Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Sokkal igényesebb alapjáraton. Kinőttem már abból – majd te is ki fogsz –, hogy aprólékosan állítgassak minden egyes lényegtelen beállítást, nekem pont, hogy kifejezetten zavaróan hat, ha mindent az utolsó ikonig egyesével kell személyre szabni. Ez számomra ugyanolyan haszontalan véglet, mint az iOS 0 testreszabhatósága. Az Experience felület egy arany középút.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #33287 üzenetére
Az iOS felület pörgősségét hagyjuk, használtam eleget, amit az utóbbi időben csináltak vele, az kritikán aluli. Egyfajta berögződés az emberek agyában, hogy az iOS smoothabb, pedig dehogy.
Lejjebb kell venni a különböző animációk skálázását a fejlesztői beállításokban, és máris pattogós lesz a felület.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
madgie #33287 üzenetére
Igazad van, tényleg laggosabb qhdn. Többen is írták egyébként.. Más kérdés hogy nekem tökéletes fhdn, egymás mellé raktuk haverommal az ő S8asaval qhdn, én semmi különbséget nem láttam... Van aki a laggot nem látja, én meg a nagyobb felbontast hogy szebb lenne
[ Szerkesztve ]
-
-
Divinity
őstag
válasz
sultansmith #33281 üzenetére
És ezeket mind tudja a Nova is
Nagyon sok a beállítási lehetőség csak ki kell használni, ha csak felrakod és "jóvanazúgy" akkor persze puritán de a teljesen személyre szabható így úgy néz ki, azt csinálja amit TE szeretnél.
A Google Companionnal pedig Google Now paneled is lehet oldalt, Sesame Shortcuts-al pedig instant kereséseket tudsz csinálni mindenholMr.Silkó: Hát úgy kell összerakni ahogy te szeretnéd, mindent tud amit a gyárit és plusz dolgokat, nem látom értelmét egy több erőforrást használó, lassabb, kevesebbet tudó használatára.
De persze ez csak én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
válasz
Mr.Silkó #33280 üzenetére
Nekem sem tetszik a Nova. Még az 5.xx időkben talán, ott jól jött a puritánság, de szerintem ma már többet vár el az ember.
Evie Launcher ftw! Nagyon szép és gyors. A swipe downra azonnal keresés, swipe upra all application, szép smooth háttér blurrel. Pazar.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Divinity #33272 üzenetére
"Novát használok a szutyok SE launcher helyett (...)"
Ez egy kicsit erős, már ha a gyári Samsung Experience kezelőfelületet kritizálod. Szerintem például egyértelműen a legjobb az androidos launcherek között. Én például az itt gyakran egekbe emelt Novától hányok, totál igénytelen.
-
a.sebi
őstag
Cellainformációk alapján is tájékozódhat a goggle ! Olvassátok el a felhasználói feltételeket !
De akit ez zavar az ne használjon telefont ! Mert mindíg tudni fogják hol vagytok !
Egy példa 2 hete vagyok ausztriában , 4 szer voltam a hofer (aldi) ban , egy hete minden youtube video előtt egy ku.va hofer es reklámmot nyomnak az arcomba 😣 -
Divinity
őstag
válasz
Gábor-KJ #33265 üzenetére
2 féle BT headset van rákötve, egy Sony és egy JBL, egy itthon egy a melóban. Hibátlanul megy mind a kettő.
Android Wear is tökéletesen működik, semmi panasz.
Hétvégén (péntek-szombat) csapatépítő tréningen voltam, nem volt időm tölteni a telefont közben, csak a netet nyomtam le(amúgy se nagyon volt térerő se) és 40%-al jöttem haza az eddigi 15 óra uptime 3 óra sot-al szemben ez nekem meggyőző volt.
Novát használok a szutyok SE launcher helyett, az is tökéletesen muzsikál.
A rendszer érezhetően gyorsabb lett nálam.
Az új noti rendszer számomra nagyon király mert 5 féle levelezés szinkronizálódik a telefonon valamint több féle IM is így nagyon jól rendszerezi a dolgot.
A PiP módot YT esetében nagyon gyakran használom, szombaton hazafelé pedig rájöttem, hogy Maps esetében is nagyon hasznos.
Összességében én tökéletesen elégedett vagyok az Oreoval, pedig előtte fontolgattam, hogy megválok az S8-tól. -
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #33270 üzenetére
Jah, Server Maintenance Free !
Akkor nem is fog.
Kérlek benneteket, linkelnétek XEH vagy PAN ROM-ot ? Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Melyik ROM-ot érdemes PAN-onnra visszarakni ?
XEH lett a kódom ezért kérdem.Köszönöm !
SZERK: Ha valaki tudna linkelni egy Telenor-os ROM-ot, megköszönném , mert innen meg sem indul
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Oreoban lehet allitani az edge beállításokon belül a villogo szelek színeit alkalmazásonként is? Ez nekem új
-
eladogeppc
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
eladogeppc #33262 üzenetére
Nem is értem, hogy hova kapkod itt mindenki össze vissza.
Volt már olyan, hogy az első körben működőképes lett volna egy android frissítés?
Nem emlékszem ilyenre.Azt pedig, hogy bárki is kijelenti - nála hibátlanul fut az oreo - az kb nonszensz.
Legfeljebb nem aknázza ki nagy mértékben a lehetőségek tárházát - mint pl bluetooth, wear stb.. -
laktop
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a telefonomra (S8) telepíteni az Android Auto alkalmazást, de "Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban" üzenettel nem tudom telepíteni. Van valami megoldás, hogy mégis feltehessem, és használhassam? -
eladogeppc
veterán
Oreo:
- 2 bluetooth headsettel bajok vannak. Mire a két füles felcsatlakozott már az halál volt.
Utána hogy ne legyen annyira öröm, képernyő kikapcsoláskor folyamatosan bepittyentett a bluetooth értesítés.
A lezárt képernyőre is folyamatosan feljön, hiába kapcsoltam ki minden értesítést.
- Lehet hogy picit folyamatosabban működik, de ez lehet placebo effekt is.
- Nálam jobban merül. Eddig lazán megvolt az 5 óra SOT játékkal netezéssel, most a 4 alig jön össze. Ugyanazok a beállítások és programok lettek felrakva.
- picit talán szebb
- napi használat során nincs észre vehető újdonság.
- kamera talán jobb lenne ???
- ujjlenyomat olvasó mintha jobban muzsikálna
- bugok azért vannak szerintem. Samsung böngésző néha megadja magát.
Nekem ezek a meglátásaim evvel az Oreoval kapcsolatban. -
madgie
titán
válasz
bigdady #33256 üzenetére
Nekem gyári launcheren sincs meg az egyik app ikonja (Oreon), de már lesz@rom
-
marquuard
veterán
Hol lehet megnézni azokat az alkalmazásokat, amik alkalmanként-folyamatosan kifagynak? Írja is, hogy melyik hányszor de nem találom.
-
Deck
titán
A korábbi xda-s téma, amitől feketék lesznek az értesítések a statusbart lehúzva, Oreon is működik.
-
bigdady
nagyúr
válasz
thedarkfox #33232 üzenetére
Persze
-
Deck
titán
válasz
thedarkfox #33229 üzenetére
Érdekes. Nálam mindenhol van led jelzés.
-
bigdady
nagyúr
válasz
thedarkfox #33229 üzenetére
Min fontosra vagy sürgősre kell állítani az értesítés fokozatát
-
thedarkfox
senior tag
Túl sok a nem oreos bejegyzés.
Visszaraktam énis a nougatot mert nincs led jelzés eseménynél.Azon kívül nemvolt baj vele.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
siege5 #33213 üzenetére
Szia!
Nehéz megmondani, hogy 2-3 év múlva mennyire lesz gyors az S8, de az mindenképpen bíztató, hogy a 9 és fél hónap alatt, mióta nekem megvan a készülék (S8+), nem lassult egyáltalán a működése, semmilyen tekintetben, pedig én nem szoktam gyári visszát csinálni, se a frissítéseknél, se máskor.
-
siege5
aktív tag
válasz
madkiller #33216 üzenetére
Hoppá értem, több helyen akkor picit rosszul informálják az embert, ez elég félrevezető.
Nos akkor valószínű a kérdésem is okafogyott még, mivel nincs még két éves az s8, így pedig nem lehet kalkulálni egy régebbi felület alapján.
Ha mégis van aki előrébb lát, mint én nos annak akkor megköszönném a felvilágosítást -
siege5
aktív tag
Akkor lehet rosszul rövidítem, vagy hasonló, én a TouchWizre gondoltam, mint felület.
A legtöbb tesztben még olvastam róla.
Pl itt is :
https://www.telefonguru.hu/hir/Hibajavitast_kapott_a_Galaxy_S8_2017-07-05[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam külön témát, és konkrétan ezzel a telóval lenne kapcsolatos a kérdés, nézzétek el, hogy ide írom a kérdésem.
Azok akik kicsit jártasabbak benne, hogy látják a TW-t is figyelembe véve (ami tudtommal még mindig leterheli a rendszert, hiába foltozgatták), ha nem is jelenleg, de mondjuk 2 év múlva nem lesz nagyon kevés a 4gb ram? (bár most nagyon gyors több teszt alapján is, viszont sok készülékben már ettől többet adnak, ami egyrészt lehet ramhajhászás is.)
Anno volt már S4-em, és 2 évre rá nagyon megette a rendszer és TW(na jó a 2016os p9-es 2 gigával is ugyanígy járt), de más modelleknél ezt nem tapasztaltam, tovább volt használható.
Mivel nem 2 év múlva cserélném, nem szeretnék újra ilyen problémába bele futni.Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Reseteltem a Vibert szerintem az a gond hogy én a Viber értesítésekben az oreoval jött kibővített értesitésekben a hívás értesítéseket (ami alapból nincs jelzésen van) átállítottam hogyan jelezzen... Valószínűleg az Oreo ezen beállítása nem megy a viberrel így hagytam gyárilag a ne jelezzenen most (ami amúgy jelez híváskor is...). Na mind1 ez most oké , de s3 továbbra sem jelez csak némán...
-
Zoli133
addikt
Kezdem azt hinni hogy rohadt nagy pech-em van a samsunggal. Nyáron/Ősszel 2x volt szervizbe mert hívás közben recseg (kivéve ha a samsung feliratra rakom a mutatóujjam hátul). A vége az lett hogy cserélték. Nos, most a másik készülék is ezt kezdte el....
-
sgeza
veterán
válasz
bigdady #33205 üzenetére
Ez fura, nekem megy rendesen. Azt tudod, ugye, hogy nem automatikusan menti? Tehát az utolsó pillanatban még rá kell nyomni kézzel egy mentést, mielőtt leszeded/átállsz másik telóra!
A drive-on nem látod így közvetlenül. A biztonsági mentesek között látod, hogy van viber mentésed, és mi a legutóbbi mentés dátuma.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Mert oreo előtt lementettem és csak a felét kaptam vissza mikor visszatöltöttem... Így kapott egy clean installt a viber backup nélkül, úgy hogy üzeneteim a holdban, viszont az oreo óta kapott üzeneteim kellenek és mégegyszer nem akarom eljátszani...
És mert a gdrive-on nem is találni hol a mentési fájl így esélyem sem volt visszaállítani a korábbiakat teljesen (ezért kapott clean installt akkor már)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Nálam teljesen el vannak szállva a viber értesítések
Ha a viber beállításokban nyomok egy alapértelmezett beállítások visszaállítását akkor elszállnak az üzeneteim és regisztrálhatok legelejétől vagy csak a beállítások resetelődnek vajon? Nem szívesen törölném az üzeneteim.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Nyomtató topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- További aktív témák...