Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon94
tag
Szerintetek van valóságalapja, hogy az s9 páros 1000dollár felett lesz? Csak nem adják drágábban, mint féléve a note8at..
-
HaliGab23
senior tag
Oreo.. Na én visszaraktam a 7-est.
Már le lett írva, de Gear S3 okosórára nem át a rezgés, illetve volt olyan háromszor, hogy folyamatosan be volt kapcsolva a készülék, vagy 20-30-szor feloldottam az ujjlenyomattal, aztán következő feloldásnál veszem ki a zsebemből és jelszót kért, az ujjlenyomatot nem engedte. Ez vagy az újraindulás hiba, de lehet gyári feature, viszont rohadt idegesítő, hogy gyorsan meg akarom nézni, aztán a jelszót kell pötyögni.
(Nem emlékszem már mit írt ki pontosan, hogy újraindulás utáni szöveget, vagy valami mást..)Sőt, ami a legbosszantóbb volt (7-es alatt nem csinált ilyet), hogy Oreo telepítése után simán csatlakoztatni akartam a Gear S3-at, aztán a teló kiírta, hogy alaphelyzetbe kell állítani (tehát FR) és automatikusan le is gyalulta a Geart!!! Vazze...
-
Deck
titán
Az új xda-s SABS-ot próbálta valaki? Simple Adblocker for Samsung. (B betű fogalmam sincs mi
) Root nélkül reklámblokkoló, rendszer szintű, ndm fut a háttérben és minden Samsung készülékre jó. Persze ennek a telepítéséhez már haladó szint kell. Ha senki holnap kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #33392 üzenetére
Az világos, csak a kollégának nem ez irányú volt az eredeti kérdése, hanem épp az ellenkezője, ezért nem érdekes, hogy kézzel indítható-e mobilneten mentés.
Közben most olvasom az írásom, nem jól fogalmaztam: automatikusan megy csak wifin. Mármint a biztonsági mentés.
[ Szerkesztve ]
-
Imii
tag
Hol lehet beállítani hogy a Samsung account-ba es a felhobe a szinkronizalas csak wi-fin menjen?
Sehol nem találom a lehetőséget... -
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #33374 üzenetére
Siker, köszönöm mindkettőtöknek.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap Note 8-ba is céloztam rá, igaz csak angol linkkel, itt lett kitárgyalva.
Köszi TOZ, olvasom éppen, szóval üzleti célú felhasználás pénzmagért cserébe. Most nem mélyednék bele, de kíváncsi vagyok miért is vannak tiltva a szinkronizációból a g suite ügyfelek, számukra biztosan van más opció is, de kicsit gáz lenne, ha ők ezért kevesebbet kapnának a gboard app szolgáltatásából.
-
Ferdzsoo
addikt
Nem vártunk tovább.
OXMAQF7 van rajta, érdemes AQJ5-re frissítenem? Ill. most látom hogy az OXM-be beletartozik egy csomó régiókód, honnan tudom hogy akkor ez most melyik is? Nem találtam infót erre vonatkozóan az összefoglalóban. -
olahroberto
tag
Lehet hülye vagyok de hogy történik a sim reset? 😀
-
janosibaja
őstag
válasz
marquuard #33370 üzenetére
Koppintasz mondjuk Székesfehérvárra, aztán összecsippented a Térképet és jobbra lenn, a Letöltés opcióval leszeded.
Uff, látom nagyj74 már leírta, két részletben tudod leszedni. Tehát ha Győrből mész mondjuk Debrecenbe, akkor macerás kicsit. Viszont a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Nyilván rossz helyen járok de itt volt téma a navigáció. Google Maps-hez le lehet tölteni teljes Magyarország térképet, nem pedig csak egy részletet?
-
marquuard
veterán
Kipróbáltam a Messenger azon verzióját, amelyikben még nincs My Day viszont stabil Oreó óta azonnal kifagy, bétákon csak lassú volt a megnyitás. Kár érte.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #33357 üzenetére
Lehet, hogy nem jó szót használtam, mert nem emlékszem, hogy mi volt pontosan a menüpont neve, de szerintem ugyanarról beszélünk. Úgy értettem, hogy nem tiltom (pl. disablerrel), hanem kikapcsolom. Lehet, hogy eltávolítás a neve. Azért nem azzal a szóval illettem, mert magát a biztonságos mappát, mint lehetőséget nem távolítom el szó szerint (mivel nem is lehet).
Azt alkalmaztam, amivel hivatalosan használaton kívül helyezem.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #33350 üzenetére
Szerintem abba nem. Nem közvetlenül a szinkronizálásba kavar be, hanem valamilyen szabály miatt nem engedi szinkronizálni a szavakat a gboard.
-
S e t h
nagyúr
Igen. Tegnap este kipróbáltam, hogy tiltom a biztonságos mappát, nem segített.
Viszont uninstall után tökéletes, szinkronizálódnak a szavak.
De ez így kicsit gáz, főleg Google szempontból. Mi a francért akadályozza meg egy ilyen app esetében a gboard a szinkronizációt?
Én aktívan használom a biztonságos mappa alkalmazást, de ugyanígy szeretném használni a gboardot is, viszont ez így elég komoly kompromisszum.[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #33342 üzenetére
Nem tévedsz, jellemzően a dbt hamarabb frissül, de nem stimmelt hozzá az utolsó mondatod. Mert ha beteszed a sim kártyát, nyomsz egy SIM resetet, akkor ugyebár beáll xeh-re. De a dbt helyett! Tehát ezután a xeh szerint fog frissíteni.
Persze a mielőbbi frissítés érdekében később ettől még samfirmmel letölthető a dbt kóddal a független rom, és nyugodtan feltehető home csc-vel adatvesztés nélkül![ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Azoknak akik esetleg gboardot használnak. Hogyan oldjátok meg, hogy a mentett szavak szinkronizálódjanak, ha a telefonon rajta van a biztonságos mappa alkalmazás, ami konkrétan megakadályozza a gboard normális működését?
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #33337 üzenetére
Ez nem egészen így van. Mindegy, hogy xeh, dbt vagy xeu kóddal tölti le a romot, ugyanaz jön le. A lényeg, hogy mi lesz az első kód! Ha SIM nélkül indítja el, akkor xeu vagy dbt-re áll be alapból az első kód (S8+-nál egyik, S8-nála másik). Ez dönti el, hogy mikor kap ota frissítést. Magyar simmel és sim resetet nyomva mindenképp xeh-re áll be. Még az sem baj, ha ezt megteszi, ugyanis ha például a dbt régióban megérkezik az új verzió, de a xeh még várat magára, akkor nyugodtan le lehet tölteni samfirmmel dbt kóddal a legfrissebb függetlent, és fel lehet tenni home csc-vel odinnel, így megmarad minden adat! Ez pont olyan, mintha a smartswitch-csel frissítene. Így nem fog nyivákolni a készülék, hogy nyomjon sim resetet.
Azért tehető mindez nyugodtan meg, mert a dbt, xeu, xeh, stb független romok ugyanazok![ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gcleric #33335 üzenetére
Odinnal tudsz romot cserélni, bár magyarra nem feltétlen érdemes, mivel mostanság nem mindig a XEH rom kapja előbb a frissítéseket. Esetleg egy külföldi romot érdemesebb lehet feltenni, ami megfelelő csoportba tartozik – az S8 tudtommal az angol régióban, az S8+ pedig a német régióban frissül elsőként –, így a rom csere folyamat végén a SIM kártyát visszatéve beáll magyarra (XEH) ugyanúgy a rom, de előbb kapsz frissítést, mint a hazai régiós XEH készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
gcleric
csendes tag
Ha mondjuk a Speedshopban vettem volna az S8+-omat, akkor TMH/TMH/TMH helyett milyen rom lenne rajta?
Hogy tudnék olyat feltenni? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Leslie1966 #33331 üzenetére
Azt hiszem ezt csak valami külső, letölthető appal tudja, korábban más is kereste ezt a funkciót.
Töltésnél tudsz még képernyőkímélőt használni, azt gyárilag is tudja az S8.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #33314 üzenetére
Nem változtatja véletlenszerűen.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ferdzsoo #33326 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Az új széria érkezése várhatóan olyan nagyon nem fogja lenyomni az S8 árát, és ugye ha mindig a következő ajánlatra vársz, sose veszel telefont.
Ugyanakkor valóban lehet, hogy belefutsz majd egy még jobb akcióba, vagy éppen az S9 fog meg annyira, hogy megbánod a gyors döntést.
Nem sokat segítettem ezzel, mi?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Egyébként minden röccenésre a 2D hardveres gyorsítás a berögzült megoldás, mindenre azt javasolták, amióta él a funkció.
Persze S8-nál már kérdéses a létjogosultsága.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
megfogadtam az itt tanácsoltakat és figyelem az S9-et megelőző akciókat a nagy áruházláncokban, most futottam bele ebbe.
600EUR-ért elég jól hangzik a plusz, persze látszik rajta hogy az S9 érkezésére gyúrnak. 24-ig van ugye az akció.
El is tudnék menni személyesen megvenni, a kérdés már csak az hogy van bennem egy olyan forgatókönyv, miszerint hogyha lemegy ez az akció, kijön az S9, és rá 1 hónapra meg akciómentesen fogják 500EUR-ért árulni?!
Van ebben ráció, vagy érdemes lecsapni most rá szerintetek?
Mér december óta várok. -
Leslie1966
senior tag
Nekem az hiányzik a
z S7 Edge után, hogy a zárképernyő háttérképeit váltogatja egymás után véletlenszerűen.
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #33271 üzenetére
Töltsd le a samfirm nevű progit. Azzal olyan régióst szedsz magadnak amilyet akarsz.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
eladogeppc #33305 üzenetére
Nagyon jó rom az a AQL5...
@Mr.Silkó Nálam se fogja meg a felbontás a telót,teljesen fluid minden.Volt sok iPhone-om is,ott is vannak ugyan így mikrólaggok...
@Magdie FB app viszont tényleg jobb ios-re,bár mind a kettőn egy f.s meg igy is😶
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Miért van az hogy fullhd-ben felvett videó sokkal smoothabbnak, jobbnak tűnik a telefonon visszanézve mint a fullhd tv-n? Ott mintha még is akadna néha. Vagy csak azért van mert Wifin keresztül nyomom a tvre?
-
Locutus
veterán
AOD-t nem lehet valahogy feltételessé tenni?
Mint pl a régi noteomon, hogy kézzel legyinteni kell a képernyő előtt, hogy bekapcsoljon, és csak pár másodpercig van ott.
Az állandó jelenlétét kissé feleslegesnek tartom. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #33306 üzenetére
Megértem az álláspontodat, de attól én még nem kell, hogy egyetértsek veled. A Facebook alkalmazás minden rendszeren és hardveren egy f@s, a QHD felület meg nálam baromi folyamatos, nagyon elvétve találni apró laggot benne, pedig csakis QHD-n használom. Elhiszem, hogy nálad vacakol, de te is fogadd el, hogy nálam meg nem (és nem csak elnéző vagyok vele). Az Android bármilyen vason képes megdöccenni olykor, de ez nagy részben a külső alkalmazások optimalizálatlanságának a számlájára írható. Előfordulhat, hogy valamilyen téren hiba van nálad, akár a feltelepített appokat tekintve, akár a beállításokat nézve.
Az Oreóról meg nem nyilatkoztam egyáltalán, mivel én még Nougatot használok, és ez így is marad addig, amíg meg nem jön az OTA update.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #33291 üzenetére
De miért kötöd az ebet a karóhoz? Icecave, meg én is iOS-ről jöttünk, mindketten leírtuk a véleményünket, mindketten tudjuk, milyen bugos az iOS 11, de mindkettőnknek szemet szúrt, hogy be-beszaggat az S8(+), WQHD-n. A fejlesztői beállításokat is ismerem, kábé a Kitkat óta, szóval szerintem nyugodtan elfogadhatjuk, hogy ha valaki folyamatosabbnak látja a (belakott) Oreo-t, az nem azért van, hogy kitalálja magának, hanem azért, mert esetleg zavarta az addigi röcögés.
BTW a FB Androidon borzalom továbbra is, a feleségem i6-osán jobbanegy, mint az S8-on nekem. Amúgy még az i7 is megvan, szóval látom, melyik hogy működik.
Sok mindenért szeretem az S8-at, de az eléggé gáz, hogy ilyen hardvernek túl nagy falat néha á WQHD+. Persze lehet nem véletlen, hogy az iPhone X kisebb felbontású kijelzőt kapott, talán nem a pixelmániára mentek rá, hanem a folyamatos 60 fps-re.
-
eladogeppc
veterán
Na vissza raktam az S8-amra a Nougat--ot. Az új OS fluidsága csak placebo volt.
Teljes felbontáson sehol nem szakad. Nekem úgy néz ki a Telenor-os ROM volt gagyi.
Most amit itt valaki felrakott AQL5-ös van fent és a korábbi Google keyboard is meggyógyult !!! -
kislaci
senior tag
Aki ezt a high contrast témát használja és swiftkeyt is használ annak ajánlom a swiftkey high contrast témáját is. Elég jól néz ki a kettő együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA