Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Nektek tuti sas szemetek van... One X-em van, nekem fullHD tv, barátnőmnek 4K, a konzol néha itt van, néha ott, de a lényeg, hogy se én - se a párom nem látunk óriási különbséget.
Mindketten 30 év körüliek vagyunk, szemüveg nincs stb.Biztosan van látványos különbség, de mi nem látjuk, mondjuk lehet ha közelebbről néznénk, akkor jobban kijönnne!
(^)(>.<)(^)
-
zbundy
aktív tag
-
Wesder
félisten
válasz persil #213792 üzenetére
Elöször megtöröltem a szemüvegem azt hittem piszkos, de a kép még mindig nem volt éles. Aztàn a maradék csipàt is kitöröltem a szemeből, hàtha àllít a fókuszon, de semmi. Ezutàn konstatàltam hogy a probléma biztos nem az én készülékemben van.
mcwolf79
Nincs benne OIS vagy EIS?
Ne vedd magadra, csak hülyéskedek.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mcwolf79
veterán
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
válasz Medocsabi #213772 üzenetére
"Ráadásul én még mindig csak "s"-sel nyomom 4k-ban, így halmozottan tök ciki vagyok, megyek és elásom magam. "
Azt olvastam, hogy ugyan ez S is képes kiküldeni 4K-t, az csak a BluRay-re vonatkozik. Játékokat pedig szoftveresen tolja fel 4K-ra, míg az X-re fel vannak javítva a játékok és ott valós a 4K. Persze, különbséget emberi szem nem lát, én a ventillátor elrendezés miatt váltottam le X-re az S-t.
But who is watching the guardians?
-
pruzsi
őstag
Udv, szemtelenül magas most a controllerek árai, mikor várható valami akció? Vissza éve augusztusban volt 12k korul ami a legolcsobb volt 13 korul mar vennék újat sajnos a mostani bedoglott,külföldön nem láttátok akciosan ?
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213780 üzenetére
Ikhen, az elozmenyekkel egyutt volt csak ertelme.
Nyilvan van ezer+1 kulonbseg a ziksz javara, en viszont csak a graffal kapcsolatban irtam az elottem elhangzottakra.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F_Peter
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213778 üzenetére
"Hűtés, összeszerelési minőség ahogy működik, ahogy dolgozik. Egy élmény."
Ezek az X megjelenése óta így vannak, nem mostanra mutatták meg. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz persil #213779 üzenetére
a felbontast leszamitva nincs kulonbseg a ket gep kozott.
Lehet, hogy csak ezt olvastam ki belőle
Nincs semmi gond, fórumozni jó dologAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213778 üzenetére
Senki nem beszelt elmenyekrol, leirtam valamit tenyszeruen a grafikarol, amit sokan tevesen csupan a felbontassal azonositanak.
Te meg leirtal egy oldalnyi litaniat az elmenyrol, aminek semmi koze a szaraz grafikai dolgokhoz.
"Látvány, kontraszt, színek, élek, mélységek"
Most leirtad ezer szoval azt, hogy fhd helyett 4k-t latsz. Ami tovabbra is "csak" felbontas, nem pedig grafikai reszletesseg. Plusz az altalad leirtak fele a tv-n mulik.Toltes, performance, droppok, indulas, leallas...
Bunko leszek, de minek valaszolni, ha nem erted az eredeti hsz-t?Btw pontosan tudom milyen az x, meg azt is hogy milyen koztuk a kulonbseg. Nagyjabol a 10. box van nalam jelenleg.
Amugy sajnos 90%-ban a fejlesztokon mulik. Egy kazalnyi cim van, ami pont ugyanolyan otvarul fut x-en, mint s-en.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz persil #213777 üzenetére
Azért álljunk meg egy szóra.
(ON)
One S (utáni) két és fél év tapasztalatokkal: Gyorsabban tölt át/be, még az extra intróval is. Csendben van. Terhelve is. Gyorsabban áll le (néha kicsit gondolkozik aztán áll le). Szerintem bezárja a cuccokat ami háttérben maradt. Samsung natív 4k UHD tv-n néztem az S-t. Van különbség. True 4k nem skálázott mű balhé, 4k. Már a main menü is olyan, hogy befosok. Látvány, kontraszt, színek, élek, mélységek. The Long Dark volt az első amit megnéztem. Ég és föld. A One S nyűgjeit perfomance-ben teljesen betöltötte, az már csak hab a tortán. Ahol az S droppolt, szenvedett ott az X könyékből kirázza. Remélem ez a jövőben megjelenő játékokra is igaz lesz, ha igen az utolsó fillért is megérte a pakk. Szerintem más szint.
Utálni fognak az S tulajok, de eddig szarral gurigáztunk.Nekem sokszor rontotta le az élményt, egy egy dropp, perfomance probléma. Nyilván vannak optimalizációs oldalról is gondok egyes címek esetén, de a nagyobb teljesítmény ezen is segít szvszCP bundle: Elképesztően jól összerakott gép. Olyan érzésem van mintha az MS még utoljára megmutatná így kell egy jól kiforrott leköszönő gen gépet pattintani a közönségnek.
Kib jó cucc lett. Hűtés, összeszerelési minőség ahogy működik, ahogy dolgozik. Egy élmény.Én ugyan ezt az érzést kívánom majd a Series X tulajdonosoknak is hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
persil
nagyúr
válasz balazs025 #213774 üzenetére
Bele lehet magyarazni, de a felbontast leszamitva nincs kulonbseg a ket gep kozott. Ami nyilvan szebbe teszi, mert fhd(es gyakran 900p) es 4k kozott oriasi a kulonbseg, de ezzel be is zarult. Details-ben nincs kulonbseg.
A low vs high meg ilyen elhangzott dolgok pedig netto bullshit, nem tobb. Azert latja az ember szebbnek, mert joval magasabb a felbontas.
Kivetelt kepeznek az x enhanced cimek, nyilvanvaloan.
Inkabb az a szomoru, hogy sokak szamara a felbontas=grafika mantra megy a mai napig. De az ilyenek nezzenek mar meg mondjuk egy gta 3-at 4k-ban es utana egy gta5-ot 720p-ben. Nem, nem lesz szebb a 3.
Arnyekok, fenyek, animaciok, ssao stb stb stb. Kohom.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
balazs025
senior tag
válasz Medocsabi #213772 üzenetére
Jó, de akkora különbséget nem is lehetne elvárni, ez csak egy félgenerációs váltás. Nem is igazán az S-ről az X-re váltás a szembeötlő, hanem, ha utána újra S-sel játszol. És a grafikai különbséget nem is az FH4-nél kell keresni, mivel ott 1080p-n a 60fps a lényeges, hanem egy Witcher 3, Rdr 2 stb. játéknál. Főleg, hogy a játékok S-en többségében nem natív 1080p, míg X-en igen. Hogy a különbséget valaki igényli e vagy sem, az már szubjektív, de az ferdítés, hogy szinte nincs is különbség a két gép között 1080p-n.
-
Medocsabi
addikt
válasz l.skywalker #213766 üzenetére
Én nem értem ilyenekbe miért kell beleállni.
Én is láttam "s" után "x"-et 1080p-n, és egyáltalán nem volt egetrengető a különbség. Sőt, kifejezetten keresni kellett a különbséget, 1-2 + megjelenített egységen (fa, madár, fű) kívül talán picit az élsimítás jobb. de bőven nem az a kontraszt a kettő között, mint pl 360-ról volt one-ra váltásnál. De ez csak az én véleményem., ha valaki ezt máshogy látja, engem nem zavar.
Ráadásul én még mindig csak "s"-sel nyomom 4k-ban, így halmozottan tök ciki vagyok, megyek és elásom magam. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Gáboromm #213769 üzenetére
1) Nekem 720 volt ha jól emlékszem, de rátoltam még egy 1T külsőt. Az lett a capture. Remélem azért mozgatni engedi majd a nagyobb méretű játékokat.
2) Én se csináltam meg , accountot kell hozzá adni újból, és rögtön beadja ismét.Amit viszont nem értek a homeolás haverral hogyan állt vissza magától pl. Talán a külső HDD-ről. Arra nyomtam semmilyen beállítást adatot ne hozzon a régiről
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Gáboromm
tag
Én is beszereztem One X CP editiont. Westend konzolokszervíze. Utolsó darab. Honlapjukon már hétfő reggel is elfogyott státusz volt/lett. Viszont az MM-ben, és konzolvilágban még bőven volt.
Még nem volt xboxom. Kíváncsi leszek rá!
Beizzítottam 8 játékot, red dr 2. az első. Holnap reggelre csak instalálja. Legalább ezt.
21%-nál jár 2 órája kezdtem, vagy inkább 3 óra.Kérdéseim:
1. 660.8 giga hely van alapból rajta, ez normális? Ennyi szemét lenne rajta?
2. Nem claimeltem be (még) a Cyberpunkot rajta. Írták is, hogy később is lehet. Most viszont nem találom. Szóval hol lehet?
3. Mintha azt olvastam volna itt, hogy a Witcher III már levették a game passból. De nekem benne van!
4. Gears 5 ultimate nekem owned státuszban van. (nem úgy, hogy included with gamepass). Ez jár a géphez? vagy mi?
köszi előre is![ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
Sinu
senior tag
-
Zsadi
őstag
Nálunk is megtörtént a CP Limtedre váltás One S-ről.
Az adatok másolát a network transferben kell elkezdeni? 3 fiók van homeolva rá, azokat is átveszi?
Mire figyeljek még? Pár pontban leirná valaki a menetét? Köszi! -
pzstm
titán
válasz oriic #213762 üzenetére
hát kíváncsi leszek Sony mennyit jelent be....
kinézet, ár , akármi plusz Xbox-hoz képest. Ha nem lesz legalább annyi infónk az töb bmint gyanús....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pzstm #213759 üzenetére
Grubbnak ha jól emlékszem eddig minden leakje bejött nem?
szerk:
Arról nem is beszélve, hogy nem az XGS-ről volt szó, hanem a másik MS eventről, szóval Greenberg most melyikről is beszél? (VG247 hozta le idióta módon a cikket, mert félreérthető volt)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #213757 üzenetére
Összedobhatnál a jedi erőddel egy szerkesztés gomb használati kisokost(ha nagyon húz a sötét oldalra eme cselekedet megteszem én azon ne múljon), sokaknak jól jönne errefelé...
Más:
Lassan másfél hete nem produkálta a lemezes hibát a konzol, a végén még tényleg 100%, hogy SW bug volt amit nem akarnak beismerni mondván úgyis csak páran vertük a tamtamot Redditen.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #213755 üzenetére
"Lehet hamarabb láttam fullhd tv-n x-et mint te" ... Már itt elhasaltál. 2018.11.19.-én adtad el az s-t és 20.-án vetted az x-et. Én előrendelő voltam. Többire is tudnék mit írni, de elég ennyi pirítás.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #213752 üzenetére
Ne találgass, nem nyert.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
válasz Madoc #213504 üzenetére
Ha te már ettől összeszartad magad hogy full hd tévén játszol s után x-el mi lenne veled ha full hd tévét cserélted volna le 4k-ra?Lehet hamarabb láttam full hd tévén x-et mint te és még sem szartam össze magam, Viszont ha már az ember x-re vált akkor az 4k tv-vel az igazi nem véletlenül mondják azt. Nekem sokkal ütősebb volt egy x-el 4k-ban játszani full hd után mint full hd tévén x-el játszani s után.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz akooos #213729 üzenetére
Egyedi eset. Csodálkoznék ennyi év után egy széria hibán. Péntek óta gyakorlatilag éjjel nappal megy, pontosan a 14 napos elállás miatt.
CP Conti: Finomak a gombok , végre.
Mintha azt mutatnák látod így is össze tudjuk rakni, te kis p***Az erősen "koptatott" view gomb picit "puhább" mint a start gomb érzésre. Az már túl puha lett.
Ravaszok is jobbak szvsz.
Jobb mint az alap (nekem) érzetre.
Nem bemagyarázás.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Hálózaton belüli másolás, hogy működik? Oké mindkét gép egy hálózaton van Viszont mindkettőn be kell jelentkeznem vagy azon amire majd másolni szeretném? Amiről másolok azon meg ki kell jelentkezni?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
-
-
szimszonos
őstag
válasz Beniii06 #213501 üzenetére
Az a low meg high összehasonlítás nem állja meg a helyét.Játszottam s még x-el is a full hd tévémen de amilyen különbségekről te beszélsz azt nem tapasztaltam. Szebb az X de én inkább azt mondanám hogy ha az X high te szerinted akkor az S médium legalább.De ettől függetlenül nekem a legnagyobb különbséget akkor is az jelentette mikor natív 4k-ban megláttam egy FH4-et. Ezért mondtam hogy ott mutatja meg az erejét látványban mindenképpen.Én inkább vennék először egy jobb 4k tévét full hd helyett mint az S-et cserélném le X-re. Pláne már így a nextgen árnyékában.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Talán kikapcsoltad az automatikus lejátszást, de attól az előzeteseknek mennie kéne kattintásra.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok a storebe a játékok adatlapján nem mennek a videók, régebben úgy emlékszem elindultak, és ha a előzetesre megyek akkor unsupported videó üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #213731 üzenetére
Nem azt mondtam hibátlanok hanem azt, hogy nem tudtam még elpüfölni a gombjait.
És igen, kell néha rendesen spammelni főleg ha haveroddal toljátok és még féljókedvűen tütüzve is emlékeztek a kombókra.
Inj2 és MKXL a jobb féle esti pavilon játékok közt vannak a TRIAL szériával együtt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
akooos
veterán
válasz Micsurin #213730 üzenetére
Amit az S-hez kaptam eredetileg, hibás volt. Első héttől kezdve kattogott az RB és a B is hangos volt. Amit külön vettem, jó volt. Amit az X-hez kaptam, az LB kattogott Amit külön vettem, nem bundleből, az jó volt
Most a CP-t még nem próbáltam, csak 20 percig, de az még nem kattog. Mondjuk ha az Injustice spamelés nem rontja el, akkor semmi
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #213729 üzenetére
Sima feketét Injustice 2-vel még nem tudtam szétverni, sok oldalról vérzik ez a konti gen, de a gombok rendben vannak.
-
akooos
veterán
válasz bandi0000 #213727 üzenetére
Remélem egyedi eset volt(#213710) wesder :
Nemá, akarok venni mégegy CP kontrollert, annyira bejön. Fórumtárs 17-ért árulja. Nem szereném ha elmorzsolódna a gumírozás
Ha már kontroller: valami strapabíróbb darab kellene, nem a standard One S fehér vagy az X fekete. Tapasztalatok mit mondanak? FIFA, COD megy leginkább, RDR 2, tehát bírnia kell a jamelést is -
bandi0000
nagyúr
Na én is cseréltem a simàt a CP editionre
Tegnap meglett, màra leêgett :D Nem tudom mi történt este codoztam, ma meg màr be se kapcsolt meg nagyon büdös volt, szerencsére cserélték az MM-be, remélem ezzel nem lesz hasonló se
Xbox One: bandymnc
-
Madoc
veterán
Már a modokat is támogatja a PC-s Xbox alkalmazás link
-
Kicsimix
őstag
-
törölt tag
válasz parandroid #213719 üzenetére
gwg
2017 szeptember FM5
2018 aug FH2
2019 aug FM6
2020 aug FH3? (beleillik a mintába) -
parandroid
félisten
válasz Wesder #213693 üzenetére
Forza Horizon 3 _nincs_ a Game Passban. Amúgy honnét ezek az infók? Elég hihetetlennek tűnik. Vagy lemaradtam róla, hogy megint április 1. van?
Amúgy én már azzal is beérném, ha a korábbi Forza Horizonok kiegészítői, vagy full-ultimate kiadásai akármennyiért beszerezhetők lennének (FH Rally Extension, FH2 F&F).p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Az előbb regisztráltam be a kb. egy hónapja vásárolt konzolt a Microsoft fiókomra, jövő év december 29-ig ír garanciát. Jól sejtem, hogy hiányzik majdnem fél év, és keressem emiatt a supportot? Illetve a kontrollert kell/lehet külön regisztrálni, vagy ez rá is vonatkozik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Június 16-tól EA Access Vaultba kerül a Need for Speed Heat
Valamint jön a cross-play támogatás is.
Live-Die-Respawn
-
echterion
nagyúr
Most hívtak a MM-ból, hogy kell-e még a Cyberpunk-os konzol, mert már napok (haha, most második napja talán) óta félre van rakva.
Mondtam a srácnak, hogy persze, el ne adja, csak nem tudtam még elmenni érte, azt írták van rá 5 munkanapom. Azt mondta, mindenkit hív, aki még nem vitte el, hogy kell-e neki, mert akad némi érdeklődés még iránta.******
-
akooos
veterán
válasz MunezXBK #213700 üzenetére
Pont most próbáltam szimulálni uv fényt, de nyilván nem jött össze
Elment ma az S, este vehettem volna át az alzánál, de pólusban jártam és láttam, hogy tele van a konzolvilág. Azt mondta a srác, hogy itthon a kv kapta a legtöbbet a bundleból, úgyhogy vettem egyet ott (700 forinttal olcsóbb, mint az alza, mert nem kell fizetni szállítást, hiába veszem át az üzletben személyesen )
Brutál halk amúgy ez az X, az előző X-emhez képest.
Mivel amúgyis megvettem volna a CP-t, így ez nekem abszolút win lettAhh és a kontroller fogása... isteni ez a gumírozott markolat.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
Megkaptam én is a pénteken alzáról rendelt Cp bundlet, nagyon baba a cucc!
Én sima X-ről váltottam, amin már nem volt gari,és már el is vitték 60k-ért.
Engem a játék is érdekel, de a dizájn is baromira tetszik, ezért is váltottam, ja és ez halkabb mint az előző gép!Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
-
Edgar2621
őstag
válasz Wesder #213685 üzenetére
Ez nézőpont kérdése, ha maga a konzol is speciális kiadás mint akár a mostani CP2077-es, akkor teljes mértékben megértem, ha valaki csak a gép külcsínje miatt vásárol és a játékot továbbadja. Ha viszont a bundle csak annyiban bundle hogy van benne egy játék(vagy több), akkor nyilván már árnyalható a kép, de akkor sem feltétlenül üzérkedés lehet csak a cél. Nekem is volt olyan hogy vettem konzolt és eladtam a hozzá kapott kódot/lemezt, mert így is tudtam csökkenteni a gép árát, a játék pedig nem érdekelt. Abban igazad van, hogy vannak sajnos olyanok akik üzérkednek ilyenekkel, oda megy a no comment.
XO: Gollami26
-
Bogyi007
veterán
válasz bulikavagyok #213688 üzenetére
Ismerős a dolog csak én ezt a sima One S 500-as gépemmel játszottam el amikor is az All Digital csomagra váltottam. A gépen már nem volt gari, lemezeket nem használtam hozzá így, meg 7000 forintból lett egy új konzolom dupla tárhely társaságában s nem mellékesen az addig használt 1 TB-os külső vinyómat is tudtam így másra használni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BT86
tag
válasz adalbert1 #213691 üzenetére
Ismerős helyzet
Én azt hittem drágábban fogják adni, ezért korábban nem is gondolkoztam rajta. Úgy voltam vele, hogy majd next gen, amikor ár/érték arányban megfelelőnek találom, addig elleszek az S-sel...
Amikor pénteken megláttam az árát, próbáltam magam lebeszélni, hogy full HD monitorra nem kell ez nekem...
Szombaton horgászni voltam, de annyira békén hagytak a halak, hogy túl sok időm volt agyalni a gépen és végül még a partról megrendeltem
Nekem tetszik a design, kíváncsi leszek grafikailag mekkora előrelépés lesz az S-hez képest. Már megy a másolás az S-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek