Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
válasz espi38 #238854 üzenetére
Ahogy a többiek is írták a wifi repeater a megoldás. Nálunk is szenvedett a wifivel a gyerek, mert néhány online játéknál folyamatosan megszakadt a kapcsolat. A dashra kilépve és mérve mindent jónak mutatott, de játszani mégsem tudott. Repeaterrel + kábellel ez a gond megszűnt.
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
Hosszú idő után elkezdtem a Banjo-Kazooie játékot.
Ezzel a véleményemmel lehet, hogy egyedül leszek, de egészen eddig azt gondoltam, tudom milyen az irányíthatatlan játék fogalma..., ez most átértékelődött bennem. Ennyire szörnyű kamerakezeléssel és irányítással (a víz alatti részeken hatványozottan) nem is emlékszem, hogy találkoztam volna. De az is elképzelhető, hogy én lettem béna majd 45 éves koromra. -
zojjektum
senior tag
válasz philoxenia #229324 üzenetére
Úgy emlékszem a w3 a főképernyőről a játekba 40 mp alatt töltött be, úgyhogy, igen érdemes cserélni.
-
zojjektum
senior tag
Nálatok minden oké a store-ral? Meg akartam venni a gyereknek a sonic all stars... [link] játékot, írja, hogy golddal (2023ig van gpu-m) most 1500ft, viszont , ha meg szeretném venni akkor 7100ft-ot akarna levonni. Xboxról, böngészőből mindenhol ugyanaz a szituáció. Köszi
-
zojjektum
senior tag
Van most a japánoknak egy ingyenes 2d shooter is ingyen, ha esetleg érdekel valakit. Bleed 2 [link]
-
zojjektum
senior tag
válasz Rendo84 #228346 üzenetére
Tudomásom szerint nem tudsz születési dátumot átállítani, de ha rosszul tudom valaki majd kijavít. Én már a ps4nél megtanultam, hogy sajnos hazudni kell a gyerek születési évét illetően, ugyanis ott hiába adtam meg minden engedélyt, a netere nem engedi ki korhatátos játéknál.
-
zojjektum
senior tag
válasz bigdady #228266 üzenetére
Olyannak nem érdemes vásárolni akinek nincs előfizetése, mert ahhoz, hogy játszani tudjon a fortnite-al, kell legalább egy live gold vagy ugp. Egyébként xbox weboldalon tudsz (a vásárlás alatt van egy vásárlás ajándékként opció), a fiamnak én is úgy veszem a kiegészítőket.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz malex3 #228129 üzenetére
Mire gondolsz, arra, hogy szét van csúszva az egész játék? Az nem feltétlenül az xbox hibája, hanem a cdpr-é, akik a saját motorjukat nem tudják programozni. Nézz meg egy rdr2-őt, oké, hogy 20 éves fejlesztőbrigád és lehet azzal jönni, hogy profik, elfogadom. Azt már annyira nem, hogy elkezdenek itt a lengyelek mentegetőzni, hogy gyenge a hardver, viszont ezt a megjelenésig nem egészen így kommunikálták, de ameddig ment a hype meg a többi sz@rság, addig úgy viselkedtek, mint a nagypályások, amikor meg beütótt a foscunami, minden szemellenzős azzal védte őket, hogy kis cég , nem érhetnek a r★ nyomába, de akkor könyörgöm miért viselkednek úgy, mint a nagyok.
-
zojjektum
senior tag
válasz echterion #228115 üzenetére
Akkor azon sem sokkal jobb, mint ox-en. A csoportos meg a főellenfelek tudnak izzasztani, főleg, hogy legtöbbször parry-re akarna kényszeríteni, de többek között ez sem működik benne rendesen. Bár a hibái ellenére csak végig akartam játszani másodszor is, mert 1-2 dolgot elhagytam, de, hogy az átvezetőket nem lehet tovább nyomni, hát na. Nincs kedvem végig szenvedni mégegyszer a gülüszemű néni fárasztásait.
-
zojjektum
senior tag
válasz icemad #228110 üzenetére
Főleg, hogy teljesen optimalizálatlan. Véleményem szerint csak az mentette meg a teljesen középszerűtől, hogy star wars. De a vége az tetszett, ea playben jó volt egynek.
raziel01
A wukikon javítottak sx-en? Annál a jelenetnél a nejem hangosan felröhögött, pedig nem egy grafikab*zi, sőt csak alkalmi gamer, de az a rész nagyon szájon vágta.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz szimszonos #228035 üzenetére
-
zojjektum
senior tag
válasz szimszonos #228030 üzenetére
-
zojjektum
senior tag
válasz szimszonos #228019 üzenetére
Én a cdkeysről váltottam be, szintén a fiamnak, de nem jelzi, hogy meglenne neki az alapjáték csak abban az esetben, ha lenne game pass, de ugye mivel nekem van így megoldott.
Ettől függetlenül, lehet, hogy neked van igazad és benéztem valamit, de utánanézek.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz csuvicsuva #227786 üzenetére
Ez jó, ebben a formában nem is gondoltam rá.
-
zojjektum
senior tag
válasz csuvicsuva #227782 üzenetére
Bezony, mióta ekkora bolthálózat lettek, eléggé elb@szottak minden téren. Tőlük már csak akkor vásárlok, ha már tényleg nincs mas lehetőség. A múltkori készleten lévő rendelésemre 14 nap múlva reagáltak, hogy a raktárkészlet elfogyott és nem is várható újabb szállítás. Ha így folytatják ők is az 576 sorsára jutnak.
-
zojjektum
senior tag
válasz Wesder #227064 üzenetére
Köszönöm. Akkor lehet a hdr-t kellene kikapcsolnom, mert ennél a játéknál nem sikerült rendesen belőni.
Külön játékokként ki lehet kapcsolni a hdr-t? Játékon belül nem találom. Csak a box beállításinál lehet, mert akkor az mindenhol lekapcsolja? Azt nem szeretném, hogy egy elcseszett játék miatt állandóan kapcsolgassam a hdr-t.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz szimszonos #226483 üzenetére
Én ezen szoktam követni [link]
-
zojjektum
senior tag
Nekem ugyanez volt a Disney Adventures játékban, csak nálam németül hadovált (lokáció és nyelv magyar valamint angol). Nem találtam rá megoldást, úgyhogy töröltem a ..csába.
Egyébként néha, a store megkérdezi telefonos böngészőben, hogy maradok-e német (néha osztrák) áruházban vagy váltok magyarra. -
-
zojjektum
senior tag
válasz balintka #225611 üzenetére
Én ilyen házat vettem ewent ew7044 és ezt az ssd-t tettem bele apacer as350 panther . Tökéletesen működik, hdd-hez képest baromi gyors (forza4 1:10 indítástól autózásig), illetve a ház ledje kikapcsol instant on-ban és energy saving-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Na, ha valakinek van ötlete. Ugyan egyszer már feltettem a kérdést csak egy kicsit másképp.
Van e lehetőség arra, hogy bc-ben "corrupt" mentést valahogy helyrehozhassam? Ugyanis adott egy gow2, de abban a pillanatban, ahogy bejelentkezem kifagy a játék, bármely másik profillal működik (még). Ezt a játékot én már soha nem fogom tudni végigjátszani a saját profilomból?
Semmi ötletem nincs már, az összes megoldást kipróbáltam az internetről, de nem jött helyre (3 napja próbálom megoldani). Hiába törlöm a mentést, profilt, valahonnan mindig visszahúzza a hibás fájlt, vagy valamit ami tönkre akarja tenni az idegeimet. Esküszöm, eddig azt hittem nincs megoldhatatlan probléma, de már kezdem azt hinni, hogy márpedig igenis van.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Aki játszotta a gears of war 2-őt one-on osztott képernyős co-op-ban. Crash-elt be másnál is? Nálunk olyan szinten, hogy nem lép tovább a főképernyőn, csak az látszódik, hogy "press start button" és csak cicereg. Volt törlés, majd újra install, x logo hosszan nyomva, ki-be lépés, újraindítás, de semmi. Van erre megoldás vagy ott veszett? "Remélem", hogy előjön egy ilyen hiba a többinél is.
Köszönöm -
zojjektum
senior tag
válasz mike1334 #224252 üzenetére
Mindent látott és visszatudott keresni az ügyintéző, azzal nem is volt baj, viszont a gpu lejárati dátuma nem változott és ezt ő sem nagyon értette (ez volt tegnap).
Ma már megcsinálta es ekkor mondta, hogy most sok ilyen át nem váltott ea play van. Nyilván valamikor orvosolni fogják, de nálam a playnek már lejárati dátuma sem volt, csak, hogy átkonvertálódott, de mégsem, ezt kellett neki megváltoztatni manuálisan. -
-
zojjektum
senior tag
Emberek, lenne egy kérdésem, ha elfér a sok acsi között. Leszedtem a gyereknek gamepassból a Disneyland Adventuret. Van arra mód, hogy ne német nyelven kommunikáljon mindenképpen? Egyszerűen nem találok a beállítások között angolra váltást csak ezt az el....ott németet. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Arra milyen megoldás van, hogy ne kelljen állandóan böngészőből igazolni magam, vagyis a nejem? Csináltunk egy profilt neki, de szinte minden nap legalább 1x nem engedi belépni, csak, ha igazolja magát az account.live vagy .com-on.
-
zojjektum
senior tag
válasz Micsurin #223136 üzenetére
Ne is mondd a postát. A gyereknek a múltkor születésnapjára vettünk egy limtált fortnite kontrollert, előre fizettük. A postás úgy gondolta, hogy mivel rendezve van, ezért adhat egy 3méteres ívet a csomagnak és beb@szta a járdára. Na az volt az utolsó, hogy olyan helyről rendelek, ahol a posta kézbesít.
-
zojjektum
senior tag
Ebben a fórumban több ninja van, mint egy Sho Kosugi filmben.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz ρσгτσ #222923 üzenetére
Ne is mondd. A nagyobbik gyerek 12 és nem tudom mit csinálnak a fejlesztők, de amit csinálnak az figyelemreméltó (ugyanakkor elszomorító), hogy miket ki tudnak váltani a gyerekekből. Eltiltani nem akarom, mert ettől zeng az iskola, csak próbálom irányítgatni, hogy bármit akar venni az a skinezésen kívül semmit nem ad, de a birtoklási vágya még erős, nagyon kevés néha a józan ész, hogy nehogy súlyos ezreket költsön egy "ingyen" játékra.
-
zojjektum
senior tag
válasz ρσгτσ #222915 üzenetére
Nálunk az ilyen fortnite kódokért a fiam olyan hülyeségeket képes csinálni, hogy a hajamat leteszem.
Pl. most vertem majdnem szájon, mert valami kétes youtubernek akarta kiadni a google fiókját, mert állítólag valami skint lehet nyerni, még jó, hogy a biztonsági beállítások miatt a google nálam azonnal jelezte, hogy valami nem f@sza. -
zojjektum
senior tag
Úgy néz ki beleugrok egy külső tárhely bővítésbe. Az ssd-t már kinéztem, viszont az szeretném kérdezni, ki milyen külső házat használ, ami megbízhatóan működik és nem kerül őrült összegbe? Köszönöm
-
zojjektum
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit cdkeys-en 400 forint a gears of war ultimate... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.