Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz Qtya72 #211496 üzenetére
Lépj be a fiókoddal és lépjen be utána a fiad a fiókjával és már játszhat is online.
Majd a profilod home-olhatod a gépedre és akkor nem kell belépve maradni. Leírás a homolásról a topic összegoglalóban van.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
NB2
aktív tag
válasz Roland861010 #211480 üzenetére
Egy ilyen játékot aki tényleg akarta megvette. Tipikusan az a játék, amiért nem szarrágoskodik az ember.
(mondom ezt, hogy összegészében azért nem ütött nekem akkorát mint másnak) -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
3 hete beüzemeltünk itthon egy ONE X-t, van Nekem 1 fiókom, Fiamnak 1 fiókja, aktiváltuk a 3 hónap live goldot, fiam aznap játszott pár órát Fortnite-vel, majd kikapcsoltuk, tegnap délután újra bekapcsoltuk, letöltöttem COD Warzone-t, de egyikkel sem tudunk játszani. Azt írja, hogy live gold szükséges. Mikor belépek a fiókba, a nevem mellett írja, hogy gold.
Összefoglalót többször átolvastam, de Nekem kínai.
Bocs, de ez a második találkozásom bármely konzollal. Az első 3 hete volt.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Roland861010 #211494 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #211491 üzenetére
Következő. És elvileg aki megvette eredetit, ingyen megkapja majd azt.
Live-Die-Respawn
-
Roland861010
addikt
Fel kellene rúgni ez a CdKey oldalt, küldtek két emailt 3 óránként hogy rendszere hiba volt pár perc és jön az email...(amit már rég meg kaptam)csak nem kapom meg a kódot...
-
csuvicsuva
addikt
válasz oriic #211488 üzenetére
Így sem drága, de mintha néhány hete lett volna féláron. Nem vettem meg, mivel úgysem lett volna elindítva. Életem legjobb vásárlása volt az Xbox. Most ott van a Game Pass, és játszom két játékkal.
-
rdt89
addikt
válasz CptAdamica #211475 üzenetére
Ha az akkor az elég gyenge, ilyet tud a FH4, sőt.. Nekem a Ford vs Motoros jelenet ugrott be a Dirt 5-ről az elején, de pont haverral néztük és beszéltük, hogy á ez nem lehet Forza, a Horizon 4 szintjét se üti meg, aztán mikor kiírta h Dirt 5 megnyugodtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #211483 üzenetére
Bright Memory-t én szerintem behúzom Steamen, legalább megnézem milyen lesz a cucc.
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
Engem a Bright Memory, Dirt 5, The Medium. A belsős címek biztosan izgalmasabbak lesznek, remélem jön új Forza Motorsport is.
Mondjuk a Bright Memory azért is érdekes lehet, mert a Hellblade 2 ugyan ezt az Unreal Engine-t fogja használni, szóval látványban, kidolgozottságra hasonlóra lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
mokus1
addikt
válasz Roland861010 #211480 üzenetére
Én még töltöm... Mindenhol zengtek róla hogy mennyire jó. nem az?
-
Roland861010
addikt
Még jó hogy nem vettem meg az RDR2-ot anno....
-
addikt
skacok!
megy még az hogy goldra ráveszek 1 hónapos ultimateet és összevonódik a gold érvényességéig?
ma lejárt az ultimateem és megint bedobta az 1 eurós dealt immáron kb 25ödszerre is:)
-
Ngtx
aktív tag
Eskü jókat mosolyogtam mikor elindult egy részlet videó a játékból és több száz SKIP, SKIP hozzászólás érkezett. Tényleg nagyon buta emberek vannak.
Sok játékot nem tudok kiemelni ami megfogta a fantáziám.
-Yakuza like a dragon (bár vegyes érzelmek voltak közben.)
-Assasins Creed Valhalla
-DIRT Rally 5
Aztán nagyjából ennyi.apple user
-
CrAck69
senior tag
ennyi volt? én vártam a gameplayt...
Egyszer fenn....
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #211475 üzenetére
Akkor tudod hogy kötöttpályásak voltak és a pályákon az időjárást, évszakot is lehetett állitani. Igaz nem az összesen.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
CptAdamica
veterán
válasz Madoc #211471 üzenetére
Ismerem a szériát, de először nem tudtam eldönteni, hogy FH4-et látok, vagy valami mást. Lesz évszak váltakozás, meg minden egyéb.
(#211474) rdt89 Nem tudom, hogy ez már a nextgen grafikájuk e...
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
rdt89
addikt
válasz CptAdamica #211470 üzenetére
Először én is azt hittem, hogy egy zárt pályás Horizon, a színek a kocsik a hangulat is azt sugallták.
Bár Horizon-nak kicsit csúnya volt
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
Esetleg lesz "Gameplay" is, vagy MS-hoz híven megint átb*szták a világot és csak "Game Rendered Video" -k lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz oriic #211469 üzenetére
Igen közben Steamen néztem, érdekesnek tűnik. "The game is directly inspired by the works of H. R. Giger and Zdzisław Beksiński." És látom, hogy nem friss darab, jó látni, hogy végre megjelenik.
És a The Mediummal együtt mindkettő jön game pass-be (ha nem csal meg a rövid távú memóriám), pont ez a kettő keltette fel eddig a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #211470 üzenetére
Ezek szerint nem játszottál a dirt 2-3al.
-
CptAdamica
veterán
Szóval a Dirt 5 a FH4 babérjaira tőr.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csuvicsuva #211465 üzenetére
Vannak PC-s gameplay-ek a korai demóról, érdemes megnézni, hogy milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
modflow
veterán
A The Medium az eléggé ütős!
-
elder troll
őstag
válasz csuvicsuva #211465 üzenetére
Nekem is az villant be először, szóval onnan merítettek ihletet.
-
csuvicsuva
addikt
Scornnál csak nekem volt Giger utánérzésem? Azt hittem, hogy valami Alien/Prometheus játék.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #211461 üzenetére
Ez már az E3?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CrAck69
senior tag
elég zavaró ez a homályos webcam közvetítés, igazán vehettek volna neki egy jobb minőségűt xD
Egyszer fenn....
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #211461 üzenetére
Jó az a logó, tiszta iksz factor. De tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
15 perc múlva kezdődik az #InsideXbox
YouTube in 4K: https://youtu.be/REwzQraW7K4
Mixer: http://mixer.com/Xbox
Twitch: https://twitch.tv/xbox
Facebook: https://facebook.com/xboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Keni21
tag
Sziasztok Xbox game pass appban nem engedi letölteni a játékokat, azt ajánlja fel, hogy megújítás pedig van élö pass a home társamnak. Mi lehet a gond?
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
hombre[EU]
veterán
USA-ban nem viccelnek
Now Xbox faces lawsuit over drifting controllersLife, Uh, Finds A Way
-
sith7
félisten
válasz Roland861010 #211456 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
Elérhető a konzol, böngésző.
-
hhenry
őstag
válasz CptAdamica #211454 üzenetére
Kb 5 percen keresztül bírtam őket nézni egyszer egy autó tesztjükben,de vicc volt,ha két embert megkértek volna az utcán,hogy mutassák be,jobban mutatták volna be
-
-
Sify
senior tag
válasz zsolti72837 #211444 üzenetére
VRTeches srácok is élőben közvetítik.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Busaboy
aktív tag
-
hhenry
őstag
Ma este jön a Red Dead 2 Game Passbe?!
-
Voy15
tag
válasz Roland861010 #211432 üzenetére
Nekem van hogy kérnek egy plusz azonosítást, amint azt beküldöm viszonylag gyorsan szokták küldeni a kódot.
Rossz esetben 2 óra mondjuk a teljes procedúra. -
csucsu52
aktív tag
válasz Roland861010 #211420 üzenetére
Szia!
1-2 hete vettem CDkeysen brazil live gold 12havi kódot, mait nem tudtam beváltani, mert van még fél év aktív előfizetésem jelenleg, így kértem CDkeystől refundot.
Nem akadékoskodtak, mondták, OK jóbarát, csekkoljuk hogy felhasználtad-e a kódot, ha nem küldjük vissza paypalra.
Így is lett kb a 8.napon megérkezett paypalra, majd onnan automatkusan vissza revolutra.
Korrekt banda, na -
qqq
tag
Hát ez jó ötlet, csak nem vagyok olyan tapasztalt, mert mindent én veszek és úgy emlékszem, amikor pl Lego deluxe játékot vettem, abban tudta játszani a dlc-ket.
-
qqq
tag
Ebbe a DLC is beleértendők?
-
qqq
tag
Home-olok unokaöcsémmel (ő a home). Én veszem az előfizukat. Az Ultimate Pass kedvezménnyel megvettem a GTAV Premium-ot magamnak. Távolból rátöltöttem a gépére, de azt mondja, hogy amilyen videókat megnézett, hogy miben több, azokat nem találja (pl a Criminal starter packben látott ingyen házakat, járműveket) - vagyis azt írja, hogy amiket ő olvas, hogy ingyen tudná megvenni, nem tudja, illetve a DLC-ket sem. Remélem, nem az a baj, hogy én vettem meg, mert amúgy nekem nem kell, csak a kedvezményes ár miatt csináltuk így. Köszönöm!
-
NyMRooD
őstag
Ha akarsz még onnan vásárolni Paypal-al, akkor először mindenképpen a CDKey-nek írj, mivel ha paypal-tól kéred vissza a pénzed akkor a bolt 99%, hogy bannolja a paypal fiókodat örökre.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
Ilyenkor a megfelelő eljárás, hogy a cdkeys-nek írsz vagy a PayPal-nak. Ide is írhatsz, de mi biztosan nem fogunk tudni ebben segíteni, max annyit, hogy OFF-ba teszem a hozzászólásodat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
CptAdamica
veterán
PayPal-on kérd vissza a pínzedet, ott írja a tranzakció sort?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Most nem nyert, próbàlja késöbb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland861010
addikt
Olyankor mi van hogy meg veszem a játékot a cdkeyen paypal fizetés hibára fut de az összeget le vonta telibe!?
Azt írja nincs vásárlásom...a cdkey! -
BT86
tag
[link]
Lehet nem lesz idén Dying light 2[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Van itt valaki esetleg Egerből és tudna segíteni m2 foglalatú meghajtóval kapcsolatban?
-
Fernet
senior tag
válasz banderasz77 #211413 üzenetére
Oké, köszi, beszerzek egyet következő alkalomra. WD40 is szépen leszedi a ragacsot, csak az meg olajos. Lapkát töröltem át vele igazából, a nyákot egy kis műanyag spaklival+fültisztító pálcával pucoltam, lejött egész jól (nem kenődött, száraz volt, szinte pattogott le róla).
Viszont aki rászánja magát a szétszedésre, javaslom, hogy csináljon egy rajzot arról melyik csavar hol található (én csináltam egyet és mindegyik csavart oda tettem a lapra) mert 3-4 különböző méretű is van, ráadásul több mint 20db-ot kell kiszedni. Nem annyira egyszerű mint a PC-t újrapasztázni.
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #211410 üzenetére
Menni fog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
banderasz77
addikt
válasz Fernet #211407 üzenetére
Huhh, a körömlakklemosóval óvatosan, oldja a nyákon lévő védőréteget (műgyanta) a benne lévő aceton/aceton-keton....
Féktisztító spray-t javaslom, azonnal oldja a legszárazabb pasztamaradványt is, nem kell kapargatni semmivel és nem bánt semmi mást valamint azonnal elpárolog... -
KardosAttila
aktív tag
válasz Roland861010 #211410 üzenetére
Én is azt hittem, hogy reggel már tölthető lesz, lehet megvárják vele a délután 5 től kezdődő inside xbox-ot.
-
Busaboy
aktív tag
válasz KardosAttila #211406 üzenetére
Nekem X-en 119.4 GB, neten azt írjàk a sima verzionak is kell 107 giga.
Itt írnak róla. [link][ Szerkesztve ]
Keke
-
Fernet
senior tag
A nagyobb darabokat egy műanyag eszközzel kapartam le, a többi körömlakk lemosó+fülpiszkáló. A végén meg letöröltem egy mikroszálas kendővel a felületet.
-
KardosAttila
aktív tag
Red dead redemption 2 hozzávetőleges méretére 101,39 GB-ot ír az ms store, ez vajon tartalmazza a one x patchet? Beleférhet patch nélkül 90 GB-ba?
-
Crytek
nagyúr
Azt a pletyka járja hogy az EA "titokzatos" HD játéka nem más lesz mint a Mass Effect Trilogia felújított változata
Next PC Upgrade: 2022
-
mcwolf79
veterán
Az EA Access - nek van valami Trial verziója ? Kollégával ki akarjuk próbálni a FIFA-t (pontosabban megnézni hogy ver romggyá). Esetleg ha van ilyen, honnan lehetne szerezni ‘occsón’ ? Tudom hogy akciós most is , de mivel én nem vagyok Fifás, pénzt adni érte nem akarok .
ThxIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
válasz gduck #211400 üzenetére
Hidd el, hogy sok gyerek használja még. De! Azt vettem észre, hogy a legtöbb gyerek már jobban beszél angolul/németül, mint én. (szakmai/technikai szavakat nem számolva.) Én ennek örülök. Abban egyetértek veled, hogy kb semmiből nem tartana egy magyar nyelvű menü összerakása. Ezt a témát viszont már annyiszor kiveséztük... És még az is lehet, hogy sx megjelenésekor lesz magyar menü arra.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony