Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Shutter Island (Viharsziget)
Unalmas volt,félig már aludtam rajta,már azon voltam hogy kikapcsolom. De aztán végigszenvedtem,és jobb is mert a vége ütött. De így is csak 5.5/10
SPOILER
Most amúgy a végén mégis lobotómiára viszik nem?https://psnprofiles.com/kazama001
-
bigdady
nagyúr
válasz Fitzgerald #34694 üzenetére
Világok harca, A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, Kapcsolat (bár ez régebbi)
Más: Én most erre a mai m1-es Kiképzőtáborra vagyok kiváncsi, nem láttam még
[ Szerkesztve ]
-
Pali1119
tag
válasz Fitzgerald #34687 üzenetére
Az ember gyermeke
Looper
Prometheus
District 9
A forrás /mondjuk ehhez fel kell kötni a gatyát/(#34690) bigdady
Bár nem nagyon C.I.A-s filmek, de talán:
Hazugságok hálója
Zöld Zóna
Tégla
Az adósság
A keselyű három napja
Kiadatás[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
csirkecske
csendes tag
Sziasztok, mondanátok valami jó vígjátékot, vagy akció filmet?
"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
bigdady
nagyúr
válasz Fitzgerald #34687 üzenetére
Source code? Sci fi?
Én a cia filmeket csipem ahhoz is jöhetne pár javaslat kinek mi a kedvence?[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz horush #34688 üzenetére
Azért szerintem bőven számít a tapasztalat is... Én többek között ezért tartottam utólag hülyeségnek, hogy kb. ugyanazokról tanultunk irodalomból felső tagozatban, mint középiskolában (mikor már jóval nagyobb rálátása van az embernek, pedig csak pár év telt el) - pl. szerelmes verseknél sok mindent nem (vagy másképp) érteni, ha az ember maga még sose érezte át ezt az érzést... Utána ott vannak pl. a különböző tudatmódosítók hatására (vagy hatása alatt) készült művek, azok is teljesen mások, ha az ember nem volt még egyszer tisztességesen részeg sem...
-
horush
addikt
válasz spammer #34685 üzenetére
Nem, csak ő úgy gondolja, hogy 3x évesen mindent megélt, s feltétlenül hasznosabb tagja a társadalomnak, mint aki 10 évvel fiatalabb. Mondjuk nem tudom, mi köze van az adófizetésnek a filmekhez, egy filmkritika megírásához igazából 2 dolog kell, sok film megtekintése és némi írói véna.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Valami jó sci-fit mondjon már valaki az elmúlt 5 évből.
Olyan agyalósabb fajtát please, tehát ne ilyen "szamárbőgés-szerű hangot hallató buckalakók lövöldöznek az ifjú Skywalkerre" kaliberű filmeket.
Itt vannak azok amelyekre emlékszem az elmúlt 5 évből, agyalós és kevésbé agyalós is:Oblivion
Tron
Star Trek & Into Darkness
Moon
Source Code
Terminator Salvation
Gravity
Inception
Know1ng
Super 8
Chronicle
Ender's GameKb. háromszor ennyi sci-fit láthattam amelyek az elmúlt 5 évben készültek, de ezek jutottak most eszembe.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Integra #34681 üzenetére
Nem védeni akarom egyik bloggert sem, de az nem semmi, hogy egyből azt feltételezed róluk, hogy nincs élettapasztalatuk, fogalmuk sincs a világról, nem fizetnek semmit és nem lehet komolyan venni őket.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pali1119
tag
válasz Fitzgerald #34680 üzenetére
"Inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy tökmindegy ki mit írkál a blogjában, nem feltétlenül érdemes készpénznek venni, mivel sok a zöldfülő smartass kölök, akik azt képzelik hogy nekik 20 évesen filmes blogot kell írniuk, és az abban publikáltakat másoknak komolyan kell venniük."
Hát ez attól is függ, hogy most kezded az adott oldalt és a kritikákat nézegetni vagy pedig már régről követed és kiismered, látod hogy fogalmaz,hogy fejezi ki magát, szakszavakat használ-e,stb. Mondjuk amelyeket itt linkeltem, egyiknél se áll fenn sztem ez a 20 éves és blogger leszek állapot.
-
-
törölt tag
Thor The Dark World
Számomra ez totális csalódás volt, a film nagy része unalmas volt és bugyuta, a poénok meg erőltetettek. Az utolsó fél óra viszont tetszett, a látvány és a hangzás meg elvitte a hátán a nagy részét.
4/10
SPOILER
A végén a Loki-s jelenet az mi volt? Mi van Odinnal? Mi lesz Lokival? -
Integra
titán
válasz Fitzgerald #34680 üzenetére
ez van sajnos, egyik sem fogja odaírni vállalva a korát az írói álneve mögé.. hamar kiderülnie, hogy még életükben nem fizetik a saját tb és szja és nyugdíj járulékukat, sok fogalmuk a világ mechanizmusairól sincsen, de a filmritika az nagyon penge. nem is veszem komolyan egyiket sem. mert nem lehet, mert nincsen semmi élet tapasztalatuk.
annál gázabb meg nem sok dolog van, mikor egy huszas évei elejét taposó megpróbál 35-40 évesként viselkedni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Fitzgerald
veterán
válasz Pali1119 #34651 üzenetére
Az első bloggert nem ismerem. A human srácról annyi maradt meg régről, hogy nem igazán ment neki a fogalmazás. Aztán lehet hogy ez változott az idők során.
Nem olvastam egyik cikket sem.
Inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy tökmindegy ki mit írkál a blogjában, nem feltétlenül érdemes készpénznek venni, mivel sok a zöldfülő smartass kölök, akik azt képzelik hogy nekik 20 évesen filmes blogot kell írniuk, és az abban publikáltakat másoknak komolyan kell venniük.
Az idézett kommenthez annyit, hogy ezzel csak az a baj, hogy ennek a filmnek RoboCop a címe.
Miért is ne kéne az eredeti RoboCophoz hasonlítani, és különálló produkcióként értékelni, amikor egy olyan film sikeréből próbál megélni, amelyiket pont azok a dolgok vittek sikere, amelyek ebből a filmből hiányoznak?
Nem azt mondom, hogy ugyanolyannak kéne lennie, mint az eredeti RoboCopnak. Legyen jó másképpen, de azért vigyen magával legalább néhányat az említett dolgokból... -
bigdady
nagyúr
Killing Them Softly
6/10 kicsit uncsi volt -
Pali1119
tag
Robotzsaru efukt-on 18+os! de hatalmas
-
Jhonny06
veterán
Mai program a Django újranézése lesz, megjött hozzá a kedvem. Még csak 1X láttam, megjelenéskor.
-
-
spammer
veterán
válasz HUNNIA1920 #34670 üzenetére
Nem láttam, úgyhogy csak tipp: Greyfriars Bobby: The True Story of a Dog
"Greyfriars Bobby was a Skye Terrier who became known in 19th-century Edinburgh for supposedly spending 14 years guarding the grave of his owner until he died himself on 14 January 1872." -- [link]
-
-
LOTR
addikt
válasz HUNNIA1920 #34670 üzenetére
valószínűleg nem ezt keresed, de "hasonló" sztori Hachiko
One Ring to rule them all
-
Sziasztok!
Keresek egy filmet, de nem emlékszem már a címére.
Még a régi VHS időszakból való, a 90-es évek elején adták le párszor a TV-ben.
A történetről: egy öregemberről szól és a kutyájáról. A film elején az öreget sok éves szolgálat után elbocsájtja a család, ha jól emlékszem anyagi gondok miatt. Előtte ő vigyázott az állatokra a kutyájával. Az öreg bemegy egy városba, ahol megszáll éjszakára, de a szakadó esőbe megfázik és másnap nem ébred fel.... Az öreget eltemetik a kutya pedig bejár hozzá a temetőbe, mialatt a temetőgondnok azon munkálkodik, hogy ezt megakadályozza.
Röviden ennyi.
Se google, se máshol nem találtam rá.Aki tudja melyik filmről van szó, kérem jelezze!
Köszönöm!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
spammer
veterán
-
bigdady
nagyúr
Homefront
7/10 egyszer nézős egész jó kis film, nagyon jó verekedős jelenetekkel
-
Integra
titán
hát persze, hogy pont a lone survivort szinkronizálta le ez a köcsög forgalmazó!!!!!
most várhatok 4 hónapot a bluray-ig.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Heavyrain
őstag
Terminál (The Terminal)
Egyszernézős kategória,de tetszett.
7.5/10
-
fpeter07
veterán
válasz HuMarc #34661 üzenetére
Azért nem sok köze van a két filmnek egymáshoz. Én gyerekkoromban sokat játszottam a Robotzsaru játékkal, ez meg nem az a robotzsaru...
3D-ben, manapság igen nehéz lenne 2D-s előadásra jegyet venni. Valahogy nem áll rá az agyam a 3D-re, egyedül egy lövés volt, amire hirtelen odébb húzódtam. De az a zene valami eszményi! Már amiatt megéri elmenni rá.
-
fpeter07
veterán
Lego Kaland: Nem pont gyerekeknek szánták a filmet a készítők, szerintem szuper lett. Jó szórakozás nemtől, kortól függetlenül. Ha már itt tartunk és valakinek a keze ügyébe kerülne ennek: [link] a – hamarosan legendássá váló – dalnak a magyar átirata, ne felejtse el megosztani a nagyérdeművel.
-
törölt tag
Most nézem a Get the Gringo-t, mijezaszinkron?
-
vj0c1
aktív tag
válasz ígyvanferi #34657 üzenetére
Mind a Die Hard 5nél .. De azért csak-csak nem jut arra a sorsra...
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Pali1119
tag
-
vj0c1
aktív tag
válasz cyberkind #34653 üzenetére
Nekem mindkettő tetszett, mindegyiket szeretem (nagyon szimpatikus az Acélemberből a terraformálós arcelmosós, amolyen "Christopher Reeve emlékére" jelenet )
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz Pali1119 #34651 üzenetére
Abszolút egyetértek. Ugyanígy vagyok az Acélemberrel is, új, egyedi filmként kell megnézni, nem olyan elvárásokkal, mint amit egy eredeti Superman film folytatásától várnánk.
-
Pali1119
tag
válasz Fitzgerald #34645 üzenetére
"Amúgy az gondolom világos, hogy ezeket a review-kat a mindenféle mozis blogokban jórészt olyan arcok írják, akik még a gondolat szintjén sem léteztek az első RoboCop idején."
Hát ezzel alaposan melléfogtál Legalábbis Ae-nál, de sztem human is van már 30 éves.
Meg most akkor ha nem húzza le ezt az újat, akkor már nem is szereti az eredetit?
Mondjuk a mostani időkben kár egy ugyanolyan Robotzsarut várni, mert ma már meg se csinálhatná Verhoeven, megkötnék a kezét...
Pont az index cikknél fogalmazta meg egy hozzászóló, hogy milyen a film /sztem is valami hasonló lesz/:"Igen az eredeti páncél jobban nézett ki, a PG13 sem volt jó döntés és igen az eredeti film minden szempontból jobb mint az új. De ettől még a maga módján, a maga kategóriájában az új is egy működő szórakoztató film. Persze nem lesz klasszikus, meg kult. Egyszerűen a mai Hollywoodtól kárt azt várni mint a 30 évvel ezelőttitől. Nem azt mondom h meg kell alkuszni és örülni a szar filmnek. Hanem csak egy kicsit félretenni a klasszikust és önmagában értékelni, hogy mind egy önálló film (hiszen nem egy folytatás, nem kell ismerni az előzőt) működik-e. Ezeket pedig úgy mondom, hogy az eredetit imádom, és ezzel kapcsolatban nagyon peszimista voltam, de kellemesen csalódtam. Nem maradandó film, de bőven szórakoztató és kritikusabb/drámaibb mint a legtöbb kortárs blockbuster. "
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Fitzgerald #34645 üzenetére
Mi köze bármihez annak, hogy az I, Robot 10 éves? Asimov 1950-ben publikálta az I, Robot novelláskötetét, szóval szerintem inkább ő nyúlt felnőtteb módon a témához.
-
callmeakos
veterán
Már meg sem lepődöm. Jó, azért egy kicsit mégis
All→M8
-
Fitzgerald
veterán
válasz Pali1119 #34643 üzenetére
Az a baj, hogy hiába próbáltak rámenni, ha a 10 éves I, Robot is sokkal felnőttebb módon nyúlt a robotos témához. Ha pedig transzhumanizmus, akkor pl. a Deus Ex-univerzumból kellett volna meríteni.
Ez az egész "új megközelítés" dolog bullshit.
Megnéztük mi a menő, mivel lehetne nagy zsugát leakasztani.
Nyilván PG-13 lesz a film, hogy minél szélesebb közönséghez jusson el.
Tinik. Az egyik, ha nem a legfontosabb moziba járó réteg.
High rollerz, big ballerz, we got the cash, we got the dollerz.
PG-13 RoboCop...ez még viccnek is rossz.
Amúgy az gondolom világos, hogy ezeket a review-kat a mindenféle mozis blogokban jórészt olyan arcok írják, akik még a gondolat szintjén sem léteztek az első RoboCop idején.
Szóval a nézőpont amit képviselnek, nem feltétlenül a legjobban informált fajta.
Az öncélú szarkazmus pl. azonnal lebuktatja az embert. Általában a nagyon fiatalok sportja.
Éppen emiatt pl. az Indexes cikkírók felének akkorát vernék kalapáccsal a kezére, hogy többet nem fognának keyboardot.[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Ha már Robocop: A Robotzsaruról szakszerűen.
-
Pali1119
tag
válasz Fitzgerald #34641 üzenetére
Itt van mindjárt 2 kritika:
RoboCop (Robotzsaru): félig műanyag
Na, elméletileg nem lett akkora shit, mint ahogyan oltva lett. /Persze az eredetit nem múlja felül /nem is vártuk// Egy új megközelítésre mentek társadalmi problémával meg vér nélkül /pg-13/
Hopp és itt egy idézet is a rendező mellett:
"José Padilha megszenved minden ötletért.
A brazil Cinemacom Rapadurának Padilha barátja, Fernando Meirelles (Isten városa) nyilatkozott, aki nemrég telefonált egy jó hosszat a haverjával, és az neki a következőt mondta a film előkészületeiről. A portugálból angolból magyarba fordított idézet a következő:
"Egy hétig beszéltem telefonon José Padilhával. Nemsokára kezdi forgatni a Robotzsarut. Azt mondta, hogy ez a legrosszabb élménye eddig. Minden tíz ötletéből kilencet nem hagynak jóvá. Bármit is akar, harcolnia kell. "Ez maga a pokol." - mondta. "A film jó lesz, de sosem szenvedtem még ennyit és nem is akarok soha." Megkeseredett, de harcol.""
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Azért az Ender's nem éppen hétköznapi témákat boncolgat.
A Riddick:
Először is, talán mert valamilyen vizi élőlények/szörnyek? De az világos, hogy a napot nem nagyon szeretik.
Másodszor, szánt szándékkal az első rész hangulatát akarták visszahozni a készítők. Nem is volt pénzük a Sötétség Krónikájának folytatást csinálni, meg nem is akartak giga-mega sci-fit csinálni.
Az aksit meg szerintem megmagyarázták. Minek vegyék ki mindet, ha csak azt akarják, hogy ne lehessen ellopni.
Amúgy szerintem egy ilyen szórakoztató/kikapcsoló filmben nem kell hibákat keresni, vagy a való életben működő szabályok szerint élni. Ezek arra jók, hogy leülsz, megnézed, addig se stresszelsz olyan dolgokon, amin máskor igen. Amíg nézed, teljesen el tudsz vonatkoztatni mindentől, és élvezed a képi világát, meg a beszólásokat stb.
Legalább is szerintem. És ezért nem értem én, hogy pl egy látványfilmnél, ami mondjuk sci-fi, vagy olyan témát boncolgat, minek kell szabályszerűséget keresni, vagy miért kell elemezni. Csak nézni kell és ennyi"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Fitzgerald
veterán
válasz hoffman_ #34636 üzenetére
Ez bárkit is meglep?
A rendező már évekkel ezelőtt megmondta, hogy a stúdió 10 ötletéből 9-et lelő.
Szóval ez nem az ő hibája. Ha megnézi az ember a filmográfiáját IMDB-n, csupa 8 pont körüli filmeket rendezett eddig. Tudom, hogy sokszor nem mérvadó az IMDB, de ez tényleg egy tehetséges rendező.
Nyakába ültették a kétforintos producereket, akiket viszont kizárólag a pénz érdekel.
Ő meg eladta magát. Biztosan kapott egy elég kövér gázsit, ha ennyire szarik bele hogy ezzel a filmmel most lényegében hazavágta a reputációját.
Peter Weller meg kb. minden RoboCop-os interjúban kifejti, hogy az eredeti RoboCop
szellemiségét, moralitását, mondanivalóját lehetetlen, és szükségtelen reprodukálni.
Ez a film csak nevében RoboCop. Aki nagy rajongója az első filmnek (mint pl. én) az csak úgy nézze ezt meg, hogy ezzel tisztában van.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz brownus #34637 üzenetére
jó, kit akarok átverni, szerintem is egy hulladék lesz én akkor megnézem, ha feliratos lesz. mert ingyé van. plusz a herkulesnél sz*rabb idén nem lesz semmi(nem a rock féle, hanem a másik, amit Szirmai Gergő srác is rommá taposott, tényleg jogosan). de nem lesz feliratos, szóval nem lesz mozi.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #34638 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz hoffman_ #34636 üzenetére
lehet jogosan még nem láttam, de ezt moziban nem is akarom megnézni, inkább iszom két sört a mozijegy árából... pg13, lol.
-
hoffman_
nagyúr
munkatársam vadászta ezt az üde színvoltot a sok cápa között. kötelező darab
mod:
ja, közben a zindex rommá fikázza az új robotzsarut. joggal, vagy sem, ezt még nem tudom, de a zindex, attól még zindex
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz brownus #34633 üzenetére
Én mindent olvastam, azt hittem ez köztudott.
Amúgy meg felesleges. Pontosan értem azt amit írt. És igen, tudom, a filmben is szó volt róla. Csak az egész elnagyolt volt, kidolgozatlan. Szinte semmi háttérinfó. Nem lehet komolyan venni a filmet. Egy gyereknek talán jó arra hogy felfogjon egy-két komolyabb dolgot belőle, de egy értelmes, felnőtt embernek semmi újat nem mond. Összességében ez valami ifjúsági film. A baj csupán az vele, hogy a felnőtteknek túl gyerekes a gyerekeknek pedig nincs a szájukba rágva a dolog így voltaképp csak egy kis korosztály az amely 100%-osan kitudja élvezni ezt a filmet. Én olyan 13-15 év közé saccolom.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
brownus
veterán
válasz Realradical #34630 üzenetére
ha nem olvasta a könyvet akkor hiába mondod
-
Huma
addikt
válasz Realradical #34630 üzenetére
Ez egy tanulságos mese fiataloknak. Ennél sokkal nehezebben emészthető, felfogható dolgokat is tanítanak suliban. Ott van pl a Kis herceg. Középsuli előtt nem is nagyon érdemes elolvastatni az emberek 99%-ával.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Realradical
őstag
Ez inkább az ifjabb korosztálynak szóló, mese jellegű sci-fi.
Hja a kérdés, hogy mit áldozunk fel a győzelemért és a biztonságért (esetleg saját emberségünket), illetve a népirtás jogosságának elemzése az olyan tipikus alsós anyag a suliban. Javaslom elolvasni A holtak szószólóját. Kétlem, hogy egy gyerek az első 30 oldalnál tovább jut.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Huma
addikt
Pár filmet megnéztem.
Filth: Erős közepes. 5 pont. Ha nagyon jóindulatú akarok lenni akkor 6. Valaki, tévesen a Torrentéhez hasonlította. Nem sok köze van hozzá. Az alapötlet nem volt tossz, de elég béna lett a megvalósítás.
Ender's Game: Már megvan hogy mit kapunk ha összegyúrjuk a Csillagközi inváziót az Utolsó Csillagharcossal. Ez inkább az ifjabb korosztálynak szóló, mese jellegű sci-fi.
Riddick: Hát erre mit lehet mondani? Alapvetően nem volt olyan nagyon rossz, de vannak benne hibák. Nem is kevés.
Spolier!!!
Először is mi az, hogy az esőtől hirtelen előbújik kismillió vadállat? Mivel láthatóan nem sok élelem volt a bolygón ezért egyértelműen nem szaporodhattak volna el ennyire. Másodszor ezt már mintha ellőtték volna az első részben a sötétséggel.
Persze értem én hogy a főhősnek akkora mákja van, hogy mindkétszer pont akkor van egy bolygón amikor valami baromi ritka jelenség történik. Csak azt nem értem hogy miért nem lottózik?
Ez az akksis dolog is érdekes volt. Egyet kivesznek és nem működik a hajó? Miért nem tolják be?
Amúgy meg a jövőben a tartalékalkatrész fogalma ismeretlen űrhajók esetében?Spoiler Vége
-
KisTücsök
addikt
Ez a LEGO film jól kezdett. Várós.
-
callmeakos
veterán
válasz madgie #34623 üzenetére
Ha a Dancsó igazán ért valamihez, az a Timelapse videók, amik még szerintem a Videómánia részeknél is erősebbek. Látszik hogy van érzéke hozzá, tudja úgy kezelni ezt az egészet, a végeredmények meg szinte hibátlanok. Éppen ezért is érdekes, hogy egy ember, aki a kamera mögött tud sziporkázni, milyen jó érzékkel tud a kamerába dumálni.
A CHXYSW264 videói meg maga a tömény szarkazmus, amit elég nehéz értékelni, véleményem szerint.All→M8
-
mayday00
őstag
válasz hoffman_ #34621 üzenetére
Elysium pontosan megmutatta, hogy mi lesz velünk a jövőben..A ,,háttárhatalmak" hogyan fogják elnyomni a embereket. Kizsákmányolni, rabszolgának nézni őket. Ahogy manapság is teszik.
Mi a földön vagyunk, a ,,háttérhatalmak" "Rothschild-ek" meg egy külön bolygón élnek, fényűző pompában. Az egyszerű halandónak meg robotolnia kell, hogy éhen ne haljon. Ahogy manapság is teszik. Csak később már azért is kell könyörögnünk, hogy a gyermekeinket meggyógyítsák egy gépben. Nagyon jól bemutatta a rendező, hogy milyen lesz a jövő.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bigdady
nagyúr
válasz callmeakos #34616 üzenetére
Én most láttam eloszor es ez szerintem kinos es eroltetett volt. (Tobbit nem ismerem szoval ettol meg lehet vicces)
-
Fitzgerald
veterán
Gravity
Na, ez technikailag mindent vitt.
Talán az első olyan film, amelyben úgy alkalmazták a CGI-t, hogy egy pillanatra sem hat sterilnek, mesterségesnek a látvány. Az indusztriális soundtrack a látvánnyal együtt olyan atmoszférát teremt, amit még ezidáig egyetlen űr sci-fiben sem éreztem ilyen intenzíven. Én úgy érzem, hogy a 10 Oscar jelölésből az összes technikai kategóriában elviszi majd a díjat, és a legjobb rendezői szobrot is megkapja, ha ez jelent bármit is.
Sztori szintjén szerintem nem volt valami nagy durranás a film, a látvány, és az atmoszféra vitte a hátán az egészet.
De ezek kompenzálnak mindenért. Így is adnék rá 8 pontot egy tízes skálán.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Elysium
1080p eng dtsez sajna gyenge volt, sokkal többet vártam. tök sótlan az egész, ezer sebből vérzett, amire én alapvetően nem vagyok háklis, de ez már engem is zavart. Matt kb. semmit nem csinált, a sztori lehetett volna baromi jó, de nem volt. kihagyták a ziccert, a körítés vacak. a cgi király nagyon, egy-két ötlet, feeling, jelenet, díszlet odapirított, de ennyi. Kruger akcentusa és az egész karaktere is baromira idegesített. ezzel most mellényúltam.
5/10
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #34616 üzenetére
Dancsónak van tehetsége és vannak jó videói, de jobb lenne, ha idejét és tehetségét értelmes dolgokra fordítaná a sok ökörség helyett, amit az utóbbi időben művel. Tipikusan az az eset, amikor a hülyéket kifigurázó ő maga is hülyévé válik, illetve lesüllyed "internet blikk" szintre. Kár érte szerintem, de aztán ő tudja. Mindent a nézettségért.
-
bigdady
nagyúr
Reasonable Doubt
Simán 8/10. egész jó film tele csavarral S Jackson hozza a kötelezőt.
[ Szerkesztve ]
-
Pali1119
tag
-
ben11
őstag
Időről időre 10/10
Nekem hatalmas élmény volt. Ha nem vagy az a "hím vagyok ezért utálom a romantikus filmeket" típus, akkor nagyon ajánlom barátnővel egy kis közös időtöltés gyanánt.
-
Integra
titán
válasz callmeakos #34606 üzenetére
méltó az első részhez, nem normális
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bigdady
nagyúr
Szerintem szörnyű
-
HuMarc
veterán
válasz lsebestyen #34608 üzenetére
Itt a jutyub-vloggereket parodizálja. Nézd meg az első részt, aztán sorban a többit. [link]
Körkérdés: Lego-kaland vagy Robotzsaru?
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Itt kit parodizál, vagy mi története?
-
bAtt001
addikt
teljesen átlagos, közepes vígjáték. ahhoz képest nem annyira unalmas és nagyon vicces is helyenként egyszer nézős kikapcsolódós 6/10
-
callmeakos
veterán
-
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
válasz ViiiiktorOC #34602 üzenetére
Jaja... Vagy épp a Függetlenség napja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest