Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
leslien #38774 üzenetére
Nem.
Anno még mindenki szétromolta a telefonját, és ha nem éppen a századik nem működő romot teszteltük xda és egyéb oldalakról, akkor az első rom amit feltettünk, az a DBT volt. De sokan esküdtek a hong kongi romra is.Mert azok jobbak voltak, mások voltak, mindenkinek működött vele a telefon.
-
törölt tag
válasz
leslien #38769 üzenetére
S3 és S5 kiskoromban még én is azokkal foglalkoztam, de most megpróbálnám a magyart, ha van benne VoLTE, bár nem létfontosságú.
Mr. Silkó Igen, már S7 alatt is összevont romok vannak, ott OXA, ami magyar, de még az én agyam sem állt át meg még sok oldal sem.
Vagy vmit rosszul neveztem el? -
Mr.Silkó
veterán
-
válasz
leslien #37300 üzenetére
Ez egy amerikai webshop, ami eleve nettó árakat jelent. A Prime ingyenes szállítás csak az USA-n belül érvényes (valszeg még Kanada is), de még úgy is jön hozzá áfa. Tőlünk (ha szállítanák ide) az áfával (magyar áfával!) és szállítási költséggel növelt összeget vonnák le.
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien #37135 üzenetére
Üdv. Kamera terén én is nagy javulást érzek. Jó lenne ha tennél fel összehasonlító képeket a pixellel. Ha már megközelítené a pixelt örülnék. Mert lehet csak placebo. A színkezelésben érzek nagyobb változást mintha vissza vettek volna az erős színezésből és az erős élesítésből. Most nekem nagyon ok a kamerája.
-
-
SeatZola
őstag
válasz
leslien #30793 üzenetére
Persze, lehet, hogy veszek majd S9-et, de biztos nem az első pár hónapban, amikor a kezdőár durván magas. A most új S8+-on pedig mondjuk fél évesen szerintem kevesebbet fogok bukni, mint a most 8 hónapos S8-on , ami akkorra már 14 hónapos lesz!
#30800 Ákkk Lehet bennem a hiba, de nekem komfortosabb volt az S8+ fogása és a Note8 sarkossága sem tetszett! Ja és tegyük hozzá, hogy egy új Note8 lazán minimum 50eFt-al többe lett volna. Nekem nem ér annyit, főleg, hogy tényleg kényelmetlenebb volt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
treck1985
tag
válasz
leslien #30446 üzenetére
Szolgáltatótól. (Telenor) Az S8at megkapnám 150 körül. A P10et 80 körül. Az S9 meg az én előfizummal bőven 200 felett lesz. Az már a gondolt limit felett van jóval!
Az S8 még bele fér a keretbe. De ha csökkenne az ára, még jobb lenne!
Amikor vemutatták az S8at, csökkent az S7 ára?
-
törölt tag
válasz
leslien #27070 üzenetére
Én is jól bírom. Március óta s8p, utána vettem 2db s8-cat is, meg mégegy s8p-t azóta. Ezek mind megvannak...
ja és mind klón.
Most tényleg úgy gondolom, hogy az s9 nem hozza... Nem lesz rossz, sőt de annyival jobb sem mint a 8-asok, ezért hagytam ki a note-ot is.
Nem akarom ismételni magam de aki igazán okos(amilyen én nem vagyok) az most vagy tavasszal vesz egy s7e-t qva olcsón és lesz egy bőven elég jó telefonja.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz
leslien #25762 üzenetére
Mit? A visszaállítást? Nagy verzió váltásnál én szoktam, de nem kötelező, ha minden rendben működik. Most viszont ugyebár mindenképpen muszáj volt, meg fc hegyek voltak, így akkor már az órát is és a telefont is nulláról, mindenféle visszaállítás nélkül újra belaktam.
-
SharpSA
veterán
válasz
leslien #25657 üzenetére
S8+
És akkor működik csak angol kártyával, ha a készülék teljesen alaphelyzetbe lett állítva? Illetve csak akkor fog megjelenni a Membersben a közlemények alatt a béta lehetőség, ha mindjárt angol kártyával van indítva a friss rom? Az sem baj, ha a kártya már nem használható telefonálásra? -
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)