Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
zbundy
aktív tag
Köszönöm a gyors segítséget mindenkinek ránézek akkor majd
-
senior tag
válasz l.skywalker #192696 üzenetére
zbundy: Nekem volt már korábban 1 éves és havi EA Access is. Tudod kérni ugyan ott, ahol előfizetnél EA Accessre, 3 opció van ez az ingyenes 1 hónap, 1 hó 990 és 1 év 5500 Ft.
(Van aktív Ultimatem)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
zbundy
aktív tag
Sose volt EA access előfizetésem. Látom akinek van GPUja most egy hónapot kapott. Ez hogy működik? Elindult automatikusan tegnap óta? Vagy valamit csinálnom kell hozzá? Kipróbálnék egy fifát vagy valamit 😀
-
sugarforce
addikt
Anyavilág, szuszá
-
Deck
titán
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #192685 üzenetére
Ne is mond...
Rage 2 mar jon is le a hetvegen. A Devil May Cry 5 utan o a kovetkezo versenyzo.
-
i@lex
őstag
Sok okostojás... menjetek már játszani.
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #192681 üzenetére
Az "Ebben mi a spoiler?" mondatig igazabol teljesen igazad vot.
De aztan sikerult ujra elovenned ezt a folenyeskedo hangnemet, hogy mindenaron bebizonyitsd, neked 2-vel magasabb az iq-d, mint a sarki fuszeresnek...
Lehet, hogy egy kicsit tenyleg bogyebe kerultel a skajvokernek, de szerintem tobben is egyetertenenk, ha azt mondanam, hogy kemenyen megdolgoztal a statuszert...🤷
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
válasz l.skywalker #192684 üzenetére
De hát X1X-re vettem meg a játékot, mert azon jobban fut, mégis hova írjam a benyomásaimat róla?
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #192679 üzenetére
I feel you, brother, október óta karácsonyi szarokkal van tele a bolt, úgy megy a szekér, hogy nem győzzük a melót, kb a teljes management árufeltöltőt játszik, hogy ne legyenek üresek a polcok. Őrület, ami van. És ez lesz január végéig, mint mindig.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192681 üzenetére
Jár a keksz. Nem fogok veled kivételezni, mert tudom, hogy pont ez az amit a trollok szeretnének, hogy rájuk figyeljen mindenki. Van a játéknak saját topikja, ráadásul multiplatform, valahol csak tudsz róla a barátaiddal beszélgetni.
(#192682) .LnB: van akivel nehéz. Tavaly volt egy húzós időszakunk egy trollal a topikban. Megállás nélkül jött és a TG lét némileg átértékelődött. A troll azóta sem alszik.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RichieTri
senior tag
válasz parandroid #192668 üzenetére
..lol..
-az megvan- ,hogy direkt az okoskák miatt használtam az "eddigi" szót
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #192680 üzenetére
Én ugyan így voltam a Death Stranding-gel. De más véleménye attól még szerintem nem spoiler. Na meg amiket ő összehord. Egy legyintés azt tovább is lehet lépni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz l.skywalker #192672 üzenetére
Átolvastam a topikgazda rendszer leírását, de sehol nem találom benne a személyeskedő, elfogult, kettős (hármas, négyes ...) mércén alapuló topikfelügyeleti jogosultságot.
Ha az, amit leírtam, spoiler, akkor az a hozzászólás, amire írtam, legalább akkor spoiler. És még rengeteg minden más az a topikban. Hogy milyen kényelmes fogása van az új Elite-kontrollernek, hogy mennyire rövid vagy hosszú egy játék, és napestig sorolhatnám.
Értem én, hogy mindenbe belekötsz, amit leírok, és küldetésednek érzed, hogy engem cseszegess, de unalmas már ez az állandó fenyegetőzésed, és hidegen is hagy.
Senkit nem bántottam itt, nem anyáztam, nem trágárkodtam, az, hogy a többség véleménye nem egyezik az enyémmel, vagy az enyém az övékkel, hát igen, előfordul az ilyen. Nekik is joguk van leírni, nekem meg ugyanúgy.
Ha már más is szóvá teszi, hogy vajon a reakciód indokolt volt-e a hozzászólásomra, akkor lehet, hogy el kellene gondolkodnod tényleg.
A kedvedért ezt is OFF-ba teszem.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálam nem csak a sztori a spoiler. Én ezt a játékot teljesen ki akarom élvezni minimális előismeretekkel. Nem fáj bekapcsolni egy spoiler gombot akkor sem, ha valaki éppen a mozgást fikázza. Én magam akarom felfedezni. Természetesen, ha a többségnek nem spoiler-es, akkor nincs gond. Max nem nyitom meg pár hónapig a fórumot
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #192665 üzenetére
Ez azert eleg biztato.... az en nevem melle mar most irhatnak az uj generacio gepei kozul egyett.
peterkeT Ne is mond. En ma egesz nap fekete BF poloban dolgozok. Azt a hivatalos BF meg 2 het. Bar most nalunk az MM-nel lesznek jon rak.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192675 üzenetére
Úgyis jön helyettem 3 másik, aki ki lesz akadva, hogy a One X kap 25%-ot a 170k-s listaárból, és az milyen blekkfrájdéj már?!? Csak erre próbálom lelkiekben felkészíteni a népet.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #192672 üzenetére
Isten ments, hogy én őt védjem. De most komolyan, abban neked mi volt a spoiler? Én baromira spoilerfóbiás vagyok, de ezt most nem értem. Nem kattintottál félre véletlen? Mert amire válaszoltál, abba nem látok spoiler-t.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz i@lex #192673 üzenetére
Néha elgondolkozok, hogy van-e itt mindenkinek konzolja aki a fórumra ír
(#192674) peterkeT: ha azt mondom igazad van leugrasz a témáról?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192671 üzenetére
A szezonális akciózást kezdhetik - van, ahol már egész novemberben megy -, de BF-ig még akkor is van két hét. Amúgy is egy vicc, lassan már húsvét másnapján indulnak az év végi “akciók“...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192669 üzenetére
Úgy érzem neked felesleges magyaráznom. Trollfalván úgy sem értenék. Ha gondod van szólj és megkérünk egy moderátort, hogy gyógyítson meg. Az ellen úgy sem véd meg a csillagod.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #192668 üzenetére
Itthon már több boltba ma indult el éjfélkor. pl. MM vagy extreme Digital.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
RichieTri
senior tag
...ugyan még a külföldi ajánlatokat nem néztem,de az (eddigi) itthoni BFs ajánlatok a vicc kategória .
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192663 üzenetére
Lehetne, hogy spoilerezni átmész privátba? Köszi. Vagy legalább használd a -spoiler- szűrőt, nem messze van az -OFF- mellett... tudod...
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap a The Verge interjút készített Phil Spencer-el, talán az este második legérdekesebb része a GamePass után: [link]
Project Scarlett
"Tanulva a One generációból, sem árban, sem teljesítményben nem lesz a következő Xbox elrontva. A One kezdetén 100$-al drágább és gyengébb volt az Xbox."
"A cél, hogy sikerese legyen az Xbox a piacon"
"Feltettük magunknak a kérdést pár éve, hogy akarunk még újabb generációt? Igen. És úgy gondoljuk, hogy több generáció van még előttünk? A válasz: valószínűleg igen."
"Mindent beleadunk a Scarlett-be és versenyezni akarok, versenyezni akarok a megfelelő módon, ezért fókuszálunk a cross-play-re és a backward compatibility-re."
Azt elutasította, hogy beszéljen részletesebben az új konzolról vagy a meglévő konzolcsalád jövőjéről.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
válasz Maxxy10 #192656 üzenetére
Az egyik srác aki nyert át ment a tömeg másik végébe és oda ajándékozta egy tolószékes gamer játékosnak. Ezt Phil látta, rájuk kiabált, hogy "wait a minute" és kb három perc múlva mind a két srácnak átnyújtott egy Star Wars-os one x-et.
Az ilyenekért megéri ott lenni, még ha nem is jön olyan játék, amit vártál...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz icemad #192552 üzenetére
Ha egy játék nem szájbarágós, hanem gondolkodni is kell kicsit közben, az már egyből sz@r? Nem ezért lett szar ez a SW, hanem lessétek meg, hogy néz ki. Meg milyen a karakter mozgása. Mint egy csipőficamos emberé, úgy fut. És azok az animációk!? Mehh. Mint egy mobiljáték kb. Az EA már megint alkotott. [ Módosította: Qru ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap a GPU előfizetésbe bekerült még ideiglenesen:
- 1 hónap EA Access
- 3 hónap Discord NitroÉs már korábban:
- 6 hónap Spotify Premium*sajnos nálunk ezek közül csak az EA Access érhető el, ha jól látom https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass
-
l.skywalker
Topikgazda
Bleeding Edge előrendelhető és előtölthető, így 3 hónappal a zárt béta előtt, gondolom egy 100MB-os foglaló az egész
-
-
Maxxy10
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, hatalmas élmény volt ha legközelebb is Európába lesz mindenkit bátorítok, hogy menjen, nem csak azért mert rengeteg dolgot adtak amikre az ember nem is számított.
Kipróbáltam a Doom Eternal-t nem volt rossz de nekem ez a falon lévő mászkálós játékmenet nem tetszett...
Nem tudom, hogy azt adta még e a Mixer de volt amikor a limitált kiadású kontit és így dobálták be a tömegbe. Az egyik srác aki nyert át ment a tömeg másik végébe és oda ajándékozta egy tolószékes gamer játékosnak. Ezt Phil látta, rájuk kiabált, hogy "wait a minute" és kb három perc múlva mind a két srácnak átnyújtott egy Star Wars-os one x-et. Percekig ment a taps
Gear storeba vettem egy pulóvert de rossz méretet raktak a zacskóba és csak itthon vettem észre ilyenkor kivel kell beszélni? Support?
-
Na reggel eljutottam az első választható bolygóra a Fallen Orderben. Jó lesz ez, alakul...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
KardosAttila
aktív tag
Nem néztem a tegnapi showt,gondoltam elég lesz a game passba bekerülő játékokat megnézni, de ahogy olvasom azért voltak meglepő hírek, főleg a yakuza játékok leptek meg. Nem olvastam még róla,de ez az xcloud úgy fog működni mint a ps now, vagy szükség lesz a saját xboxomra, és onnan streamelem? Illetve ha GPU része lesz az xcloud, akkor a homeolás nem lesz megoldható ha jól sejtem.
-
Prowler
senior tag
-
AMD Power
titán
Maxxy10 De nagy király vagy!
Több mint 40 játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata
November 14-től elérhető:
Age of Empires II: Definitive Edition (PC)
Age of Wonders: Planetfall (Xbox One, hamarosan PC)
Hearts of Iron IV: Cadet Edition (PC)
LEGO: The Ninjago Movie Videogame (Xbox One)
RAGE 2 (Xbox One, hamarosan PC)
Remnant: From the Ashes (Xbox One)
The Talos Principle (Xbox One, PC)
Tracks: The Train Set Game (Xbox One, PC)Az ünnepi szezonban érkezik:
Darksiders III (Xbox One, PC)
Life Is Strange 2: Episodes 4 & 5 (Xbox One)
The Red Strings Club (PC)
Vambrace: Cold Soul (Xbox One, PC)
The Escapists 2 (Xbox One)Halo: Reach (Xbox One, PC)
My Friend Pedro (Xbox One, PC)
The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One)És 2020-bam még durvábban fog bővülni a lista! Szeretlek Microsoft!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MunezXBK #192649 üzenetére
DLC-ként, mint az ODST. Fizetsz érte, vagy ha van Game Pass-ed, akkor ingyen megkapod. (De utóbbi esetben nyilván csak addig játszhatsz vele, amíg van előfizetésed)
szerk:
MOST OLVASOM HOGY JÖN A FINAL FANTASY XIV MÉGIS XBOX-RA. VÉGE AZ ÉLETEMNEK ÚGY ÉRZEM.Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Fortnite Star Wars Crossover: [link]
Vége a világnak
-
MunezXBK
nagyúr
Halo Reach milyen formában fog megjelenni az MCC-ben?
Az összes közül ez érdekel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #192645 üzenetére
Akkor csak én értettem félre ezt a Tweet-et: [link]
"in part to reduce the risk of spoilers"
Azt hittem, hogy megjelenés előtt nem lesz semmi. De most amikor már streamel-ik az emberek, akkor min izgulnak?
Én úgy értettem, hogy amíg nem lesz az egész világon mindenhol 15-e addig nem lesz belőle Trial. Pl. amerikában a nyugati parton még nincs éjfél, de Hawaii, Haiti és így tovább is még várat magára. Aztán lehet, hogy tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Bogyi007 #192585 üzenetére
Szerintem jol ertetted. Ultimate Passnal pont ez varhato. Legalabb annyira jol csinaljak szerintem ezt a subscription modellt itt is mint az uzleti szferaban az O365>>M365 ugrasokat.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #192623 üzenetére
Elmennek a fenebe a gamepassosok. En meg dolgozom is es ezek ennyit belepakolnak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #192641 üzenetére
Star Wars Jedi: Fallen Order - Nem lesz kipróbálható a megjelenés előtt
Itt is volt írva a Gamepod.hu oldalain, hogy egyáltalán nem lesz kipróbálható a játék...
" A konzolos felhasználók (Valamint a PC-s basic előfizetők) csak a a 10%-os kedvezményt kapják meg, a PC-s Premiert birtoklók pedig a játék Deluxe változatával játszhatnak, de csak és kizárólag a megjelenés napját"
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #192642 üzenetére
A vembrace hangulatos csak állítólag nehéz.
A Darksiders nagyon zsír!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Ff xiv jön még.
Gyerekek jedi fallen order ea access trial változat ?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
nagyúr
Az igen.
Maxxy10 : Gratula!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
félisten
2020-ban
...
Streets of Rage 4"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Flight Simulator feliratot szerintem elrontották, hivatalos oldalon XO-ra is jön, nem csak nextgenre vagy akármi https://www.xbox.com/hu-HU/games/microsoft-flight-simulator
-
EmThor
addikt
Yakuza miatt sírtam egyedül a PS miatt. Akartam is venni ha hozzák a ps3as részeket ps4re. És meg is történt. De így hogy jönnek a részek boxra is... Viszlát élet, új ember lettem :D
-
-
negyven2
veterán
válasz oriic #192615 üzenetére
The big two games missing from this list are Final Fantasy’s two MMOs, Final Fantasy XI and XIV. However, speaking to members of the press at X019 earlier today, Microsoft’s gaming chief, Phil Spencer, said that the company plans to bring Final Fantasy 14 to the service at a later date. “I wanted you to know, rest assured that we will be bringing that game to Xbox,” said Spencer. “We have a great relationship with Yoshida-san and we’re working through what it means to bring [to Xbox] a cross-platform MMO that they’ve run for years.”
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Egy első összefoglaló a mai Inside GamePass-ról
Mai naptól:
Rage 2
Remnant from the Ashes
The LEGO Ninjago Movie
The Talos Principle
Tracks
Age of Wonders - PlanetfallPC Only:
Age of Empires 2
Hearts of Iron 4Holiday2019
Darksiders 3
Life is Strange 2
Vambrace
The Escapist 2 (az első most került ki)
Halo Reach
My Friend Pedro
The Witcher 3 - Wild HuntPC Only:
The Red Strings Club2020-ban
Ori and the Will of the Wisp
Minecraft Dungeons
Tell me Why
Grounded
Bleeding Edge
Wasteland 3
Final Fantasy-k
Yakuza-k
Tekken7
Carrion
Cyber Shadow
Double Kicks Heroes
Heaven
LevelHead
Phogs!
***valami****
SkateBird
Streets of Rage
Luna Nights
The Red Lantern
Supra LandPC Only:
MS Flight Simulator (???)[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #192588 üzenetére
Az MS megint odavert egy kicsit!
negyven2 Mar szedem is le...
-
gduck
addikt
Csak ámultam és bámultam Mondjuk ez azóta tart, mióta megvettem annó az X360-at
-
Bogyi007
veterán
válasz Benoe77 #192616 üzenetére
Ez fain volt. Kelleni fog egy Scarlet majd nagyon úgy tűnik, mivel jövök a kövi genre is. És persze kelleni fog egy Game Pass minimum de mivel Goldom mindig is volt akkor inkább egy GPU inkább...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
-
elder troll
őstag
válasz negyven2 #192603 üzenetére
Xbox beta app-ban nem látom (pc), a box-ot most kapcsoltam be.
Witcher 3 csak konzolra lesz, pc-n érdekesebb lett volna, bár box-on is határereset freesync mellett, de azért 4k+freesync-kel is megnéztem volna... Szerencsére akcióban vettem, így annyira nem érint meg a dolog. De lassan már nem merek semmit venni box-ra, mert úgy is GP-s lesz. EA játékot sem szabad venni ezért, azt már nagyon régen megfogadtam, hogy olyat nem veszek, azóta csak a pwz gw2-t vettem meg
Közben elindult a gép, már töltődik a rage 2.[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Valaki linkelné a game pass képet amik jönnek rá?
-
őstag
Ez az XO19 most jó volt. Csak a Rare ip-ről maradtam le szakadás miatt.
-
Bogyi007
veterán
Mondjuk jövőre jönne egy bejelentés hogy a mostani One S (All Digital is) konzolok alkalmasak lennének a kövi generációra pl XCloud szintjén akkor végképp eldőlne minden...
-
őstag
válasz l.skywalker #192601 üzenetére
Szerintem nem. Van az xcloud, szerverről, meg van a console Streaming otthonról küldve. Mindkettő megy otthon és távol is. A szerveres játékok bővültek most 50-re, Console streamingről meg bármit jatszhatsz, ami megvan otthon, a saját xbox-od képe jelenik meg a telefonon. Kivéve bc-s játékok, azok nem mennek.
-
Bogyi007
veterán
Pedig ennek a generációnak a kezdetén azt mondtam hogy nem lesz már következő genben konzolom...
Hát ezt buktam azt hiszem...
A sok károgónak azt hiszem üzent a Microsoft. Dehogy fognak ők kiszállni...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ok, most érte meg megnéznem ezt az egészet és asszem jó üzlet volt 2022-ig konvertálni a GamePass Ultimate-t
-
Siffredi
senior tag
Te jó ég, jönnek a Final Fantasy-k game pass-ba...
-
Wesder
félisten
Jönnek a KH jàtékok Boxra
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #192597 üzenetére
Bánom, hogy nem vettem többet. Bár nekem a game pass önmagában bőven elég. Mondjuk a yakuzát lehet megveszem inkább
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
echterion
nagyúr
Ha van még egy kis game pass for PC az account-omon, azt is egy az egyben konvertálja a 300 ft-os gpu előfizetés, ha még korábban nem volt ilyen rajta?
-
negyven2
veterán
Bent is van GamePass-ban a Rage 2
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #192600 üzenetére
Nem vagyok járatos a PC fronton egyáltalán.
Na megjött az elmaradhatatlan Minecraft...
Na jöhet a pisiszünet...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Benoe77 #192594 üzenetére
Felfogtam ma, hogy működik az xCloud ha itthonról akarjuk NPV-vel kipróbálni.
Ha otthon közös WiFi-n toljuk, akkor bármilyen játékkal megy. Ha konzol hatótávon kívül, classic xCloud megoldásként, akkor csak azok a játékok mennek, amik szerepelnek itt: http://www.xbox.com/projectxcloud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest