Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #215169 üzenetére
Ez így elsőre jónak tűnik a képek alapján.
-
Wesder
félisten
válasz cyberkind #215194 üzenetére
Miért nem jekentetted, ha màr làttad? A ban nem autómatikusan jön. Ha hasznàlod és lebuksz, akkor banànt kapsz.
Szerk.
Igen simàn megy, míg nem jelentik, mert ez eddig és ezutàn is így működik. Ezek utàn meg szerintem màs autós jàtékkal se jàtsz, mert màshol is ugyanúgy tiltott a déli zàszló hasznàlata.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #215195 üzenetére
Inkább törlöm a játékot, és innentől ignorálom az egész Forza-t.
(#215198) wesder
Mert nem is akartam jelenteni, csupán feltűnt hogy egy kicsivel nagyobb dolog simán megy egy ilyen játékban, ennyi az egész.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz cyberkind #215194 üzenetére
A szvasztika is csak a bajszos osztrák után lett tiltott. Kár ezen vitázni. Mostantól tiltott jelkép, ha akarod használod, de akkor van esély, hogy bannolnak vagy megúszod mint a Mercis.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #215193 üzenetére
Azt hittem nyilvánvaló volt a kérdésem, hogy ez nem is opció.
Ha tiltott volt, akkor miért most kerül elő, ott van a Horizon 2ben is, úgyhogy de, ők a hibásak maximálisan, képet mutatni azt tudnak ezek is.Van is ebből több, de ha én ezzel és így akarok menni, akkor nem fogok azért átfesteni vagy bármi.
(Halkan jegyzem meg, pár hete horogkeresztes Merci Unimog ment a játékban, de én egy szaftosabb rendszámot se adhatok.)
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz cyberkind #215191 üzenetére
Lol... Àtfested.
Ne a fejlesztőcsapat legyen màr a hibàs, mert a déli zàszló tiltott jelkép lett.Szerk.
Akkor meg benthagyod a garàzsban, és így jàrtàl.
Egyébként meg egy autóból több is lehet nàlad.Szerk.2
Tíltott jelkép lett és nem az volt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz cyberkind #215191 üzenetére
ON topikban ezen kár vitatkozni, sőt mivel többféle "áthallása" is van a dolognak, lehet offban sem szabad folytatni.
Amire kíváncsi lennék, az hogy kizárólag offline játék esetén is jár a ban? Úgy nem igen zavarna másokat még véletlenül sem. Erről a cikk sem írt.
"Got any other secret weapons?"
-
erikke17
őstag
válasz l.skywalker #215187 üzenetére
Akkor rendelem is futárt, holnap be viszem nekik depoba úgy is útba esik melóba menet anno S-t és in vittem be
Most már egyértleműen rosz, Gears 5 alatt alig tölt néha újra. Húgom is szenved vele odysseyben végette.
CP bundle-s kontinál Elite-t válasszam?BT86 - Nem húzom ez jobb úgy sem elsz küldöm vissza Porgamingshop szlovák oldal.
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
BT86
tag
válasz l.skywalker #215187 üzenetére
-
BT86
tag
válasz erikke17 #215186 üzenetére
Azt majd kipróbálom, csak használattal "teszteltem". Legutóbb épp mindig bevette a gombnyomást, csak volt amikor duplán...
Mondjuk ha szériahiba, akkor egyszerűbb a helyzet a garanciáztatásnál már ilyen néha jó állapotban is.
Honnan rendelted? Bár valószínűleg nem számít, én az Alzától. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz erikke17 #215186 üzenetére
Ezen nem kell ennyit gondolkozni. Amikor beküldöd a terméket garanciára, azt sem kérdezik meg mi a baja. Én beküldtem mert úgy éreztem, hogy a bal stick nem megy jól. De csak egy megérzés volt, megnéztem az Accesories app-ban nem mutatott nagy eltérést, de csak azért is beküldtem. Küldek egy újat kérdés nélkül, le sem tudtam írni, hogy mi a bajom. Csak ezt kell végigcsinálnod:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
erikke17
őstag
Ez a baj, hogy vagy megy vagy nem Kontroller gomb tetsztnél mikor nyomom le látom, hogy nem felvillan hanem villog majd után világít fixen melyik gombot nyomod le.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
BT86
tag
válasz erikke17 #215176 üzenetére
Pontosan ugyanez nálam is...
A nyikorgással nem akartam visszaküldeni, mert ha lenyomom a ravaszt és egy ronggyal megtörlöm az RT-RB közötti részt, megszűnik a nyikorgás egy ideig. De már előjött nálam is, hogy nem mindig érzékeli az RB-t, de elég hektikus, van amikor teljesen jó, de most már van amikor duplán érzékeli kattint
Még kibírható, meg úgy tűnik tovább romlik, ezért azt gondoltam még kicsit várok a gariztatással, nehogy az legyen, hogy 2 kattintással letesztelik és rámondják, hogy ez jó... -
Bep
őstag
Nem vita indítás, csak infó:
[A Microsoft bannolja azokat a Forza játékosokat, akik konföderációs zászlót festenek autójukra] -
erikke17
őstag
válasz StLui #215179 üzenetére
Abból ki indulva amilyen szerencsém van a gariztatásokkal De most még erősen bele fújtam szájjal mint ha el indult volna. Gyepáljam még egy kis hátha be dobja kulcsot úgy, hogy meg áll ?
Egyébként úgyan úgy CP kontit küldenek?wesder - Igen olyat kéne -.- De miből gondoljam, hogy be táraztak pluszba egy 30e darab CP-s kontit?
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz AnonymusX #215177 üzenetére
Egyik sem opció, mivel nem személyesen vettem konzolt. Most nagyon örülök. Főleg ha el küldöm aztán szerintük semmi baja nem lesz kontinak...
-
AnonymusX
senior tag
válasz erikke17 #215176 üzenetére
2 opciód van: a vásárlás helyére visszaviszed a kontrollert vagy a Microsofttal online lerendezed. Utóbbinál 2 hét az ügymenet, futár viszi a kontrollert és általában a posta hozza vissza. Addig ugye nincs is kontrollered, szóval én először az 1. opcióval próbálkoznék, hátha helyben cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv.
Na ennyit bírt a CP bundle kontroller. RB meg adta magát. Nyikorgó hangja van, jobban be is tudod nyomni mint másikat, ha kattanásig nyomod finoman akkor többnyire nem érzékeli. Vagy villog mint ha nyomogatnam. Picit jobban nyomva már rendesen érzékeli. De marha idegesítő hogy néha nem történik semmi mikor meg nyomod játék alatt.
Új elem, update sem segít rajta.
Gari hogy működik kontival?
Addig konti nélkül? Vagy majd ha kapok újat akkor simát? Egyáltalán be veszik gariba?
24 óra idő van benne akkor sokat mondok, és konti gyilkos sem vagyok.
Előre is köszönöm||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
adalbert1
veterán
válasz l.skywalker #215165 üzenetére
Ezeket csak 2 héttel előtte szokták bejelenteni? Mert van pár játék, ami érdekelne a gamepass jelenlegi kínálatából, de jelenleg másokkal játszok, és ez ad egy extra kényelmetlenségi faktort hozzá, hogy esetleg inkább azokkal kellene játszanom, amik érdekelnek a gamepassból, nehogy hamarabb kikerüljenek, mint hogy sort kerítenék rájuk...
-
EmThor
addikt
Tölthető a soul calibur vi
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Bogyi007
veterán
válasz Xanax88 #215158 üzenetére
Nálam meg az S nem frissít soha pedig minden be van állítva, igaz én nem vagyok a saját gépemen a profilommal home státuszban, a profil Németországban van sógorom kisfiának a gépére beállítva Homenak.
(#215152) persil - na ez a másik dolog ami engem is zavar...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #215168 üzenetére
14 * 1 - 1,5 órám van, ha minden gömbölyű
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #215168 üzenetére
Vagy megveszi a komplett packot majd akcióban, talàn 3-4 ezer szokott lenni. Kikerülés utàn talàn DWG-s is lesz.
-
sith7
félisten
Metal Gears Solid 5: The Phantom Pain
Tegnap kezdtem el -
Wesder
félisten
És Soulcalibur VI érkezik majd Pass-ba.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol
Július 15-én:
Dead Rising 4
Blazing Chrome
Metal Gears Solid 5: The Phantom PainNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fabokf
tag
válasz l.skywalker #215130 üzenetére
A WRC8 kivételével a többit sikerült végre behúzni....az hol teljes árúként jelenik meg, hol letölthetőként ingyenes formában de csak úgy, megvenni ingyen nem hagyja, mint a többit...majd holnap délutan, bekapcsolt box mellett megnézem, h tavolról települ-e és hozzá is adódik-e a könyvtáramhoz (néztem a végleges vásárlás menüpontot de ott le akarta gombolni rólam a vételárat izomból )
-
Medocsabi
addikt
válasz #99499520 #215133 üzenetére
Ha egér+billentyűzettel akarnék játszani, asztali pc-m lenne. a tévé előtt a fotelban ülve nem tudnám megoldani a bill+egeret. Meg nem is akarom. Nincs bajom a kontrolleres irányítással, és az önbecsülésemet sem sérti ha egy videojátékban nem vagyok a leges legelső.
-
Xanax88
tag
válasz parandroid #215159 üzenetére
Csak az a fura, hogy az S 3 év alatt nem csinált ilyet emlékeim szerint, most leakasztottam pár hete egy CP bundle-t és az az első naptól ilyen.
Igazából nem világvége, tudok együtt élni vele, csak érdekes.
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
parandroid
félisten
válasz Xanax88 #215158 üzenetére
Szokott ilyet. Általában működik a frissítések leszedése, de én személy szerint csak forzával játszok, mégis előfordul, hogy azzal fogad, hogy leszedett nekem 5 frissítést, mondom fasza, indítanám a forzát, erre nekiáll azt is leszedni. Anyád.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Xanax88
tag
válasz Wesder #215155 üzenetére
Van most valami kavarás, hiába van bekapcsolva, nekem csak akkor talál frissítést ha épp indítanám az adott játékot, igazán kellemes perceket okozva vele
Legalábbis az X, asszony mai napig használja az S-t, ugyanazokkal a beállításokkal rendesen frissít, valami X specifikus bug lehet, legalábbis 2 gép átlagából nálam ez jött le
Krisz
-
Wesder
félisten
válasz MunezXBK #215156 üzenetére
Igen, igaz. Én is észrevettem. Minecraft-ot nem akarja frissíteni, azt mindig manuàlisan kell. Múltkor 4 napig töltöttem a FM7-et, mert ha kikapcsoltam a gépet, kiszedte a listàból. 4. nap pont szabad volt és egész nap bekapcsolva hagytam a gépet hogy leszedje.
-
-
persil
nagyúr
válasz negyven2 #215150 üzenetére
Nekem az báncsa most a szemgolyóm, hogy amikor a bal felső sarokba klikkölsz, akkor automatikusan a profilon is nyom egy A betűt. Szóval, ha BÁRMI mást szeretnél, akkor abból ki kell lépni.
Oké lehet a box gombbal is és, akkor nem "megy bele", de akkor sem szeretem, ha helyettem kattintgat a rendszer.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Elég legyen már, privátban ezt miért nem tudjátok lebokszolni???
-
persil
nagyúr
-
BT86
tag
válasz ratcache #215141 üzenetére
Általában ezek trial kódok, amíg nem volt az adott előfizetés az accountodon, addig lehet őket aktiválni. Vagyis ha aktiválod azt a goldot, utána csak másik trial goldot nem fogsz tudni aktiválni, mást igen, a bundle GPU-ját is fogod tudni. Sőt valaki mintha írta volna, hogy a bundle GPU-t meglévő GPU-ra is tudta aktiválni, szóval valószínűleg nem is trial.
-
aktív tag
ha a különálló wireless kontrollerhez kapott 15 napos goldot aktiválom, azzal behúzom az akciós játékokat, akkor utána a CP bundle-ben lévő 1 hónapos GP-t lehet majd még aktiválni?
egyelőre nagyon elvagyok a betárazott játékokkal, felesleges lenne elégetni (meg jól jöhet később, ha mondjuk éves goldot konvertálnám GP-ra).
-
Bep
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #215138 üzenetére
Akkor majd írd meg, mert a WRC6 30fps volt és egyszerűen nem tudtam nornalisan irányítani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #215138 üzenetére
Nem biztos, lehet már 2 kalap.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez a hivatalos liszenszel rendelkező WRC még mindig egy kalap retek?
Mondjuk ránézek, csak előre kár a megabájtokért.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Silεncε
őstag
-
AMD Power
titán
Jól kezdődik a hónap! Mind a két játek kell nekem!
-
l.skywalker
Topikgazda
És a júliusi első két GwG játék zsákolható:
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2020/ Július
(a store linkért kattints a képre)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Utolsó esély behúzni a júniusi GwG-s játékok közül hármat:
2020/ Június
(a store linkért kattints a képre)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Medocsabi
addikt
válasz l.skywalker #215125 üzenetére
Na szerintem ebből a dying light-the following-ot bezsákolom. Igaz már kijátszottam lemezen,és el is adtam annó, de szerintem az eddigi legjobb zombis játék.2395 ft-ot megér bőven. (ráadásul én barom a good endinget választottam, na majd most a nehezebb utat fogom )
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Medocsabi
addikt
válasz Wesder #215103 üzenetére
Mindenképpen kell új konti, lötyögnek az analógok már sajna, lassan 3 éves már. Haveroknak fifához jó lesz (.... ) még. Viszont van itthon 1m, ill. 3 m micro usb kábel, előbbi rövid, egy 65" tévét 1 méteről nézni kényelmetlen. Amásik annyira hosszú, hogy nem érzékeli a kontrollert. (a kábel jó, a tabletet tölti, csak kva lassan). Ezért gondoltam erre. De akkor elengedem a témát, nem életbevágó a kérdés, csak felmerült bennem
(#215105) l.skywalker
Hogy ÉN, MEG PÉNZDÍJAS, MEG WARZONE?? Kb úgy Warzone-ozok, ahogy focizok. Hangosan, kevés szakértelemmel, és sikerélménnyel, de annál nagyobb lelkesedéssel,és töretlen optimizmussal[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #215111 üzenetére
A trailerek mindig csúsztatnak, látszik még bug is van a játékban, 0:52 a katona, de különösen a jobb karja "pattog".
Kíváncsi lennék mennyire fogja leterhelni pl egy One X-et, de sajnos nem lehet monitorozni az erőforrásokat. Majd hang alapján kiderül, felpörög a venti vagy sem, szerintem már a menüben fel fog.
-
EmThor
addikt
Silent Hill HD Collection 1500Ft, vigyétek amíg lehet, One-on is játszható
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Beniii06
addikt
-
NoOne1976
őstag
Úgy emlékszem, hogy volt itt aki meg akarta venni a Bioshock felujított változatát.
Most akciós a Bioshock Collection. 3295 Ft. -
persil
nagyúr
De ahhoz milyen keves neuronnal kell szuletni, hogy ha mar van gamepass ultimate-je valakinek, akkor utana megkerdezi, hogy at lehet e valtani gamepass ultimate-re...? 🤔
Ha eleteben nem latott meg konzolt, akkor is halal evidens, hogy egy meglevo dolgot nem lehet atvaltani ugyanarra.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Crysis Remastered leaked trailer
Microsoft Store szivárgás szerint július 23-án jön. A hivatalos videó Július elsején, 18:00-kor jön.
Live-Die-Respawn
-
matex
aktív tag
BB topikból: Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition 6410 Ft.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Medocsabi #215102 üzenetére
Ha valami pénzdíjas versenyre készülsz, biztos tapasztalsz némi előnyt, de ha csak sima warzone-t tolsz, akkor úgy is jön egy Xim-es vagy egy sima bill+egeres
-
Medocsabi
addikt
sziasztok! Egy wired kontroller mennyire előny egy wireless-hez képest ? Warzone miatt gondolkodom egy kábeles megoldáson. Az sem hátrány hogy nem kell tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek