Hirdetés
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tujmos
tag
ezt nekem is produkálja.. mostanában kicsit ritkábban, pár hónapja viszont szinte folyton.. s8+ telekom
-
Tujmos
tag
szervíz árak ebből nincs meg valakinek a legújabb?
-
Tujmos
tag
itt nézd meg esetleg:
eszközkarbantartó->akkumulátor->alvó alkalmazások -
Tujmos
tag
előtte oreon is le volt titlva és semmi gondom nem volt belőle, legalábbis nem vettem észre, azért gondoltam, hogy feleslegesen ne kínlódjon itt se.. viszont azt nem értem miért más feladatkezelő jön elő ha navigációs gombokat használok, mint amikor teljes képernyős kézmozdulatok van kiválasztva
-
Tujmos
tag
válasz
Tujmos #51765 üzenetére
na megvan a ludas, egyenként végig mentem mindenen, a samsung experience kezdőképernyőt ha tiltom akkor nem nyitja meg a jelenleg futó appokat, de csak gesztus vezérlés esetén. megnéztem ha a navigációs gombokat választom, akkor teljesen máshogy néz ki a jelenleg futó appok listája, valahogy meg lehet oldani, hogy teljes képernyős kézmozdulatoknál is ugyanaz jöjjön elő mint a navigációs gombok esetében?
-
Tujmos
tag
csináltam egy fr-t miután telepítettem a pie-t, és mivel eltűnt a bk disabler, felraktam a package disabler prot, remekül működik, letiltottam nagyjából mindent amit az oreon is tiltottam, viszont most a navbar gesztus vezérlése nem tökéletesen működik, esetleg van valakinek valami ötlete mi van tiltva aminek nem kéne?
-
Tujmos
tag
valakinek megvan a legfrissebb samsung készülékek javítási árlapja, mert én csak a 2018 áprilisit találtam. köszi!
-
Tujmos
tag
néha kicsit látszik, hogy be van égve a kijelző, de nem mindig látszik, mikortól cserélik tutira a kijelzőt? (csak mert nem akarok feleslegesen sorba állni, és húzni a szerviz idejét is) valami sample fotót tud valaki feltenni?
-
Tujmos
tag
Apkmirroron böngészgettem és látom, hogy van egy csomó programhoz sokkal frissebb verzió. Gondolom android piehoz kiadottak, vagy frissebb telefonnal előrébb járnak verzió számban. Van amiből használtok frissebb peogramot? pl felraktam a 9-es verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
most jövök a debreceni SES-ből, kaptam új kábelt és megkérdeztem nem tudják esetleg frissíteni a telefont hogy ne telekomos rom legyen rajta, és mondták hogy nem, sőt én se csináljam, mert nem fogják tudni garanciában javítani utána
-
Tujmos
tag
telepiteni tudtam, el is indult
-
Tujmos
tag
ha apkmirrorról telepítem a legújabb algalaxy appsot pl, akkot utána fog frissülni magától vagy mindig nekem kell apkmirrorról tölteni a legfrissebbet?
-
Tujmos
tag
ez egész jó árban van pl személyes átvétellel
-
Tujmos
tag
válasz
OttoGriffin #45126 üzenetére
nekem a fülhallgatóm jack dugójánál a gumiborítás szakadt meg, gond nélkül cserélték, annyi, hogy ilyenkor lefuttatnak vakami programot a telefonon, hogy rendben van a garancia és kész, kb 20 perc
vidd magaddal a számlát amit kaptál a telefonhoz -
Tujmos
tag
megjött a júliusi telekomos frissítés s8+-ra
-
Tujmos
tag
valakinek nincs tapasztalata akkumulátoros érintő tollal?
tudom, miért nem vettem noteot, vagy cserélem le..
még kb 2 évig használni szeretném ezt a készüléket, nem szeretem cserélgetni, úgyhogy szeretnék egy tollat az s8plusomhoz..köszi, ha valaki emgosztja tapasztalatát!
-
Tujmos
tag
válasz
Mo Bill #43617 üzenetére
a vezeték nélküli töltés működik, ha valahol tudsz venni gyorsan egy töltőt
szoktam.olyat, hogy valami rongyhoz ütögetem az alját a telefonnak, attól is kijöhet az a kis nedvesség esetleg, utána meg megfújkálom, hogy tuti kijöjjön
ha semmi nem segít, esetleg vizezd be a csatlakozót egy kicsit és utána ütögesd ki belőle a nedvességet
persze csak saját felelősségedre -
Tujmos
tag
ja egyébként gond nélkül cserélték a fülhallgatómat, csak egy kicsit várni kellett
-
Tujmos
tag
válasz
enginev3.0 #42996 üzenetére
note 8
-
Tujmos
tag
válasz
goldister #42979 üzenetére
itt látszik mennyire fedi a kijelzőt
-
Tujmos
tag
bocsi az offért, de segítség kellene, androidos topicban annyira nem vagyok otthon, tőletek kérdezném, hogy valaki használ hívásrögzítő alkalmazást ami sd kártyára tudja menteni a telefonbeszélgetéseket automatikusan? köszi
-
Tujmos
tag
válasz
enginev3.0 #42888 üzenetére
a samsung clear covert próbáltad már? nem tudom milyen lehet, de gondolom az feszül rendesen és edigitalon most az is akciós, bár nem tudom, hogy s8-ad vagy s8 plus-od van
ha bemész egy SES-be ott kibontják neked és rápróbálhatod a telefonodra[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
válasz
enginev3.0 #42878 üzenetére
ha van lehetőséged, érdemes személyesen átvenni
-
Tujmos
tag
válasz
enginev3.0 #42875 üzenetére
Mr. Silkó 2ezerért árul egy csomó tokot, nézz szét
edigitalon meg már 590ért van szilikon tok, kérdés mennyi védelemre van szüksége a telefonodnak[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
tudtok olyan angol oldalt, ahol szokott lenni akciós s8, s8+, s9, s9+ vagy note8?
milyen külföldi fórumokat vagy oldalakat szoktatok olvasni, ami androiddal, samsung telefonokkal foglalkozik? januárban tértem át iosről, az androidpolicet szoktam olvasgatni azóta -
Tujmos
tag
válasz
petya2012 #42634 üzenetére
a gyári fóliát használom mióta megvettem a telefont, 2x rakták fel a SES-ben, egyszer sem sikerült hibátlanra.. most magamnak tettem fel, szerintem jobban sikerült, mint nekik
azt azért tudni kell a gyári fóliáról, hogy ha igénybe van véve akkor 1-2 havonta cserélni kell, január végén vettem a telefont és ez a harmadik fóliám -
Tujmos
tag
válasz
Airness23 #42606 üzenetére
én is ios-ről jövök, nagyon sok év után..automatikus javítást nem használtam se ott se itt, de a gépelés az elején tényleg egy kicsit zavaró volt, de már kezdem megszokni a gboardot, azóta egyre kevesebb a melléütésem még "vakon" gépelés mellett is
az viszont tetszik, hogy mindent, tényleg mindent meg tudok csinálni androidon
-
Tujmos
tag
A speedshopon 5100 forint a samsung keyboard cover s8+ -hoz
-
Tujmos
tag
megfogdostam élőben egy domeglassal ellátott telefont, bár ne tettem volna.. tök jól le van kerekítve a széle, nagyon szuperül érzékel. 2 hátránya van, ami visszatart, nagyon drága és vastag
-
Tujmos
tag
megjött a telekomos májusi frissítés
-
Tujmos
tag
ezt a tokot használja valaki? és ha igen esetleg Debrecen közelében lakik-e?
-
Tujmos
tag
válasz
BigBlackDog #40744 üzenetére
van valami oldóanyag ami leszedi az uv-s üveget, de leszedi az oleofób réteget is a telefon kijelzőjéről, én ezért nem rakattam fel. én az elejétől fogva csak gyári fóliával használom, mert néha dolgozom nagyon poros környezetben is.
szerintem nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább -
Tujmos
tag
válasz
BigBlackDog #40739 üzenetére
15ezer az uv ragasztós üveg, 2100-3000 forint között kapsz gyári fóliából 2 darabot, gyári tokkal kompatibilis, én uag tokkal használom, vágni kellett belőle így már nincs gond vele, de 1-3 havonta kívánja a cserét
-
Tujmos
tag
most volt egy kis szabadidőm és próbáltam utána olvasni ennek a project treble témának, és azt találtam, hogy az s8 és s8+ nem fogja megkapni
ki mit tud erről, illetve, hogy ez mennyire gáz ez nekünk -
Tujmos
tag
elviekben a telekomos rom készen van, valaki kapott már frissífést? crd9
-
Tujmos
tag
beállitások->kijelző->automatikus fényerő->használati minták visszaállitása
ha ez után se működik jól, akkor megpróbálhatod kalibrálni -
Tujmos
tag
válasz
mazsiii92 #39851 üzenetére
januárban váltottam sok év iOS után, kellemesen csalódtam
s8+ t használok, nálam mondjuk 1 napot kibír a telefon, de a melóhelyen vezeték nélkül töltöm, a kocsiba meg gyári samsung töltővel, így otthon nem is kell töltsem a telefont, és internetezés közben nincs az a parám, hogy bármikor lemerülhet a telefon, mint az iphone 6s plus nál.. -
Tujmos
tag
köszi a sok bejegyzést memóriakártyával kapcsolatban, bár eszem ágában sem volt kártyát venni, azért sikerült 12ezerért egy 128 gb-os kártyát venni
-
Tujmos
tag
Haligali!
Ugyan nincs most rá szükségem, de lehet, hogy veszek egy memóriakártyát. A kérdésem, hogy mi a maximum írási és olvasási sebesség, amit az S8 plus tud? -
Tujmos
tag
válasz
eladogeppc #39266 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...