Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
Mercutio_
félisten
-
Dolphin
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vagy 2 olcsó fotós/elektronikai boltot angliában-londonban, ahol olcsón tudok nézelődni?
Előre is köszi! -
.mf
veterán
válasz Mr.Csizmás #45015 üzenetére
Pedig néha előfordul
Dolphin, innen szemezgess.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mr.Csizmás
titán
van köztünk medikeres?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Studi
veterán
Ha valaki szeretne jószenzoros EVF-es kitet, ennek csalóka a címe, mert nem említi, de van benne egy EVF is, úgy szerintem egész korrekt az ára.
-
madgie
titán
És hogyhogy nem hoztad még el?
Amúgy tényleg nem rossz, kitobit meg VF-2-t eladni, máris barátságos árú szotyi szenzoros gépe van az embernek (a meglévő fixei közé)
HollyBoni: csillagban egyértelmű megváltás, nappali körülmények között ugyan a dinamika jobb, de én elvoltam a G3-mal is
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ez egy allat dolog [link]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #45019 üzenetére
Ha lenne nem érdekelnének a márkaboltos árak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Oly-Service
tag
Egy új márkaboltos ár: [link]
Olympus Mintabolt és Szervizátvevőhely
-
.mf
veterán
válasz Oly-Service #45026 üzenetére
Szép, szép...
... de már sztem mindenki a kistesóra van ráindulva. Ha most vennék, valószínű, hogy én is inkább azt venném.
Van esetleg híretek a következő EM5 frissítés dátumáról?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Studi
veterán
válasz Oly-Service #45026 üzenetére
Kérdés, tán másokat is érdekel: régen meg voltak külön jelölve az akciós árak az árlistában pirossal, azokra nem volt érvényes a Prémium Klub 85%-os kedvezmény. Most se ennek, se mondjuk a PM2 duplakitnek nem piros az ára. Ezek hogy viszonyulnak a klubkártyás kedvezményhez? Akciósnak számítanak, és továbbra sem érvényes rájuk?
-
Studi
veterán
válasz schawo #45031 üzenetére
Gyakorlati szempontból talán mindegy is, mert ha használja is a redőnyt, azt az expo elején kinyitja, majd hosszú másodpercekig, akár percekig nyitva van, eközben többször kiolvassa a szenzort, és abból "építi" fel a képet folyamatosan, majd a végén becsukja. A kétféle zár közti nagy különbséget okozó hatások (shutter shock, rolling shutter) ilyen képeknél szinte észrevehetetlenek.
-
.mf
veterán
válasz Oly-Service #45036 üzenetére
Igen? Szóval 297.5k-ért EM5, 12-50, 45, HLD6 meg egy hátizsák.......
Irigykedek./ gyorsan romlik a cuccaim piaci helyzete, nem mintha el akarnám adni őket
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Studi
veterán
-
Freddy76
addikt
A betyárját... Ez nagyon csábító...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
gorgo
őstag
Ez már csak ilyen, kár ezen agyalni, fotózni kell! Amúgy is állat fények vannak és végre vége a szürkeségnek! Akár egy kihelyezett szabadtéri fröccsözős "balhét" is rendezhetnénk valamikor. Elegem van a sötét pincékből, és kint egyre rövidebbek a szoknyák...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Freddy76
addikt
A talis topikban szerveződik hétvégére egy tali Balatonfüreden. Fotózás, bográcsozás, pálinkázás. Szállás van még, de csak szombatra is le lehet jönni.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest