Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
Hali,
A venom akkumulátorokról van tapasztalata valakinek?
Mennyire illeszkedik jól?
Mennyi játékidőt bír?
Tartósság!? -
addikt
megvolt a próba a cyberpunk controllerrel.
szerintem marha jól néz ki, de én az egyik sticken használok külön sapkát, mert lecsószna a hüvelykujjam. igy stabil.
a markolat alsó fele gumirozott. ez is elég jó. a felső fele viszont épp ellenkezőleg jó csúszós.
viszonyitási alapom a legelső kiadású még nem bluetoothos controller. annak jobb az anyaga.
a markolat alsó fele kicsit eláll. az a negyedív amivel a szétszedést is kellene kezdeni. a mutató,- középsőujjam beleakad.
lehet fogok egy reszelőt és bereszelem. úgy sem tűnne fel, mivel jó kopottas az egész kinézete. viszont nem is kell legalább vigyázni rá.
és kijárt már egy új kontroller. axep-ben egyből két győzelem. lehet nekiesek a régi kontrollereknek és átforrasztom a stickeket újra, mert most érzem igazán, hogy nem oda mutatnak ahova kéne.[ Szerkesztve ]
:)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #210693 üzenetére
Én is gariztattam egyet nemrég és pont az itteni ajánlásra levettem én is az elemtartó rész fedelét és vissza már egy olyan jött, amin rajta volt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #210685 üzenetére
Tedd a sajátokat kedvencekbe.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
csucsu52
aktív tag
válasz szimszonos #210685 üzenetére
Előbb-utóbb kell a gyereknek is profilt csinálni, húzhatod, de jobb előbb, mint utóbb!
-
válasz mokus1 #210688 üzenetére
Nekem több féle Logitech van itthon, azokkal működik. Mindegyik vezetékes, és egy orico USB 3-as hubon vannak. Elméletileg minden vezetékes cuccot támogat, amihez nem kell driver.
A vezeték nélküliek sajnos nálam nem működnek. (lehet, hogy azokat nem is támogatja? Vagy csak ezeket a régi cuccokat nem szereti?)[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mokus1
addikt
Szeretnék venni egeret meg bill-t a konzolhoz. Mindegy milyet veszek? Vagy vannak kifejezett típusok amiket támogat?
Egyébként baromi gyorsan ment a gari. Pénteken elküldtem és következő utáni hét kedden már itt is volt
-
Tomi0703
addikt
Jólvan, köszi mindenkinek. Én meg vettem egy használtat, azt hittem nem kapok cseredarabot addig.
-
-Rolika-
senior tag
Annál a 10 embernél aki neked kell, állítsd be, hogy kedvencek legyenek. Akkor ők lesznek mindig a barátlista tetején.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
szimszonos
őstag
Xbox-on lehet a barátokat csoportosítani?A gyerek az én profilommal játszik a Fortnite játékkal és kb 100 ismerőse van már csak onnan.Ha keresek valami ismerősömet hogy játszak vele mindig keresgélni kell a sok emberke között.Arra gondoltam hogy a közel 200 barátlistából nekem csak kb 10-re lenne szükségem.Ezt hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen keresgetni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bLaCkDoGoNe #210681 üzenetére
Nekem sem volt gondom velük még. Eddig 2 kontrollert és egy All Digital gépet gariztattam. Az tűnt fel, hogy a kontrollereknél kb 2 hét volt, amíg visszakaptam, a gépnél meg csak 1 hét. Na, hogy ez mitől függ, azt passzolom. Viszont nekem is 1 órás időintervallumot adtak meg, de nekem igazából mindegy. Munkahelyemre kértem a szállítást.
-
Beniii06
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #210681 üzenetére
Érdekes, amikor nekem szállítottak amazonról vásárolt csomagomat, akkor 1 órás intervallummal megírták 2 nappal előtte, hogy akkor fogják hozni és akkor is hozták + fél órával előtte mobilon is szóltak ahogy kell(jöhetnek-e), nem úgy hogy beállít a kapuba és rátenyerel a dudára, mint a legtöbb helyen szokás. Lehet az email értelmezése során user error lépett fel.
"Got any other secret weapons?"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Beniii06 #210677 üzenetére
A UPS annyira komoly cég, hogy egészen pontos intervallumot adnak az érkezésre, 9:00 és 18:00 (vagy 19:00, nem emlékszem pontosan) között. Mondjuk nekem csak kiszállítással van tapasztalatom, de a UPS-nél balfaszabb, trógerebb futárcéggel nem találkoztam még. Soha, egyetlen csomagomat sem tudták gond és hazudozás nélkül kézbesíteni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Lehiñito
senior tag
válasz Tomi0703 #210674 üzenetére
Egy hete hétfőn reggel hívtam, hogy jöhetnek a kontrollert elvinni.
Már aznap jöttek volna érte, de mondtam inkább másnap vigyék el. Kedden el is vitték. Csütörtök reggel frankfurtban volt. Tegnap elött kaptam egy mailt, hogy átadták a futárnak a csere darabot frankfurtban és ma már meg is kapom, mert már a kézbesítőnél van. (Elite series 2 kontroller) -
l.skywalker
Topikgazda
-
Beniii06
addikt
válasz Tomi0703 #210674 üzenetére
Nem biztos, hogy az akkori helyzet összehasonlítható a mostanival, szóval hiába írják meg, hogy nekik már másnap ment érte, neked most elég kicsi valószínűséggel fog ez megtörténni.
A UPS azért elég komoly cég, nem tusom elképzelni, hogy előtte nem küldenének mailt/sms-t, hogy mikor mennek.
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Elite kontroller gariztatása esetén, dobozostól, kütyüstől küldtètek vissza? -
Wesder
félisten
válasz trincsi23 #210668 üzenetére
Nézd meg mennyiért megy hasznàltan Harveraprón, meg a többi hirdetős oldalon és akkor tudsz neki adni egy árat.
Most az új 100-110 között van jàtékkal, szóval 80-90. Szerintem.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
trincsi23
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Mennyiért tudnám eladni az alig használt, garanciás XBOX ONE X 1TB konzolomat? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Tomi0703
addikt
No megcsináltam a kontrollerre a garis igénylést. Nem úgy volt, hogy futár hozza viszi a cuccot? Azt írja a visszaigazoló email, hogy egy UPS helyszínen adjam le. Ahogy nézem ez csak Vecsésen van. Nekem az 300km oda-vissza. Az meg, hogy postán odaküldöm nekik megint nem jó, gondolom. Mi van ilyenkor?
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #210663 üzenetére
Akkor ez ennyi?
Ha benne lenne az alapjáték a gp-ben be is húznám, annyit dicsérték itt a fórumon...bár ebben a hónapban már vettem két jáccót, pedig nem akartam...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Na siker végül is, találtam 6k-ért egy bontatlan vatta újat (MCC-t) vaterán, majd jófogáson is megtaláltam eladó pedig jó arc volt eltette csütörtökig / péntekig addigra meg vagy meg van a PP refundom vagy rajta a zsé.
Sima ONE kontroller megy One S-sel gond nélkül? Mennyire voltak problémásak? Tudom, hogy az S-nek jobb széria a kontija de a bontatlan Halo-s konti nagyon vonzó lenne.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #210661 üzenetére
Köszi!
Fura...a másik DLC mellett van külön akciós ár, ennél meg csak egy.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #210574 üzenetére
Csak nálam nem látszik akciósnak a GTA IV ballad of gay Tony? Vagy ennek ennyi az akciós ára?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyMRooD
őstag
-
StLui
veterán
válasz sith7 #210638 üzenetére
szerintem pontosan: One játékokat le kell tölteni, legalábbis elindítani, onnantól bármikor játszhatsz vel, újra letöltheted, feltéve ha akkor éppn van goldod, tehát, ha pár hónapig nincs goldod, nem tudsz vele játszani, de ha előfizetsz goldra újra, akkor újra tudsz vele már jástzani, ha kell újra le tudod tölteni. Tehát örökre a tied, de csak akor tudsz vele játszani ha éppen akkor van goldod
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyi007
veterán
-
Wesder
félisten
Teljesen szét van esve a Store.
Egyszerre mutat magyar és US àrakat, a DWG szekció 2x szerepel, amiből az egyik a filmeket és sorozatokat tartalmazza. (örülnék is neki ha végre otthonról is lehetne filmeket venni, az sem baj ha nem szinkronos) az X360 szekcióban olyan jàtékokat is kilistàz, ami a magyar régióban nem megvehető.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KD6-3.7
őstag
válasz Wesder #210640 üzenetére
Na ezt nem is tudtam! Ma is megérte felkelni!
Hol veszitek ezeket a speckó kontrollereket? Honnan érdemes? Van magyar oldal, ahol fent vannak ezek a speciális kiadások? Felkeltette az érdeklôdésem ez a Cyberpunk féle! Meg amúgy is vennem kell egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz CptAdamica #210623 üzenetére
Nekem ma hozta a futár.
Asszony vette át. Én meg még nem értem haza.:)
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek
-
Micsurin
nagyúr
válasz KD6-3.7 #210639 üzenetére
De csak addig tolhatja amíg van aktív Goldja.
A német ping megint jobb volt...
@oriic: Overlordot próbáltam nem begyere, Warhammer nekem mindig is olyan nem is tudom mi akart lenni széria volt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210630 üzenetére
Lassan de egyre biztosabban közeledik az aranyér mint népbetegség, érzem.
-
Beniii06
addikt
válasz Alföldi Peti #210626 üzenetére
Talán amit még letöltött frissítést az felrakta és lehet a következőtől már nem fogja. Nálam az a pipa a kezdetektől ki volt véve és nem volt ilyen, hogy sokáig kapcsoljon ki(nem instant on mód), hanem mindig bekapcsoláskor jelezte, hogy frissíteni szeretne vagy játszhatok offline tovább.
-
Micsurin
nagyúr
válasz CptAdamica #210627 üzenetére
Gombokban a feliratok és a D pad lehtett volna sárga. Szerintem is jobban kiadta volna.
Mod.: És ezek mellett egy sárga háttérvilágítású Xbox gomb szólt volna még nagyot.
A narancs nem elég markáns.
Milyen olyan extrát várna? Milyen változást fogásra? Gombokra? Ez nem Elite... soha nem is akart az lenni. Innentől kezdve nem értem az akkukba való belekötést sem.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #210625 üzenetére
Egy kis sárga feldobta volna szerintem, így túl szürke.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nagyúr
válasz CptAdamica #210623 üzenetére
Nekem nem tetszik...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #210622 üzenetére
Nem olyan régen volt szerintem nem várható mostanában
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Roland861010
addikt
Valaki nem tudja nem akar valamikor az ubi ingyenes hétvégét ac odyssey-ból!?
-
Wesder
félisten
válasz icemad #210616 üzenetére
Nyílvàn az a fontos a Microsoftnak hogy a sajàt streaming szolgàltatàsàt hasznàljàk majd, ne az Nvidia-ét. Ubisoft az aki tàmogatja az Nvidia-t.
Nem próbàltan, nem tudom mi maradt a Now-ban.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz l.skywalker #210618 üzenetére
Nvidia Nowra gondoltam, azért volt off.
-
-
GoSleep
tag
válasz WhiteAngel89 #210611 üzenetére
Felhívod es lebeszeled velük.
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Most vitték el a boxot, de kapkodás van most nálam és a srác is sietett, így elfelejtettem leformázni. Valahogy így gépről tudok valamit tenni? Ha eltávolítom az eszközeim közül a fiókban az elég? Jelszót egyébként nem kér belépéskor, kártyám nincs hozzáadva.
(#210613) elder troll: Tehát akkor mondjam neki, hogy egy gyári beállítás visszaállítását csináljon.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
nah, javitási kérelmet megcsináltam online, a kontrollerhez, szallitólevél kinyomtatva, kontroller becsomagolva
már csak egy kis segítség kellene nekem hogy kell pontosan el fel adnom a csomagot futárral oké hogy UPS, ebbe annyira nem vagyok jártas mi a menete ennek[ Szerkesztve ]
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
válasz l.skywalker #210593 üzenetére
Nvidia Now nem támogatja?
-
Bogyi007
veterán
válasz Mr. Y #210594 üzenetére
Van benne ha jól nézem plusz karakter is és minden karakterhez bónusz göncök, zenei album.
Én ha venném akkor a drágább pakkra fizetnék be. Viszont a Season Pass azt látom megint élesztőárban (gy. k. aranyárban ) mérik.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mokus1
addikt
Vissza is jött az xbox a javításból. Honnan tudom hogy mit csináltak vele? Semmit nem mellékeltek hozzá.
-
csabamigo
aktív tag
válasz CptAdamica #210599 üzenetére
Szia
Nem tudod véletlen hogy sikeres vásárlást követően mennyi idő amíg a kódot küldik?
... Mindegy most jött üzenet hogy törölt tranzakció...
Vissza került a pénz a számlára[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #210601 üzenetére
Köszi.
Akkor 11-ért rendelek egyet, olyan cucc amit szeretnék megőrizni a polcon.
Ez egy húzós hónap lesz... haverom is szerzett valahonnan egy bontatlan Chief-es kontit és jó áron akarja átpasszolni, azt hiszem az is kb must have stuff már ha fog menni One S-sel.
Kompatibilis vele a régebbi típusú kontroller?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Micsurin #210600 üzenetére
Most megnéztem, németeknél is használtan van már csak, 25 eur körül indul. Újat csak kisebb boltok árulnak, gondolom beragadt készlet, 40-50 eur között adják.
Szóval vagy aprón keresd, vagy vedd 11k-ért, amíg van.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.