Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ezen besírtam
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
somasz
addikt
A sok fanyalgó látta a Dallas Buyers Clubot?
Divat Leo-t sajnálni, de ez van, idén Matthew jobb volt. Leo-nak korábban kellett volna begyűjtenie vagy a Viharszigetért, vagy a Tégláért. (szerintem...)
Mindkettőjüktől még jó pár kiváló filmet fogunk kapni és ez a lényeg.Szerintem mindkét férfi Oscar jó helyre került. Nekik szurkoltam, megkapták, elégedett vagyok. Női oldalról nem tudok nyilatkozni.
Tegnap meglestük a 12 Years a Slave-t is, és a zenéje annyira Inceptionös (Time), hogy szerintem ez már ciki.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
törölt tag
Nem nagyon szeretem az énekelős részeket, de nem volt olyan rossz, sok ismert számot/dallamot lehet felismerni benne, azért senki ne gondolja, hogy ezek eredeti szerzemények...
A humor nekem kevés volt, sőt. Az elmúlt 10 évben nem sok volt Disney-nél. Bár a Hercegnő és a béka az nagyon humoros volt.
-
Ijk
nagyúr
Nem véletlen kapott Oscar-t, habár igaz nem láttam még az új Miyazaki animációt, de az eddigi műveiből kiindulva nem lehet vele melléfogni, és azért még ezeknél az új disneyknél magasabb minőséget képviselnek. Szóval kár hogy nem a Kaze tachinu kapta, főleg a díj reklámértéke miatt. De természetesen a Frozen is megérdemelte.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
callmeakos
veterán
Derossz
All→M8
-
-
ldave
félisten
Tegnap tudtam csak megnézni a Frozen-t (Jégvarász), angol nyelven:
Úgy vélem a Disney végre visszatalált a helyes útra, már a Tangled (Aranyhaj) is remek volt, de ez szerintem most kiemelkedően jóra sikerült, gyerekkorom klasszikusait idézte (A kis hableány, A Szépség és a Szörnyeteg) minden téren, animáció, humor, zene, és talán pont a dalok fejlődtek a leglátványosabban az elmúlt évek Disney filmjeihez képest, a két hercegnő dala (For The First Time in Forever és Let It Go) messze a legemlékezetesebb Disney-dal az utóbbi időből. Kristen Bell és Josh Gad nagyon jól adták a hangukat a karaktereknek, de a többivel se volt gond.
Spoiler: Nagyon tetszett, hogy végre újra a testvéri szeretet lett a fő téma, nem pedig egy újabb tipikus herceg, hercegnő történetet kaptunk. Igaz, egyik szereplő se olyan erős, mint mondjuk Merida, de hát a Pixar, az Pixar, és talán az egyetlen negatívum is amit most eszembe jut. A klasszikus gonosz karakter hiánya pirospont a szememben, egyáltalán nem éreztem a hiányát.
A Slime draws near! Command?
-
Huma
addikt
válasz radi8tor #36386 üzenetére
Hát igen. Ezekkel a dolgokkal nekem is problémáim voltak. Ilyen téren valóban elég gyenge a film. Érdekes volt ahogy követte őt a törmelékfelhő. Clooney halála is teljesen felesleges és értelmetlen volt. És még volt jó pár kifogásolható momentum. Történet szempontjából tényleg harmatos alkotás. De nem is nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
na, a végére egész faszasok rendezőnk, forgatókönyvírónk, producerünk meg cgi zsenink lesz, király. mikor lesz kész a film?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #36382 üzenetére
Én már minden kategóriában elkönyveltem a Gravity sikerét, de főleg ott ahol nem is volt jelölve.
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #36376 üzenetére
OW-s streamben Zolyék már azon vicceltek, hogy a legjobb betétdal kategóriáját is mért nem a Gravitáció nyeri?
Ennek fényében azért kicsi fricska hogy a legjobb filmet pont nem kapta meg, ami amúgy várható volt. De 7 díjjal a zsebükben lehet hogy pont leszarjákAll→M8
-
BenHans
addikt
válasz Pitterix #36375 üzenetére
Én egyetértek. De mivel mindenkinek nagyon bejön a a Gravity korszakalkotó látványvilága (aminél sztem jobb a planetárium mert ott legalább értékes és valós információk hangzanak el a gyönyörű vizuális hatások mellett), azt mondom kapja ezt a Gravity.
De amit sztem tuti a Hobbit érdemelne az a legjobb hang, hangkeverésért járó....
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Pali1119
tag
válasz callmeakos #36374 üzenetére
"No igen. Most meg kapott hetet a Gravitáció, és kivan készülve ettől a nép "
Hát ja, de fel nem tudják fogni, hogy a technikai díjakat zsebelte be...basszus, csak meg kellene nézni, hogy milyen kategóriákban nyert.
(#36377) radi8tor1
"Oscar már régen nem arról szól melyik film a legjobb"
A jelöltek közül melyikkel nem értesz egyet? Csak ne mond te is azt, hogy Wall Street vagy DiCaprio...
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Oscar már régen nem arról szól melyik film a legjobb, hanem, hogy melyik filmért fizetnek a legtöbbet azoknak, akik szavaznak.
Üzlet az egész. Aztán most drágábban lehet adni a filmet, mert 7 Oscar-t kapott. Szakmailag nulla a film.⭐ Stella
-
cyberkind
félisten
Sőt, adják oda a jövő évit is, nem-e?
(#36377) radi8tor1
Még nulla se.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz callmeakos #36371 üzenetére
Hát igen, de azok voltak a szép idők... pl a király visszatér 11 oszival
De itt is 1-2-3 rész között laza 4-2-11 az eloszlás. Lehet hogy ezek után már Peter Jackson Oscar tiltólistán volt az összes művével együtt azért nem kapott a Hobbit.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitterix #36368 üzenetére
egyrészt az is jóleső érzés, amikor az ember elégedett a díjazottakkal. másfelől pedig igenis lehet jó show-t csinálni, amit élvezetes nézni. legyen az akár a műsorvezető jó poénjainak köszönhető, vagy akár az átvezető performanceok igényessége, és a vendégszereplők minősége. tavaly pl a nyomorultak közös ének szerintem klasszis volt, de akadt még jó pár élvezetes mozzanat, nekem biztosan.
-
Pitterix
őstag
Amúgy mitől tud jó lenni egy Oscar átadás? Hiszen csak végigpofázzák az egészet, vagy tévedek?!
Kérlek osszátok meg egy tudatlannal."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Integra
titán
rövid leszek: orbitálisan szar volt az oszkár, el is aludtam rajta.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bad Pritt
félisten
Na egy ilyesmire gondoltam.
-
Huma
addikt
Ne mond már hogy neked nem volt nyilvánvaló, hogy mi fog történni a film végén.
Amúgy nekem nem tetszett mert túlságosan gyerekes volt. Már kinőttem az ilyesmiből. Ez a film tipikusan a 10-14 éves korosztálynak szól.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
The Monuments Men
euro 4k hunmár azt hittem, hogy el fog vérezni a film. ez szerencsére nem történt meg, de hagyott kívánni valót maga után rendesen. a nagy része, legalább az első 2/3-a annyira semleges volt. olyan ízetlen, nem éreztem át benne semmit. klasszis színészek, remek történeti lehetőség, és mégis olyan semmilyen volt. nem is értem. volt eleje, közepe, vége, meg volt írva kereken, ki volt találva szépen, és mégis karcsú, nem vitt magával. miután megvolt a nagy aranyfogás, utána valami változott, legalábbis bennem érzésre mindenképp, egy picit beindult, miután együtt volt a csapat valahogy jobban csúszott a film. összességében bőven jobbat vártam, sajnos gyenge eresztés lett, csalódott voltam. pár jó jelenet azért nyilván volt benne, és mélypontot se tudnék kiragadni, azért simán beülnék rá újra, ha megkérdezik.
6/10
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Lone Survivor
Nem most láttam a filmet, első nap néztem meg, de most értem az alapjául szolgáló könyv végére.
Szerintem sokan emlékeztek még, mikor 2005-ben nagy felhajtást kavart az amerikaiak tragédiája Afganisztánban, mikor is egy teljes helikoptert sikerült eliminálniuk az afgán felkelőknek, összesen 19 amerikai katonával a fedélzetén. Na ez a film erről szól, épp csak nem a helikopter személyzetéről közvetlenül, hanem arról a négy felderítőről, akiknek a megsegítésére ők ki lettek küldve.
Nem egy tökéletes film a Túlélő, viszont elképesztő pozitívum, hogy egyszerű film lett: nincsenek benne grandiózus jelenetek és fennkölt mozdulatok, csak 4 katona balul sikerült felderítéséről és meneküléséről szól. Persze bele lehet kötni, hogy azért úgy esnek le a sziklákról, amit ember nem élhet, ráadásul lassítva mutatják, de ez lesz a legkevesebb, ami érdekel, mert egy feszes tempójú, nagyon erős színészek által előadott, látványos és szomorú filmet kapunk, aminek nem véletlenül jelölték a zajokkal foglalkozó részlegét két Oscarra is.
Ami személy szerint engem letaglózott, az a film utáni archív képek és videók bevágása volt. Egyrészt, mert ide kellett, sok filmben bárgyú hatást kelt, másrészt tényleg jó színészeket találtak a 4 SEAL-kommandós szerepére és el nem tudom képzelni, hogy a néhai katonák hozzátartozói mit szólhatnak ehhez a filmhez, ráadásul nem nagy spoiler, de az irónia itt érhető tetten a történetben: az az egy ember élte túl az egész akciót, akinek senkije nem volt otthon, gyakorlatilag senki nem várta haza. Emiatt volt nagyon erős élmény a Lone Survivor, mert egyáltalán nem volt elcsépelt párhuzamosítás az otthoni események és az afgán pokol között, ráadásul a katonák rendes életének a bemutatása poénos, de hihető módon történt. Talán a Black Hawk Down óta a legjobb háborús film, amit láttam, ha pontoznom kéne 8/10 lenne, ez tükrözi a nép véleményét is (IMDb 7.8/10).[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Most tényleg annyira fontos, hogy telefon vagy tablet volt az a szar?
(költői kérdés)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom volt-e már. Néhány közülük egész jó.
-
Pali1119
tag
Na, most én is megnéztem, hogy kik nyertek ezen az Oscaron...
Gravity egyértelmű, csont nélkül kellett kapnia,nem kérdés, Cuarón legjobb rendező...hát, erre se tettem volna, hogy megkapja /bár Mcqueen vagy O. Russel..hát, nehéz. / 12 év rabszolgaság mint legjobb film hát, én is erre tettem volna, McConaughey megérdemelte, váltott a romkom féle vígjátékokból és a nagyok közt játszik, DiCaprio nem kapott...őszintén, meglepő? Simán lehetett tudni, hogy nem fogja megkapni. Majd 60-70 évesen egy életműdíjjal megdobják.
Egyedül, ami meglepetés volt, hogy Pharrel nem kapott a Happy-ért, helyette a Jégvarázs...ehh.
Ja meg Lupita Nyong'o díjat kapott, arra azért nem tettem volna.[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
atike
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz callmeakos #36331 üzenetére
Nagyon nagy forma. A párom kedvence. Én eleinte nem bírtam, de utána láttam a topgear-ben és elkezdtük nézni a Sherlock-ot meg persze a StarTrek2(+Smaug hangja+Necromancer) és most már én is nagyon bírom.
(+Hadak útján; Suszter, szabó, baka, kém; 12év...; Augusztus Oklahomában)Csak az a baj, hogy van egy kis Mads Mikkelsen érzésem vele kapcsolatban. Már 37éves és csak "nemrég" fedezték fel és jutott erre a szintre, de még mindig nem számít sajnos Oscar esélyesnek, pláne úgy, hogy egy Capribogyó sem kap...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
atike
nagyúr
válasz callmeakos #36339 üzenetére
Mondjuk itt ezt írják:
"Mellesleg igencsak gyanús, hogy a szóban forgó felvételt egy Samsung mobillal készítették, a színfalak mögött pedig az látszott, hogy Ellen egy iPhone-t használt. Csak nem egy ügyes Samsung marketing ez az egész?"
Vagy az volt egy ügyes Samu húzás, vagy ez a "hír" egy ügyes alma....
-
callmeakos
veterán
F1esek érteni fogják
(#36340) radi8tor1
Évek óta így megy ez, csak eddig a reklámokat a reklámblokkokban tartották. Eddig. És mily meglepő, hogy megint pont a Samsung az, aki kitalálja a spanyolviaszt(#36342) bok92
Én is a nótot mondanám, de na. Ha fel lett dobva hogy az S5, mért ne vitatkozhatnánk róla órákat?[ Szerkesztve ]
All→M8
-
bok92
addikt
Nem mindegy. Mert ez egy filmes topik, ahol semmi sem mindegy. Punktum. (akkó is nót 3)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon nem jó, hogy már egy ilyen gála is a mobilok reklámjairól szól.
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
Tizenhárom fotó az idei Oscarról, amit látni kell
Ki volt a legszebb az Oscaron?
(#36339) noxwill
Jó a szó tesó[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
válasz callmeakos #36307 üzenetére
Egyértelmüen reklám, hiszen később már az iPhone-ját használta. Az egész jelenet bár jól néz ki, csak egy "ügyesen" megrendezett marketingfogás volt.
Amúgy meg érdekes, mert van ahol Note3-at van ahol meg S5-t írnak.
Ja és a következő Oscar házigazdája legyen Tina Fey és Amy Poehler... vagy Huma
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
atike
nagyúr
-
xenom0rph
őstag
Amúgy S5-tel csinálta a selfiet, nem NOTE3-al.
halahala
-
callmeakos
veterán
Itt egy teljes összefoglalás az Oscarról, a teljesség igénye nélkül: [link]
(#36330) BenHans
Tényleg nem írtál valótlant, és bizony én is szenvedtem már a végén (főleg mert már akkor lassan 24 órája voltam talpon, egy 4 órás munka után), de no. Ennyi azért nem volt az estében. Jött tulajdonképpen a papírforma, a durcára igazándiból az adhat okot, hogy 1-1 kedvencünk mégse kapta meg a díját (ilyen nekem a betétdal, illetve a ffi. főszereplő díja).szerk.:
Cumbebatch trollkodása hogy maradhatott ki?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #36319 üzenetére
Én nem, BenHans viszont igen
-
Jhonny06
veterán
válasz james001 #36326 üzenetére
Én ugyan a Wall Street megnézése után azt mondtam, hogy Oscar-t érdemel, de így jobban belegondolva pont ezért nem adtam volna, sokkal inkább a korábbi alakításaiért. Elég kiszámítható volt.. hogyha azokért nem kapott, akkor ezért sem fog. Mondjuk idén elég gyenge volt a felhozatal minden téren, maga a díjátadó műsor is borzalmas.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Ez az Oscar egy nagy hulladék volt. Mit néztek ezek? A cseh kettőt?
Gravitáció: legjobb rendező WTF? legjobb látvány? OK(bár ettől sem estem hanyatt, mert a látvány állandó, de m1 többeknek nagyon bejött hát legyen) legjobb filmzene legjobb hang, hangkeverés legjobb hangvágás hang WTF? Legjobb vágás? még csak-csak ok legjobb fényképezés OK
Még az kellett volna hogy Sandra Bula kapjon egyet a legjobb női főszerepért, mert visított, lihegett és vonyított(bár ez a kutyás rész volt számomra az egyetlen emberi és értékelhető momentum)...
Szóval ahhoz képest amennyit kapott, egy rakás sz@r volt, és igen, kár volt moziban megnéznem, mert szeretem ha a filmnek van története. Ha csak látványt akarok, elmegyek a planetáriumba.Hangkeverést pl legjobban a Hobbit érdemelte volna meg.
A wall street farkasa nem kapott semmit? Elismerésem DiCaprio?
Amivel egyetértek: A legjobb női főszereplő: Cate Blanchett, A legjobb kosztüm, jelmeztervezés: A nagy Gatsby, A legjobb betétdal: “Let it Go” – Jégvarázs a többi mind vitatható, de a rossz vicc kategóriából is van bőven.
(Azért pedig, hogy mindent elárasztott a nagy hír, hogy a Samsung tarolt az Oscaron különdíj jár. kb annyit ér mint ez az egész idei díjátadás és akkor még arról a lusnya lóról nem is beszéltem akinek még a beszéde is idegesítő volt nemhogy a látványa, jó választás volt műsort vezetni egy ilyen volumenű gálához)
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
bok92
addikt
Ejj, ejj vodkázni a gála előtt...
-
Bad Pritt
félisten
Ha már Gravity: valaki próbálta az androidos játékot? Csak sodródni kell Sandra Bulldoggal vagy valami más a lényege?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
atike
nagyúr
válasz callmeakos #36319 üzenetére
...mint ahogy a fikázók is... Ez egyfajta Avatar - Pocahontas "vita"...
-
törölt tag
válasz callmeakos #36312 üzenetére
Nem értem ezt a rinyát a Gravitáció miatt, de komolyan. 4 éves kislányok sírnak itt, mert elolvadt a fagyijuk a kezükben.
Lehet, hogy a Gravitáció egyszer nézős, viszont eszméletlen látványt kreáltak a készítők, mindezt úgy, hogy a film legalább 80%-a CGI és teljesen valósnak hat (emiatt biztosan megnézem majd még1x). Mondjatok még filmeket, ahol ennyire valóságos volt a látvány... Persze, hangkeverésre biztosan tudnék más filmet is, de hát ez van...
Láttam sok videót a készítéséről is, nem semmi munkát kellett belepakolni, hogy ezt létrehozzák.Nem a színészi alakításokra ment el az Oscar, hanem technikai dolgokra, miért olyan nehéz dolog ezt megérteni? Azért van több kategória, hogy mindent tudjanak díjazni, ebbe belefér az is, ha a film annyira nem jó, de technikailag zseniális, vagy egy film zseniális, de semmi plusz nincsen benne technikai oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Lassan egy Amerika kapitány is kaphat legjobb film Oscar-t
Amerikai Botrány-t tegnap megnéztem, még a jelölést sem értem. Szereplők okék, de szerintem a jelölést sem érdemelte meg az a film.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
Amúgy az est nyertese egyértelműen a Nagy Gatsby. 2 díjat is besöpört. Ironikus hogy Leo ebből is kimaradt. A vesztes meg egyértelműen az Amerikai Botrány. 10 jelölésből 0 díj. Ezt hívják címeres taknyolásnak.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Na aludtam egyet és most már "objektíven" tudok nyilatkozni a látottakról. Némileg...
Szerintem messze ez volt az egyik legrosszabb Oscar evör. És nem csak azért, mert egy filmet (jelen esetben a Gravitációt) tényleg indokolatlanul durván megszórták díjakkal, hanem mert maga a show is kritikán aluli volt. Sejthető volt hogy ez az Ellen Degeneres a közelébe se les MacFairlane-nek, de hogy annyira ótvar legyen, na ahhoz kellett az igazi teljesítmény. Erőltetett szóviccek, szakállas poénok, "poénba" csomagolt reklámok (a Samsungos, vagy a Pizzarendelgetésnél a Coca-Cola), és ripacs műsorvezetés. Konkrétan az est mélypontja az volt amikor ez a ripacs megjelent tündérjelmezben [link]. Itt már konkrétan a fejemet fogtam. Összességében tavaly 2x is meggondolom, vegyek e ki szabadnapot e miatt: Egyébként valaki nagyon durván ráment arra, hogy lelőjjék az online streameket. A végére az OW streamet is letiltotta a Twitch, és meglettek fenyegetve, de kb. mire jöttek a legfontosabb díjak, tényleg szinte minden létező online elérhetőséget letiltottak, ami elég burnyákság a nem amerikaiaknak.#36311) gyuromoj
A Samsung nagyon durván tolja a reklámokat. Tavaly is minden reklámban ott volt egy S3 és Note 2 reklám, idén inkább most erre mentek rá.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
gyuromoj
veterán
Mivel az nem USA, simán belefér. Minden sportoló kapott egy Note 3-mat. Következőre nevezek én is.
Szegény Becks is ráfázott, mert Samsung-al kötött szerződést, erre a SuperBowl-on szifon-nal videózott.(#36310) .LnB
Ezt nem tudtam ,csak hogy előszeretettel oltják az Almát.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Amerikai média tele van Samsung reklámokkal, de nagyon durván. Tegnap néztem Nascar futamot, ott minden reklámblokkban Samsung reklám. És mindben az Apple-t oltják. Marha viccesek
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bok92
addikt
Nem csak szerinted...
gyuromoj: Miért, csak orosz eseményen lehet??
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Sejtettem hogy valami nem stimmel. USA eseményen Samsung cucc?!
Amúgy haverral fogadtam pár hete hogy Leo nem nyer. Csak mivel ittasak voltunk nem emlékszem pontosan hogy mi volt a tét. (talán 2 hamburger )[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #36300 üzenetére
Bradley Coopernek van esze, úgy
amúgy meglepően jó képet csinál a Note3 előlapija, wow
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest