Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz BITBOYS #40196 üzenetére
Ugyanezt mondták anno a Baljós Árnyakra is, hogy meg fogja dönteni a Titanic rekordját blabla... Nem rossz az az 1 milliárd sem, amit összeszedett, de a Titanictól, most meg már az Avatartól is nagyon messze van minden film vagy ötlet.
Új Godzilla kép, még mindig nem egészalakos, de ez talán a legjobb eddig (mellette a ház elvileg valami 20 emeletes irodaépület).
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
BITBOYS
addikt
Azért az nem semmi, hogy 2 milliárd dollár bevételt jósolnak az SW VII-nek. Itt valaki valamit nagyon elszámolt
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILERES ÚGY HOGY ÓVATOSAN
X-men: days of the future past
Rövid jelenet, kiderül hogyan tud járni X professzor.
Live-Die-Respawn
-
student
őstag
a másik én a kedvenc filmem lezboszitól
-
student
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Huma
addikt
válasz student #40182 üzenetére
Majd veszek egy fiatalító gépet és visszafiatalítom magam nyolcévesre, hogy érdekeljen ez a film.
(#40180) HáGé:
És ez miért nekem való? Már egy csomó legyet láttam a valóságban. Meg ezt a filmet is láttam már.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
james001
veterán
válasz student #40173 üzenetére
Az X-fejek jobbak mint Pókmanus,ez egyértelmű.
Amúgy azon járt múltkor az eszem hogy miért nem csinálnak egy Deadpool filmet? A játékot kijátszottam nemrég,és ha ugyanilyen poénosra megcsinálnák tuti befutó lenne (nálam legalábbis). Mondjuk az Origins Wolverine-ban jól elkúrták a karaktert,már lehet csak ezért nem fognak csinálni... Lehet inkább csak olvasom a képregényt róla...https://psnprofiles.com/kazama001
-
dokee78
félisten
Elkezdtem nézni az Éhezők viadala 2-t és 2 percnél rájöttem ugyanúgy nem érdekel,mint az első rész.
Így egyelőre én sem tudok mit nézni.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Ajánljatok filmeket! Nekem valót.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
student
őstag
Akkor azt mondjátok x-men jobb lesz mint szpájdi?
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILER
Rhino-t már korábban is lehetett tudni hogy csak nagyon keveset szerepel, hisz felkészítik a jövőbeni Sinister Six filmet vele. Ahogy Green Goblinnal is. Csajt meg nem véletlenül vették ennyire előtérbe, az ő filmbeli végkifejlete adja meg a kezdőlökést Pókember jövőbeni tetteiért.#40173) student
Mondjuk ez egyértelmű hogy igen. A hónapban mondjuk döntenem kell. X-men, vagy Godzilla. Nehéz az élet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bavid
senior tag
Amazing Spider Man 2: (imax) 3,5/10. Röviden tömören iszonyatos csalódás.
Innentől lehet hogy spoileres kicsit, de szerintem senki nem veszít vele ha tovább olvas.
Volt kb 10 percnyi akció, az király volt, egyébként egy kalap ***. Rég unatkoztunk filmen ennyire. Imaxnek is sok értelme, amikor a film jó részében szinte csak ember fejeket mutatnak szuperközeliben. Magyar szinkron elég idegesítő (főleg a csaj hangja), mondjuk ő alapvetően is az, az egész film alatt olyan bugyuta szövegei vannak, mintha ő lenne Mr Captain Obvious. Komolyan a 142 perces film 100 percében azt éreztem hogy nee már megint csak ez megy.
Kedvencem ez a poszter: Ez alapján azt várná az ember hogy na itt aztán fasza akció lesz végig, na a nagy f@szt. Konkrétan Rhino benne van a filmben kb 1 percet. Goblin vagy 5-öt, Electro meg talán ha fél órát. Bezzeg a csajt nem rakták fel pedig lehetne kb ő a főszereplő, többet láttama fejét mint Pókembernek.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Nem volt rossz. Az azért érezhető volt nem real persze.
Ha viszont újra meg akarnám nézni, megint 3D-vel nézném.szerk:
A fake 3D-nél jobban fájt a szinkron. Liptai Klaudiát egyszerűen nem értem miért nyomják ennyire. Főleg az idegesítő orrhangjával.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
dokee78
félisten
Vanishing Point (1971)
Nem volt rossz,de kiemelkedően jó sem,tele vak rendőrrel.
Valaki látta a '97-est Vigo Mortensennel?
Van olyan jó,mint az eredeti? -
Bad Pritt
félisten
Kikerült egy gif a Godzillából
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Realradical #40159 üzenetére
a 3D mennyire volt jó?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Realradical #40156 üzenetére
Hja igen, azt elfelejtettem, amikor az erőműben harcolnak és ütemre meg a harc a zenével az rohad király.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
The Rocky Horror Picture Show
Fú, hát ez elég érdekes volt. Voltak benne jó zenék, de a vége kicsit gáz lett.
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Tootsie
Tetszett. Aranyos film volt, kellemeset csalódtam.
8/10
-
pohár
félisten
válasz Realradical #40156 üzenetére
3D?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Realradical
őstag
Amazing Spiderman 2 10/9
Szuperhősös film kategóriában kilenc pontot simán megérdemli. Az egész film teljesen egyben van, a történet jó, Marvelhez képest meglepően felnőtt és még a szerelmi szál sem rí ki nagyon, abszolút nem erőltetett. A zenei aláfestés nagyon tetszett, főleg az Electro theme[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
pohár
félisten
3D, vagy sima verziót nézted? lassan megnézném, de kicsit idétlen időben adják Debrecenben, így ha nem nagyon éri meg a 3D (amiről azt olvastam, hogy itt igen jó lett), akkor mennék a 2D-sre
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
dokee78
félisten
A Rhinos jelenet lehet ezt vezeti fel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csodás Pókmanus visszatér újra 2 - Újratöltve 2
Szerintem simán jó volt, plusz tetszik hogy meglépték az egyik cinkes képregényes szálat, bár valahol várható volt. A Rhino-s jelenet totál felesleges volt benne, de legalább felvezetik a folytatást.
Kap egy 7/10-et.
Stáblistás jelenetet meg lehet várni, de nem dől össze a világ ha kihagyjátok. (xmenes előzetes van ott amúgy)
Live-Die-Respawn
-
aizen92
addikt
válasz devil-k #40143 üzenetére
Jaja! House of Cards-ot ledaráltam, aztán utána Spacey össze filmjét! Remélem az is megvan már neked! Spacey ott van a csúcson!
Még a NOW című színdarabot nézném meg tőle, ahol ő a főszereplő.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
devil-k
nagyúr
Nincs alku
8/10Egy kis "retro" 1998-ból. Szvsz. Kevin Spacey és Samuel L. Jackson egyik legjobb filmje. Eleinte kissé féltem, hogy Die Hard hangulata lesz, de nem. Nagyon jó volt. Kár, hogy J.T. Walsh még abban az évben meghalt, pedig ezek a "genya" szerepek jól álltak neki.
Huma
Már több, mint 10 éve készülök megnézni a Delicatessen-t. Csak félek, hogy nagyon beteg, elvont, félúton pedig nem szoktam kikapcsolni a filmet, inkább végigszenvedem.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Huma
addikt
Delicatessen
Hát elég érdekes film. A hangulata megvan, de kissé beteges. Nekem bejött.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Víz Elek
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, asszem megnézzük a halálos temetést..
Samsung S9
-
callmeakos
veterán
-
dokee78
félisten
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó kis vígjáték filmet ajánlani ma estére, amit az asszonnyal megtudnék nézni?
Több ajánlat is jöhet, mert néhányat azért már láttunk..Köszi!
Samsung S9
-
callmeakos
veterán
Videómánia: Star Wars Előjáték
Megint elgurult a gyógyszer
All→M8
-
Ace owner
addikt
NA ezeket megnézem érettségi után, köszi
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz gyuromoj #40123 üzenetére
Akkor lehet megnézem, angol filmet nem láttam még ami ilyen mélyebb lenne.
Hú a Funtcase Ill Manor remixét de szerettemMár akartam kérdezni, ez a zene is egy filmből van? Chase & Status - End Credits
Vagyis a kommentekből látom hogy igen, de milyen film ez?[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
bigdady
nagyúr
I frankenstein: 4/10
-
gyuromoj
veterán
válasz aizen92 #40108 üzenetére
Én nem is tudtam hogy benne van, de kellemeset csalódtam. Nagyon jót alakított, de szerintem mindenki más is. Egyszer szerintem mindenképp érdemes megnézni.
(#40111) Ace owner
Szerintem ők éneklik a filmben az összes számot. A klipben benne vannak a film szereplői is.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
Isteni műszak
Egész nézhető volt. Az biztos hogy az emberek nagy részének nem tetszik, de szerintem jó lett.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dokee78
félisten
Captain America: The Winter Soldier 90%
Nagyon jó lett,valóban az Avengers szintjét hozza.
Akciók pöpecek voltak,főleg Fury autós üldözése tetszett.
Deathstroke után a Winter Solider a 2. legszimpibb gonosz.
Scarletet imádom,de a vörös haj áá,így nem igazán jön be.
Tetszett a karaktere.
Igazából egyik szinésszel sem volt gondom.
Frank Grillo ( Brock Rumlow / Crossbones) ez is egy Marvel karakter,ha jól látom. -
gyuromoj
veterán
Ill Manors
Ismét London sötét oldalát bemutató film. Nem egyszerű ott az élet.
7/10
-
gyuromoj
veterán
Disconnect
Hát ez most ütött. Nagyon szépen mutatja be a mai világot és hogy az internet milyen veszélyeket rejt.
8/10
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
apám, ez a Tron: Legacy még mindig. amit alápakolt a Daft Punk, nem tudok betelni vele, egyszerűen képtelenség. epic.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest