teszi a helyzetet az az,hogy még mindig ebben a telefonban van a lehetőségek legszélesebb tárháza ha feloldásról van szó és pár egyedi esetet leszámítva gyorsan és viszonylag pontosan működnek.
Szerintem összességében konkurencia előtt járnak,ha minőségben nem is egyértelműen de a lehetőségek számában mindenképp...A FaceID jobb megoldás amennyiben az íriszszkennerrel hasonlítjuk össze,de a telefon megfelelő pozícióba irányítása ennél is feltétel
By the way nálam nagyon jól működik az írisz cucc...
-
Stukker1987
senior tag
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Mr.Silkó #19719 üzenetére
Nálam most a black theme hozott sokat a konyhára most.
3h45m-nél tartok 38% mellett. Wifi egész nap ON,4G csak ritkán.
Eddig ugyanez a SOT 20-25% akksi mellett volt...
AOD 6-22ig ON. Ezt nem kapcsolom ki mert szeretem...
Nálam egyébként az is + fogy lehet hogy a családi házunk eléggé árnyékol,van amikor a nappaliból nem tudok hívást indítani vagy erősen szakadozik a hang,illetve 2 router mellett is vannak nagyon gyengén lefedett pontok.
[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Gyári Clear Cover helyett szeretnék üvegfóliát és talán előre is simát vagy üveget...
Tudnátok ajánlani valamit,azért mostmár van tapasztalat bőven gondolom?!
S8
[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
Srácok...
Az mitől lehet hogy a bejövő hívások esetében nem jelzi ki telefonkönyvből a kontaktot,hanem csak számot jelenít meg??
Tudom amatőr kérdés de ezer telefonomból ennél az egynél láttam ilyet....
-
Stukker1987
senior tag
Érdekes egyébként hogy családban van G3 és ugyan kevesebb a hardver,sőt ugye akkoriban a felbontás miatt kifejezetten lehúzták,mivel a Snapdragon 800-at kevésnek találták alá,de 2-3 frissítés után ugyan lassabban nyíltak meg az alkalmazások,de azt smooth animációk mellett tették.
Ezután döbbenet volt,hogy pl az S6edge néhol idegesítőbben laggolt,főleg 7.0 OTA frissítés után. Clean install javított rajta de nem lett tökéletes.
Ehhez képest volt MTK(amit úgy általában mindenki negatív értelemben jegyez meg) procis kínai telefon a családban (Leeco 1S,Meizu M5),amik mint tudjuk nem a végtelen ideig tartó fejlesztésről voltak híresek,mégis szemre jobbak vagy legalábbis azonosak voltak ezen a téren.
És most jött az S8,ami korunk csúcsát képviseli hardveresen,hatalmas fejlesztői gárdával megtámogatva szoftveres téren és mégis láthatóak nem csak 3rd part applikációkban hanem akár menübe vagy settingsnél is az akadások.
Nekem ez picit csalódás megmondom őszintén. És mégis azt kell mondjam ÉN ma ha minden szempontot megvizsgálunk (infinity display sokat nyom a latba) a S8 családot tartom a legjobb okostelefonnak!
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy Orchid Grey S8-al.
Nem vagyok Samsung fan,de a szolgáltatásaik a felső kategóriában olyan csokorban vannak (Smart Switch,Cloud,Wireless Charge etc..),ami miatt ma a legjobb Android side választás,ha már az ember ebben az árkategóriában keresgél.
Egyébként engem az Infinity Display fogott meg,mert az S6 Edge is kiszolgálta az igényeimet,de ezt a kijelzőt és formát meg kellett kaparintanom.
Amint kicsit faragni kellene az a SOT,nálam olyan 4h-t bír AOD-al,pedig nem sokat használom a telefont és nincs állandó 4G és GPS sem...
BTW azért már valahogy meg kellene oldani hogy ne csak az alkalmazások menjenek át egy egy csere alkalmával hanem azok beállításai és az account adatok is,ne kelljen mind alkalmazásban újra kreálni a fiókokat vagy kihalászni,hogy hogy is lehet restorolni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával