Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord_Sordi
csendes tag
válasz
Atomgeszi #119584 üzenetére
Én is így vagyok vele PS4-n belenyomtam 7 órát ismerősöm ideadta anno kölcsönbe., aztán félbehagytam. Utána volt a covidos akció, h ingyen be lehetett húzni a complete editiont. Úgy voltam vele hogy majd PS5-n folytatom egyszer. Mikor megvettem a PS5-t a KV-nal járt hozza a Forbidden West, így mondom, akkor ideje nyomni PS5-n. 20-25 órát beletettem már de sokkal sokkal jobb élményt nyújt PS5-n. Nekem már ez is brutal szép. (Tudom h a második része egy magasabb szint) Kb a történet közepén járok és imádom. Nem hiszem el h elsőre hogy nem fogott meg, mert sztem ennek van a legjobb tutorialja, ahol nem éreztem h ez egy tutorial, hanem a történet szerves része. Befejezem az első részt és pörög majd a második rész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest