Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Új Batman játék szenved:
Industry Insider Gives Update on New Batman Game"The new Batman Arkham-style game, despite recent name changes and development issues, continues to feature a playable bat family and court of owl appearances, as I initially reported."
TwitterNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #210193 üzenetére
Az eredeti Warhead sem jött ki konzolra(ha jól tudom) , valószínű volt, hogy most sem fog + amúgy is részben magyarok fejlesztették és mint tudjuk, nincs magyar nyelv a boxon, azért nem is adták ki és már nem is fogják sosem.
#pc_exclusive
"Got any other secret weapons?"
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Mostani akcióban ajánlom a Zombie Vikings játékot.
Ilyen elborult játékot nem láttam a Goat Simulator óta. A készítők nem kevés anyagot használhattak. Van benne online és helyi multi is. Akár 4 embernek. A grafika és a hangok egész jók, passzolnak hozzá. Ennyi pénzt megér pár óra ökörködés.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210184 üzenetére
Az meg a màsik. Ha tényleg lesz single jàtékrész, akkor fogok vele jàtszani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz oriic #210185 üzenetére
A franc megelőztél Nagyon adom. Prémiumot elő is rendeltem. Remélem alap S-en nem lesz csalódás. X-en szét adnám a csomagot ha lehetne kapni boltba.
Szerk:
Yakuza Kiwami-t adjátok gamepass-ban?
Én nagyon adom. Epic feeling. Nem gondoltam volna, hogy én még valaha SEGA termék elé fogok ülni. Mondjuk kicsit érdekes, hogy nagy kemény Yakuza csávó (vagy oda készülő), aztán lazán kirabolják. Pénzt kér kölcsön, hogy vissza vásárolja a gyűrűt amit egyszer megvett 120k yenért. Most 240k yennél tart, de szét adoma gémet akkor feeling.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #210182 üzenetére
Sejtettem hogy a Bleeding Edge nem lesz nagy szàm, de ilyen gyorsan Free Weekend-re nem szàmítottam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Hétvégére.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zsolti72837
addikt
válasz IntelKiller7 #210180 üzenetére
Adásban azt a részt lenémítja arra gondoltam.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz zsolti72837 #210179 üzenetére
Maximum a hangsávot tiltja le, vagy leveszi a monetizációt.
-
zsolti72837
addikt
válasz Beniii06 #210176 üzenetére
Aki pcn streamel és megy a zene a háttérben ott van amit kivág a twitch és van amit nem.
Tiltást nem tudom, hogy kaphat-e, de elég régóta így nyomja.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
slyder81
tag
A cd key oldalon, a kód linkje helyett ez jön be. Meddig kell várni hogy leelenőrizék? Ez tegnap 18 órakor történt. Még mindig semmi változás. Reggel már írtam a szuportnak, de semmi reakció.
As part of our standard security measures, your order has been selected to for an additional review. This means our customer service agents need to quickly check your order.
Don’t worry - you don’t need to do anything at this point, but this will take approximately 30 minutes for us to process.
Please check back and click the link in your order email again later when your order will be available.
In the event that any further security checks are required, our customer support team will email you directly.
Otherwise please hold tight – we’ll have your order with you as soon as we can. -
Beniii06
addikt
-
akooos
veterán
válasz sith7 #210172 üzenetére
https://gamerdvr.com/
Beírod a gamertaged és azt csinálsz a képpel amit csak akarsz -
sith7
félisten
Ha xbox - n játék közben csinálok egy képet, azt ki tudom valahogy menteni pl. pendrive - ra ?
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #210164 üzenetére
Mivel az SSL tanusítványok pár havonta lejárnak, így ez semmit sem jelent. A prohardver.hu pl. február 23-tól május 23-ig érvényes.
-
Madoc
veterán
-
Beniii06
addikt
válasz zsolti72837 #210159 üzenetére
Tehát amit te hallgatsz zenét azt is akarod streamelni? Nem biztos, hogy jó ötlet.
-
Siffredi
senior tag
válasz Madoc #210155 üzenetére
Ez sajnos nem igaz. Ha nem veszed ki a gépet insiderből, akkor a hard reset után is benne marad.
Tapasztalatból tudom, emiatt szívtam a streaminggel. Az előző tulaj insider tag volt, nem foglalkozott vele, hogy kiléptesse a gépet, eladta. Na ezt a gépet vettem meg én... -
bilon73
aktív tag
válasz zsolti72837 #210156 üzenetére
nem lehet.
a jatekot streameli. hiaba inditasz mellette barmit nem fog szolni a streamen. hacsak nincs a jatekba integralva. -
-
szimszonos
őstag
-
Wesder
félisten
válasz zsolti72837 #210159 üzenetére
Akkor sajnos én ebben neked nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
válasz l.skywalker #210106 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nagyjából átlátom a dolgokat.
Amint megszereztem a gépet jelentkezem.apple user
-
t0mmy
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem büszke tulaja egy XBOX ONE x-nekEzeknek az oldalaknak mennyire lehet hinni?
[link] -
Wesder
félisten
Gondolom a Spotify app megy a hàttérben. Nem tudom, nem hasznàlom.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Twitchen vagy Mixeren streamelés közben lehet, olyat, mint pcn, hogy közben Spotify-ról megy a zene? Vagy ezt nem lehet kivitelezni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
csucsu52
aktív tag
Srácok, ma upgradeltem one s-t, one x-re.
Insider preview beta-ban voltam s-en, x-en belépve insider hub-ba preview omegát mutat és nem is enged váltani.
Illetve a lehetősége ott van, de az okézás után erroral kidob.
Létezik, hogy az előző tulaj omegában volt, ezért??? -
válasz wayne1 #210149 üzenetére
Szerintem egyszerűbb, ha teljesen újra kezdi az egészet egy új profillal. Ebben az esetben kell neki egy gold előfizetés. A te email címeddel nem tud profilt csinálni, mert az már létezik, a te neveden. Így egyértelmű, hogy egyszerre nem is tudtok játszani ugyanazzal a profillal.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
wayne1
senior tag
Hali. Lenne egy kérdésem. Egy haveromtól vettem meg a boxot. Az ő profiljával homeolva van a gép a játékok miatt amiket vett (ő ps-re ment át). Úgy alakult, hogy anno a kisfiam az én profilomban kezdte el a Fortnite-ot. De ők az anyjukkal élnek és amikor nálunk vannak akkor játszik. Most ők is vettek egy boxot és szeretne játszani a fiókjával. Kérdésem az, hogy megoldható e, hogy az ő boxukon csinál egy profilt az én email címemmel és úgy játszik. Ha igen, lehet e olyat, hogy ha én is épp játszok akkor ő is tud e, nem dobja e ki valamelyikünket.
-
Bird
addikt
válasz l.skywalker #210146 üzenetére
Nem, a vissza a jövőből ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Madoc
veterán
válasz AMD Power #210139 üzenetére
Jövőre, talán. De azt a kb 3000ft-ot megéri amibe kerül. Egy forinttal se többet.
Bocs most látom hogy felnyomták 9,5k-ra az szép...
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
AMD Power
titán
Division 2 szerintetek lesz majd GP-ben?
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #210085 üzenetére
Úgy veszem észre, elég jól dobta neked a munkahelyeket a gép...
-
BT86
tag
válasz l.skywalker #210125 üzenetére
A 22-es csapdája
-
-
T.Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #210133 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #210101 üzenetére
Nem tudod esetleg, lehet coopban is játszani a próbaverziót?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Throme #210130 üzenetére
Neeem, azt biztos nem. Nem az volt a lényeg, hogy melyik játék jó közülük. Mindegyikkel akarok játszani, mindegyiket ki fogom próbálni. Amelyik tetszik végigviszem, amelyik nem az megy a parkolóba.
Jobb ez így és kicsit gyakoroltam a Visual Basic-et is másra is mint a munka
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #210117 üzenetére
Megtehetted volna, hogy ide feldobod a listát, és szavazásra bocsájtod, hogy mivel játssz.
De ez is múltidő, mert megjelenik a "magic button" ....Ha nincs ez a fórum, lövésem nem lenne kinek találták ki azt a gombot
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210123 üzenetére
Pedig most még ideje is lenne rá elvégre stayathome
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210125 üzenetére
Milyen igaz.
-
M@no
tag
Na igen, gyanúsan lapít vele.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
Én eddig minden kérdőívbe beleírtam hogy tegyék be a magyarítàst, de carnak rà.
-
l.skywalker
Topikgazda
Amikor először bekerült, leírtam minden Insider visszajelzésben, hogy mekkora király. Amikor kivették, onnantól azt írtam, hogy ez hiányzik. Úgy néz ki ezt én csináltam.
Bezzeg oriic és a magyarítás...
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #210120 üzenetére
Emerald kontroller? Adok érte két búzát. - Villager
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #210120 üzenetére
Kell az a controller.
Összedobtam DesignLab-ban, csak 69.99€[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Eddigi legjobb.
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #210115 üzenetére
Ezt akkor kifejezetten neked fejlesztették.
-
Beniii06
addikt
válasz Roland861010 #210114 üzenetére
"Igazából nem látom hogy mi lenne ez így leírás alapján"
Egy (RNG)gomb amire ha rámész, véletlen kiválaszt egy játékot. Ez elsősorban annak nagy durranás, akinek van több száz játéka felhalmozva és nem tudja mivel játszon(pl. TG ), akkor a gép eldönti helyette.
Annyit ér ez a funkció, mint egy normál zenelejátszó programban(véletlen lejatszás), így már érted?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #210114 üzenetére
Ez ahogy mondtad, kábé annyi mint egy emoji update, szóval sok haszna nincs.
Nekem fel van telepítve az a 60-70 játék, amivel játszani szeretnék. Van olyan, amikor végzek eggyel, hogy nem tudom mi legyen a következő.
Ilyenkor csak rányomok erre a gombra és ő választ egyet random.
És ugyanilyen gomb nekem van nem csak a telepített játékaimnál, hanem a/az
- All owned games
- Xbox Game Pass
- EA Accessrészekben is.
Egyáltalán nem nagy dolog, de én ezt eddig egy saját magamnak írt script-es excel táblában csináltam.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #210111 üzenetére
Igazából nem látom hogy mi lenne ez így leírás alapján...
Vagy csak nem jó az értelmező készségem! -
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210111 üzenetére
Akkor már csak a magyarítás kéne, és lenne is fejlődés a gen végére!!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #210110 üzenetére
Én Insider build-ekben sokat használtam és mivel a teljesítményével és a stabilitásával meg vagyok elégedve, nekem nagy durranás.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #210104 üzenetére
Ez nem nagy durranás.
Valami stabilitás javítás vagy teljesítmény optimalizálás...
De ez a meglepetés gomb..kb olyan mint amikor el duran az iOS meg Android fejlesztők agya mert be tettek 10 új emojit... -
Remiel
őstag
szeretném kipróbálni megy e a mikrofonom, egy steelseries arctic pro wirelessről van szó, de nem igazán játszom online, ha esetleg bárki ráér 5 percre partyba jönni azt megköszönném.
aki ráér csak írjon egy telefonszámot privátban, felhívom és kipróbáljuk"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #210107 üzenetére
Nyilván, aki használja annak megéri. És igazad van, mert ő is azt írta, hogy érdekli a többi EA Sports (it's in the game) játék
-
válasz l.skywalker #210106 üzenetére
Nekem az ea access éves díja is megéri, függetlenül attól, hogy nincs benne a Fifa 20. Szerintem július körül már benne lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valóban csak full lokálisan és offline szeretnél játszani akkor elég csak megvenni a FIFA20-at, semmi más nem kell.
De, pár dolgot érdemes tisztába tenni. A FIFA20 nincs benne sem az EA Access-ben, sem a Game Pass-ban. Ez a kettő egy havi díj ellenében használható játékkönyvtár, de a FIFA20 ezekben nincs, szóval csak akkor fizess elő rájuk, ha érdekel más ami ezekben elérhető:
• Game Pass
• EA AccessHa szeretnél bármikor online játszani, ahhoz kell az Xbox Live Gold, mert az Xbox konzolokon csak ezzel lehet multiplayer játékokat játszani, de ha előfizetsz rá, havonta 4 játékot kapsz, amik közül kettőt (az Xbox One verziójúakat) addig el is érsz, amíg van érvényes Gold előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
válasz icemad #210065 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Viszont ez a barátokkal játszás ez úgy nézne ki, hogy vagy náluk vagy nálam az adott gépen és nem online, mert az amúgy is kivitelezhetetlen.Úgy viszont akkor elég egy Game Pass előfizetés aztán megy is a játék amit szeretnék nemde?
Leginkább FIFA b*zik, esetleg valami hasonló kaliber jön maximum szóba.Vagy így EA acces + Game pass?? Kell?
apple user
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox One Rendszerfrissítés - Április
Hamarosan mindenki számára elérhető lesz a legújabb áprilisi rendszerfrissítés, pár részlet belőle:• Mixer: pár eddig csak PC-n böngészőben látható, főleg chat-ben megjelenő vizuális elem jelenik meg
• "Meglepetés!" gomb: korábban már volt Insider build-ekben, majd eltűnt, de pár hete megint visszatért. A funkciója nevéből fakadóan annyi, hogy az adott halmazból, amiben épp állunk (My Games, All Games, Game Pass stb...) random választ nekünk egy játékot, amit ha a telepítettek között vagyunk játszhatunk azonnal, ha egy Ready to Install részben vagyunk akkor telepíthetünk rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
válasz st3v3np3t3r #210099 üzenetére
Nekem ez nem lényeg. Nappaliban van egy s all digital egy Sony 4k LCD-vel , lent a mancave-ben meg egy one x LG c9-el. Ha filmet nézek, akkor csak a c9 jöhet szóba.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Demó verzióban kipróbálható a Tom Clancy's The Division 2
8-as szintig lehet eljutni benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.