-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #41999 üzenetére
az egyébként még mindig a fejemben van, amit írtál.. mi volt azzal a csövessel? hogy beengedte a mozi alkalmazottja, valószínűleg??.. ezen azóta sem bírok napirendre térni
-
madgie
titán
Franc egye meg, annyi jót írtok a Zikszmenről, már komolyan tartok attól, hogy ha jó a film, akkor mi lesz a moziban a szivatás? (mert mindig van)
Beül az előttem lévő sorba a helyi férfi kosárlabda csapat? Mindkét oldalról kifogok egy-egy fészbúkkirályt? Röhörgve dobálják mögöttem a szoláriumozott svédek a popcornt? Valami sékság tuti lesz, olyan még nem volt, hogy ne legyen
-
devil-k
nagyúr
Remekmű, egy nem szokványos "thriller" a mindennapokból.
Pompeji
4/10Unalmas, nem igazán tudott lekötni. A látványtól sem estem hanyatt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Devid_81
félisten
Nehez errol spoiler mentesen irni.
A szuperhosos filmek, egyik talan legjobban sikerult "kifigurazasa"
Eleinte furcsa, szokatlan a "kornyezet" de a film szerintem, szinte barkit magaval kepes ragadni.
A tortenet ujat ugyan nem hozott, de a szereplok, es a poenok egyszeruen olyan szintre emelik a flmet, amire nagyon jo jelzot ralehet akasztani, problema nelkul.
Valoszinuleg zaros hataridon ujranezes varhato.8.5/10
...
-
S e t h
nagyúr
válasz devil-k #41984 üzenetére
Ugyan kinek mi jelenti a szórakozást, de szinte egyedüliként rajongasz egy trollért, fene a gusztusodat.
Lassan már csak te nem ignorálod, meg a frissen bekukkantók, akik még bedőlnek a bullshitnek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fpeter07
veterán
Az új X-men film:
Várakozásaimon felül teljesített. A sztori alapja jó, minden más elmegy kategória. Az időutazás mindig sok lehetőséget ad, eddig speciel még nem láttam olyat, hogy csak az elme utazik. A harcjelenetek tényleg ütősek voltak, John Ottman-nek hála az aláfestés is remek volt. A probléma csak a mennyiségükkel volt...
Azok az őrrobotok meg már-már nevetségesen erősek voltak, de legalább valódi okot adtak a történelem megváltoztatására.Ja és a portálnyitogatós nő mindent vitt. Már amiatt érdemes megnézni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TWO40VIDEO #41987 üzenetére
meglestük, itt a jutalmad érte
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megkérnélek hogy a Mass Effect topicon kívül máshova ne linkeld a videóidat! Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
Realradical
őstag
Hát ezen még dolgozni kéne nem keveset, hogy élvezhető legyen szvsz.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
aizen92
addikt
Minden topicot szétoffolsz ezzel?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Sziasztok meglesnétek ezt a kis filmet ha van kedvetek? Mass Effect és más környezetben játszodó videó képregény, magyar felirattal köszike:
[link]http://www.youtube.com/channel/UC8keQgws3FyALia8zuYhplA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Doctor Emmet Brown a Million Ways to Die in West filmben.
Kész, végem van, látnom kell ezt a filmet.
Live-Die-Respawn
-
devil-k
nagyúr
válasz Bad Pritt #41980 üzenetére
Jaj, ne bántsátok már szegény Humát! Én már egész jól megszoktam a stílusát, s igenis jó dolgokat is szokott írni. Amikor pedig olyanja van, akkor vitába kell szállni vele, azt élvezi. Mindenkinek vannak hülye pillanatai, de ő koncentrálva, a hét végére szokta összesűrítve előadni. Mi pedig hétköznap, apránként.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Huma
addikt
válasz Bad Pritt #41980 üzenetére
"néha-néha csurran-cseppen egy-egy értelmes hozzászólás mindenkitől. Tőled ilyet még nem láttam."
Akkor elég felületesen olvasol. Rengeteg filmet ajánlottam már és beszéltem ki másokkal.
El kell fogadni a másik véleményét is. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Szerintem a First Class nem lett olyan jó mint a többi. Ezt olyan nehéz elfogadni?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Bad Pritt
félisten
Jól van, Gooby...
A sok bullshit között, ami a neved mellett szerepel, jó lenne néha értelmet is felfedezni. De nem baj, szerencsére van elég értelmes látogatója a topiknak, megmaradhatsz bohócnak, szerintem számodra is ez a legnagyobb öröm.
A többiek úgy vannak vele, hogy vicces vagy, szerintem irritáló, gondolom ők a Marvel filmek iránt éreznek így, úgyhogy át tudom élni a fájdalmukat, miközben folyton azokról olvasnak. Szerencsére te ritkább vendég vagy.
Két eshetőséget látok amúgy:
1.: Te tényleg elhiszed mindezt és akkor orvosi eset vagy, Isten bocsásson meg nekem, hogy gúnyt űzök egy beteg emberből.
2.: Troll vagy, abból is a túlélő fajtából, a vallás topikos ámokfutásod alapján inkább erre tippelnék. De ettől függetlenül nem vagy vicces és kicsit gáz az, hogy habár mi többen folyton a ratyi szuperhős filmekről beszélünk, azért néha-néha csurran-cseppen egy-egy értelmes hozzászólás mindenkitől. Tőled ilyet még nem láttam. Na mindegy, tökéletes házhoz dukál egy háziállat, úgyhogy maradhatsz.
Ja, habár gomb nincs, mostantól ignorálni foglak, majd a topik többi lakója eteti a trollunkat.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Huma
addikt
válasz Bad Pritt #41977 üzenetére
Hinni a templomban kell. Én tudok.
Én úgy vagyok az érveléssel, hogy azt csak másoknak kell. Rám nem vonatkozik mivel mindig igazam van.
Mint írtam, láttam az összes X-men filmet (kivéve a legújabbat) és egyértelműen a First Class volt a leggyengébb. Ezen mit kell még győzködni meg érvelni?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
válasz Bad Pritt #41975 üzenetére
Miért ne lenne megalapozott? Rengeteg mindenről megvan a véleményem annak ellenére, hogy nem emlékszek már rá hogy miért is gondolom azt róla amit.
Egyszer láttam és elkönyveltem hogy az addigi legrosszabb X-men film. Ennél mi többre lenne még szükség egy véleménynél?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Bad Pritt
félisten
Akkor ismét megalapozott véleményed van egy filmről. Jól van, csak ennyit akartam, köszönöm.
Noxwill: Wright rohadt egyedi rendező, 100%-ig biztos voltam benne, hogy az Ant-Man után lelép, de azt nem hittem volna, hogy közben. Gondolom belepofáztak a fejesek, hogy nagyon más stílust akar, mint az eddigi filmek és nem illeszkedik az egységes arculatba, anno Brannaghnál is voltak ilyen pletykák, hogy folyamatosan cseszegették, de ő azért végigcsinálta a Thort.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bAtt001
addikt
Enemy
mint a Prometheus komolyan vége a filmnek és nekiálltam túrni a netet mert nem tudtam rájönni egy normális magyarázatra hogy mi a fenét láttam a film végig nagyon feszült, nagyon profi színészi munka van benne, egyáltalán nem számítottam ilyen befejezésre amikor néztem, meglepett. Az eleje kicsit döcögősen indul be de aztán végig tartja a hangulatát. Kis utalásokkal van tele, lazán többször is nézhető darab
simán 7/10, még most is a film jár a fejemben pedig tegnap este néztem
-
callmeakos
veterán
Edgar Wright otthagyta Az Ant-Mant. Azért 1 évvel a premier előtt ez elég meleg.....
dokee78
Igen. És Skarlátboszorkány meg a lánya.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
-
Huma
addikt
válasz dokee78 #41955 üzenetére
"A legjobb X-men film az X-Men: First Class után."
Ami a legrosszabb volt az összes eddigi X-Men-es film közül?Ezek szerint nem lett túl jó az új X-men film.
HáGé hozzászólása alapján sokkal jobbnak képzeltem el a legújabb részt.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dokee78
félisten
X-Men: Days of Future Past 95%
A legjobb X-men film az X-Men: First Class után.
A poénok jók voltak.
Nekem valamiért Rebecca Romijn szimpatikusabb volt Raven/Mystiqueként.
Quicksilver durván nyomta,tetszett a karaktere.
Bla,bla,bala nem is dícsérem tovább.
Favorit. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Én az ilyenekbe már nem gondolok bele, lesz ami lesz.
Tibi: Anno elolvastam a kombinált hozzászólások számolását, de mivel roahdt messze vagyok az egyéni avatartól, ami miatt lényeges lehet, ezért annyira nem figyelek rá. Csak azt hittem, nehezményezed, hogy regényt írok folyton. Majd leszokok róla.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
SPOILER de tényleg az uccsó
Azazel alapból elég ratyesz volt már az előzőben is az eredetihez képest, szóval ahhoz képest nem nagy meglepetés. Szerintem simán leszedálták őket, aztán lecsapolták.Na akkor megoldom, növelem az esélyeim.
Ha hosszú, akkor megkérnék mindenkit, hogy linkeljen egy-egy véleményt bárkitől, ami olyan hosszú, amit elfogadhatónak tart. Bevallom mikor írtam, csak úgy jön a gondolat, aztán hipp-hopp oldalhosszúságú lett a szöveg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #41942 üzenetére
SPOILER
Gondolom a tudatvisszaküldős témára csak később jöttek rá, miután már jópáran meghaltak.Amúgy Azazelt komolyan nem értem. Trask hogy tudta kinyírni. Vagy a Gyémántmuffot...SPOILER
Tibi gondolom a wall of text miatt írt.
Origós játéknál elvileg egy ip-ről egy emailről egy válasz mehet be, és elvileg random választanak. Gyakorlatilag meg fene tudja.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
SPOILER
De csomó mutáns már meghalt ugye a háború során és csak a legpengébbek maradtak a végére. Bár lehet tényleg azért, mert ezzel a Blink+Warpath szuperkombós csapattal maradt és a csapatot meg együtt mozgatták.Igen, ez volt a másik, csak ezt nem mertem beleírni, hogy nagyon komolyra és ridegre sikerült a harc a robotok ellen, ez nem ilyen Terminatoros szerencsétlenkedés, mikor csak dobálja Connort, hanem tényleg látszik, hogy gyilokra mennek a lehető leggyorsabban. Az első meg a végős csata is rohadt jó volt ebből a szempontból.Más: Egy olvasó csak egy választ küldhet Edge of Tomorrow játéknál. Az olvasókat e-mail vagy lakcím alapján azonosítják az origósok?
Tibi: Ezt nem értem?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #41938 üzenetére
"Kolosszust mondanám, mint érthetetlen pont, hogy élte túl eddig a háborút. "
SPOILER
Ahogy a többiek is. Ha megtámadták őket visszaküldték egyikőjük tudatát korábbra, hogy figyelmeztesse őket a támadásra. Ezért élték túl eddig.Mondjuk a halála is komoly volt, bár vért nem nagyon mutattak, de a Sentinelek csúnyán széttépték a testét. Ez is tetszett a filmben, hogy hullottak a hősök mint a legyek.SPOILER
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
X-Men: Days of Future Past
Igyekszem minél kevesebb spoilerre szorítkozni, aki látta a 2 trailert, annak nem fogok újdonságot mondani remélhetőleg.
Kezdeném az előzetesekkel: Edge of Tomorrow-ra eddig nem figyeltem, kicsit gagyesznak tűnt, de most a hosszú előzetes meggyőzött, hogy ebben a filmben van potenciál. Meglátjuk, hogyan nyit meg mik a vélemények róla, aztán eldöntöm, érdemes-e mozira. Maleficent tetszik, dízsletek, kosztümök nagyon ott vannak, látványosnak tűnik, de a Snow White miatt szkeptikus vagyok. Grace of Monaco most megy Cannes-ban, kíváncsi leszek a véleményekre, mindig is imádtam az ilyen karakter központú történelmi filmeket.
Az X-Menről... Nos nem hittem volna, hogy pont ez a film fogja megközelíteni a Batman filmeket a drámai szálat illetően, pedig de. Ha elhiszed a Terminator vagy a Star Trek időutazós sztoriját és nem akarsz szőrszálakat hasogatni (mert ahogy Bruce Willis mondta a Looperben: nem értem és nem is érdekel, a lényeg, hogy így van) akkor egy betonstabil, nagyon jól megírt történetet kapsz, amit Bryan Singer precíz rendezése röpít előre mindkét szálon.
A jövő sötét, borongós és kétségbeejtő, nem vesződtek a karakterek bemutatásával: rögtön akcióval kezdünk, zseniális, ahogy az első percben minden ismeretlen arc tesz valamit, amiről be tudod később azonosítani, mi is a képessége, mégsem érzed erőltetettnek. Ez amúgy jellemző lesz a harcjelenetekre is, nagyon jól megkomponált, látványos mindegyik, tényleg átjön, hogy ezek a mutánsok egymás mellett küzdenek évek óta. A Sentinelek meg olyanok amilyenek, Odin papa benyújthatna egy plágium kérvényt Trask ellen, az biztos.
A film nagyrésze a múltban játszódik, a vietnami háború végén, Singernek sikerült elkapnia a fonalat, érezhető a fokozott nemzetközi helyzet, amiben a mutánsok jelenléte és akció csak olaj a tűzre. A történet sok véroson keresztül zajlik, érdekes és el lehet benne merülni, én speciel nem firtattam a bemutatott dolgokat, elfogadtam olyannak, amilyen, hisz ez egy alternatív világ (ld.: Watchmen). Külön tetszett, hogy nem Logan vállán nyugodott az egész film, mindenkinek megvolt a szerepe és ebben az is közrejátszott, hogy okos döntés volt jóval kevesebb karaktert mozgatni a filmben, mint az elődben tette Vaughn.
Apropó karakterek: Quicksilver minden másodperce a vásznon o-da-basz. Aranyat ér ez a karakter, úgy meg van írva, olyan hihetetlen flegma és a srácon annyira látszik, hogy élvezettel játszotta, hogy az valami elképesztő, nagyon régen láttam blockbusterben, főleg szuperhős filmben ilyen fasza mellékszereplőt. Mellette persze ismét van elengedhetetlen Prof vs. Magneto rivalizálás, Mistique-re nagy hangsúlyt fektettek, Logan laza, mint mindig és végül egy nagyon jó, mindkét idősíkot mozgató végső harc, amihez hasonlót talán az Inceptionben láttam utoljára (csak ott még több szálon).
A végkifejlet pedig érdekes, gyönyörű és sok kérdést vet fel, amiket ha szerencsénk van, Singer és hasonló, biztoskezű rendezők fognak kifejteni. Őszintén szólva örülnék neki, ha mindkét idősíkot folytatnák, mert nyilvánvaló, hogy egy filmbe ennyi szereplő nem fér be többször. Lehetne egy Origins szál a McAvoy-Fassbender páros és pereputtyuk körül, plusz egy Stewart-McKellen vonal, ami vinné tovább a jelent. Unortodox, meglepő és elképesztő erőforrásokat igénylő vállalkozás lenne, de ilyen minőség mellett lazán megtérülne.
Összegezve, az én véleményem az, hogy a Days of Future Past számomra is meglepő módon a legjobb Marvel film nálam, abszolút túlnő a zsáneren, amire a Disney divízió filmjei közül csak a Winter Soldier volt képes eddig. Precízen adagolja az infókat, nem hagyja lanyhulni a figyelmet és minden karaktert sikeresen mozgat, amiben a remek színészek is nagy segítséget nyújtanak. Ha van olyan, aki gondolkozik, hogy mit nézzen meg a bőséges felhozatalban, annak mindenképpen ajánlom ezt, persze a First Class megtekintése kötelező hozzá, elvégre arra épül az egész múlt.Sidenote #1: Peter Dinklage majd' minden jelenete nevetést váltott ki a nézőtéren, szerencsétlen amilyen jó színész, olyannyira nem fog tudni túlnőni Tyrion karakterén. Aztán ne legyen igazam.
Sidenote #2: Ha szőrszálat akarnék hasogatni, Kolosszust mondanám, mint érthetetlen pont, hogy élte túl eddig a háborút. Nyilánvalóan az ő képessége nem épp a legideálisabb a Sentinelek ellen, elgyepálni nem nagyon lehet őket, ellenben Blink képessége zseniálisan lett implementálva a filmbe, rohadtul feldobta a csatajeleneteket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Huma
addikt
válasz devil-k #41934 üzenetére
Egész héten Kapuváron voltam. Szerintem nem véletlenül született meg az a bizonyos szám...
Mostanában nem néztem semmi újat.Dr. Parnassust láttad már? Jó film.
Viszont túl vagyok életem első Éjjel-Nappal Budapestjén. Nagyon komoly. Instant agyhalál. Munkatársam megrögzött fanatikus. Most már tudom, hogy mitől ilyen hülye. Egész héten a vérét szívtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Huma
addikt
válasz fateless #41673 üzenetére
Felesleges a felmentés mivel szerintem is jó film.
(#41877) darál0w:
Ez most miért is? Honnan tudod hogy nem tetszik nekem? Szeretem a romantikus filmeket is ha nem csöpögős és a főhős minimum egyszer elveri az asszonyt.Még nem láttam ezt a filmet, de rajta van a listámon.
-
Integra
titán
rohadtul ajánlom nekik, hogy ne csesszék ez az x-ment, mert ha igen, szét fogom savazni...
a mcavoy-faszbender féle az nagyon rendben volt, de az előtte levő japános-rozsomákos hulladék..... fúúú[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
--- nope
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
prolad
addikt
Once upon a time in America
Fél éve terveztem,de nem tudtam rászánni magam,mindig elriasztott a hossza.Most rászántam magam,megérte nagyon jó film.
8.5/10
-
leikomessi
aktív tag
válasz brownus #41926 üzenetére
Az tetszett nekem is. Elvont, nyomasztó, elgondolkoztató. Jó volt a maga módján
Utóbbiak közül a Coming Out nem tetszett, viszont a Hajnal Tímeán nagyon sokat nevettem, azt érdemes volt megnézni.Ezek pedig számomra örök kedvencek, a hangulatuk miatt bármikor meg tudom őket nézni: Üvegtigris, Moszkva tér, Csinibaba, Zimmer Feri, Indul a bakterház. Én tudom értékelni ezeket a filmeket, ezek számomra jó magyar filmek
-
brownus
veterán
válasz leikomessi #41920 üzenetére
amúgy a legutóbbi magyar film ami tetszett, az isteni műszak volt
-
brownus
veterán
válasz leikomessi #41920 üzenetére
ja, nálam is, kiváncsi vagyok a filmre, ezért is:
A film sajátos hangvételéhez hozzájárul, hogy a színészek saját nevüket használják a filmben és a párbeszédek improvizáción alapulnak, melyek merítenek és építenek a szereplők saját személyiségéből és problémáiból, ezzel elérve az átfedést a valóság és a fikció között -
Pali1119
tag
válasz Bad Pritt #41911 üzenetére
A Godzilla alapján azt mondanám: ajjaj.
Forgatókönyv, fókuszcsoportozás, stb. Ha nem szól bele a stúdió, jó a forgatókönyv, stb., akkor egy jó film is lehet belőle /mármint a spinoff-ból/. Nem a rendezőn fog múlni.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
leikomessi
aktív tag
válasz brownus #41917 üzenetére
Egy próbát számomra megér majd. Szabó Simonra kíváncsi leszek benn. Moszkva térben imádtam, Hajnal Tímeában is nagyon jó volt.
Mostanában a többség sajnos így áll a magyar filmekhez. Van jó néhány amit újra meg újra megnézek és nagyon szeretem őket. Nem azt mondom, hogy mindegyik magyar film jó, de nem is érdemlik meg a látatlanban rájuk ragasztott "újabb magyar szenny" jelzőket. -
brownus
veterán
válasz TESCO-Zsömle #41918 üzenetére
igen, meg sokan altatóval és/vagy nyugtatóval tudnak csak elaludni. de, hogy tutira menjenek a bogyót félliter borral vagy valami szesszel küldik le...
-
-
brownus
veterán
válasz leikomessi #41914 üzenetére
első hsz alatta:
Újabb magyar szenny film. Most már nem csak a kamera mögött folyik a drogozás, hanem előtte is. - lol, az ilyen ember hol él?
/ja, de magadat hülyére inni azt lehet, mert legális b+, hüje agy mosottak.... /ez melyik filmből van?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
leikomessi
aktív tag
Erről hallott valaki valamit? Tegnap láttam moziban a trailert, engem kíváncsivá tett.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem első rész tetszett, még ha sokan le is húzták.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
A Godzilla alapján azt mondanám: ajjaj.
-
leikomessi
aktív tag
válasz callmeakos #41908 üzenetére
Egy kaptafa
Nekem a Grand Budapest Hotel volt ilyen szempontból csalódás. Az Arénában néztük barátnőmmel, alig voltunk húszan a teremben, közvetlen mögöttünk három csaj a film elején beszélgetett, nevetgélt. Egy idősebb úr rájuk is szólt, nem csoda, engem is nagyon zavart. Zavart, mert azért pont fizettem. Nem szeretem ha néhányak neveletlenségé, viselkedni nem tudása miatt kell "szívnia" a többieknek.
-
-
leikomessi
aktív tag
válasz callmeakos #41904 üzenetére
Ez melyik moziban volt? Ha tippelnem kéne Aréna.
-
james001
veterán
Egy csöves hogy jut be egy moziterembe? Ezek már mindenhol ott vannak
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bad Pritt
félisten
Na erre egy Godzilla SPOILER
Az elején, mikor Juliette Binoche bennmaradt ugye, Cranston meg rácsukta a kaput, egy nő elkezdett hangosan röhögni rajta és egyáltalán nem akarta abbahagyni. Én tőle kérdeztem meg pár másodperccel később, mikor ugye kívülről mutatták már az erőművet, szóval a drámának vége volt, hogy mi volt olyan vicces? (Ezen meg egy másik kezdett el nevetni, szal lehet többet ártottam, mint használtam)
Oké, hogy sablon n+1. dráma jelenet volt, de akkor sem nevetség tárgya...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
callmeakos
veterán
Természetesen.
Elsőre én se értettem, utána kellett hogy nézzek. Úgy tűnik hogy a következő részt vezeti fel.
Úgy tűnik az X-Men filmek jók a dolgok/épületek átrendezésébenViszont amit tegnap elfelejtettem leírni, az az, hogy megint kijutott a tapló nézőkből. Ráadásul most duplán. Az egyik, hogy valamilyen módon bejutott egy hajléktalan, aki a reklámok alatt besántikált a terembe, és a film közben úgy elkezdett anyázni, hogy hallani lehetett minden szavát. Ki is hívta rá az egyik srác a biztonságiakat, akik kivezették. A másik meg a mellettem ülő arc, aki a film előtt meg a stáblista előtt úgy elkezdte hangosan ócsárolni a Hujber Ferit, hogy hogy képzeli hogy ilyen tudással ő szinkronszínésznek áll. Hát nem kellett sok, hogy szóljak neki, hogy hangos vagy....
All→M8
-
.LnB
titán
válasz TESCO-Zsömle #41897 üzenetére
de 2 -5 = -3
Na most már én sem értem[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia