Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcleric
csendes tag
Felraktam az Adhellt, kinyírta a play áruházat. Van megoldás arra, hogy működjön a kettő együtt?
-
gcleric
csendes tag
Pie alatt van működő megoldás a gyári samsung mail, üzenetek és gmail appokon az olvasatlan levelek számának kijelzésére? Oreo alatt működött, itt nem találok rá megoldást.
-
gcleric
csendes tag
Oreo alatt működik a gyári gmail ikonon az olvasatlan levelek számának jelzése?
Ha nem, milyen biztosan működő és kevés gányolást igénylő megoldás van rá? -
gcleric
csendes tag
Az AOD nem változtatja a helyét, csak ha fel lett oldva a készülék. Egész éjszaka megy, ugyanott. Nem lesz baja a kijelzőnek? Oreo alatt mozog az AOD?
-
gcleric
csendes tag
Lockolt kijelző esetén is le lehet húzni a gyorsmenüt felülről, és néhány beállítás használható is azonosítás nélkül, pl. némítás, gombok átrendezése, zseblámpa, stb. Ezt hogy lehet letiltani?
-
gcleric
csendes tag
"AQL5 (Nougat) to CRB7 (Oreo) update.zip:"
Nekem nem AQL5 van, hanem AQJ5, ez mitől van így?
-
gcleric
csendes tag
Nekem ilyenek vannak rajta:
Fólia: [link]
Tok: [link]
Ebben a kombóban jó eséllyel túlélne sérülés nélkül egy komolyabb esést is.
Amint korábban írtam, rendszeresen kiveszem-visszarakom a Gear miatt, nem mozdult meg a fólia (a boltban rakták rá).
A tok tökéletes folytatása, nem akad meg az ujjam az edge-nél. Az előző telómat (A5 2017) egyszer ejtettem el, előlap-hátlap csere 55e lett volna (egyébként tökéletesen működött utána is). Nekem az S8 is ugyanolyan csúszós. Egyéni preferencia kérdése, de én jobban szeretem tokban fogni. Ez az eddigi legjobb telóm, nem cserélem egy ideig, utálnám nézegetni a karcokat rajta. -
gcleric
csendes tag
válasz
sanyi0627 #34123 üzenetére
Nekem van rajta üvegfólia az UAG Plasma tokkal. Bementem egy normális telóboltba, az egyik srácnak pont ugyanilyen volt, mutatta, tetszett. 5000 volt, rátették, azóta is remek. Nem jön fel, szépen kerekedik oldalt, nem is látszik, hogy rajta van. Edge működik vele. Ki-be pakolom a Gear-be, amihez ki kell venni a tokból, akkor sem lesz baja a fóliának. Sajnos a típust nem tudom fejből, valami 4 betűs neve van és kínai, de alig van valami a papírjára írva (nincs nálam a papírja, elég noname-nek tűnik, de működik).
-
gcleric
csendes tag
Ha mondjuk a Speedshopban vettem volna az S8+-omat, akkor TMH/TMH/TMH helyett milyen rom lenne rajta?
Hogy tudnék olyat feltenni? -
gcleric
csendes tag
A telómat a T-nél vettem, így TMH/TMH/TMH. Ezt azt jelenti, hogy a frissítés a T-n keresztül jön? Azt mondták, hogy nem szolgáltatófüggő a készülék, ez igaz lehet?
-
gcleric
csendes tag
Sziasztok,
S8+-ra UAG Plasma tokot vettem, de mivel oldalt a lekerekítés miatt nem fed, ezért szeretnék rá ütésálló fóliát. Melyik marad meg rajta ezzel a tokkal?
Szerk: olyan fóliát szeretnék, ami a lekerekítést is fedi. Amiket youtubeon láttam, azok itt nem kaphatók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+