Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz -Rolika- #237750 üzenetére
Olvasd el még egyszer. Legalább pörgethetem a múltkori free play days óta összegyűjtött locker code-okat. Ezért volt jó a 21-ig bezárólag a demó. Megvolt a mentésed, be tudtad váltani a kódokat a társalkalmazásban. Mikor a 21 bekerült GP-be, volt vagy két óra, mire végeztem a pörgetésekkel és akkor még ki is kellett bontani a kismillió pakkot. Most demó híján valamivel kevesebb van, de annyi baj legyen.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
törölt tag
válasz -Rolika- #234548 üzenetére
PS4-re volt ingyen valamelyik rész múltkor, hallod azt sem tudtam mit csinálok Tutorial meg nem volt (vagy nem találtam). Néztem az irányítást és valami 10 oldalon át írta a gombokat meg ilyenek.
Annyit hozzátennék, hogy abszolút nem vágom a kosarazást, de gondoltam ha ingyen van kipróbálom
-
twi452
senior tag
válasz -Rolika- #211981 üzenetére
Amikor ilyen párszáz forintos áron ment egy hétig a 19 akkor egy patchel kerültek bele átléphetetlen reklámok meccsek indulása előtt. Volt is anyázás miatta pedig rendesen. Még Angry Joe is kiabált róla egy sort anno erre emlékszem 😄
Mondjuk engem az idegesít a sorozatban, hogy nem lehet azonnal átlépni átvezető dolgokat benne. Időkérésnél az animáció plusz 5 mp után lehet csak elnyomni pl.
De ugyanez az összes időt rabló meccs közbeni animaciónál amiből ugye elég sok van egy mérkőzésen 😄 Hogy offline miért kell ezeket milliószor végigülni.. nekem kb ebből lett elegem pedig imádom a kosárlabdát és a 20-ba is beletettem jópár órát.
Én is a my career/my player részt szeretem amúgy.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz -Rolika- #210053 üzenetére
És még ez is olyan oldal: https://xbdeals.net/hu-store
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
Bogyi007
veterán
válasz -Rolika- #187452 üzenetére
Tegnap este lusta voltam összerakni a Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 fülest az Xboxal és így a Thrust Gxt 310 Radius fülest szedtem csak elő a Gears 5-höz és a Windows Sonic fejhallgatóhoz értéket állítottam be hozzá.
Egész jó volt a hangminőség így, sokkal rosszabbra számítottam. De azért ma meghajtom a Logitech Z506 típusú 5.1-es rendszert is egy kis DTS hangzással majd - csak hogy a szomszéd is élvezhesse már kicsit a Gears of War élményt.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
válasz -Rolika- #187452 üzenetére
Rengeteget dob rajta. Én megvettem 2 csomag szotyiért argentínsztórból, amikor ez még ment. Tegnap ránéztem a GeoW5-re(pc-n), és azt kell mondjam: ez bizony rohadtjó lett. Nagyon jó benne a dolby atmos, jó benne HDR, nagyon igényes az egész. Sokat fejlődött a gunplay is, rohadtul szórakoztató minden eleme. Absz. megérdemelten szórták a jó értékeléseket.
-
Madoc
veterán
válasz -Rolika- #185769 üzenetére
Hívd fel a magyar supportot,összefoglalóban ott van a telefonszámuk.Legyen kéznél a számla mert kérnek másolatot róla emilben majd.
Nekem mindkettő Elitemről levált a gumi,egyik fél év után a másikról egy év után. Tudsz rendelni scuff markolatot is ha akarsz [link] ,de nem olcsó. Én legutóbb ilyet vettem,jobb mint a gyári,de most meg a nem cserélhető részen vált el a gumi úgyhogy leselejteztem,megy a gyereknek . A v2 meg előrendelve,remélem azzal nem lesznek ilyen problémák..Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
taylorp
senior tag
válasz -Rolika- #161094 üzenetére
Köszi.
Ezek szerint ha 125k volt az X, akkor a FAT 20 ezret, az 500-as S 36 ezret, az 1 Terrás S pedig 46 ezret ért meg nekik.
Kösz az infót.
Azért érdekelt, mert van egy ismerősöm aki megszabadulna a FAT One-jától.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
törölt tag
-
Zoleee83
addikt
válasz -Rolika- #119079 üzenetére
Nekem mióta megvan azóta állítva van használva helyhiány miatt az S.
Nem szoktam vele foglalkozni, így telepítek, így használom, nem volt gond vele az elmúlt 10 hónapban.
(Ráadásul nem is a jobb oldalára van állítva hanem a balra, és nem is stand-en áll, hanem simán a polcon.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
aktív tag
válasz -Rolika- #113612 üzenetére
XBOX app (Win 10-nél is) --> achievements --> leaderboards
Amit ott látsz Time played alatt az a valós. (ez nálam FM7-nél pl. 25 óra ami stimmel)
@-Rolika- azt szorozhatod 24-el tehát kb. 75 órát játszottál eddig.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kerti008
aktív tag
válasz -Rolika- #106349 üzenetére
Vedd meg hasznaltan az FH4-et az Xbox360-nal fel tudod instalalni a HDD-re. En megvettem a Doom 3 BFG Editiont, a Quake 4-et a Quake 2 melleklettel , Return to Castle Wolfeinstein-t XBOX Compatibility miatt stb. Tobbsege nem kaphato a Store-ban egyszeruen nincs mas lehetoseg. De mukodnek......
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
nagyúr
-
-
hadogabi1
senior tag
válasz -Rolika- #98332 üzenetére
Ez azért nem pontosan igaz. Astro A50m van és támogatja a térhangzást. Steelseries nek is a támogatja a legjobb fülesénél a térhangzást. Igaz ezek mindegyik optikain csatlakoznak a füleshez nem joy-on.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
MODERÁTOR
válasz -Rolika- #98325 üzenetére
Syberia-t szerintem felejtsd el. Kingston Hyperx Cloud egy átcimkézett Qpad QH90, ami pedig egy jó minőségű Taskstar PRO 80 monitor fejhallgató megtoldva mikivel.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Madoc
veterán
válasz -Rolika- #98318 üzenetére
Pzstm-nek tuti ilyen van. Átalakítót adnak hozzá amugy.
Bár neki cloud 1 van az 2 vezetékes. A cloudx az 1 jackes, bátran vedd meg!!!
A cloud amugy nagyon jó választás, nekem a 2 van de nem cserélném semmire![ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz -Rolika- #92561 üzenetére
Nekem Cloud II van, jack-kel van összekötve a kontrollerrel. Hallom benne a beszédet és a játékot egyszerre, illetve a saját mikrofonjával hallanak engem is. Nagyon tiszta minőségben, és nagyon jó a zajszűrése is.
Tudod csak headsetként is működtetni, lehúzod a fogaskeréknél a csúszkát minimumra és attól még optikain vagy HDMI-n, ha máshova is kilövöd a hangot az is fog menni.A Cloud II-vel valóban van lehetőség PS-hez USB-n keresztül is csatlakoztatni, akkor lehetőség nyílik a saját hangkártyáján a Virtual 7.1-et, illetve a chat és játék hangerejét külön állítani.
Valamiért a MS-nak nem sikerült 2017-re sem egy olyan rendszert alkalmazniuk, ami egy rohadt USB-s fejhallgatót normálisan kezelne és ne kelljen szopni a Jack-es megoldással, ami azért szar, mert, ha nincs adaptered, akkor mászhatsz be a menübe és a fogaskerék alatt tudod csak állítani a hangerőket, ami játék közben rohadtul kényelmetlen. Az adapter 4-5k körül van.A kimondottan Xbox-os verzió az egy jó reklámfogás igazából, szerintem semmi más.
[link] Még itt is csak külön lehet megvásárolni az adaptert. Vicc kategória komolyan mondom.
Szerk: most nézem a CloudX-nek van a vezetékén mikrofon némító és hangerőtekerő. Ebből a szempontból jó lehet, de szerintem akkor sem éri meg a felárat. Az adapteres megoldás sokkal jobb. Van PC-hez való kábeles fejesem is, amin ilyen vezetékes hangerőállító van, sose találom kb, hogy melyik oldalt kell tekerni és hol.
Amelyiket a legolcsóbban tudja megvenni a kolléga a kényelmi funkciókat is beleszámolva, vegye azt. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
North15
csendes tag
válasz -Rolika- #86399 üzenetére
Az optikai hang bemenet hiányát egy digital-analog audio converterrel simán át lehet hidalni. Ha nem füles van rajtam, én is egy olyannal használom a rendszert.
@wolf88: Ha oldalon belül kattintgatva váltasz régiót, néha rosszul rakja össze a weboldal a célhivatkozást. Mindig nézd meg a böngésző címsorát, hogy mit is próbált betölteni. Hátha csak ennyi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest