-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
hyggelig #44975 üzenetére
Egyébként én sem, de ebben az esetben most megtörtént, és különben is csak a sokadik hobbim tárgya nincs elérhető közelségben. Majd lesz ez is , mint mondtam, majd az ősbemutatón!
Jelenleg fontosabb a kerékpár, és az autó cseréje, de ez ugye nem ebbe a fórumba tartozik.
Figyu, minden tiszteletem a tiéd, nem kell még tovább bizonygatni, értem! Egyébként meg főleg az Amd a ludas. Nincs elég processzoruk kb. semmibe. Nincs asztali gépbe gpu, cpu, és konzolokba sincs elég. Pár hónapja vettem egy Ryzen 3100x processzort, mert olcsó kellett, és most néztem nincs szinte semmi belőle. Ebből kéne a legtöbb legyen, és nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest