Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Felsoroltak közül egyik se igaz SABS-re. Csak nyitja a KNOX tűzfalat és betölti a listát, az app gyakorlatilag nem is fut. Ez a ~9500 beépített bejegyzés meg semennyit sem fog vissza a sebességből, közvetlenül blokkol. Nálam pl. az Invitel tudakozó felület ami megmakkan a szűréssel, de nem is használom frekventáltan.
-
Deck
titán
Dpd nálam jó egyedül a Messengerrel van gond ha kijelentkezel majd vissza akarsz. Szerencsére soha nem jelentkezek ki. De ennek a javítása folyamatban van. Adguard folyamatosan fut, vpn-t használ ami a hátránya. Meg volt, hogy a Signal nem jelezte ha hívnak és nem lehetett beszélni rajta az adguard miatt. Valamit belepiszkált.
[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz
madgie #33984 üzenetére
FB-t én Lite verziót használok, azt most próbaképpen újra telepítettem, az ok. DPD csomagom mostanában nem jött, arról nem tudok nyilatkozni. GLS viszont jött múlt héten. Annak a nyomkövetője gond nélkül betöltött. Nem tudom... igazából az összesnek van hátránya: VPN, túl agresszív szűrés, vagy megfogja a rendszert.... Mérlegelni kell, Ha nekem is az lesz, mint neked, akkor kuka. Igazából nekem az AdGuard is jól működött (Fizetős verzió). A SABS csak a fórumbeli pozitív hozzászólások miatt próbálgatom
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Nagyon tetszik a telefon, viszont 2 dologra kellene megoldás.
A lock animáció kicsit lassú, erre van még oldás?
Továbbá a launcher icon számláló az értesítéseknek szerintem bugos.
Ha a noti centerből törlöm az értesítést akor a számláló ne tűnik el addig amíg bele nem egyek az appon belülre. Ki lehet a számlálót kapcsolni? Nougat. -
madgie
titán
Ez a SABS azért érdekes egy dolog, felraktam egy régebbi FB-t, csodálkoztam, hogy nem tudok belépni, aztán az újabbal sem... persze a SABS fogta meg (akkor is, ha kivételekbe tettem a FB-t).
Ugyanígy a DPD csomagkövető se megy vele, hiába rakom whitelistbe a komplett DPD oldalt, vagy akár a böngészőt.
Szóval számomra sok értelme nincs így ennek a csoda blokkolónak...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mr. Sword #33976 üzenetére
Ott valami nem kerek, ahogy Ateszpapa is mondja. Vedd ki a telcsit, nézd át alaposan a csatlakozókat, különös tekintettel a kicserélhető USB-C portra, telepítsd újra az Oculust – ha ez eddig kimaradt volna. A szemüvegbe berakáskor csippannia kéne a telefonnak, a képernyőnek meg igazodnia kéne a szemüveg lencséihez.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Sword
tag
Semmi nem történik. Se hangjelzés, se képi változás, se semmi. mint ha csak bedugnál egy kábelt, aminek a másik vége a levegőbe lóg...
én se értem, miért lehet. volt már gyári visszaállítás is, meg sok reset, de nincs változás. -
Grenczii
tag
S7 már megvan,az a kérdés mi legyen az utód.Két éves lesz mindjárt és szeretnék váltani felfelé.S8 most már SES-ben 200 alatt van ahogy néztem induló árhoz képest az már jónak számít.
[ Szerkesztve ]
-
Grenczii
tag
Mindenki itt Oreozik én meg most örlődök S8 legyen vagy majd S9.
De Spigen a Tempered glass problémámat megoldaná ezzel a tokkal S9en:
https://www.spigen.com/collections/galaxy-s/products/galaxy-s9-case-proguard?variant=570793721857
vagy ezzel:
https://www.spigen.com/collections/galaxy-s/products/galaxy-s9-case-reventon?variant=570792443905 -
Mr. Sword
tag
válasz
Mr.Silkó #33967 üzenetére
Természetesen bekapcsolt állapotban rakom bele. Pl oculus appban elindítanék valamit, akkor kiírja, hogy tegyem bele, beleteszem, és semmi. pedig már a csatlakozót is kepucoltam, de hiába paszírozom bele, nem indul a VR.
És igen, csináltam oculus fiókot is. Le is tudok tölteni VR dolgokat, csak elindítani nem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr. Sword
tag
Használja valaki a Gear VR 2017-es verzióját?
Ma érkezett meg, a hogy beleraktam az elemet a kontrollerbe, egyből szólt a telefon, hogy Gear van a közelben. szépen telepített is mindent, utána el is indult az Ocolus, kalibráltam a távirányítót, meg minden. De hiába indítanék el bármit is, kéri hogy csarlakoztassam a telefont a Gear VR-hez, és hiába csatlakoztatom, nem történik semmi. nem lép tovább. És a 3D-s oculis home se jön be, ha csak random rádugom a telefont. mint ha nem is érzékelné. Mi lehet a baj? Ha a Gear VR be van dugva töltőre, és úgy dugom rá a telefont, akkor tölti. De semmi mást nem csinál. -
monster95
tag
Sziasztok.
El kezdtem fel tenni odina-al auj szoftvert de mindjárt megállt az elején.NEm megy tovább.Ez van ki írva:sboot.bin.lz4 -
novinyul
veterán
Sziasztok!
Mai nappal én is becsatlakozom egy S8+-l a fórumba, köszönhetően a Telenor ügyfélmegtartó csoportjának. -
batai15
félisten
Arra nincs lehetőség aod nélkül hogy játék emelem a telefont fel villanjon a kijelző?
-
madgie
titán
válasz
Tujmos #33939 üzenetére
Nem gyári, erről beszéltem, az SES mától forgalmazza, amúgy hetek óta tesztelik, milyen.
szerk: a SES-ben rakassátok fel, ha ilyet szeretnétek, mert 14 ezerért UV lámpa nem jár mellé. Nekem van, így le mertem rendelni, majd én elbohóckodom vele itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
Na most jövök a SES-ből, egy fokkal jobb lett, hogy teljesen a helyére került és mondta a srác, hogy most kaptak gyári üveget, ami elvileg elég profi cucc, 14ezer, ők rakják fel, egy folyadékot kell csepegtetni az üveg meg a kijelző közé és utána uv fénnyel kell kezelni
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #33912 üzenetére
Minek ? semmi értelme nincs ... ez olyan volt mint egy Ota frissítés !
feketedini (#33933)
Ez azoknak készült akinek már Oreo CRAP frissítés volt a telefonján !
Szolgáltatós CRAP frissítés nem létezik, szóval igen a független rom -ra készült !
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Tujmos #33927 üzenetére
Én most ezt fogom kipróbálni, a Samsung gyári fólia nekem 2-3 hetet bír csak.
-
Tujmos
tag
válasz
#00573696 #33925 üzenetére
Csak a héten 3x karcoltam volna szarrá a kijelzőt ha nincs fólia a telefonon, kicsit zavar, hogy gyűjti a zsírt rendesen, de sűrűbben törölgetem és így nem olyan para.. biztosításom nincs, szóval valamit muszáj tennem a kijelzőre, de köszi a tapasztalataidat
most is épp a gyári fólia van rajta, csak a SES-ben nem sikerült tökéletesen felrakni, és kicsit lentebb került a fólia, ott fel is tolta a tok, viszont felül a toknál van egy kis hely még, azért próbáltam érdeklődni hátha valaki használja a kettőt együtt[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Free-vel nem tudod módosítani a package name-et, ami ebben az esetben elengedhetetlen mert a Samu rendszerint blokkol.
(#33901) Deck:
Sokak számára hiánypótló.
Szerk.: Na úgy néz ki meg lesz oldva a dupla forrás szűrése úgy, hogy átjárható listák között. [link] Már forgatom is Studio-val és tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Tujmos #33924 üzenetére
Szerintem fel, engedd el a fóliát ha mondhatom ezt, sokat ront az élményből tényleg. (Én használtam gyári fóliát és mobile outfitters fóliát is) UAG pathfinder-t használom S8-ra fólia nélkül 8 hónapja kb. és voltam gyakorlaton több hétig mezőgazdaságban (elég poros közeg volt), és ha zsírmentes a kijelző akkor erős fényben ha úgy vetül a telefonra mikrokarcokkal teli van már, de egyébként nem zavaró és a mindennapokban egyáltalán nem zavaró, pedig engem idegesítene.
Ez az első telefonom amit idővel fólia nélkül használok, részben kényszerből de nem bántam meg, a következő Samsungom vagy ha netán más lesz is a nélkül használom majd.
-
Tujmos
tag
Biztos volt már, próbáltam is rákeresni, de hirtelen nem találtam.. UAG pathfinder tok felnyomja a gyári samsung screen protector fóliát s8+ on?
-
törölt tag
Mappában ott a moddolt ODIN, avval mehet a telepítés. Nekem hiba nélkül végig futott CRAP-ről, fr volt.
Vasárnap éjfélig lesz elérhető a link.
[ Szerkesztve ]
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Nekem is sikerült beszereznem az s8-at és ez az eddigi legjobb telóm pedig már volt pár.
Azt lehet tudni hogy az android 8 mikor jön ki ismét? -
törölt tag
Sziasztok Deck segítsége alapján, megcsináltam az új CRB7 frissítést sima S8-ra, hogy a PrinceComsy Odinnal telepíteni lehessen.
Épp, telepítem a telefonra, ha minden ok feltöltöm gdrivera és megosztom!
Szerk: Sikeresen lezajlott a frissítés, úgy, hogy töltöm fel gugliba és osztom
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
eladogeppc #33858 üzenetére
Ez a kérdés számomra értelmezhetetlen. Mire is vagy pontosan kíváncsi?
-
Deck
titán
Itt a SABS telepítésének menete magyarul, tőlem: SABS telepítése Samsung Galaxy S8/S8+ készülékre
technokunst7 kolléga ez alapján csinálta és jó lett neki.
A leírást majd még csinositom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Warships
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával