Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz aizen92 #38995 üzenetére
ejnye, ezt nem tudni
Derült égből fasírt[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
callmeakos
veterán
-
-
dragonfx
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #38992 üzenetére
westend, alagsor, spar-ral szemben pólóbolt. bemész, megveszed. asszem valami 3k-ba kerül
-
-
dragonfx
veterán
Ez a Harcban Élve egészen jó film.ajánlóm megnézésre.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
callmeakos
veterán
Captain 'MURICA 2 - The Emo Soldier | English Review
Hollywood Hírügynökség - Angol kiadás
Az a póló pedig KELL!!i
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
bok92
addikt
válasz bagyulajuve #38990 üzenetére
Végül is...
de ez is érdekes...
de, hogy fap is legyen..
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
ma újra néztem a Jedi visszatért és azon gondolkodom, hogy az ewokok nem-e George Lucasról lettek-e mintázva
Resistencia eterna
-
spammer
veterán
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
pohár
félisten
na én is megvolnék... életemben először ültem végig a stáblistát, hogy láthassam a legeslegvégén azt a pár másodpercet (ami most szart se ért körülbelül, egy kis felvezetés lehet a 3. részhez)
az első stáblista utáni jelenetben az a két "izé" kik/mik voltak? (gondolom a következő Avengers-t vezeti fel)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vj0c1
aktív tag
Valaki világosítson már fel.. Ha a Csodálatos póki első része real3D volt, akkor a második miért fake?
#38968 Tibiajax, a reklámoktól én is agyf.szt kaptam
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
devil-k
nagyúr
Sajnos, ez az egész 3D "életérzés" egy hatalmas mókusvakítás. Leginkább a "lihegőszájúak" kedvelik. Én a 47 ronin óta döntöttem így, hogy soha többet... Maximum otthon, ritkán.
- mozi bolondéria -
-
gyuromoj
veterán
Csütörtökön Amerika kapitány 2 Akkor lesz a helyi moziban a premier.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #38968 üzenetére
sajnos aréna péntektől hétfőig mordorrá változik és belakják az orkok, ez van.... :-/
ezért megyek - ha megyek - csak hétköznap utolsó vetítésekre, olyankor kong az egész aréna. imax-ról meg tudod a véleményem a pacific rim óta, hasonló, mint a tiedha kultúrált pláza, akkor az allee vagy a mammut, meg a mom-park. hiába, budai oldal...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #54715584 #38959 üzenetére
ha nem vagyok biztos benne, akkor megnézek 5 angol oldalt és tutira tudom, hogyan írják helyesen, de azt hiszem emberünk esetén ez nem állt fenn, mert annyira magabiztosan sylonozott
szerintem is a bsg volt a legek ura az utolsó 10 évben...
most elkezdtem a helix-et, első rész letudva, homlokegyenest más mint a bsg, de kívnácsi vagyok a sztorira, még akár jó is lehet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Bad Pritt #38969 üzenetére
nem tudtam kijátszani, farmer+póló felállással lehetetlen.. :/ nem akartam a gatyámba dugni..
Igen, tudom, bennem is van nyilván hiba, nem túl magas sem a stressz-, sem a tömegtűrő küszöböm.. de ez most rémes voltnoxwill az egész kajálda részen volt 5 ember
ne tudd meg, mennyien voltak..ne tudd meg
és esznek. zabálnak, tömik magukat, vagy csak ücsörögnek. amivel nem is lenne bajom, de ezt így ebben a formában borzasztó még nézni is. mint a heringek.. millió asztal van egy-egy, vagy két-két székkel, de borzasztóan összezsúfolva. mondom, addig nincs baj semmi nyilván, amíg alig vannak, de amikor ez a hely csúcson van járatva, az egy vicc. de élvezik, semmi gond nincs velük ezzel szemmel láthatóan, engem meg így ebben a formában már a hányinger kerülgetett, menekültem onnan, én a hangyabolyba be nem ülök, hát képtelen lennék enni se így.. a kaját elvitelre kértem és húztam fel a teraszra, ott ettem meg. számításaim beváltak, mivel az a hely lokálisan nem 20mp-re, hanem 2percre van a kaját átvevő helytől, plusz előfordulhat némi szellő is akár, ezért ott nem lesz szinte senki.. bejött, senki nem volt fent, csak két cigerettázó kisfiú, meg egy leszbi szerelmespár, jót ettem legalább -
callmeakos
veterán
Péntek este ezen nem kell csodálkozni. Az Aréna amúgy is egy zsúfolt hely máskor is, péntek este pláne. Én se szeretek oda menni, jobban szeretem a Duna Plázát. Közel is van, kevesebb is az ember. Igaz hogy kicsi maga a mozi, de megvan ennek az oka.
Amúgy ezek szerint raéreztem hogy délelőtt kell menni oda, mert 10kor a kutya se volt az Arénába. De olyannyira nem, hogy a film előtt én meg elmentem a Burger Kinghez megenni egy szendvicset, és az egész kajálda részen volt 5 emberAll→M8
-
Bad Pritt
félisten
Bármennyire is egyetértek sok mondandóddal, pár dolgot azért megjegyeznék:
- nem CC-s piával nem fognak beengedni soha, de ki lehet játszani (miért álltál amúgy külön sorba érte?)
- a sok emberrel meg kell barátkozni, az Arena az egyik legnagyobb és legjobban felszerelt plázánk, ráadásul rohadt jó helyen is van
- a reklám máshol is sok, de IMAX előtt mindig több van, plusz a mindig levetítendő kisfilmjeik stb.
- a lábamat én speciel még egyetlen moziban sem tudtam úgy keresztbe rakni, hogy ne zavarja a két mellettem ülőből legalább az egyiket, de ez magyarázható a 190-es magasságommal isA többivel viszont maradéktalanul egyetértek. Igazából lefestetted az IMAX életérzést egy negatív szemszögből, amivel szerintem vitatkozni nem lehet. Egyszerűen az IMAX-hez kétszer annyi idő kell, mert ha egy népszerű IAMX filmre mész, ott mindig hosszabb lesz a sor mindenhol és mindig több ember lesz. Az meg, hogy megéri-e, egyéni preferencia (igazából nem, de nem fogok vitatkozni arról senkivel, hogy mennyire éri emg szerinte az IMAX egy-egy sufni konvertált filmért), én az Avatar óta összesen két egészestés filmet láttam IMAX-ben (+ Hubble), ami ténylegesen pluszt jelentett a nagyvásznon. És ez egy fél évtized termése.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
Este megvolt a Kapitány.
a filmről nem írok, sokan nem látták még, azok úgysem olvasnák el, akik meg látták, azoknak mit írjak? : D
meg kell nézni, szuper a film. főleg a liftes szkeccsmásik dologról írnék.
az aréna plázába egy jó darabig nem fogok azt gondolom menni, amin az este végigmentem, azt még egyszer nem fogom végigjátszani.. Adott ugye a jegyfoglalás. legkésőbb 30perccel át kell venned, különben pá a jó helyednek. odamész, kizarándokolsz ebbe a gyönyörűséges, csoda plázába még időben és kígyózó sor. 10percem volt még így is, h időben át tudjam venni, hát nem tudtam átvenni. nagy szerencsémre volt még egy szabad hely ugyanabban a sorban, oké, maradt fél órám, mit csináljak. ez a hely roskadozik az emberektől (hogy milyenektől, arra nem térek inkább ki, szerintem tudjátok), azokat kerülgetni kell végig, ha el akarsz jutni a pontból b pontra, tele vannak a folyosók, zabálnak, kiabálnak, nevetnek hangosan, nagyon jól érzi magát ez a magyar a pórnép.. a kajálórészen üres hely nincs, olyan hangzavar van, h sokáig nem bírod és bárhol szeretnél enni valamit, sorba kell állnod. mert ebbe a mocsok városban mindig, mindenért sorba-kell-állni.
sorba álltam a káefcében, hogy odaadhassam a pénzemet egy falat burgerért, sorba álltam utána, hogy kapjak hozzá üdítőt, sorba álltam a mozgólépcsőnél, annyi ember van este 7-kor az arénában, sorba álltam a kukoricáért és miután nem engedtek be a kfc-nél megtöltött üdítőmmel, sorba álltam ismét üdítőért is. az imax lépcső aljánál sorba álltam, h bejuthassak a terembe, mert annyian voltak. valakinek kaptam a kukoricájából, mert annyian voltak, akik be akartak jutni a terembe. végig sorba kellett állnom, hogy eljuthassak a 8.sorig és amikor ott voltam még mindig várnom kellett, hogy eljuthassak a székemig. a székemben ültek, arra is várnom kellett, h leülhessek. az imax fotel szűk, a két közös karfa keskeny, szorongsz, ha beülsz. 18 percig ment reklám és előzetes (mértem), tehát még ott is vársz. 19.34-kor érkezett meg a valós 3d imax logo és a vegyék fel a szemüvegeket, tehát összesen fél óra bkv-zásba, 1óra és 5perc várakozás és sorban állásba és 4600ft-omba került az, hogy végre elkezdődjön előttem ez a film.
Amit halál felesleges volt 3d-ben megnézni, mert az égvilágon semmit nem tesz hozzá ez a felkonvertált mélység hozzáadás, élményt viszont vesz el, nem gyengén. Az elején, ami a napokban kikerült publikus első pár percben is látható, a hajón a verekedés sokkal nehezebben követhető és mosottabb, mint szabad szemmel a gépen nézve. Rosszabb, egyszerűen idegesítően rosszabb. legszívesebben már ott levettem volna ezt a szar szemüveget, egy vicc komolyan, h ebben kell nézni egy filmet. ott van a vastag kerete, ami eleve irritáló, keretek közé foglalja igazából a filmet, a látványt, és hiába 3d-s, nem az marad meg bennem, hanem hogy vastag, sötét keretbe foglalva láttam egy filmet. az már nem is érdekes, h nyomta a fülemet a végére már baromira. hát így nézzen meg egy filmet az ember, ezért zarándokoljon ki a halál fszára, ezért álljon sort, ezért fizessen ki ennyi pénzt, ezért szoruljon be két ember közé, akik tömik magukba azt a szar nácsószt és még a könyökömet se tudom feltenni, a lábamat se keresztbe rakni??
nekem most ez az este egy vicc volt, a film fasza, minden már borzalom, ezt a redvás mű helyet koraesti órákba kerüljétek, de hát persze mindenki akkor menne mozizni..
Megbántam ez az egész imax-sztorit most de nagyon, ennyit nem ér, az alleeba 1600 lett volna csak a film és ov lett volna legalább, nem ezt a gagyi szinkront kellett volna hallgatni, kaját is megúsztom volna sokkal gyorsabban[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
szente
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis 3D-s horrort? Külföldi oldalakon a Véres valentint ajánlották, de ahogy nézem az vörös-cián szemüveges, nekem passzív TV-hez kéne.
Köszi!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #38956 üzenetére
régen felirat miatt mentem oda, most már csak az ov miatt. ha megyünk, akkor fullos a terem, és 50%ban feka nézők vannak, 30% valami ázsiai népség, a maradék 20% pedig vegyes, többek között magyarok.
nevetséges, hogy ennyit vagyunk képesek produkálni, én konkrétan évek óta ezért hagyok ki filmeket moziban.
ui.: én nem vagyok tekintettel a szomszédokra, de eddig nem panaszkodtak
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz Integra #38957 üzenetére
Hehe, félreértés ne essék, nálam is felébrednek a szomszédok éjszaka ha akció van. Ráadásul centire lemértem a távolságot fültől-hangfalakig és bizony néhány centi is számított, a méret a lényeg
Egyébként az előző hsz-edben linkelt cikkben a szájlont úgy írták, hogy sylon? Cylon az, ejnye-bejnye a cikkírónak, hogy hallás után ilyeneket ír
Nem tudom milyen érzéseim vannak ezzel kapcsolatban... Tartom magam ahhoz, hogy az utóbbi pár évtized legjobb sci-fi/dráma sorozata volt a BSG, de hogy teljesen rebootolják... Nagyon magas az a mérce...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Gattaca - 10/9
Meh, hogy ez mekkora jóság volt... el is felejtettem hogy mennyire imádom az ilyen filmeket, elejétől végéig tetszett.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Integra
titán
válasz #54715584 #38955 üzenetére
érdekes, nálam a standard beállításokkal meg mindig halkabb a bluray filmek eredeti hangsávja :-/ majd azért átnézem ezt ismét, hogy megtudjam, hogy van e mégis csak valami állítási lehetőség, hogy a centert feljebb vegyem.. kifejezetten utálom, hogy este filmezek, a beszédet alig hallom helyenként, már félig alszom és akkor jön egy akciójelenet és a fél ház felébred...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #38954 üzenetére
szerintem is egyre kevesebb lesz, a matek az matek. persze egyetlen filmforgalmazó sem mer kiállni a szégyenteljes indoklással, hogy miért.....
lassan a mom-park marad az egyetlen fellegvár főleg a külföldi túristák és az itt élő expatok miatt, de itt is nyírbálnak, illetve a pesti oldalon most a legtöbb idegen nyelvű film az arénában megy.vicces, de amúgy bp-en is még mindig jobb a helyzet, mint mondjuk ha németországban vagyok, mert ott meg aztán még kevesebb van eredetiben és a kedvenc eredeti nyelvű mozim is bezárták bár valszeg itt nem a látogatottság volt a gond...
viszont caprica six 40 éves lett....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #38953 üzenetére
Érdekes ez, mert annyira nem vágom ezeket az akusztikai dolgokat, nálam az erősítőn nem hangerő van, hanem a decibel értéket tudom változtatni, ráadásul mínuszból indul...
Viszont ezt csatornánként tudom változtatni, és nálam a pontosnak mondható távolsági értékeknél is erősebb a center, ezért az 1-2 decibellel halkabb a többinél. Bár így nagyon ritkán picit mintha más lenne a hangszín, de nem zavaró, viszont nem hangos és nem nyomja el a 2 front hangfalat.
Tényleg nem tudom ennek a hátterét, az erősítő egy rég(ebb)i Kenwood KRF-V5050D, a hangfalak meg egy régebbi Magnat szériából vannak. Régi alatt érts 2002-3-at
Azt hiszem az AC3Filter képes a hangerő szabályozására csatornánként, de azt meg nem használom, mert minden SPDIF-en megy ki a PC-ről, így elég az alap fapados SPDIFER.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hu nekem nagyon tetszett a film, masodszorra meg jobban mint elsore. Jok a szineszek, a tortenet, ugy kerek ahogy van.
Spoiler
Amikor beszivtak attol a regi bogyotol, mikor osszetori a kocsit, azt a reszt vagy otszor megneztem, fekudtem a rohogestol.
-
Integra
titán
válasz devil-k #38949 üzenetére
nem csak a sub a gond - szerintem. hanem az is, hogy a center néha irreálisan halk minden más effekthez, zenéhez képest. sokszor hegyezni kell a füled elég keményen, hogy megértsd mit mondanak. ez engem rendkívül zavar. tényleg sokszor a beszédhang a leghalkabb a filmekben. és akkor jön egy robbanás és beszakad a dobhártyád.
ok, nálam otthon meg tudom, a hangrendszerem leggyengébb része a h/k piszlicsáré hangdobozai, ezért gyengébb a centerből a beszédhang, de könyörgöm, a moziban is? egyszerűen nincsen kedvem kifizetni sokszor ezért a jegyet. meg nem kapom amit akarok, nem megyek el, nem érdekel. úgy tűnik, most ilyen korszakom van, hogy nem megyek. máskor van, hogy heti 5 napot elmegyek este moziba.
amúgy számomra a kis termek a legjobbak, erősebb hanngal, csak itt meg a képminőség gyengébb érezhetően. ide kellene 4k...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #38942 üzenetére
baaaaazz
akik látták már a keptönt: 2D, vagy 3D? ha nem muszáj, akkor nem kelek fel korábban, mint ahogy eredetileg terveztem, és megnézem a sima, 2D-s verziót, de ha van annyival jobb a 3D, akkor korábban buszozok kicsit
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
vj0c1
aktív tag
válasz gyuromoj #38934 üzenetére
Igen, épp itt forgatnak/forgattak a Gundel étteremben (ahol én is vagyonőrködöm, ránk is szóltak, hogy legyünk csendben )
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Bad Pritt
félisten
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Még mindig a legjobb része a sorozatnak számomra.
A zene is ütős Eric megnyilvánulásai alatt.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ideje újranéznem.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Integra #38927 üzenetére
Itt meg csak szinkronos 3d-s vetítés megy az összes filmből, ami érdekel. Sima 2d egyikből sincs azok közül, amit meg akarok nézni, így muszáj vagyok benyelni a 3d-t, pedig nem szeretem
~10-15 év után most lett újra mozi itt, így nem panaszkodok inkább. A semminél ez is jobb
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Integra
titán
most nézem, a forgalmazó nem tudott egy árva felirat mentes eredeti verziót az ámerikákapitányból a mom-ba berakni, csak a standard odahányt karakteres feliratosra futotta a 4 szinkronizált verzió mellé. taps.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz hoffman_ #38897 üzenetére
A Die Hard 5 forgatásán is volt ilyen épület. A gond az volt, hogy véletlenül leégett még a forgatás előtt. Újra kellett építeni az egészet.
Már nem egyszer dolgoztunk a filmgyárosoknak. Érdekes volt látni a díszleteket. Pl egész valósághűen kinéző középkori hajók. De csak félig vannak megépítve. Az a részük ami kilátszik a vízből. Meg az is durva hogy miket művelnek az épületekkel meg a hajókkal, hogy réginek tűnjenek.Pl az elhagyatott épületeket lefestették műpenésszel. Én hoztam volna ingyen is otthonról.
A lényeg az volt hogy mindent fából tákoltak össze. Utána gipszkarton meg ilyesmi, csupa könnyű anyag. Aztán lefestették úgy hogy egy minimum hatvan éves épületnek nézett ki ami már vagy tizenöt éve elhagyatottan áll.
A Borgiáknál a várfal is csak deszka meg gipsz, lefestve. De olyan élethű, hogy ha mellette állsz akkor is meresztgetned kell a szemed, hogy észrevedd a hibákat.
A Die Hard 5-nél voltak igazi katonai járművek is. Egy eredeti, régi orosz laktanyában forgatták a film egy részét.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Captain America: Winter Soldier
9/10
Nagyon bejött, sokkal jobban tetszett mint a Thor 2. Az első résznél meg mérfőldekkel jobb volt. Ez az egész SPOILER
SHIELD-Hydra témaSPOILER érdekes volt, meglátjuk hogy mit akarnak kezdeni vele. Mert a film végét látva fognak is. Kérdés azokhoz akik nézik SHIELD sorozatot. Amiről az AI beszél a filmben (tudjuk ki), az akkor tulajdonképpen a Clairvoyant?Na jöhet a SHIELD legutóbbi része akkor.
Live-Die-Respawn
-
Devid_81
félisten
Nicolas Cage, amikor meglattam a nevet mar elore feltem a filmtol.
Viszont eleg viselheto kritikakat kapott, igy gondoltam miert ne?!
Eleg nyomaszto a film elejtol a vegeig, hullamokban tort ram a "nah most torlom" es az "erdekes" film erzes.
Nem tudnam megmondani hogy mikent, de az "erdekes"-tol eljutott a jo filmig nalam.
Nem mondom, hogy, az ev dramaja, de ez bizony jo volt.
Nicolasnak lehet inkabb ilyen szerepet kellene vallalni, a tobbi nem megy neki7/10
[ Szerkesztve ]
...
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nemzet kurvája... ez jó, ez tetszik..
Magyar Retro 2
végre!
mit lehet hozzátenni?.. végig auto mosoly az arcon, nem is lehet ez másképp. egy újabb időutazás a szocializmusba. köszönjük!Ride Along
hd,dts
15perc, autodel
-/10sajnálom, h kjúb is
elkurvultelment a muszáj trendi akció felé, sokkal jobban álltak neki a fíling filmek, a friday-sorozat, azokat nagyon csíptem. ez meg.. de nem baj, robbanjon csak minél több autó, legyen csak minél több lövöldözés, annál gyorsabban mászik rá az ujjam a stop-gombra. hát ez kell.. hál'istennek fizetni nem kell érte, max sávszéltps. á de szr így topicot olvasni, h ahol csak winter soldier-t látok ugratni kell, és lehetőleg úgy, h egy szót se olvassak el.. nem egyszerű.. na de holnaptól már nem kell
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Captain America: The Winter Soldier (2014)
euro 3DAz első naphoz képest elég kevesen voltak. Valaki direkt csak puffogni ült be, kb. minden párbeszéd után különböző hangokat kiadva adta tudtunkra, hogy mennyire gáz a film (biztos Origo vagy Index kritikus volt). Hozzáteszem, hogy tényleg borzalmas a szöveg így szinkronosan, bár gyanítani lehet, hogy eredeti nyelven se egy Shakespeare. Igazából az zavar, hogy ilyen világmegváltó bullshitet akarnak eladni egy olyan filmben, ami egyébként egyszerű, mint a faék.
Ami még nem tetszett, hogy már megint ezt az "elárulta a saját emberét a cég" című lehúzást tálalták, mint kb. minden akciófilmben. A szuperhősös filmek közül még mindig ez az egyik legnormálisabb szerintem, így nagyon nem húznám le, meg azért élvezhető és akciódús volt, hamar elment a 2 óra. A CGI is jó. Szóval nézhető, de az első rész jobb volt. 7/10.
-
brownus
veterán
válasz callmeakos #38891 üzenetére
gifszég, drágaszág, imádom őket, gifszég
(#38908) pohár,
(#38910) madgie , +1, sztem is, mindkettőtől jobb volt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
jaj
-
Bad Pritt
félisten
Ejha... Szerintem senki nem gondolta volna a Phase 1 idején, hogy a Paramount istálló legjobb Marvel filmje pont az Amerika Kapitány második része lesz.
-
b.daniel
senior tag
Amerika kapitány 2
Nekem iszonyat bejött. Pont megfelelő mennyiségű poén, egész jó sztori, sok és látványos harc, és sok Scarlet Johannson
Spoiler
plusz stáblista uzán quivksilver és scarlet witchNekem sima 10/10 . Elrepült a két óra
-
pohár
félisten
-
vj0c1
aktív tag
Amerika kapitány: A tél katonája
Hát, nagyon vegyesek az érzelmek, korai még, hogy pontozzam. Bizonyos szinten osztom nox véleményét, de ennek most ülepednie kell...
Jók voltak az utalások itt-ott, a stáblista utáni jelenet viszont nekem erősen semmitmondó volt..SPOILER!!!
Fury sírköve- "Az igaz ember járta ösvényt..."
spoiler vége[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #38899 üzenetére
1. ez videó volt (sunyiba videózott dolog)
2. zimányide ahogy látom, már törölve is lett a videó YT-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest