Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Sziasztok! Xbox One S kontorllerbe bármilyen fejhalgatót lehet használni? Vagy csak kimondottan xbox fülessel működik?
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #213297 üzenetére
Tegnap talàn. De ez még mindig nem magyaràzat hogy miért Topseller. Én nem azon csodàlkoztam hogy Steames, mert azt tudtam hogy jön.
Egyébként ebből is jól làtszik, hogy az MS jól tette hogy bevonta a PC-t az Xbox alá.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Mit keres a Sea of Thieves a Steam Top Seller lista élén?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
chipesz
őstag
válasz oriic #213292 üzenetére
Ez a csávó jobban bemutatja, navigál is mindenfelé. Brad úgy néz ki nem jött rá, hogy kontrollerrel működne rendesen.
Egyébként nagyon tudnék örülni annak ha ezzel végre beszántanák a régi Xbox Marketplace-t, mert a backward compatibility programban szereplő játékokat szenvedés beszerezni sok esetben.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #213289 üzenetére
Nem próbàltam, csak meglepett. Még szerencse akkor hogy a szériàból csak az Infinite-et szeretem.
Szerk.
Igen, sejtettem.Ez a szétszedés egyébként vàlasz is lehet a felbukkant achi listàra.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #213287 üzenetére
Viszont az BioShock 1 és 2 nagyon stuttering-el. Bár elvileg megvan a 60fps, viszont emiatt a "akadozás" miatt szinte játszhatatlan. Vagyis nem szaggat, hanem inkább frame dropp-ol.
Az Infinite nem produkált ilyeneket, csak nagyon ritkán.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #213287 üzenetére
Érdekes, ilyenre még nem láttam példát. Biztos azért, mert így többet tudnak elkérni érte, illetve el tudom képzelni, hogy sokat csak az infinite miatt vették meg a komplett pakkot és kérték a kiadót, hogy külön is megvehető legyen. Akciósan a komplett pakk 4 ezerért nagyon is megérte, már csak az infinite miatt is, gondolom ezek után már nem lehet majd ilyen olcsón beszerezni a pakkot.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
Ahogy làtom a Bioshock Collection szét lett szedve, és új birítókat is kaptak. Mostmàr megvàsàrolható egyesével is, nem csak a Collection-ben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #213276 üzenetére
Ez konkrétan a valaha készült legjobb Battlefront... egyben űr és felszíni csata, az egységek testreszabása... azóta sem készült semmi ami csak megközelíthetné.
A BF2 nem, hogy ehhez de még az eredeti BF2-höz mérve is egy vicc. Mondom ezt úgy, hogy nagy favorit. Főleg mert benne van(skin) a 104th battalion!!! Wolfpack battalion mindenek felett!
Májusig kell még húzzam arckép nélkül mármint ezzel az arcképpel, már készül szabadidőmben Wolffe ha addig lenyúlják akkor vér fog folyni.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
Roland861010
addikt
Hali,
Nem tud nekem valaki segíteni hogy tudnám meg venni a Brazil MS áruházból a Divison 2 kiegészítőjét mert ott csak 6ezer Ft!
Ha kell át is utalom az összeget...persze nem valami 0 napos tagnak! -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #213281 üzenetére
Szák? Horgászunk?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #213273 üzenetére
Az más lesz szerintem.
"Unity App Student Project"
Leakelt EULA-ban meg BFIII van 2019-es dátummal. Én tippem inkább az hogy Battlefront II jön Steamre.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #213276 üzenetére
Elképzelhető.
-
Medocsabi
addikt
válasz Beniii06 #213252 üzenetére
Ilyen ez a marketing. Vegyük példának az IPhone-fanokat.Újra és újra megveszik ugyanazt 2x drágábban.
Amúgy Alzánál 100k a fehér, szerintem teljesen jó ár. És hidd el, van akinek fontos az esztétika. (van olyan, aki a UPC fehér Connect boksz miatt panaszt tett az NMHH-nál, mert nem megy a fekete tévé szekrényhez, és mi az hogy neki fehér modemet kell használnia mikor Hollandiában van ebből fekete ) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #213275 üzenetére
Most nézem, hogy ez az Elite Squadron játék képe:
Ezt csak Nintendo DS-re és PSP-re adták ki a cím alatt pedig a SteamDB oldalon ott van, hogy "Remastered"
Akkor lehet, hogy a SWBF3 ennek a Remastered verziója lesz?
Szerk: nekem amúgy hiányzott valami online lövölde egy idő után és mivel a sima BF játékok már nem adták elkezdtem a SWBF2-t és nagyon élvezem. Ha van kedved csatlakozz
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #213273 üzenetére
Kivàncsi leszek ez milyen lesz, mert a BF2 a kezdeti sz@rakodàs ellenére egy nagyon jó SW lövölde lett. (állítólag) Megvan, de csak dísznek.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #213272 üzenetére
Pont azért mondom.
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars Battlefron 3 úgy néz ki bemutatkozik az EA Play-en...
felkerült a SteamDB oldalára:
https://steamdb.info/app/1103180/info/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
erikke17
őstag
válasz parandroid #213266 üzenetére
Jogos de ha csak játék van rajta és meg is döglik ssd nem veszik el fontos adat
Egyértelmű ha komoly adatot akar tárolni ember csakis neves gyártótól nem kinai szemetet. De ilyenre olcsó pénzből egy próbát lehet még ér[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
félisten
válasz parandroid #213261 üzenetére
Vadkeleten, megyeszékhelytől 2km-re "falun" is adnak gigabitet valami 3500 local creditért.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Beniii06
addikt
válasz persil #213260 üzenetére
"Az egyik egy kattintas a masik meg fel ora szarakodas"
Neked lehet, de egy kattintás után nem fogsz tudni játszani egyből + megfelelő internetkapcsolatra is szükség van és akkor még az is bekavarhat, hogy éppen mennyire leterheltek az MS szerverei, mert hiába van "gyors" neted, ha csak 30 Mbps-el tud tölteni MS szerverről, a másolás meg mondjuk stabil 200+Mbps-el történik(csak mondtam egy számot)
Nem muszáj visszamásolni mindent, indíthatja a játékokat egyből külső meghajtóról is, mindjárt felezte az időt amíg várnia kell.
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #213266 üzenetére
Csak nehogy a névleges méret és a valódi fizikai méret közt legyen egy helyiérték difi a végén még kiderül kicsiny kínai másképp váltja a bit-et és a byte-ot.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
parandroid
félisten
válasz erikke17 #213265 üzenetére
Ja, elvileg működik. Aztán hogy olcsó pénzért aliról milyen szemetet kapsz, majd kiderül, hogy tényleg működik-e. Meg hogy mikor krepál be, vagy mikor lesz valami fincsi adatvesztésed. Adattárolóból ha engem kérdezel, csak megbízható márkát, és csak megbízható helyről, illetve lehetőleg valami egyben megoldást. Persze a te pénzed, te időd, meg az is lehet, hogy működni fog.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #213262 üzenetére
Amúgy meg mindegy is, mert az _összes_ játékom alapból egy 4 TB-os külső HDD-n van, a sokat használt, töltésérzékenyek meg SSD-n. Szóval gépcsere esetén csak átdugom a meghajtókat, és ott van minden. Mondjuk pont azért is tartok meg minden szirszart, hogy ne kelljen véletlenül se újra letölteni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
eL Geri
őstag
válasz Mr. Y #213256 üzenetére
Ha lassabb neted van, akkor ezt is érdemes megnézned:
Ha egyszerre megvan még nálad a két gép, és mind a kettőt felteszed egy közös otthoni hálózatra, akkor pár kattintással át tudod mozgatni az egyikről a másikra.
Anno én a fat-ról X-re váltásnál ezt használtam, örömmel. -
Wesder
félisten
válasz parandroid #213261 üzenetére
30mbps-em van. Egy este a RDR2 is lejött, viszont az hótziher hogy ezzel a nettel nem töltögetnék le minden újra.
-
parandroid
félisten
válasz persil #213260 üzenetére
Már megint mindenki gigabites nettel szaladgál? Mi itt a hanyatló nyugaton 50 megabittől már összepisiljük magunkat a gyönyörűségtől. 100-ért még ... khm ... gombot is varrunk.
p
-
persil
nagyúr
válasz Beniii06 #213259 üzenetére
Az egyik egy kattintas a masik meg fel ora szarakodas... :D
Semmivel sem egyszerubb. Minden ott van a ready to install-ban, ra kell bokni es jon lefele. Masolgatas sem lehet SZERINTEM sokkal gyorsabb, mint letolteni.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Üdvözlet!
Megint hülye kérdésnek tűnhet, de érdekel:
Gondolkodom az S-t X-re váltani. Ha ez megtörténik, a megvásárolt játékokra egyesével kell rákeresnem és telepítenem, vagy van ennek egy egyszerűbb módja is, hogy "Mindent vissza"?Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Roland0224 #213213 üzenetére
Szerintem ez ilyen, én is a napokban állítgattam az avatart szintén új XOX-en, és néha be-beszaggatott, miután egy ideje már az alkalmazásban voltam. (Utána FH4 reccenés nélkül ment vagy 3 órán keresztül.)
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #213253 üzenetére
Azt láttam, talán nyereményjátékba volt benne, még néztem is, hogy valaki ebayre felrakta újként, de külön a konzolt, külön a kontrollereket, mert úgy többet tudott érte kapni és úgy valami 200+ fölött állt meg az ára, ha jól emlékszem a kettőnek együtt..
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #213248 üzenetére
Okés, de nem sorolom egy csoportba pl. egy gears 5 vagy egy mortal kombat limited edition kinézetű boxxal, mint az hogy itt csak átszínezték és kb itt ki is fújt a "limitáltság". Ezért még nem kellene másfélszeres árat elkérni érte(amikor néztem, akkor 120 körül volt egy sima x + gears 5 játék, ezt a "robot white"-ot meg 180 körül árulták.
-
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #213245 üzenetére
Na jo, te innentol kezdve csak ugy kommentelhetsz, ha 10 percre elore bejelented, hogy most hulyeseg kovetkezik! :D
Mar vagy harmadjara kopok ki etelt/italt miattad. :D
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #213245 üzenetére
Ha csak azt írod. hogy fehér x, úgy nem lehet +30k-t elkérni érte, de ha robot white a neve, úgy mindjárt feláras. Korábban árukeresőn nézegettem és jókora árkülönbség volt a sima feketéhez képest, kb mintha valami dedikált kiadás kenne, közben meg a játék, amihez adták is(fallout76) nagy lebőgés is volt.
-
zolee1988
tag
válasz Bogyi007 #213232 üzenetére
igen, csak egy One S van, bő fél éve, karácsonyra vettem. gondolkodtam, hogy lecserélem egy One X-re, de feltűnne az asszonynak, hogy a fehér konzolból fekete lett
nem vagyunk nagy játékosok, annyira nem zavaró egyelőre, meg úgy is jön a Series X meg a karácsony ismét, majd talán akkor -
Bogyi007
veterán
válasz Guitar14 #213234 üzenetére
Azért nem is olyan vészes egy olyan átalakító ára...
Átalakító ára és beszerzési helye a linken található.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
persil
nagyúr
válasz D1Rect #213235 üzenetére
En ezt eddig egyetlen egyszer lattam akcioban, rogton miutan kikerult gamepass-bol, gyorsan meg is vettem.
De, ha szeretitek fiaddal(?) a mufajt, akkor boven megeri azt a negyezer forintot, mi mar a jo eg tudja hany orat beleoltunk, nagyon elvezetes kis program, tudom ajanlani. :)
-
Guitar14
senior tag
válasz dave182 #213227 üzenetére
Maximum optikai audio-s hangszóró/soundbart tudnál a One-ra kötni, hogy legyen hangja.
Vagy Optikai->analog audio jack átalakítóval egy sima hangfalat rákötni bár ezek az átalakítók elég húzósak árban.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Bogyi007
veterán
válasz Roland861010 #213224 üzenetére
One S konzolja van...
Egyébként jól írták feljebb, a One S képe egy Full HD vagy HD - Ready tévén akár még szebbnek is tűnhet mivel a kisebb felbontásu tartalom egy nagyobb felbontással rendelkező nagyméretű kijelzőn rosszabbnak is tűnhet. Azt meg nem ajánlom hogy a felkonvertálást a tévé végezze s ne a konzol, mivel így egyes játékoknál késhet a kép s így nem fog tudni időben reagálni a játékos a történtekre...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NoOne1976
őstag
Úgy emlékeztem, hogy itt sz oldalon pár napja valaki írt egy hozzászólást, hogy a Tescoban xboxos pólót lehet kapni és képet is tett be.
Keresem, de nem találom. Lehet, hogy nem is itt láttam?
-
dave182
senior tag
Sziasztok, jelenleg monitorra van kötve a One X és a monitorban nincs hangszóró sem jack kimenet. Kérdés, ha a monitorra kötök usb hangszórót akkor a box hangját ki tudja adni?
-
persil
nagyúr
válasz D1Rect #213210 üzenetére
Engem is addig nyaggatott a lanyom, amig bele nem kellett kezdeni.
Hat azt a szenvedest en nem kivanom senkinek. :D O imadta, de nekem annyira fakocka egyszerusegu, hogy sirni tudtam volna. Nulla tartalom az egesz. De a gyerek zabalta, szoval marad nyilvan, de hogy en ennek egyedul penzert sem esnek neki, az hotziher. :D
-
persil
nagyúr
válasz Mr. Y #213202 üzenetére
Nekem egy tizenezres hyper x van es baromi jol szol.
Telorol/geprol zenere nem hasznalnam, de a boxhoz valami iszonyatos jo. Plusz kenyelmes, jol nez ki es meg egyszer leirom, ~12 ezer magyar kiralyi jatekpenz volt.
-
Roland861010
addikt
válasz zolee1988 #213220 üzenetére
Be állítottál mindent helyesen !?
Én egy ideig monitoron majd egy 40es Samsung fullHd tévét most pedig végre vissza tettem az 55-os 4k samsungra az X-et de sehol nem volt baj vele.
Szerintem állítsd 1080p-re és 60hz-re X-en belül és jobbnak kell lennie, ja és automatikus detect legyen bekapcsolva, mert sima hdmi-re állítva nem tudtam a 4k-t be állítani.
Meg a tv-ben játék mód -
félisten
válasz elder troll #213216 üzenetére
Én magamtól nem játszanék vele, de gyerkőccel nagyon jó.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
válasz zolee1988 #213220 üzenetére
Jóval nagyobb tévén, jóval nagyobb felbontáson sokkal jobban kijönnek a hibák. Gondolom a nézési távolság is ugyanaz. Tv adásnál is hasonló lehet a helyzet.
Vagy megszokod ezt a minőséget, vagy visszakötöd a boxot a 32-es tévére.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zolee1988
tag
válasz Bogyi007 #213207 üzenetére
nem a tv képernyő válaszidejével, vagy a színekkel van baj, egyszerűen a kép nem olyan éles és részlet gazdag. meg zavar, hogy pl egy ferde vonal olyan recés mintha valami lépcső lenne :)
előtte a sima 32 colos LCD tv-, a box 720p-n (ennyit tudodt a tv) gyönyörű volt a kép.
abból indultam ki, hogy a tv szépen felskálázza a régi 720p filmeket, és akkor majd nem az xbox skáláz fel hanem a tv és szebb lesz. -
Roland0224
senior tag
A másik amit észrevettem ,hogy furcsa hangja van a kontrollernek ha rezeg előtte főként 360-on játszottam így azt szoktam meg vagy esetleg selejtes a kontroller és nincs fura hangja normál esetben?
Találtam egy videót azon hallható nagyjából[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Roland0224 #213215 üzenetére
Sosem indítottam még el azt az alkalmazást az évek alatt, így azt mondanám, hogy normális. Ha a játékok jól futnak/ YT-n elindítasz egy 4K-s videót pl és nem szaggat, akkor nincs gond.
Más:
Tényleg "nincs játék boxra" vagy mi, hogy ilyenekkel kelljátszaniszórakozni?"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz Roland0224 #213213 üzenetére
Játékon belül vagy hol? Csak a lényeg maradt le, így lehet normális is."Got any other secret weapons?"
-
Roland0224
senior tag
1 napos xbox one x laggol az avatar allításnál mikor a props-ot állítom be neki (kosarazik, gördeszka,foci stb..) ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Forza Horizon 3nál csak nem készítik elő a storeból eltakarításra? Fehér üres mező van a store oldalon se kód beváltas ,se vásárlás semmi
Next PC Upgrade: 2022
-
félisten
Amióta kijött szinte minden nap minecraft dungeonozunk a fiammal, nagyon szeretjük.
Családbarát diablo szinte, csak kevesebb a loot."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Beniii06
addikt
válasz Bogyi007 #213207 üzenetére
"A One S többek között azért volt másabb a sima One konzolnál mert ez fel tudja konvertálni a tartalmakat így a játékokat is! 4K-ra s így nem a tévének kell ezt elvégeznie. "
Feltudja skálázni(akkor ezzel pontosítanék), de az nem azt jelenti, hogy natívan tudná és a leglényegesebb szempont, ami a kérdezőre is vonatkozik, hogy a felskálázás miatt érdemi teljesítménykülönbséget nem fog észrevenni, hiába állítgatja a beállításokban a felbontást. + erre még rájön, hogy játékonként eltérő a felbontás és a részletesség is. Lehet a te flipper játékodban ment a "4K", viszont én amit írtam az open world játék esetében pl AC Origins/Odyssey írtam, ahol jóval nagyobb különbséget lehet tapasztalni, ennek ellenére one S-el nem volt lényegi különbség a felskálázott "4K" vs "1080p" között, ami szintén ~900p volt inkább, de a lényeg, hogy stabil 40 fps-nek látszódott, még a SoTR esetén is, pedig köztudott, hogy a one s nem tud 30 fps-nél többet, főleg ilyen címeknél.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Beniii06 #213199 üzenetére
A One S többek között azért volt másabb a sima One konzolnál mert ez fel tudja konvertálni a tartalmakat így a játékokat is! 4K-ra s így nem a tévének kell ezt elvégeznie.
Nekem volt Samsung tévém is az MU6-os sorozatból és most van ez a Philips a PUS6500-as szériából. Én sokat flipperezem ami nagyon érzékeny a képernyő válaszidejére, nos a Samun nem volt olyan folyamatos a golyó mozgása mint a Philipsen. Utóbbival olyan pontokat tudtam összehozni a játékban amiket előtte sosem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
válasz Beniii06 #213201 üzenetére
Azt tudom, hogy kétféle van. Holnap megpróbálok egy fordítót szerezni.
A hangerő növelését megtaláltam és be kell vallanom, én életemben nem hallottam még valamit Ennyire Sz*rul szólni, mint a kontrollerrel meghajtott ROG-ot. Pedig ennek álomszép a hangja gépről.
Ha megvenném a gyári Box headset-et, mondjuk ezt, ezzel is ilyen selejtes hangot adna ki?But who is watching the guardians?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek