-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Nem tudom,hány embert érdekel,(személy szerint én inkább kihagyom) ,de mától kezdve 10 napon keresztül ingyenes nézhető, a meglepően jó kritikákat kapó magyar Szerelempatak c. film HBO GO-n.
Link -
HuMarc
veterán
-
Huma
addikt
válasz #54715584 #35595 üzenetére
" Egyik nap ugyanis valaki felajánlotta, elintézi, hogy készülékét egy romániai AIDS-kórház betegein is kipróbálja. Odakint, valahol az ország közepén William Nelsont egy omladozó házba vitték, ahol rengeteg különböző bőrszínű és fajú gyereket látott. Tényleg AIDS-esek voltak? Vagy egy pedofilhálózat rejtekhelyére került? Később úgy mesélte, nem volt ideje ezen töprengeni. Ismeretlenek törtek ugyanis rá, leütötték, és mire magához tért, egy boncasztalon feküdt lekötözve. Két napig tartották fogva. A harmadikon kiszabadította a karját, és amikor az egyik támadója bejött, leütötte azt."
He?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
törölt tag
válasz HuMarc #35593 üzenetére
Desiré érdekes (volt jó 10-15 éve), kár, hogy nem ismerik valójában az emberek. Hirtelen ezt találtam róla, sajnos nem sok infó van róla a NASA-s időkről.
-
Fitzgerald
veterán
válasz bajnokpityu #35592 üzenetére
Lehet hogy egyetértenék ha könyvekről lenne szó, de én csak a Bárányok Hallgatnak-ot olvastam, a többit nem. A Hannibal Rising-ot olyan szinten untam, hogy a kis ázsiai milfen és Hannibal húgának a sztoriján kívül nem is maradt meg sok minden, pedig legalább kétszer láttam a filmet.
-
HuMarc
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz Fitzgerald #35588 üzenetére
a vörös sárkányból kettő is volt, nekem is az a véleményem, hogy baromi erős mind az 5 rész. mi minden évben tartunk párommal (zömmel karácsony körül) egy napot,amikor együltömre mindet végigtoljuk.
semmi más több részes filmre (talán a modern batmanok) nem kívántunk még rá így.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem is. Bárányok hallagatanakkal kezdeni, és a többi ezt egészíti ki infóval. De ez az alap film, ehhez kellenek a plusz infók, és nem fordítva.
-
Huma
addikt
Nem értek veled egyet. Szerintem a Hannibal Rising nem gyengébb mint a többi.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Fitzgerald
veterán
válasz AkosAkos #35582 üzenetére
A Hannibal Rising-ot simán skipelheted is szerintem. Messze a leggyengébb a sorozatban, ne az vegye el a kedved az egésztől. A legjobb egyértelműen a Bárányok Hallgatnak, utána a Vörös Sárkány, majd ugye a Hannibal. De ahogy már írták, ezek nem így követik egymást kronológiailag, és ennek nincs is jelentősége. Én a Bárányok Hallgatnak-al kezdeném. Utána nagyjából mindegy, hogy melyiket nézed.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
Huma
addikt
válasz james001 #35580 üzenetére
Ha létezik is, nem hinném hogy túl sokan tudnának róla. Szerintem biztos van nem egy olyan hely ami titkos és ahová elsüllyesztik a nemkívánatos személyeket akiket valamilyen okból nem akarnak likvidálni.
Amúgy én is kellemesen csalódtam a filmben. Ennél sokkal rosszabbat vártam.
[ Szerkesztve ]
-
-
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Még egy Hannibal filmet sem láttam, ezen szeretnék most változtatni, de lenne néhány kérdésem:
Melyek is ezek a filmek? Az jó, ha a készítés sorrendjében nézem vagy inkább máshogy? -
hoffman_
nagyúr
Turbo
1080p eng dtshát, ennek elment az ereje a trélerben. jól rá voltam pörögve anno, de sajnos semmit nem tudott hozzátenni a trailerhez - ami önmagában baromi jó volt, másfél órában viszont kevés. ha nem eredeti hanggal nézem, akkor tuti, hogy most bosszankodnék, Samuel meg Snoop azért tettek hozzá. a Ponyvaregény cameo-n azért jót röhögtem elment, de jobbat vártam. zenék voltak benne jók.
6/10
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
james001
veterán
Escape Plan
Nekem nagyon tetszett. Fura hogy minden olyan film amit fikáztok az tetszik A két öreg még mindig tud,főleg Sly. Igaz néhány jelenetnél már azért látszódott az évük.
A sztori tetszett,csavartak is a végén.
Ilyen börtön amúgy tényleg létezik?
Amúgy 9/10.https://psnprofiles.com/kazama001
-
HuMarc
veterán
Mindenkinél lenne egy, és a kocsi helye úgy lenne kijelölve, hogy átlagoljuk azok helyét, akik fizettek (a befizetett pénzzel arányosan) és ahol az átlag lenne, ott építtetünk egy garázst (ha kell, a puszta közepén) és ott lesz a járgány. Sajnos a sok pesti valószínűleg arrafelé pozicionálja majd a garázs helyét.
-
emiki6
veterán
válasz Pali1119 #35574 üzenetére
ááááhhhh, akkor értem. Ha ezt tudta volna a törzsfőnök.
De miért pont élienné??? Mert élien sebesítette meg?[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
aizen92
addikt
de sokan néztétek meg a 12 év rabszolgaságot. Melyik moziban megy még?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
12 Years a Slave
Tetszett, nagyon jó film. 1-2 hónapon belül biztos újranézem.
9/10. -
emiki6
veterán
SPOILER
District 9-cel kapcsolatban szeretném megkérdezni tőletek, hogy mitől kezdett el átalakulni a csávó?
Mert ugye: a szájába ment az üzemanyag (ami nem okozhatna átváltozást), illetve megsérült a karja (amitől megint nem kéne átváltoznia, mert szerintem már más is sérült meg alien-ek által, de mégis ő az első, aki átváltozott). Szóval nem értem :S"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
atike
nagyúr
válasz callmeakos #35570 üzenetére
Jogos. Kinél lenne a kulcs...?
-
Zoo123
senior tag
válasz Viszlát #35567 üzenetére
Ez igaz, viszont ha jól tudom a jegy árának nagy része, USA-n kívül a fele a filmforgalmazó cég mint pl: MGM, Universal, Disney, stb. zsebébe vándorol és ők ennyit kérnek érte. Magasról tojnak rá hogy a gazdag Anglia vagy Magyarország, esetleg India, 3,5 dollárt kérnek (USA-ban még többet) minden eladott jegy után és kész.
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
callmeakos
veterán
Idén előbb van karácsony [link]
Szerintem kezdjük meg a gyűjtést, hogy legyen a topicnak saját járgánya. Ez tökéletes lenneAll→M8
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Huma
addikt
válasz Viszlát #35567 üzenetére
Hát jah, de ez Magyarisztán ahol semmi sem úgy működik ahogy kéne és semmiben sincs logika. Az EU gyarmata vagyunk ahol olcsó a munkaerő és minden silány cuccot ellehet adni. Ami meg jó, azt kiviszik tőlünk.
Az árak nyugat európaiak a fizetés meg nagyon kelet (persze nem japán). Még egy ilyen ország nincs a világon az biztos. Általában ahol kisebb a fizu ott az árak is alacsonyabbak. Elég csak a steamet példaként szemügyre venni. Mi a legmagasabb árú régióban vagyunk, mint az összes nyugat európai ország. Tőlünk keletre lévők pedig már másik kategóriába tartoznak. Jóval olcsóbban vehetnek meg mindent.Túl kicsi piac vagyunk ahhoz hogy figyelembe vegyenek minket. És amúgy sem bojkottálunk soha semmit így tudják, hogy nyugodtan megtehetnek szinte bármit.
-
Viszlát
addikt
válasz Zoo123 #35551 üzenetére
Igazad van, csak a különbség, hogy errefelé 15 GBP-ért (25 USD avagy ~5500 HUF) havi bérletet kapsz, amivel annyi filmet nézel meg és annyiszor, amennyit csak akarsz. A forgalmazó amúgy jó nagy ökör, ha nem veszi figyelembe a lokális körülményeket, szimpla matek az egész, melyik a több, 500 ember 1500 forintért vagy 1000 ember 1000 forintos jegyért? Ami ráadásul a mozinak se mindegy, mert 1000 emberből jóval többen nézik majd kajáldának a mozitermet, ami nekik csak további plusz bevétel...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Huma
addikt
válasz devil-k #35564 üzenetére
A rasszizmusban azt nem szeretem, hogy sokan úgy állítják be mintha a fehér emberek találmánya lenne, holott mi vagyunk a legtoleránsabb rassz. Persze nem lehet egy kalap alá venni minden országot és közösséget, de nagy általánosságban így van.
Az egyik vígjátékban elég jól ki volt figurázva a dolog. Levetítettek egy rasszizmusról szóló oktatófilmet és utána megkérdezték hogy mit tanult belőle. Azt hogy csak a fehérek lehetnek rasszisták. Mivel kb az összes oktatófilmben fehér színészek játsszák a rasszistát.Persze tudom hogy ez történelmi film és akkoriban így mentek a dolgok. Viszont ha azt vesszük bizonyos értelemben jól jártak, hogy az USA-ba kerültek. Afrika általában nem egy tuti hely senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz bAtt001 #35563 üzenetére
Kár, pedig nekem tetszett a film. Még januárban láttam a moziban. Bár a feketék is durván rasszisták tudnak lenni, akár a saját népükkel is. Láttam már egy pár ilyen rabszolgás filmet, szerintem jók. Illetve ami még jó volt ebben a filmben, hogy Brad Pitt mellékszerepet játszott (nagyon jól), ami miatt nem lett "szétsztárolva".
- mozi bolondéria -
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #35562 üzenetére
történelminek egész jó szerintem, ami furcsa volt ahogy bekerült a rabszolgasorsba meg tudom h ez a lényege h a fehérek általánosságban durván rasszisták és semmibe veszik a feketéket, jól is játsszák ezt, de ezt én valahogy nem akartam nézni, nem nekem való a film
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #35558 üzenetére
ha érdekel a téma akkor nem lehet rossz, engem nem tudott lekötni tegnap este, még van hátra fél óra belőle. azon vettem észre magam hogy inkább programozok film mellett mert nem érdekelt a történet
-
törölt tag
válasz callmeakos #35558 üzenetére
Most járok a felénél, nem az.
-
Jhonny06
veterán
Ha hétvégén teljesen véletlenül valaki jó filmet akarna nézni: 12 Years a Slave
-
callmeakos
veterán
válasz HuMarc #35555 üzenetére
Itt Pesten 2020 a 3D jegy (ezt is emelték 30 forinttal), viszont ha van szemüveged akkor 1790, ami nem vészes. Én inkább premier után 2-3 héttel nézek filmet, kizárólag Szerdán az akciós jegy miatt, és a délelőtt kellős közepén (ilyenkor a melót áttudom tolni délutánra), amikor a kutya se jár moziba.
Mondjuk nekem mákom van olyan szempontból hogy nem kell utazásra költenem, mert 3 perc séta itthonról a Duna Pláza, de a Westend is 10 perc metróval.All→M8
-
HuMarc
veterán
válasz callmeakos #35540 üzenetére
Az éves bérletet én is támogatnám, tekintve, hogy havi átlagban 2 filmet minimum megnézünk, ami (ha 2D-s a film) 6000 Ft. Úgy látom, itt, Szegeden is volt egy kis áremelés (2D-s diákjegy/első ea.: 990 -> 1010, a 3D-s változása meg tán 30 Ft, de azt annyira nem tudom). Mi általában első előadásra megyünk, és inkább 2D-ben nézünk filmet, mint 3D-ben, mert kevesebben vannak és nem nyomja az orrunkat a szemüveg. Persze olcsóbb is, de a különbség nem olyan jelentős, hogy emiatt érdemes lenne rosszabb minőséget választani, de szerencsére semmi baj a 2D-vel.
Rx: Legemlékezetesebb ilyen tapló mozizós élményem az volt, mikor a Hobbitot néztük, és még a reklám alatt(!) ránk szólt egy nő, hogy ne beszélgessünk (ami a film alatt oké lenne, csakhogy a film alatt nem is akartunk beszélgetni). Erre a film kezdetekor elkezdett telefonálni! WTF?!
Viszont múltkor a Lego-kalandon a mellettünk ülő nő valamilyen autós játékkal játszott (talán Real Racing 3) a telefonján, nyilván a moziteremhez képest vakító erejű fénnyel, mikor meg abbahagyta, a kisgyereke állva ugrált a széke előtt, hogy nézzed anya, nézzed!, persze rászólni miért is szólt volna rá a gyerekre?
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
Évek óta nem járok moziba.
Akikkel el tudnék menni sose érnek á, amikor szólnak, hogy menjek én is, akkor nekem nem aktuális...
Ráadásul sok ember nincs tisztelettel a másik felé, széket rugdosság, csámcsognak (elég hangosan), beszélgetnek film közben...etcAz árakról nem is beszélve...utazás, mozijegy, menü kapásból kb. 5000ft
Viszont ami számomra jó hír, hogy a szomszéd városban (kb15-20km) felújították a mozit és az árak is olcsók (ha jól emlékszem 8-900ft(/sima előadás) a felnőtt jegy ára) igaz nem IMAX, de a célnak megfelel és 3D is van...keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
callmeakos
veterán
Azért van egy kettő. Pl.: a Szerdai akciós nap (1190) meg a fentebb említett Kapcsolat Kártyás kedvezmény ami -15%, de ez sem mindenkinek opció. De a sokat emlegetett Bérlet égetően szükség volna rá, de minden erre irányuló dolgot eltérít a Cinema City.
(#35554) Rx
Na hát a tapló közönségtől nekem is sokszor feláll a szőr a hátamon.
Pl. az American Hustle alatt bejött egy fiatal srác, (olyan egyetemista korabeli) aludni, ami nem gond, de úgy horkolt 3 székkel arrébb hogy a terem másik szélén is hesszeltek az emberek, honnét jön ez a zaj. Szerencsére kapcsolt a gyerek, és a film vége előtt távozott.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Zoo123 #35551 üzenetére
Nincs ebben semmi bántás. Ahogy a forgalmazót nem érdekli az én anyagi helyzete, engem meg az nem érdekel, hogy máshol mennyibe kerül. Ha itthon is 180 Ft lenne a benzin ára, akkor - még a jelen jövedelmi viszonyok mellett sem érdekelne. Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy amikor valami kint kevesebbe kerül, akkor mindig rá lehet fogni valamire (vám/szállítási költség...ez+az), hogy ezért kerül itthon drágábba, amikor viszont ugyan annyi, akkor meg azt lehet mondani, hogy "de kérem szépen, máshol is ennyibe kerül"...
És igen, én vagyok döntési helyzetben, nem létszükség -> kevesebbet megyek moziba. Megvárom a BD megjelenést, és ha olyan a film, akkor megveszem. Jól kicsesztek velem...én ugyan úgy megnézem (vagy így, vagy úgy), viszont mind a forgalmazó, mint a mozi zsebében kevesebb pénz marad. Persze, meg lehet utána magyarázni, hogy miért...de "miért"-ért nem adnak kenyeret a boltban.
-
Zoo123
senior tag
válasz TazLeacher #35542 üzenetére
Senki ne vegye bántásnak, de márpedig egy 2D mozijegy -kedvezmény nélkül, nem művész, vagy utánjátszó moziban- az 7 dollár, szinte mindenhol a világon, egy 3D jegy meg 9 dollár. Számold át forintra, kb annyi.
A forgalmazót NEM ÉRDEKLI A TE ANYAGI HELYZETED, ennyibe kerül, megnézed jó, ha nem nem, leszarja...
A csökkenő bevételt majd ráfogják a kalózkodásra.
Egyébként nem a mozijegy drága hanem mi keresünk keveset, ez van.
Én már csak évente 4x,5x járok moziba.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Borzalom... Nemhogy azon lennének, hogy különféle kedvezményeket biztosítanának bizonyos időszakokban ( Szirmai is ezt javasolta), nem bakker jegyárat emelünk és pont. Majd lesz sírás, ha majd 1-2 emberke lézeng a mozikban...
tarajos: még csak 2 rész lesz, szóval viszlát! Igaz, egy fontos szereplő nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
válasz TazLeacher #35542 üzenetére
Én bnőmmel tegnap diákjegy + kapcsolat kártya kombóval kijöttem 1900-ból.
halahala
-
TazLeacher
nagyúr
Egyre jobban redukálom le a mozizások számát. Már csak akkor megyek, ha valami tényleg olyan van (utoljára pl. a Hobbiton voltam decemberben). 2 főre a jegy 3.200 Ft...rájön a benzin, az idő, miegymás, sima 4.000 Ft. Egy nem 3D-s filmet 5-6.000 Ft között meg lehet kapni BD-n...kicsit szerintem elgurult a gyógyszer.
-
brownus
veterán
válasz HuMarc #35515 üzenetére
doomsday book
repo men - 2010es
d9
primer na, ez a mai napig nem tiszta...
moon - 2009es
gattaca
dark city - ez nekem örök kedvencem, proyas legjobbja
splice
contact
minority report
blade runner
t2
matrixami nincs tele lehetetlen jelenetekkel az már nem is scifi de az általam felsorolt filmek rendben vannak ebből a szempontból, ha még eszembe jut több is beírom.
-
callmeakos
veterán
Árat emelet a Cinema City. Így már egy normál jegy 1620 forint, ami csak 30 forintos emelkedés, de azért mégis kicsit mellbevágó egy ilyen jegyárat látni, főleg egy olyasvalakinek, aki elég sűrűn jár moziba. Bevezethetnék végre azt az éves bérletet. Sokat segítenének
All→M8
-
gyuromoj
veterán
A Csodálatos Pókember 2 - Képen a Zöld Manó
Terminator: Genesis - Jai Courtney lesz Kyle Reese!
Fantasztikus Négyes - Megvan az új csapat!?
Hitman - Így néz ki Rupert Friend 47-es öltönyben
http://cinestar.hu/cikk/scifi-mozifilmet-keszit-robert-kirkman
The Double - Trailer
Érkezik a Pofázunk és végünk 2
Maisie tudja - Premier Kritika
X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Új karakter képek és karakter infók[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Huma
addikt
Újra megnéztem a Torrentét. Még mindig hatalmas.
-
Pali1119
tag
válasz Pitterix #35532 üzenetére
SPOILER
Fassbender hatalmasat alakít benne. De hát ez nem újdonság.
Nekem mondjuk az nem tetszett benne, hogy nem nagyon érzékeljük azt a 12 évet. Jó, a végén, amikor visszatér a családjához, de azon kívül...[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
törölt tag
Na a Fűrész újra kivégezve.
Az 5. tetszett a legjobban, az utolsó pedig kifejezetten idegesített, nem is tartom jó befejezésnek. -
Pitterix
őstag
Ezt a filmet meg kell nézni és meg kell emészteni.
Hogy mekkora egy rohadtmocskostetű embernek nem nevezhető egyedek éltek akkor.8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Huma
addikt
válasz TazLeacher #35522 üzenetére
Pontosan. Minden film felépít egy világot. És ehhez kell hűnek maradnia. Ha a filmben a mi világunk szabályai az érvényesek akkor nem lehet csak úgy eltérni tőle.
Viszont ki lehet találni bármekkora agymenést, ha jól van megcsinálva és hű a saját maga által felépített világához akkor nem lehet belekötni a realitásába és a logikusságába.(#35523) Zoli1222:
Bezzeg engem senki sem dicsért meg mikor kb ugyanezt írtam.(#35525) bambano:
Azért mert annak az álomnak épp az a lényege hogy nem lehet megkülönböztetni a valóságtól mivel annyira hű hozzá. Nem csupán egy szimpla álom. Hiszen ha nem tűnik valóságosnak akkor az álmodó rájön hogy csak álmodik.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Új Goddzsira poszter Remélem nem cseszik el,én nagyon várom
https://psnprofiles.com/kazama001
-
TazLeacher
nagyúr
válasz HuMarc #35515 üzenetére
Ezeknek a filmeknek nem a "mi" realitásunkhoz és logikánkhoz kell hűnek lennie, hanem a saját maga által felállított világéhoz. És sajnos ezen elég sok film elvérzik, ettől függetlenül van sok, ami nem. Tehát a realitás és a logikaiság nem a valósághoz való viszonya számít.
-
Huma
addikt
No megnéztem a Total Recall-t. Nem lett olyan rossz mint amilyennek hittem. Ennek ellenére nem túl kiemelkedő alkotás. A látványvilág rendben van, de a történet ezer sebből vérzik és az egész tele van nem reális jelenetekkel és logikátlanságokkal. Az mindenesetre biztos hogy rendesen pörgött, viszont ez kevés egy jó filmhez.
-
Kidus
őstag
All Is Lost
Az egyetlen szo ami elhangzik benne az a 'fuck'.
Nekem valamiert a Tom Hanks fele szigeten ragados kuzdes jutott rola eszembe. Jol meg van csinalva, bar sok minden nem tortenik benne, hajotores es egyedul tuleles. Csend, aztan vihar, aztan megint csend, belathatatlan szintu viztomeg, termeszet....
Nem volt rossz, 7/10Assuming Control
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
brownus
veterán
válasz CoolBoy323 #35004 üzenetére
+1
nálam azért a best ofban nincs benne, de kellemes csalódás volt! -
petiwr
senior tag
Sziasztok!
A túlélve fimet minap láttam a moziban, és az elején ment a kiképzési videók. Azt régen végig néztem sorozat volt annak a címe érdekelne.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz dokee78 #35504 üzenetére
Hát nem egy Kevin Costner változat.
Elég lassú, páran unalmasnak is mondhatják, de ez amolyan előtörténet, meg amikor megjelent, várható volt, hogy nem Gladiátor stílusú lesz.
Nem egy nagyon pörgős film, de szerintem megéri megnézni."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Zoli1222
addikt
válasz diablo1984 #35506 üzenetére
Ha úgy nézzük, akkor az angolnak is kellene akcentus vagy vmi. Nem?
-
diablo1984
veterán
jujj, a Rush-nak a szinkronja eléggé gyenge, főleg a Laudáé, semmi németesség nincs benne, még akcentus sem! na ez csak eredeti nyelven nézős, úgy azért még eredetibb!
-
dokee78
félisten
válasz madgie #35503 üzenetére
Az első annak idején Shift del volt.
De kell most egy "nyilazós film"Robin Hood nagyon trágya? (Russel Croweos változatra gondolok)
-
dokee78
félisten
The Hunger Games: Catching Fire előtt érdemes az első részt megnézni ugye?
Bár szerintem hülyeséget kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.