-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #191699 üzenetére
"360-on Gold kell a mentéshez"
Ez most komoly? Mondjuk nekem nagyon reg volt mar 360-am es ritkan volt 1-1 honap goldom csak, de nem remlik, hogy ne tudtam volna menteni. O.o
Vagy ezt, hogy kell erteni?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz laceszgamer #191680 üzenetére
Akkor nincs ötletem. 360-on Gold kell a mentéshez, érdemes "csekkolni", hogy biztos a megfelelő profilban vagytok-e. De gyanítom igen. Ha nagyon nem megy, keressétek fel a support-ot, ők elképzelhető, hogy tudnak azonnal segíteni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dunc
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #191692 üzenetére
Értem, köszi!
Na majd akkor BF-kor..------
Az NFS játékoknak milyen gyorsan szokott esni az ára?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz S e t h #191682 üzenetére
Teljesen jogos, hülye hiszti volt ez tegnap a részemről. Alapvetően könnyebben kell ezt csinálnom, de rövidre fogva az OFF-ot szeretnék mindenkitől elnézést kérni, elsősorban Ultatinho-tól, nem éppen a megfelelő stílusban fejtettem ki a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki tervezi megvenni vagy játszani a Need for Speed Heat-el, azoknak jó lehetőség lehet, hogy EA Access előfizetéssel 3 nappal megjelenés előtt már lehet játszani a 10 órás trial-t, ahogy azt oriic is megírta
PLAY EARLY WITH ORIGIN AND EA ACCESS
Need for Speed Heat releases worldwide on November 8, 2019. Origin Access and EA Access subscribers can play the game three days early on November 5, 2019 with a Player First Trial.(forrás: [link])
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz IntelKiller7 #191681 üzenetére
Valaki vegigtolja velem?
-
l.skywalker
Topikgazda
November 6 - 13 között ingyenesen játszható a The Elder Scrolls Online
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #191689 üzenetére
FH4 VIP-be benne vannak a DLC-k?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
válasz NemMo #191685 üzenetére
minden relatív
60-80ezer forint egy gyűjtői kiadásért? 2 millió huf egy bicikliért? 1,5 milla egy fényképezőért. Kinek mi a hobbija, kinek mi fér bele.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NemMo
őstag
Jó ég 50 ezer ft egy kontrollerért! Nagyon drága ennyiért már majdnem új gépet lehet kapni
-
echterion
nagyúr
válasz IntelKiller7 #191681 üzenetére
Bakker, még a shadow of war-ral sem végeztem, erre jön ez is apróért. Tényleg nem kell itt más most, csak box, ilyen olcsón nem lehet más platformon játszani legálisan. Mindig akad egy cím, amit szívesen kipróbál az ember, ha kedve szottyan egy kis játékra.
Lehet, mégis cserélem BF-kor az S-ünket egy X-re, mert a ps4 annyira nem vonz már, mint régen, az ex-ek sem mozgatnak meg annyira, mivel nincs annyi időm, amennyi játékot szeretnék kipróbálni, így bőven sok a pass meg az access, ami van.******
-
Ádám16
addikt
válasz AMD Power #191678 üzenetére
Kb. én is ott járok. A chapter 2-nél, amikor a csajjal vagyok, full pixeles a hölgy feneke One S-en, nekem eléggé szúrja a szemem (). Egyébként szép játék.
Nekem az fura, hogy normal módban elég nehéz meghalni. Kb. minden szituációból ki lehet jönni úgy, hogy max revive van.
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #191660 üzenetére
"Arról, hogy bármit jól csinálnék eddig szinte zéró visszajelzés érkezett felém."
Én emlékszem rosszul, hogy hányan kaptunk billentyűzetet amikor lemondtál és elköszöntél?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
laceszgamer
addikt
válasz l.skywalker #191679 üzenetére
Igen, januárig aktív még, Ultimate.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz laceszgamer #191676 üzenetére
Van Gold előfizetésetek?
-
AMD Power
titán
Haladok a GOW5-el. A masodik chapter vegen vagyok vele. Egyenlore nagyon bejon. Szep grafika,hozza amitt vartam tole.
-
Bogyi007
veterán
válasz szimszonos #191650 üzenetére
Ne zavarjon hogy az a vásárlás lehetett volna a Dalai láma papucs Dlc is felőlem egy játékban.
Nektek itteni usereknek csináltam egy teszt vásárlást hogy megy-e a külföldi vásárlás. Konkrétan volt aki kérdezte is, ott volt az a maradvány zseton előttem arra amire elég volt, oszt ennyi.
Előtte meg a Dolby Atmos for Headphones szoftvert akartam megvenni ami azért nem éppen háromszáz forinttal volt olcsóbb.Arról ne írj hogy szükségtelen volt a segítség - több éven át minden egyes kedden hajnalban amikor a többség még aludt hoztam a friss akciós listákat amiket a többiek köszöntek is szépen.
Volt hogy valamiért nem írtam reggel listát, rámírtak, hogy tán valami baj történt velem hogy nem raktam ki...
Egyébként meg vicces hogy pont te lovagolsz a témán aki mindig is a hol az olcsóbb az Xbox kérdéskört csapattad és szentül meg voltál győződve arról, hogy márpedig olyan nincs hogy valamit az üzletek listaáron adjanak....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
laceszgamer
addikt
Öcsémnek letöltöttem a Lego Star Wars 3. részét, ugye 360-as játék alapból. Indulásnál kiírja szépen hogy bejelentkezve a 360-as profilba, mentést is ki lehet választani, viszont nem ment, a játékba belépve ott a mentés de 0%-on áll, magyarul a slotot lefoglalja csak menteni nem akar? Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Valahol lehet blokkolni az üzenetek küldését? Úgy értem, ha semmilyen üzenetet nem szeretnék fogadni játékosoktól. Azt láttam, hogy egyenkénti blokkolásra van lehetőség.
-
-
-
-
-
N.Szil
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Venni szeretnék egy külső merevlemezt, amelyre játékközben videót szeretnék menteni 4K/60Hz HDR-ben kb 1-2 órát, egy Xbox One X konzolal .
Kinéztem 2 fajta külső merevlemezt és nem tudom eldönteni melyik lenne jobb, árba majdnem egyformák.
Az egyik Seagate Xbox Gaming Drive 2TB - 140 MB/s 34.090 Ft
A másik Seagate Game Drive for Xbox SSD 500GB - 540 MB/s 33.690 Ft
Nos a Seagate Xbox Game Drive SSD 500GB kisebb tárhely, viszont több mint 3x gyorsabb.
Videó mentésnél van előnye a gyors Seagate Xbox Game Drive SSD-nek, a másikkal szemben?[link] Seagate Xbox Game Drive SSD 500GB
[link] Seagate Xbox Gaming Drive 2TBElőre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
ferkoczy
tag
válasz axlfsi #191666 üzenetére
a többség által használt ni-mh akksik az 1.2 voltot szinte végig tartják, aztán egyszer csak kakukk. mivel a hátralévő időt a feszültségből saccolja meg, így szinte végig full töltöttséget jelez, aztán gyorsan szól, hogy mindjárt vége. alkáli elem pl 1,5től indul, és 1,2 körül lehet tudni, hogy az kb a fele, folyamatosan csökken. li-ion hasonlóan viselkedik. ezeket aránylag pontosan is mutatja.
-
axlfsi
veterán
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #191661 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok rá..
Remélem XO19-en megtudom majd tapizni... -
Madoc
veterán
válasz axlfsi #191663 üzenetére
Home gombot lenyomod ott mutatja a tv-n. Amugy a ps4 kontroller is akkus és játszunk rendesen vele. 1 héten 1x este feldugom a gépre. Reggel lehúzom. Észre se venni. Jobban örültem volna cserélhető akkuknak ebben, de próba cseresznye.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #191661 üzenetére
Arra majd kíváncsi leszek, hogy valahol ad-e egzakt információt arról, h aktuálisan még hány órát használható vagy csak némi ledek lesznek villogtatva. Persze, attól nem félek, hogy egyhuzamban többet használnám majd mint negyven óra - ellenkezőleg; ha sokszor kicsit és nem szeretném minden 1-2 óra használat után töltőre tenni, vajon honnan fogom tudni, hogy éppen mikor ideális (és már szükséges is!) a dokkra tenni?🤔...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalos
Megjelent az Elite Wireless Controller, Series 2
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #191641 üzenetére
Semmi gond, alapvetően helytelen a következtetésed, hiszen a "vásárlásoknak" elég erős kötődése van az Xbox-hoz. Vagy javíts ki (ismét) kérlek, ha nem a konzolhoz tartozó vásárlások esetében szerzett tapasztalatokat osztották meg egymással a beszélgetők.
Vagy te miről beszélgetnél itt szívesebben? Fikázzuk feszt amink van, ahogy te szoktad? Az lenne ám a színvonal.
Én alapvetően túl igazságtalanul és mereven állok ehhez a TG dologhoz, nem nagyon akarom csinálni, mert nem érzem magam alkalmasnak és a visszajelzések 97%-ban csak arról szólnak, hogy miért vagyok szar, meg mikor milyen témában kivételezek satöbbi. Arról, hogy bármit jól csinálnék eddig szinte zéró visszajelzés érkezett felém. Ha törölném magam a fórumról és átmennék Read Only-ba akkor is eljutna hozzám minden , ami érdekel.
Jobban örülnék, ha lenne egy up-down vote rendszer és aki elér egy szintet mínuszban az nem tudna beírni a topikba. Pár hét után letisztulna a dolog és 5-6 ember beszélgetne magával.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
-
Madoc
veterán
válasz Maxxy10 #191653 üzenetére
Nem, szerdára írja az alza. Lemondtam a mult héten a konzolvilágos rendelést mert alzánál 2 év garanciát adnak és 8500-al olcsóbban is vettem. Számlám már van 😜.
Konzolvilágnál is amúgy:" nincs raktáron" státuszú. Esetleg valaki megkapta?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Elővételbe megvettem az új Jedi játékot, de az normális, hogy nem vonta le az összeget még az MS és vissza tudom mondani a vásárlást?
Ez valami újdonság, mert eddig nem találkoztam ilyennel 2 héttel a megjelenés előtt ha megvettem valamit.SeriesX: JamesSHun
-
Golyo69
senior tag
válasz Madoc #191651 üzenetére
Köszi a választ.
Megnezem ha hazamegyek. Azt hiszem csak arról a részről jött le amit talán én is tudok cserélni.Igen nekem is nagyobb a gumi és hiába ragasztanam vissza így nem nézne ki jól. Olyan mintha kinyult volna.. Nem is ertem ezt miért így csináltak meg :)
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Madoc
veterán
válasz EmThor #191649 üzenetére
Nem fogta meg, kipróbáltam a levett burkolaton kb mindent ami eszembe jutott. Vissza sem lehet rendesen simítani amúgy.
De valaki mintha írta volna régebben hogy neki sikerült valamivel.
-
szimszonos
őstag
válasz parandroid #191607 üzenetére
"Egyébként meg ez az a topik, ahol párszáz forintért képes bárki napokig túrni a netet egy cook szigeteki gift cardért, amit aztán kétnapos küzdéssel von-en be tud aktiválni, hogy majd teljes profilmigráció után, 3 hónapra ott ragadva a kívánt 2 eur-s kiegészítőt is meg tudja belőle venni. "
+1 Ha ez még nem lenne elég,teleírja a topicot tilos dolgokkal arról sikerélményével hogy sikerült 2 napi szarakodással kínlódással, megspórolni 300ft-ot egy nálunk 700ft-os FM7 kiegészítőn.Az amikor még Revoluttal ment az argentin vásárlás fél meg harmadáron új játékok esetén arra azt mondom oké. -
useless
aktív tag
Valaki esetleg tudja, hogy mi lehet a Shadow of the Tomb Raider 22,5 GB-os frissítése GP-s verzióhoz. Netán lett benne valami új tartalom??
-۞- -۞-
-
Madoc
veterán
válasz Golyo69 #191644 üzenetére
Gumit nem lehet visszaragasztani, nem ragasztja semmi, nem simul vissza az eredeti helyére, olyan mintha nagyobb lenne. Ha az alsó felén vált le akkor lepattintható, cserélhető. A scuff-nak is van hozzá cseredarabja ami jobb mint a gyári. De ha felül is lemálott akkor nem tudsz vele semmit csinálni, az nem cserélhető csak úgy, ahoz szét kell szedni teljesen és venni uj burkolatot. Visszább ha rákeresel tettem be képet is anno.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Irhatad volna azt hogy úgy mint Bogyi007.
Megspóroltál volna egy rakat karaktert.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Elite controller. Kb 2 napja van nalam
Minden fasza működik csak ugye ezen is a gumi felvált. Ingyen kaptam igy nem is érdekelt de mondom megkerdezem hogy ezt vki javítja itt vagy vmelyik konzolboltban?Ha igen kb. Mennyibe kerülhet?
Sima kontrollereket én is szetszedem és megjavitom az analógot ha kell csak az elittel így nem foglalkoztam még.Ha a gumiboritast leszedem..... a teljes kis fedéllel együtt akkor oda egy másik joyrol leszedett fedelet oda tudom rakni? Van egy törött Reaconos joyom ami donornak teljesen jó lenne.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
addikt
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #191640 üzenetére
engem nem zavar, de akkor már a mindenféle stpore -ból való tippelgetés is mehetne a faszba* innen.
*már bocs,
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #191636 üzenetére
Okay, kosz. Ugyan nem pazarlom rad azt a 200 forintot a premiumert, de akkor megkernelek, hogy tobbet nekem ne is cimezz semmit, mert tokre nem vagyok rad kivancsi. :)
Off topik. Badummtssss.Ezt a "huzz oda" stilust meg tartsd meg otthonra a csaladnak, mert nem a haverod vagyok.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Indiant
addikt
válasz nagylaci6417 #191633 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy valaki hajlandó negyvenx ezret kifizetni egy kontrollerért. Szerintem a simáért is piszkosul sok a tizenx ezer. Pláne, amilyen minőség. (de én az elit kontrollerekről is azt olvastam, hogy széthullanak) Lehet Te vagy a kivétel. Részemről ennyi, béke.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #191629 üzenetére
Akkor nem szóltam
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Elromlott a gyerek astro a10 headset mikrofonja!
"teleette pizzaval, eltömődött majd kipiszkálta"azóta hol hallják hol nem!
Tud valaki pesten esetleg valakit aki javít ilyeneket!
Sajnálnám mert amúgy tök jó füles!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #191621 üzenetére
Biglike.
-
David09
csendes újonc
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék majd egy monitort az xboxomhoz.
Szerintetek van értelme 144hz-eset venni és az xboxot 120hz-en használni?
Vagy inkább érdemesebb nagyobb felbontású, de 60hz-es monitort venni?A Samsung c24rg50fqu monitort néztem ki, ezzel müködne xboxon a 120hz?
Köszönöm előre is a segítséget -
l.skywalker
Topikgazda
válasz mike1334 #191617 üzenetére
Köszi, ezt nem vettem észre - befrissítettem a listába
(#191619) peterkeT: nope. Fifa18 volt az utolsó. És utoljára 1 éve október 25-én jelent meg játék Xbox360-ra a Just Dance 2019. Azóta csak BC-s Xbox Original címek.
(#191620) Ulthanito: te azt nem érted meg, én meg azt nem tudom megérteni, hogy minek irogatod ezt ide be, mikor ez a fórumtopik az Xbox One-ról és az ahhoz kapcsolódó dolgokról szól, nem pedig egymás meg nem értéséről. Húzzál az OFF topikba az ilyenekkel nyugodtan és engedd meg nekünk, hogy nyugtunk legyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz persil #191605 üzenetére
Nekem nem fáj, csak soha nem fogom megérteni a mérhetetlen szarrágást, amikor valakinek a saját HOBBIJÁRÓL van szó. A hobbimra örömmel költök, és ha van egy játék, amivel szeretnék játszani, akkor biztos nem a postaköltségen fog múlni, hogy játsszam, vagy csak vágyakozzak rá tovább.
Pláne úgy, hogy egy többéves játékról beszélünk, amit használtan is már fillérekért lehet megvenni (még akkor is, ha új kiadás).
De hát nem vagyunk egyformák.
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #191616 üzenetére
Ahh, véget ért egy éra. Az első Just Dance, ami nincs x360-ra. Jól tudom, hogy idén már FIFA sem volt?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
A Tanky Tanks egy jò kis mobiljàték.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
És a Blacksad?
Apropó..volt már, hogy novemberben milyen játékok jönnek a game passba?
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
45. héten megjelenő Xbox játékok
November 5. - Kedd
Alwa's Awakening - Ár ismeretlen [trailer]
Just Dance 2020 - Ár ismeretlen [trailer]
The Elder Scrolls Online: Dragonhold DLC - Ár ismeretlen [trailer] (Xbox One X Enhanced)
Football Game - Ár ismeretlen (ez a stúdió minden héten kiad egy ilyen f*st? )
Blacksad: Under the Skin - 13.900.- HUF [trailer]November 6. - Szerda
Wizards of Brandel - 5.200 HUF [trailer] (Xbox Play Anywhere)November 7. - Csütörtök
Stay Cool, Kobayashi-san!: A Rive City Ransom Story - 4.500.- HUF [trailer]November 8. - Péntek
Need for Speed Heat - Standard Edition: 21.990.- HFU, Deluxe Edition: 25.990.- HUF [trailer] (Xbox One X Enhanced)*
Tanky Tanks - 2.075.- HFU (Xbox One X Enhanced)
Sturmwind EX - 4.500.- HUF [trailer] (Xbox One X Enhanced)*EA Access-el 10% kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz agyhalottak #191613 üzenetére
Én csak annyit csináltam hogy az intro rész után kiléptem a főmenübe, és kiválasztottam a nyelvet, nem kellett újratelepíteni.
-
persil
nagyúr
válasz mike1334 #191611 üzenetére
Borzaszto sajnos.
En megvettem anno, vmi 3 ezer penzert, de masnap el is adtam.
Az iranyitas egy kalap szar, de szo szerint, a skillek nagyon benak, de mar maga a gameplay is nagyon szedett-vedett, a ui kusza, csunya es akadozik is, egyszeruen nem jo az a program.Biztos sokakat megbantok, de igazi "magyar jatekfejlesztes". Ennel mar csak a nemet jatekok rosszabbak. :D
(Persze nehany remekul sikerult kivetel, mint mindig, itt is a szabalyt erositi.)Pedig igazan johetne valami minosegi wh40k jatek. Eskuszom az utolso igazan jo a chaos gate volt, valamikor a 90es evekben.
A space marine meg... Ehh. El lehetett vele puffogtatni, de nem egy komplex valami. Egyszer ki kell tolni a lore/univerzum miatt, aztan csacsi.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr ennyire béna lett, vagy miért ment le így az ára? Korábban néztem, de akkor azt írták, hogy még eléggé béta jellege van a játéknak, de várhatóak patchek hozzá.
-
sugarforce
addikt
-
parandroid
félisten
Ja, és még ott van a lemezes vs digitális kérdés is.
Amúgy *vpn-en.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dunc
nagyúr
Mindkettőtöknek igaza van.
-
parandroid
félisten
válasz #10186752 #191602 üzenetére
Az megvan, hogy ha már 3 évet várt rá, akkor ez a ~3 hét még belefér? Nem a megjelenésre vár, csak egyszer majd játszana vele. Simán lehet, hogy PC-re megvan neki, vagy akár boxra is egy korábbi kiadás a(z utolsó) kiegészítők nélkül.
Egyébként meg ez az a topik, ahol párszáz forintért képes bárki napokig túrni a netet egy cook szigeteki gift cardért, amit aztán kétnapos küzdéssel von-en be tud aktiválni, hogy majd teljes profilmigráció után, 3 hónapra ott ragadva a kívánt 2 eur-s kiegészítőt is meg tudja belőle venni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #191602 üzenetére
Es neked miert faj, hogy mas szeretne megsporolni 1-2 finom sor arat egy felesleges postakoltsegen, ha mashol talan olcsobban is beszerezheti?
Szerintem ezzel a legtobben igy vagyunk. Ha egy jatekot meguszok 1-2 ezer magyar kiralyi jatekpenzzel olcsobban, akkor szivesebben koltom a lanyomra, vagy a paromra.
Egyebkent ne haragudj meg, de tenyleg csak masokba belekotni es hulyesegeket beszelni jarsz a forumba? Minden hasznos, ertelmes kommentedre jut legalabb 5 epuletes marhasag meg 3 felesleges kotozkodes.
[ Szerkesztve ]
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Valaki meg játszik a Fallout4 el, az lenne a kérdésem hogy van e magyarítás hozzá?BY ooszi
-
-ZeeZee-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest