Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
BoneDragon #51735 üzenetére
Egy valaki járt így már a fórumban, de még a beta romban, neki friss telepítés oldotta csak meg a problémát.
-
madkiller
őstag
Sokkal folyamatosabbnak érzem a piet, akksi az elején jobb volt azt szokásos hullámzó vonal követte valamikor jobb egyes napokon gyengébb. Hangerőre nem vettem észre változást, de ezt csak lehet én nem érzékeltem, jól hallok mindenkit. App inkompatibilitást nem tapasztaltam, (eddigi föverzióknál mindig tapasztaltam) hangrögzitőt nem használok. Gesztus vezérlést IX-óta várom samuba, nálam mindent vissz , hogy végre nem látom a szoftveres gombokat. UI bejön, külön pirospont a lekerekítéseknek, már meguntam a szögletességét.
-
-
madkiller
őstag
52perc kijelző után 90%ot mutat a beta4, otthon wifi hálózaton. Ez érdekes lesz kíváncsian várom az aksi időt.
-
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #50491 üzenetére
Ha fontosak a telekomos appok, akkor a magyar nyelvűeket playstoreból tudod telepíteni.
Felraktam a beta4et, tényleg folyamatosabb animok lettek, kisimult a rendszer. -
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #50486 üzenetére
Nem tudom, hogy állítottad el, de semmi negatív nem származik abból mi a csc-d. Alapvetően a sim kártya határozza meg, amit friss telepítés után érzékel.
-
madkiller
őstag
válasz
laszlolczka #50484 üzenetére
Logikus lenne, hogy ugyanaz az azonos, hardver miatt, de nem azonos. Semmi gond végül meg lett
-
madkiller
őstag
Aki S8+ra szeretné az update4et: [S8+ G955F]
-
madkiller
őstag
válasz
laszlolczka #50455 üzenetére
Azok S8 linkek. Én S8+ verziót keresek.
-
madkiller
őstag
S8+ra tudja valaki linkelni a beta4et? Valahogy most nem találom
-
madkiller
őstag
Én ezt úgy oldottam meg beta előtt, hogy smartswitchel lementettem a telefonom a laptopomra. Sms , jegyzet, appok, fiókok, stb. képek alapból memkártyan vannak, amit folyamat ment a nasra is. Ezután factory reset , feldobtam a szükséges oreot és rá az update zipet. Majd miután beléptem a telóba smart switchel elkezedtem vissza állítani. Tökéletes lett a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
6,5" kijelzős telefon egy 65"os qled tv ára
-
madkiller
őstag
válasz
sebgutkopf #49924 üzenetére
Én korábban még azt olvastam, hogy note 10be teszik bele először a grafént.
[ Szerkesztve ]
-
-
madkiller
őstag
Adguard content block bővítmény, konfig után teszi a dolgát rendesen samsung browserbe.
-
madkiller
őstag
válasz
BoneDragon #49794 üzenetére
Már 2 kábel nekem is elromlot, mert kitágult a type-c csati vagy nem tudom. Az elkoszolódás is előfordul, eltömődik szösszel a port és nem tud rendesen a helyére menni a csati. Legutóbb 1 hónapja vettem új kábelt még az s6 töltőjével is úgy tölt , mint egy álom.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz
szemesi69 #49685 üzenetére
Szerintem mióta odin van megszámlálhatatlan telefon ment be garira más szoftverrel. Nem ez az első s serias mobil ahol ezt kitalálták és eddig még miatta senkit sem vámoltak meg miatta, mivel amit felraksz vele az hivatalosan aláírt samsung os. Amíg a knox számláló nem ugrik nincs gari vesztés.
-
madkiller
őstag
Srácok a pieba végre van lomtár a galériába vagyis "kuka".
-
madkiller
őstag
Pieon találtam egy beállítást amitől totál kisimult a telefonom működése. Az előző osekben is volt hasonló, de ott nem így működött.
Lényegében rendesen lelehet fagyasztani az appokat, h ne fussanak sosem háttérben. Van vagy 6 játék a telefonomon, amit kb sose használok csak van és mint mindent feltelepített app közbe turkál a hattérben , hogy a telefonon végzett tevékenységeidet marketing célból elküldje. Tehát bettem ebbe a listába az összes appot, amitől nem várom el, hogy értesítést küldjön, ilyenek a pdf olvasó, qr kód olvasó, de még a banki appok is , sőt nagyjából a közösségi appok maradtak engedélyezve. Beállítások: eszkozkarbantartó->akkumlator , 3 pötty , beállítások, alvó alkalmazások. -
madkiller
őstag
válasz
fjudors #49508 üzenetére
Fele sincs meg, de
Hik-Connect, Hilti On track, mi home, solid explorer, qfile, kinemaster, vimage, obdeleven, car-net, scientific kalkulator, pinterest, shazam, hbo go, ps app, poweramp, mx player, tubemate, genius scan, kyocera print, stb, rar, bluemail, teszi a dolgát. -
madkiller
őstag
válasz
fjudors #49495 üzenetére
Jelentem hívás blokkolás ugyanúgy megy 9esen. Nem szoktam hívásokat rögzíteni ez a probléma nem érint. Egy hibát találtam eddig az irisz szkenner , viszont az arc sokkal jobb lett, mint eddig. Sebesség jó, bluetooth megy, gps megy , ujjlenyomat megy. Netezni, telefonálni smsezni lehet. Facebook , reklám mentes youtube tökéletes. Sötét téma patent , galéria app , one ui remek. Alkalmazás info újra elérhető az alkalmazásra hosszan nyomva ez a 8ból hiányzott. Gesztus vezérlés a legjobb. Akinek nem kell a hivasrogzites és nem zavarja , hogy pár hétig nem megy az irisz az nyugodtan tegye fel.
-
madkiller
őstag
Nem 100%os minőségű a kép, Balin lőttem egy taxiból, de elég érdekes egy épület ,úgyhogy gondoltam megosztom
[kép][ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz
Ferenczi Áko #47994 üzenetére
A videó link lemaradt, de így látatlanba gondolom, hogy neked azért fullhd , mert le van véve a telodról a felbontás. ( Gyárilag 1080p, amit feljebb tudsz állítani 1440pre)
-
madkiller
őstag
Melopow másnak se megy az októberi frissítéssel? Csak a telefon képernyője klónozodik a tvre.
(korábban és régen használtam vmikor a télen azóta porosodott) -
madkiller
őstag
válasz
GileraRC50 #46881 üzenetére
Huawei lehet papíron jó telefon, meg valóban gyors is. Viszont kezelőfelületén csalódni fogsz, ha már megszeretted a Samsungét.
-
madkiller
őstag
-
-
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #38585 üzenetére
Nincs összehasonlítás alapom, de elvagyok a pluséval, nincs nagy kezem. Egyszer nem fogtam meg a lencsét.
-
madkiller
őstag
Nem rég volt szó, hogy 4-5 frissítés óta lassú a facebook app, legújabb frissítéssel új bootanimaciója van és az egész gyorsabbaknak tűnik.
-
madkiller
őstag
válasz
Ateszpapa #37482 üzenetére
Nekem is merült, mint a titanic, de tapasztalataim, hogy hiába nézegeted az aksis appokat, kb 6.0 óta nincs megfelelő jogosultságuk. Úgy tudod észre venni, hogy vmi garázdálkodik a háttérben, hogy nem olyan sima a telefon működése. Nekem is gyorsan merült nem rég. Közbe töltögettem le játékokat mindegyikkel játszottam kb 10 percet, de nem töröltem le, mert úgyis van hely minek. Vahy 20-30at letöltöttem. Levettem az értesítési jogosultságukat, mindig alvó módba tettem őket. Úgy döntöttem letörlöm a 2/3át meg pár appot, amit nem igen használok.
Végeredmény az lett, hogy újra jó az aksi idő és újra smooth az OS. Tehát a google több verzió óta fejlesztett doze módja még mindig sz*rt sem ér. -
madkiller
őstag
válasz
sebgutkopf #37029 üzenetére
Régen én is a google biztonságit használtam, de most ami bejön az a Samsungos főleg, ha install előtt smart switchel a gépre teszed a cuccokat. Az összesnek, háttérkép , sms, beállítás visszajön, kivéve az appok beállításai. Ezt kellene még fejleszteni és akkor a smart switch itunes szint.
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #36440 üzenetére
Nekem a clear view össze karcolta az S6omat , sűrűn kivettem és nem szereti + a kemény hátlap közé ékelődött porszemek foltossá koptatták az üveg hátlapot. Erre is vettem kicsit keményebb tokot párszor kivettem mindig a jobb felső sarkánál kezdve és az ezüst kereten a jobb felső sarkán van 2 db karc. Eddig a szilikon tokok jöttek be nekem legjobban még, ha nem is a legdesingosabbak.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz
Den Hadnagy #36276 üzenetére
Ajánlom a 0.5x-1.0x-0.5x beállítást
-
madkiller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+