Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
-
(rögzített hozzászólás)
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és megint játszani lehet érte!
MLB The Show 25 Digital Deluxe Edition
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
hyggelig #44975 üzenetére
Egyébként én sem, de ebben az esetben most megtörtént, és különben is csak a sokadik hobbim tárgya nincs elérhető közelségben. Majd lesz ez is , mint mondtam, majd az ősbemutatón!
Jelenleg fontosabb a kerékpár, és az autó cseréje, de ez ugye nem ebbe a fórumba tartozik.
Figyu, minden tiszteletem a tiéd, nem kell még tovább bizonygatni, értem! Egyébként meg főleg az Amd a ludas. Nincs elég processzoruk kb. semmibe. Nincs asztali gépbe gpu, cpu, és konzolokba sincs elég. Pár hónapja vettem egy Ryzen 3100x processzort, mert olcsó kellett, és most néztem nincs szinte semmi belőle. Ebből kéne a legtöbb legyen, és nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest