Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz yle_greg #99714 üzenetére

    Vagyis itt az a kérdés, hogy ha valaki ekv. 15 -től 600 -ig le akarja fedni a dolgokat, akkor az mennyibe fáj neki, ha bemegy a boltba?

    Sose értettem miért kell mindent is lefedni, de itt még egy megjegyzés: Az olyan nagy gyutávú teléknél ahol vágni kell (mert nincs elég nagy teléd) ott nem működik a ekv. szorzó. Ott csak gyutáv meg szenzor pixelsűrűség van (ebbe gondolj bele egyszer).
    Nem mellékesen van már olyan APS-C váz aminek nagyon közel van már a pixelsűrűségi a m43-hoz. Ezzel messze nem azt akartam mondani, hogy még több pixel kéne, sőt vsz. nem kéne tovább menni ezzel.
    Szenzorban meg maximálisan aginor-al értek egyet (max a sorrend más): AF, kiolvasás sebessége és gyak. ebből központi zár.

    Nekem pont elég a saját gondjaim, nem nagyon érdekel mibe ugranak be tömegek, vagy nagyon max. azért, hogy ki tudok próbálni cuccokat és ha nem jön be nem bukok nagyot rajta. A fotós cuccok talán még rosszabb mint az autó, kiléptél a boltból és mindjárt legalább a negyedével kevesebbet érni. Használt cuccoknak kicsit lassabb az áresése (váz talán nem).

Új hozzászólás Aktív témák