Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
madkiller #52311 üzenetére
Milyen gombokra gondolsz?
Ja és próbáltam ezt az Always On Display értesítéseket de nekem csak ikonokat tesz ki ott. A nézetstílus részletesen van és az AOD-n kivűl részletesen is mutatja. Lehet én értettem félre de nem kellene ott is részletesen mutatnia nem csak ikonokba?
-
dkovizoli
addikt
válasz
madkiller #49852 üzenetére
Igen, tudom. Felraktam a bétáját, mert abban kapcsolható a sötét mód és azon bekapcsoltam a blokkolót. De a nem bétában direkt nem. Eddig ott is szűrt az adhell, most nem, csakúgy mint a canaryban. Pedig rendszerszinten kellen neki. Szerintem valamit csináltak vele,vagy samsungék vagy google ügyködik valamit a háttérben. De ehhez EnterR fórumtárs sokkal jobban ért.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
madkiller #49565 üzenetére
THX! Én ezt raktam fel. A menüje szimpatikus volt.
-
Probert75
addikt
válasz
madkiller #49561 üzenetére
Ezek közül a bixby remapper-ekből melyiket érdemes használni? Vagy mindegyik jól működik?
-
fjudors
aktív tag
válasz
madkiller #49505 üzenetére
gonosz leszek...
paypal?
setracker?
banki alkalmazások?
ebay?
safe cloud?
IGO?
nokia here?
trusted?
lottó monitor?
fast tech?
elmü?
kréta?
e szivacs?
telegram?
bp menetrendek?
Smart city?
trackchecker?
work log?
munkaidő?
crypto tracker?
hbo go?
tv go?
Netflix?
smart things?
nova?
locus?
ttr?
ikea?
xda?
Tapatalk?
business calendar?
smooth calendar?
pH?etc...van még...
csak így elsőre, mert nem bántás, de nem mindenkinek az alapból integrált gyári programok, meg a közösségi programok fontossak[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz
madkiller #41209 üzenetére
Nekem se lenne gondolom a gyárival, egy dolog miatt váltottam: a szóköztől balra lévő gomb mindig az utoljára használt funkció marad. Nekem ez nagyon béna. A gboardnál bal vessző, jobb pont. Illetve hosszan nyomva egyéb karakterek. Talán még volt egy-két apróság. Kicsit jobban paraméterezhető. A másodlagos karakterek is jobban elérhetők szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
madkiller #36544 üzenetére
Nekem nagyobb problémám az ujjlenyomat-olvasóval az elhelyezkedésénél az, hogy nem az igazi az érzékelése sokszor, hiába regisztrálom újra/többször az ujjaimat a beállításokban. Van, hogy ötször elutasít egymás után. Ezért várom már a képernyőbe épített megoldást a Samsungtól is.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
madkiller #36340 üzenetére
Ez nem egészen így van, mert nem a Google maps az alapja, ez tévedés! A Google valóban megvette, de úgy hagyta a fejlesztő csapatot! A Google térkép vesz át infót a wazéból, és nem fordítva! Nem kitaláltam, hogy frissebb a waze térképe, hanem mert több ízben már tapasztaltam, hogy így van!
Ja, és a tervezési algoritmusa is sokkal jobb![ Szerkesztve ]
-
-
fecosrac
tag
válasz
madkiller #35355 üzenetére
Biztosan igazatok van, de ez csak a kisebb problémám vele. Mint írtam, egyrészt a bill mérete sem az igazi és a swifthez képest sokszorosa a félre gépeléseim száma, másrészt a javaslatok is jóval lassabban jönnek.
Nem is gondolkodtam ebben az utóbbi időben, de így hogy most felhoztátok a témát és összefoglaltam a véleményemet, azt hiszem vissza is váltok szépen. -
-
marquuard
veterán
válasz
madkiller #34022 üzenetére
Uhh, én már 0.0.10-nél járok, itt-ott módosítgatom magamnak meg nem várom meg sose a release-eket, leforgatom gyorsba gépen.
Duplikátumokat már szűri, nem kerül betöltésre. Bár nem látszik a felületen, de kezeli.
Közben nyomozgatom, hogy a DPD nyomkövetést miért tiltja, elméleti síkon megvan, már csak ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
válasz
madkiller #33216 üzenetére
Hoppá értem, több helyen akkor picit rosszul informálják az embert, ez elég félrevezető.
Nos akkor valószínű a kérdésem is okafogyott még, mivel nincs még két éves az s8, így pedig nem lehet kalkulálni egy régebbi felület alapján.
Ha mégis van aki előrébb lát, mint én nos annak akkor megköszönném a felvilágosítást -
-B-
senior tag
válasz
madkiller #33038 üzenetére
"Sztem is az S9, miatt lett vissza vonva csak marketing fogás."
Még mindig nem értem az ilyen teóriákat. Miért lenne az jó marketingfogás a samsung számára, hogy visszavonja a frissítést az s9 kiadása előtt?
A csalódott S8 felhasználók fejvesztve rohannak majd s9-et venni, csak azért hogy azon nyomban oreo legyen a készülékükön?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
madkiller #23336 üzenetére
Köszönöm, meg is figyelem, de azt mindenképp hozzátenném,hogy ha igazad is lesz (remélem), akkor minden újraindítás után legalább egyszer figyelmeztet.
Megint egy alap kérdés, de nem feltétlen kötődik az S8-hoz, más esetben is megkérdezném: DEX-et, wireless töltőt lehet a konnektorba bedugva hagyni, ha nem használom? Tehát akkor nem fogyaszt minimális áramot sem, ha nincs mire/minek leadnia?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...