Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricshard444

veterán

Játszottam 2 órát a GT7-tel kormánnyal és H váltóval.

Elvárásom a GT 5 és a Sport utáni csalódásaim után ebben a szériában nem voltak túl magasan, de sikerült bőven megugrani azokat.

Végre meghozta számomra a versenyzés élményét ez a rész. Eddig olyan steril, sebességérzet nélküli, statikus valami volt a verseny.
    Itt az új kamera móddal /vagy csak nem találtam eddig soha más részekben/ olyan szint visz bele, ami már nagyon hiányzott. Arra dől a kamera amerre kell, először hajó érzésem volt, de aztán megszokható, igy is sokkal jobb, mint a hagyományos.

A fizika pozitiv irányba változott, igaz az infók leközlése a kormánnyal az megmaradt egy olyan határon, amit nem lépnek át az ilyen fél szimulátorok, de azért a lényeget átadja.
    A kuplung kezelését látom kritika illette pár hozzászólással lejjebb, én nem éreztem rosszabbnak, mint bármelyik kontrollerrel is játszható játékot, olyan fél megoldás, mint mindig.
    A grafika szép, a fények és az időjárás változás ami ilyen szinten varázst tud adni.
    A hangok sajna borzalmasak még mindig, ezek a hajszáritó hangú valamik nálam nem nyerőek, ez eléggé ki tud venni az élményből.
    A menü lassúnak érződik, a sok elsötétülés 2-2 másodpercre mig bejön a másik képernyő nem a legjobb, tekintve, hogy kb ennyit tölt be egy futamot is a konzol.
    A sok feljövő monológ ablak is elég idegesitő, értem, hogy minden köré kell valamit irni, de ez sokszor frusztráló.

Összességében lehet nem hangzik túl pozitivnak, de a versenyzés örömét, mint olyat, nagyon jól átadja, teljesen kielégitő.

Vannak dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés