-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Fiamnak vásároltam 1 XBOX ONE X-et, amihez vezeték nélküli kontroller van, kérdésem tudok-e vezetéket vásárolni hozzá, amivel PC-n is tudja használni a kontrollert.
Köszönöm. -
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #209790 üzenetére
Erre kellett volna még 4 napot várni?
Eléggé karcos, adhatnák féláron, mert utána úgyis eladhatatlan lesz. #énkarcoltamössze
Gondolom a gyűjtők, akik megveszik sajnálják majd használni, de akkor meg mi értelme van? Bontatlanul kétszeres áron elpasszolni
Ha olyan árban lenne, mint most egy normál bundle ÁK szerint(105k), nem lenne kérdés, még én is beszerezném, a kontroller az tetszik nekem is, hátha belehet majd úgy szerezni mint a pubg limitált kontrollert, leakciózva azonos áron a többivel.
"Got any other secret weapons?"
-
válasz l.skywalker #209786 üzenetére
Vicces...a képernyőkép megtekintéshez kérte a születési dátumot, de a képeken nincs 18+-os tartalom,még a videó sem mondható 18+-osnak.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #209790 üzenetére
Nekem csak a controller kell.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem nyilvános link az Xbox csatorna YT oldalán mutatja be az egyedi Cyberpunk2077 Xbox One X-et, nézzétek míg le nem tiltják:
https://www.youtube.com/watch?v=nDhVZlOJJvoMegjelenés: 2020 június
Lementettem a Twitteremre is, ha nem jönne be:
https://twitter.com/dreynreh/status/1251232067133865984[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass for PC
Mai nappal elérhető:
The Long Dark
MachinariumNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #209787 üzenetére
Igen, de mivel aláírásban szerepel, nem tilos.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz Roland861010 #209784 üzenetére
Promolink legalább?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Roland861010
veterán
válasz Roland861010 #209726 üzenetére
Ott a link az aláírásomban!
-
-
Micsurin
nagyúr
-
-
válasz l.skywalker #209768 üzenetére
Végre valami jó játék! A régi részeket rongyosra játszottuk a Master Systemen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz Roland861010 #209726 üzenetére
Hol kerül ennyibe az AC Odyssey Gold?Ennyiért már engem is érdekelne.
-
Beniii06
addikt
Ha már megjelenési pletykákról volt szó, az újabb AC-t is bejelenthetik hamarosan.
Lehet tippelni vikinges lesz-e.
Ja és nem Animal Crossingről van szó.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #209770 üzenetére
Tudom, ma màr jàtszottam. Azért köszi hogy szóltàl.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
SpongeBob előrendelve.
-
l.skywalker
Topikgazda
Streats of Rage 4 - április 30.
Xbox Game Pass és Game Pass Ultimate előfizetőknek day1 elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Tubi1976
tag
Köszönöm szépen!
-
-
Wesder
félisten
válasz st3v3np3t3r #209763 üzenetére
14500
-
-
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Merre érdemes most jól árusított goldot, vagy ultimat-et venni?A 300 ft nem játszik sajnos van még 20 napom.
Köszi a választ -
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #209757 üzenetére
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #209754 üzenetére
Igen, mivel a fenti lépéseken túl vagyok én is erre számítok a support részéről.
De persze sok kedv nincs a teljes újrakezdéshez, ráadásul összedöl az eddigi sztori (döntések, meg szerzett infók, stb), szóval tönkreteszi az élményt.Persze én is arra számítok hogy nincs más megoldás, de ha másodjára is ugyanitt kifagy...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #209755 üzenetére
Jol elvagy magaddal..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #209735 üzenetére
Jó, átlag usereknek még nem hivatalos, az, hogy te miket tudsz az már csak rád tartozik - ha csak meg nem osztod velünk
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz F_Peter #209751 üzenetére
Alapvetően először elég az Xbox support. De gyanítom ők is azt ajánlanák, hogy töröld a cache memóriát. Ezeket csináld végig:
• Kikapcsoláskor tartsd lenyomva a Konzolon lévő Xbox gombot 10mp-ig amíg a rendszer teljesen le nem áll (ez a cache törlés)
• Miután leállt, áramtalanítsd a konzolt kb. 20-25mp-ig
• Újra dugd vissza az áramba és indítsd elHa ezek sem segítenek, akkor a Support-al kell egyeztetni akik valszeg azt fogják javasolni, hogy kezdj egy új játékot
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #209735 üzenetére
Tévedsz!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #209698 üzenetére
Ú...ezzel mennyit játszottam anno PC-n.
Ha jó lesz, akkor simán beszerzem majd. -
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #209750 üzenetére
A játék vagy xbox supportjához érdemes fordulni?
Még annyit megteszek hogy megnézem a másik gépen, aztàn jön a support. -
F_Peter
őstag
Az új vampire sztorijáték bebugolt. A-rá adnia kéne a következő "párbeszédet, de nem teszi.
Teljes újraindítás volt, játék újra telepïtés is, de mind hiába. Valószínű hogy a mentésben van a hiba.
Valami ötlet a megoldásra? -
Wesder
félisten
válasz Yandelus #209745 üzenetére
Egy account csak egy konzolon leget bejelentkezve. Tesónak az xboxàn az accountodat be kell àllítani home-nak a Settings -> Personalisation -> My home Xbox menüben, és így a tesó tudja hasznàlni a jàtékaidat meg előfizetésedet a sajàt accountjàval.
-
l.skywalker
Topikgazda
3 nap ingyenes Prémium kód World of Tanks-hoz konzolokra igényelhető 4 kattintás után:
-
Yandelus
tag
Sziasztok
Ugyan azt a profilt, lehet egyszerre két xboxon használni? Tehát tesó xboxán meg az enyémen is? Vagy muszáj mindkettőre külön megvenni az előfizetéseket? -
Beniii06
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #209734 üzenetére
Sok kommentet olvasva, akinek már van one X-e az nem fog mégegyet venni közvetlenül SX megjelenése előtt. Ez a bundle akkor lenne érdekes, ha tudnánk a pontos magyar árát/már a boltokban lenne, egyenlőre még azt sem tudni, hogy ki is adják vagy csak leleplezés, gyanítom X megjelenéskori árban fog érkezni min 140k-165k, annyit nem ér a festés+konti, ha most is lehet One X-et "leemelni a polcról" 100-105k-ért és akkor még ott az apró is garis gépekkel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Gears Tactics konzolos megjelenéséhez:
"Speaking of Xbox, we know a lot of you are huge fans but may not be able to play Gears Tactics on PC right now. Tactics was designed from the ground up specifically for PC – from a mouse and keyboard-based gameplay and UI to incredible optimization that allows Gears Tactics to run on a variety of machines.
Now that we’ve delivered a PC-first experience for Gears Tactics, we are hard at work on delivering a custom quality experience on console. We want Gears Tactics for consoles feels right at home on your Xbox and not like a port. This will take some time so expect Gears Tactics to be playable on your Xbox console later this year."
Tehát külön készül, nem tudják a PC-s portot külön konzolra implementálni egyszerűen és mivel alapvetően PC-re készült az egész, most dolgoznak a konzolos verzión, ami várhatóan idén még megérkezik.
https://www.gears5.com/whatsup-apr16-2020Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalos info nincs róla, de egy "forrás" szerint érkezik konzolokra is majd a Mount & Blade 2
https://www.psu.com/news/mount-blade-ii-bannerlord-ps4-ps5-release/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
a Konami határozatlan időre eltolja a PES2020 Euro2020-as DLC-jének megjelenését:
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #209736 üzenetére
Én vettem tegnap török gift cardot mtcgame-ről.
-
persil
nagyúr
válasz Roland861010 #209717 üzenetére
Pont az volt az eredeti "problema", hogy 160 centis lanynak mar tul nagy a konti...
Csak ezt cafoltuk meg paran.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #209730 üzenetére
Nyilván, ha már Gibson, csak laikusnak a film talán többet mond.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Külföldiából vásárolt valaki Revoluttal mostanában?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #209734 üzenetére
Ez még nem hivatalos, csak fan-made.
-
l.skywalker
Topikgazda
1 hétig ingyen játszható a Borderlands: Game of the Year Edition
Már tölthető és egészen április 23. reggel 8:00-ig elérhető... ahogy én láttam
NEM CSAK GOLD TAGOKNAKNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
mokus1
addikt
Mielőtt visszaküldöm töröljem nullára boxot? Csak egy profilom van rajta.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz parandroid #209727 üzenetére
Szerintem ha cyberpunk alapvetés, akkor Neuromancer.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes Medical Pack a Star Trek Online játékosoknak
Tartalma:
• A brand new Vanity Shield, to deck your starship out in medical colors
• A Holo Bashir Bridge Officer for Federation Captains and their allies
• An Emergency Medical Hologram Bridge Officer for Klingon Captains and their allies
• A new Admiralty card, for medical ship the USS HopeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz Beniii06 #209725 üzenetére
Nem, csak hasonlít a világkép. Cyberpunk egy kicsit más irányzat, William Gibsonhoz kötik, a legismertebb talán a Johny Mnemonic novella, anno egy felejthető film is készült belőle azzal a mára élő legendává vált színésszel, aki a játékban is megjelenik.
Rengeteg anime, scifi épül a koncepcióra amúgy, az utolsó (és talán eddig a legsikeresebb) ilyen témájú film az Alita Battle Angel volt. De az Altered Carbon is hasonló koncepció.
p
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #209714 üzenetére
A játék akkor annak a feldolgozása lenne? Gondoltam, hogy lehet valami kapcsolat a kettő között vagy valami regény/könyv megjelenítése, csak nem tudtam összekötni a kettőt, mert a filmet még nem láttam, de hallottam róla, így már akkor értem a hype-ot, ugyanaz mint a witchernél, egy meglévő sztorit jelenítenek meg játék formájában.
Köszönöm a válaszolat.
-
Beniii06
addikt
válasz Roland861010 #209722 üzenetére
Volt már linkelve itt párszor az oldal, igaz régebben, max a TG szerkeszti a kommentet ha nem szabad.
-
Roland861010
veterán
Cd kulcsos oldalt lehet linkelni ?
Pár éve vásárolók tőlük és még nem volt gond! -
Lifer092
senior tag
-
Lifer092
senior tag
Diablo 3 Eternal Collection-t megéri megvenni? Jó pár éve gépen kezdtem el de sajna nem tudtam akkor befejezni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #209713 üzenetére
Új TBA projektekre gondoltam.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
F_Peter
őstag
válasz Micsurin #209710 üzenetére
Hát a W3 azért mérvadó, mert példásan mutatja hogy milyen igényesen lehet állni egy játék különböző részeihez (látvány, sztori, zene, hangok, hangulat, stb) és hogy lehet ezekhez egyszerre is, így állni.
Szóval nem is maga a W3 számít, hiszen ha valaki nem szereti ezt a fantasy zsánert vagy mondjuk az rpg-t, annak akármilyen minőségű lehet.Én a treaser óta várom. Mikor is volt 2013-14? 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz F_Peter #209709 üzenetére
Az a baj a W3 után engem nem érdekel a CDPR-es srácok mit akarnak csinálni de az első trailer után sajnos felülnék a hyptrainre. Az a valami egyszerűen annyira jó lett. És szerintem ezzel még nagyon sokan így vannak... na ezért a hype.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
F_Peter
őstag
válasz Beniii06 #209708 üzenetére
Cyberpunk az mondhatjuk egy sci-fi műfaj lett (kb. 30 éve), sok regény is volt, de leginkább a Pen&paper rpg híresült el és aratott sikereket (én is toltam anno, illetve egy átdolgozásának a tesztelője voltam... lassan 20 éve 🙂).
Na ebben a világban csinál fps rpg-t a Witcher alkotó gárda (már ami még egyezik belőle). E kettő okozza együtt a hypeot. Lényegében bármelyik külön is okozna, de együtt pláne. Na meg egy "elképesztő" szereplő. 😀 -
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #209707 üzenetére
Láttad a troll emoji-t?
Komolyan kérdeztem, mert én csak a hype-ot látom körülötte.
Control,Borderlands, The Outer Worlds, Fallout 4, No man's Sky, AC?(mondjuk a fallouton/bl2/AC-n kívül egyikkel sem játszottam még, csak azokkal nagyjából képben vagyok micsodák)
Szerk: A név nekem annyit mond, mintha az Animal Crossing lenne a téma.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #209703 üzenetére
Furcsa lenne, ha most kiadnák, legutóbb a gears 5 limited edition volt úgy hogy valamiért egy árban adták a többi csomaggal(nem a konzolvilágról van szó), max akkor érdekelne, de valószínűleg feláras lesz, inkább hagyom.
A CP mihez hasonlítható legjobban? Nem ismerem a játékot.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #209701 üzenetére
Olyan volt már, hogy az ilyen különleges témájú konzolt előbb eladták, minthogy a mellé csomagolt játék megjelent? Mert a game az ugye szept. 17.-re van bejelentve, erre most kiadnak egy játék nélküli konzolt áprilisban? Csak én nem értem?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #209688 üzenetére
Elég betegen néz ki ez az X így.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- NINTENDO SWITCH OLED + tartozékok - ár megegyezés szerint
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ps4 Pro + 1db joy + 4db játék + ps logo lámpa
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest