Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hümm, depipreview képeket elnézve egész összeszedte magát az Oly, bár nálam még mindig a G3 felé áll a zászló az EVF és az ártyikulatív kijelző miatt, ugyanakkor 14-150 megléte esetén lehet, hogy más lenne a vélemény , ez a cserélhető "markolat" is nagoyn jó ötlet, jöhetnek majd az elborultabbnál elborultabb kiciócó megoldások
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
MLaca
őstag
no, most jöttem meg nem egész egy órája bécsből, az oly sajtónapjairól. e-p3 volt tesztre, íme:
- AF: optimális körülmények között, bekapcsolt folyamatos AF mellett (NEM AF-C!) ÉS az új optikákkal valóban nagyon gyors, de nem gyorsabb a pana gh-2-nél, ráadásul sötétben jócskán lassul és "vadászik", majd feladja.
- OLED kijelző: fantasztikusan szép a képe (lásd xz-1), azonban engem zavart az érintésérzékenysége. ha le is tiltottam (egy adott felületet kell megnyomni a kijelzőn), magától visszakapcsolt, ha nyakban hordva vittem, mert hozzáért a hasamhoz egész felületével, így ott is, ami unlockolja és azt vettem észre, hogy az előttem haladó csajok fenekét magától (!) fotózza.
- képminőség: lásd majd cikkben, rengeteg képet hoztam (csináltam).
- beépített vaku: hasznos, semmi extra -> lásd e-pl sorozat (kivéve, hogy itt nem bounceolható)
- af segédfény: kicsi, nem mindig tud megfelelően segíteni az af-nek, de hasznos, mert az esetek többségében tud.
http://mlzphoto.hu/
-
HÁZIGAZDA
mesélj személyes benyomásokról! két kérdés:
- összességében az af "na végre, rendesen megcsinálták!" érzés, avagy szerinted "kicsit parasztvakítás, a pana rendszer még mindig sokkal biztosabban áll rá a témára bármilyen fényben, igazából ehhez képest az e-pl2-é sem volt sokkal rosszabb"?- ugyanígy a szenzor: a képeknél alapvetően azt érzed, hogy szépen előreléptek, vagy igazából csak jpg-mágia, és nincs különbség a régiekhez képest?
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
FEDman
addikt
"ha le is tiltottam (egy adott felületet kell megnyomni a kijelzőn), magától visszakapcsolt, ha nyakban hordva vittem, mert hozzáért a hasamhoz egész felületével, így ott is, ami unlockolja és azt vettem észre, hogy az előttem haladó csajok fenekét magától (!) fotózza."
Wow, látod ez a jövő, az intelligens fényképezőgép, tudja mikor és mit kell fotózni!
-
MLaca
őstag
- af: na végre 67%-ban, 37% marketing
- képminőségről semmit nem tudok, majd megnyitom a képeket (madj az orfokat is valahogy..)- magánvélemény: ha meg tudom venni a 12/2 obit, akkor jó lesz az e-p1 is, igazából csak a vf-2 hiányzik, de az nagyon. összességében baromi gyorsan működik az e-p3, igazi szép vas, de még megvárom a következőt a sorban
-
FEDman
addikt
Durva mód összerakták ezt a 12/2-őt, már csak az árán kéne egy kicsit faragni.
-
MLaca
őstag
igazából hű de művészi fotókat senki se várjon, végigloholtatták velünk bécs belvárosát, igazából k.rva meleg volt és tűzött a nap, meg mindenki rohadt fáradt volt. hazaúton majdnem elaludtam vezetés közben, szal gáz, na. szép és tulajdonságmutató képeket majd akkor fogok, ha tesztre lesz nálam a gép (1-2 héten belül).
-
MLaca
őstag
mindenki ezért verekedett az újságírók közül, én meg megszereztem
ja, az tetszik még, hogy akár marokalt nélkül is lehet használni az e-p3-t, baromi szép úgy az ezüst. a csavarmenet gusztán van megcsinálva, nem zavaró, nem kell bele dugó, ha nem teszel fel rá markolatot.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Akkor kezdjük: E-P3 tesztfotók
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
HÁZIGAZDA
válasz SpongyaBob #2021 üzenetére
kint van a mi cikkünk is, nem igazán örülök a konkurenciás linkeknek...
-
HÁZIGAZDA
válasz SpongyaBob #2023 üzenetére
köszi. nem foglalkozunk ilyesmivel, de pont az EXKLUZÍV!!! pixinfós szaroknak nem örülünk, hülyegyerekek.
-
HÁZIGAZDA
azért, mert nagyképű, arrogáns, felvágós, erőszakos seggfejek. mert igyekeznek izomból tárgyalni a gyártókkal. és igen, mert emellett még hülyeségeket is írnak alkalmasint, minden egyéb erényük mellett (mert nyilván nem kevés energiát tesznek azért a tartalomba).
-
Messer22
senior tag
HI
Olvastátok, hogy a pentaxot megvette a ricoh?
4/3rumors-on van hír..Messer
-
-
FEDman
addikt
válasz Messer22 #2029 üzenetére
Nemrég még az volt a hír, hogy valójában nem lesz APS-C Pentax EVIL, de még csak nem is tervezték és a Q-t komolyan indították csatába ebbe a kategóriába.
Na ezután arra gondoltam, hogy még 1-2 év és utána már csak az lesz a kérdés ki fogja felvásárolni a Pentaxot.
Úgy látszik tévedtem.. -
Warter
addikt
Tanácsot kérnék, hogy megéri-e ezt megvenni ennyiért vagy gagyi illetve drága.
-
HÁZIGAZDA
csak hogy fokozzam a kedélyeket:
- a GF Pro 100%
- NEX-7 augusztus 24-én, NEX-9 később
- sok új obi ide-oda ősszel(asszem kitartok az e-pl1 mellett, megvárom, mit hoz még 2011)
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
de mit hozhat? Kvázi mindent megkaptunk(am) amit lehetett... feltéve, hoyg a szenzor lépett előre egyet.
amúgy baromira elgondolkodtató egy D7000is. Ahoz azonnal ott a 15-105vr+70-300vr+sb800 ami így alapból igen ütős....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HÁZIGAZDA
válasz Dare2Live #2046 üzenetére
beépített evf, tökös kialakítás sok tárcsával, g3 szenzor és af stb. vinnék, mint a cukrot.
a d7000 valóban nagyon ütős, de már ehhez a konfighoz is egy komoly állvány kell, valamint nagy és nehéz. ráadásul egy 12-50/2,5-3,3 zoommal szépen kontrázna a kisebb és könnyebb m43 csoport.dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest