Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Returnal végigjátszva.
Nehezebb játék az átlagnál, de szerintem nem olyan nehéz, mint amilyen a híre. Összesen 7x haltam meg a játék során és csak 2x ölt meg boss. Persze kell hozzá némi ügyesség a kontrollerhez mert aztán kell lőni, dashelni, ugrani és egyéb gombokat nyomkodni kb egyszerre miközben a bullet hell-t kapjuk az arcunkba. Viszont tanulható a játékmenet, hozzá lehet szokni, nekem is az első pár óra volt necces, utána már egyre jobban ment.
Egyébként nem hozott szégyent a Playstation exkluzívokra, a minőség összességében ott van azon a magasságon ahol megszokhattuk. A látvány, a hangzás, a feeling, a játékmenet smooth-sága, az új gép és kontroller kihasználása, pazar. Ez tényleg egy nextgen játék. Egyetértek a kritikai pontszámmal, 85 körülire raknám én is.
Mellesleg az első rogue like játék volt amivel játszottam, szóval akinek ránézésre tetszik a játék, van türelme ahhoz, hogy belejöjjön és nem topa a kontrollerhez, azoknak bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest