Hirdetés
Aktív témák
-
Paul119
addikt
Battle: Ruinberg 2011. október 11. 13:00:08
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 156 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 59 242
egész jó -
diegho
nagyúr
Most láttam egy IS-3at, amin már a fejlesztett torony volt, de stock ágyú!!! Egy tiger 1v1-ben megölte, kár, hogy velem volt és top tank volt...
Megnéztem a srác statisztikáját:
3481 meccs
759 kill
175 átlag xp
42% win ratioAzért ez nem semmi, ehhez már tényleg erősen kell koncentrálni, hogy összejöjjön.
És a legjobb: 129-et sebez átlagban, úgy, hogy:
KV-1S 1017 csata
IS 425 csata
Stug 331 csata
KV 312 csataHú bakker ez alulmúlja minden elképzelésemet.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Én nem mondanám egyértelműan jobbnak a Type 59-et a T-44-nél... A páncélzat jobb, a löveg gyorsabb, pontosabb, de a mozgékonyságban lemarad. Nehézkesebben lódul meg álló helyzetből.
Utolsó kérdésre: Meglehet. Ott van pl.: az eredetileg az IS-4 helyére tervezett Object 252, amelyet nem hagynak kárbaveszni és T8-as prémiumként fog megérkezni...
-
Stauffenberg
nagyúr
Ejj! De szeretem is én a KV-n a trollcanont!
Ezzel aztán bármilyen csatába rak biztos, hogy tudok sebezni és nem is keveset!
Egy E-75-öt kinyírtam 74%-ról, egy T-34-85-öt elintéztem egyetlen lövéssel és egy Löwe-ről is lekaptam 60%-ot! Végül a kört elvesztettük, de így is 650XP és 23k kredit jött!
Jó mondjuk ellőttem vele 10k értékű lőszert, de vesztes körhöz képest így is mesésen farmolt.
-
vhw
addikt
válasz
L-e-f-i-e #13991 üzenetére
Hát akkor ez kezd elfajulni... anno azt hangoztatták, hogy azonos szintű prem tankok nem lehetnek jobbak mint a normál társaik... (oké a H38 már régóta van, de nem sok vizet zavar ott alul) Legalább a "közvetlen" kategória és nemzet-társ (már ha egy kínai másolat szovjet vasat orosznak tekinthetünk) tankoknál állhatna ez, mert szintenként lehetnek hullámzások különböző nemzetek típusainál, nem kellene mindegyiket alulmúlnia. (pl állítom hogy a Löwe jobb mint egy T32-es, de a KT-t még nem körözi le)
De kell-e félni attól, hogy egyszer eljön az idő mikor jobban kell tartanunk a prem tankoktól mint normál társaiktól?(profit mindenek felett?)
-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e #13985 üzenetére
Tegnap este rászántam magam és vettem egy Type 59-et...
Rögtön az első meccs:
És ez az eddigi legjobb:
Este hét csatát zavartam le vele, abból öt volt nyert, és kb. 300-350k kredit volt a tiszta haszon, úgyhogy szerintem jó lesz ez..
Mindemellett nagyon jó vele játszani is. Az egyik csatában sikerült egy IS-3-at hazáig zavarnom -
válasz
L-e-f-i-e #13991 üzenetére
Elvileg olyannak kéne lennie, mint a T-54,nek mivel arról másolták a kínaiak.
Essentially the Type 59 is identical to the early production Soviet T-54As, however there are some key differences. The Type 59 was not originally fitted with the infrared searchlight or main gun stabilization of the T-54.
-
vhw
addikt
válasz
diegho #13988 üzenetére
De ez csak papíron vagy a gyakorlatban is érződik? Az ágyújuk majdnem ugyanaz a 100 milis, kicsit pontosabb a kínai.
Ahogy az adatait nézem 100 lóerővel gyengébb motorja van, nehezebb is, a látótáv ugyanaz mint a fejlesztett tornyos T44-nek. A torony páncélja valóban jobb, majdnem duplája.[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Paul119 #13982 üzenetére
Szerintem a 3(top) prém közül a Type lehet a legjobb, gyors, pattogós, forog - pörög és azért tud sebezni is... nem egyszer láttam hogy csináltak vele 6-8 killeket is...tény, hogy erősen tudni kell vele játszani a med stílust, mert egy nagyobb heavy 1 hiteli ha jól eltalálja...multkor nekem ugrott egy type (Is3-nak) körbetáncolt de csak kicsit csípett le, nekem meg szerencsére forog olyan gyorsan a torony, hogy nem voltam reménytelen helyzetben és igaz nem 1 lövéböl de meglett...
Nem mellesleg állítólag egész jól is keres..bár jó lenne tudni (prém nélkül - átlagosan mennyit is pontosan).ű
Ollie:Még jó, hogy jobb a T-54 hiszen eggyel magasabb tier, pontosabban a legmagasabb, az E-75 is jóval jobb a Lövvenel. A Type igazából a T-44 kategóriája, vagyis annál jobb a tech treen a kettő között lenne a helye ha nem lenne prém tank.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Cooper911 #13979 üzenetére
Az alap cuccokat már eladtam. Tegnap jó sokat költöttem (két új tank... ezek vették el a helyet, plusz két másikat alaposan felfejlesztettem) és lementem 2000 kreditre.
Bementem a depóba és láttam, hogy az ÖSSZES eddig vásárolt lőszer és alkatrész ott van még, ezért eladtam mindent!
Összejött kb 500.000 kredit abból, hogy kipucoltam a depót a már feleslegessé vált alkatrészektől.
-
válasz
Paul119 #13982 üzenetére
Erről jut eszembe, tegnap volt egy meccsem, ahol kilenc(!) darab type 59-el voltam egy csapatban (sima KV-val voltam). Kb 2 perc alatt elvesztettük. A barmok rögtön lerusholták az ellenséget.
Amúgy azt hallottam (nem saját tapasztalat, még csak tier6-nál vagyok), hogy a T-54 jobb a type 59-nél.
-
Memphis79
aktív tag
Na csak meglett a tigris 2.5-re (E-75)a 128-as csö-mintha jobban is bújkálnálnak elöle
-
Cooper911
senior tag
válasz
Stauffenberg #13972 üzenetére
Nem lesz gond vele ha a barakkban csücsülnek egy kicsit.
Érdemes kivenni őket ha azt tervezed, hogy majd megveszed még azt a tankot.
A kifejlesztett fegyverek helyett is rakd fel az alapot, mert a tankért és a rajta levő cuccokért csak a fele pénzt kapod eladáskor, igy érdemesebb az alap cuccokkal eladni, ha még megvannak a hangárban. -
Murder3
addikt
ennyit erről kurva csíter t59-ről.
balfaszoknak való tank. -
ktg3
őstag
E75-ön még 20K xp a 128asig, és jön a megváltás
sztem simán lehet vele nyereségesen játszani 128assal, mert annyira így sem minuszos, pedig nagyon sokat pattogok plusz alig sebzek
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszi!
Amúgy is kivettem volna őket előre biztos ami biztos alapon, de jó, hogy szóltál. Ezek szerint nem lesz probléma azzal, hogy pár hét múlva visszaültetem majd őket egy új M4 tankba. Ha jól értem csak akkor veszítenek a képzési szintből ha más típusú tankba rakom át őket.
-
válasz
Stauffenberg #13968 üzenetére
Nem! Vigyázz, mert magától megy a legénység is a tankkal. Eladás előtt ki kell venned őket a tankból a barakkba.
-
Stauffenberg
nagyúr
Gyors kérdés: Ha eladom az M4-et akkor a már jól kifejlesztett legénységem elmegy szépen a barakkba és ha később visszavásárolom a vasat akkor mindenféle képzettség csökkenés és már negatív hatások nélkül visszaültethető? Mert most csak a helyet fogja az M4, meg van más Tier 5-ös tankom fejlesztés alatt ami jó farmolásra, de később visszavenném az M4-et, mert azt akarom ilyen célra megtartani.
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #13952 üzenetére
Annyira nem erdekes, az USA-ban nem annyira divat ez a "fujjszemetmocskosnaczik" duma. Sot - a West Pointon pl SS katonakrol keszult festmenyek is ki vannak teve, a nemetek katonai teljesitmenyet igencsak tisztelik az ottani army korokben.
Su-100 - nem olyan rossz az, az ellen parja - Jagdpanzer IV - pl sokkal problemasabb ha nemcsak scoutolni akarsz
Es gondolom majd januarban lesznek Tiger II bonuszos napok, legalabbis fura lenne ha kihagynak az ardenneki hepaj evfordulojat. Most honap vegen meg kell lennie vmi PzIII/PzIV/M4/Lee bonuszosnak az El-Alamein-i csata miatt.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Levin01
őstag
Még hezitálok, hogy a Tiger II-est megtartom e az E-75 mellé.
Igazából szeretném a legénységét átképezni, meg a rajta lévő cuccokat is gazdaságosabb lenne átrakni. Szerintem eladom. T8-ba úgy is ott a Ferdim meg a Panther II-es. -
Murder3
addikt
válasz
diegho #13913 üzenetére
Az egész játék egy retardált idióta csapat kezébe van tele noobokkal akik tönkrevágják a játékot.
kapásból a meccsek 90%-ának az elején kilépnék a gecibe, ha lenne egy olyan mód hogy ne veszítsek pénzt.
ennyi és még be se töltött csak a képernyőt láttam, mert idő pocsékolás és t5 feletti tankal úgyis veszteséges lesz.. -
person
senior tag
Fut ám előre a sok ökör állat csordában mert sokan vannak és kinyírtak már két medet ami könnyen ment de nem gyanús hogy a java még csak most jön de ők futnak mintha célba futás lenne a játék lényege és az ellen bázison nem érheti már őket támadás. Persze féltáv után lerogynak mint a szar én meg cseszhetem onnantól egyedül egy oldalt. Ha tudnám ilyen ökrökkel játszom már kezdésnél lelődözném mindet legalább szórakoznék picit.
-
Dictator^
veterán
Victory!
Battle: Cliff 2011. október 10. 20:24:41
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 786
Credits received: 57 115
Battle Achievements: Steel Wall, Billotte's Medal2. Billotte medal 2 nap alatt.
-
Paul119
addikt
ez érdekes usa szerveren az emberek 60-70%ának valamelyik híres német parancsnok,vagy harckocsizó nevét válaszotta.. ez azért nem gyenge
-
-
vbbb
őstag
-
Paul119
addikt
ictory!
Battle: Murovanka 2011. október 10. 19:33:59
Vehicle: E-75
Experience received: 1 281
Credits received: 42 049
Battle Achievements: Sniper
kilőve is7,jagdtiger,jelzem úgy hogy kb 2 lövésig 2:1 ben voltam ellenük e75öt le pofoztam 20%ig sajnos máker lövéssel ki tudott lőni,sbezetem még is3,at lövvét m6ot meg még pár másikat nem értem hogy kaptam igy kevesebb pontot -
emre
veterán
Csetban kaptam, mert felnyomtam egy bujkáló gyökeret az ellenfélnek.
Szóval mostantól muszáj lesz kilőnöm a gyökereket.mod:
Nem panaszképpen mondom, csak nem fogok tudni üdvözölni senkit.Meddig tart egy ilyen izé....megtaláltam, okt 13.-ig[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz
diegho #13931 üzenetére
kicsit sunnyogni kell vele, de aztán a max ágyújával elég jól büntet, igaz, akkor is gáz, mert pontatlan, közelharcban meg vagy kisebb nálad az ellen és letüsszented egy lövésből, vagy besebzed, észrevesz, talán egyet még lőhetsz...
de a másik oldalon ott a JagdpanzerIV, mesterlövész, de 148-as vagy hasonló max pennel...
-
vhw
addikt
válasz
diegho #13937 üzenetére
Pz4ről maximum a fejlesztett toronyról szabadna lepattania. A KV3 meg egy teljesen más kategória, az nem egy '6os' tank.
Amúgy 120as pennel is elég sok mindent lehet oldalról sebezni, de nem is ez a lényeg.
T9 heavy-vel az esetek többségében top tank, vagy nem sokkal alatta foglalsz helyet. Tehát az ellenség szintén durva tankjainak leradírozása az elsődleges feladatod, ezt egy ilyen ágyúval csak igen esetlegesen lehet, nem elvégezni, csak megpróbálni! Már pár T8as tank is gondot okoz szemből. Mindeközben papír a páncélod, rejtőzködni képtelenség, artyk igen könnyen sebeznek, és viszi a creditet... na így összehozni 110k xp-t... nekem kb 150 csata volt premium nélkül, úgy hogy a végén már 20-30k free xp-t is beleforgattam, csakhogy meglegyen végre a 120as.
Ehhez képest 16k xp? 2-3 hét játéknyi idő alatt free xpből is ki lehetne fejleszteni. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Pár jó tanács kellene egy kis tankosnak
Panzer 38nA-val nyomulok, mert ezt is teljesítenem kell, hogy elérjem a hön szeretett nagyobb tankokat. (kitápolva a rádiót leszámítva)
És valószínűleg ezek kis suta kérdések lesznek, de muszáj vagyok feltenni őket:
1. Hogyan játszak ezzel a kis tankkal a nagyok ellen (pl.: Ferdinánd, Panther, Tiger, IS-ek)
2. A fent említett kategóriát hogyan tudom kiiktatni? :-D3. Opciónális: Hogyan lehet a szervert megkérni, hogy ne ilyen tankokhoz pakoljon be (még semmilyen 1, vagy 2-es jelzésem sincs)
Viccen kívül a legtöbb xp-t 400-at kaptam vele, úgy, hogy semmit sem lőttem, hanem szó szoros értelemben átgáztol rajtam egy IS-3... :-D.
-
vbbb
őstag
Hali!
A SU-85 107mm-es ágyúval milyen lőszerre vágyik a legjobban?
-
person
senior tag
-
Fel
addikt
válasz
person #13927 üzenetére
IS-4 elején, oldalán körben megegyezik a páncélzat vastagsága, 160mm, csak a döntés mértéke nem azonos. Ha jól emlékszem a ZiS-6 átlag pen-je nincs 170mm sem, ezért nincs rá sansz, hogy átvigye az oldalát. Fölül.. na de a kerekek és a lánctalp között már lehet megoldható a dolog.
E-75-nek 120mm az oldala, és ráadásul merőleges... kés a vajon igen sok lövegnek.
-
diegho
nagyúr
SU-100nál létezik nagyobb fostalicska a játékban? Komolyan gondolták, hogy egy a SU-85B top ágyújánál is gyengébb szutykot raknak rá alapból és 16500xp-t kell vele összeszedni mire lesz jobb? 120pen ágyú és olyan csatákba rak, hogy minimum 10 tank nagyobb nálam, de volt amikor 15. voltam a listán és IS-4, AufsB, E-75 volt a túloldalon megtámogatva ISU, Ferdi, JP, IS-3, KV-5-el. Ez annyira szánalmas, hogy inkább hagyom is a fenébe, nem ér nekem ennyit az object, majd megveszem kompletten free xp-ből, bár még mindig nem biztos, hogy olyan tankot szeretnék ami mellé ha beáll egy loltraktor, akkor halott.
-
OgreImre
senior tag
válasz
CPT.Pirk #13926 üzenetére
Su-26 egy álom, élvezet vele játszani. Gyorsan tölt, céloz, forog az ágyúja. Persze csak csipeget, de jó. Utána SU-5 még elmegy, viszont a max lőszer a nagyobb ágyúval aszem 16 db. Az általában elfogy a végére, lehet menni scoutolni/foglalni. A SU-8 egy rémálom. Lassan tölt és céloz, nagyon nem pontos, a célbaérkezés és a lövés között max távolság közeli részen 3-4 másodperc is eltelik mivel magas röppályás. Ezért viszont be lehet lőni olyan helyekre ahová más arty nem tud. Pl Arctic Region-on a víz felöli (minimapen "I'-es bázis alatt jobboldalt középtájon) hegy mögé ahol szoktak sűrűsödni a heavyk simán ha már nem pont a hegy tövében áll az ellen. Múltkor kiszedtem onnan egy Ferdinándot és egy T29-t. Azt mondták reportolni fognak merthogy csíter vagyok és hackelek...
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
És ne mondjunk nagy ellenfelet, KV vagy KV3 107mm AP oldalról hátulról 300HP körül vesz le E75-ről szinte mindig, ellenben IS4-et csak akkor sebzi oldalról ha nagyon nagy mázlim van. De lehet csak én lövök rossz helyre IS4-en.
E75-ön viszont nem kell különösebben célozgatni.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
L-e-f-i-e #13907 üzenetére
No akkor szerintem az S-51 kimarad az életemből. Valszeg megcsinálom az SU-26 -ot, azt láttam itt, hogy az mindenkinek tetszett, csak hogy kicsit lövöldözzek. Amcsi ágon megint szopás van, mert ott meg a Priesttel kellene iszonyat sok xp-t összeszedni, azt hagytam a fenébe.
-
Paul119
addikt
9 kill vazze
Victory!
Battle: Mountain Pass 2011. október 10. 16:31:54
Vehicle: E-75
Experience received: 4 404 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 72 783
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal -
grunge
addikt
Méghogy a Löwével nem lehet scoutolni... achi pipa
Egy T1HT-vel egyedül mentünk fenntről a város felölieket blokkolni. Míg mi sikeresen feltartottuk őket, a többiek tudtak foglalni, van ebben a dögben bika ha jol pozicionáljuk. Igazából a társam ment előre és foglalt, nagyon jó csata volt.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Mit találtam CW csaták statja ha jól látom és klén statokat is lehet nézni illetve azon belül ki mivel hogy megy
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz
OgreImre #13917 üzenetére
A KV-1s vicces tank. Olyan mint egy nagy med,a legerősebb motorral lehet tartani a lépést a lassabb ligh tankokkal is a nagy 122 ágyúval meg iszonyúan lehet irtani. De egy meccsen általában max kettőt tudsz lőni, mert rohadt lassan tölt az ágyú, és kb. mindenki ki tud lőni, mert papírból van hajtogatva az egész tank!
Adrenalinemelőnek viszont nagyon jó! -
emre
veterán
válasz
OgreImre #13917 üzenetére
Ha megveszed az IS-t akkor először a tornyot cseréld le, és ha kell a fejlett lánctalp a nagyobb löveghez akkor és csakis akkor legyen az a következő.
Minden más esetben elég a stock motor és lánctalp.
Már sokszor írtam, szerintem ez az egyetlen olyan tank ami alap kivitelben is játszható. -
OgreImre
senior tag
Ezt tapasztaltam, minden csatában fuel gyulladás volt, ezért szépen vettem rá CO2-s akármit.
Most is kilövik, de nem gyullad ki. (gondolom az üzemanyag nem fogy el a játékban :S)
A láncdobálását kell még megoldanom, az ellen véd valami? Mondjuk a legénység már 30% felett van repairban.
10k xp kell még az IS-re, de free-t akarok tartalékolni arra, hogy kipörgessem a láncot/motort legalább megvételkor. A KV-3 -al kifejlesztettem minden ágyút. Néha a 122-vel megyek néha a 100mm D10T-vel. A 122-nek imádom a hangját és üt is rendesen volt, hogy PzIV oneshot.
Más.
Érdemes a KV-1S-t megvenni? Azt írják lehet rajta gyakorlatozni az IS vonal játékstílusához. Kifejlesztettem KV-val, de nem vettem még meg.[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
e75 a hosszú 105-össel szenvedés..
kb neked kell tartanod a frontot egy olyan ágyúval amivel IS-4-et csak akkor tudod szemből meglőni ha 90 fokban szemben áll
az meg más kérdés, hogy brutál minuszos, mert kb pattogok mindenről, amellett meg marha drága a skuló
és annyira alacsony a dpm értéke az ágyúnak, hogy semmi elrettentő ereje nincsen
amúgy mennyire rühellem, hogy mindenki lower hullra lő, és ilyen 300m-ekről kapok sebző találatot 88asoktól meg ilyesmi
korábban volt vita, hogy IS-4 vagy E75 jobb
1v1 be sanszos, h 50-50, de ha a többi ellenfelet is figyelembe vesszük, akkor az IS-4 tuti lealáz egy E75-öt
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyuri27
félisten
[link] verseny.
Titeket enged valamit is csinálni? -
diegho
nagyúr
válasz
Murder3 #13908 üzenetére
Ha oknak vesszük azt, hogy egy hülye retardált barom, akkor tényleg nincs.
KV-3: ahogy itt beszélgettünk róla elkezdtem a napi duplákat tolni a tankokon, jön egy T95 kicsit oldalt felém, belelövök -484hp, rámforog és már lő is, a talpamat találta el, le se esett, csak narancs lett. Utána bedaráltak már persze, mert volt ott elég sok tank: T32, Panther2, Tiger2, T95 és az artyk is oda lőttek, de 3 pattanás volt mielőtt meghaltam és a T32 is kapott egyet.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
ezek az e-75ösök tényleg agyhalottak... csapatomban egy fullhps e75öt lőtt ki egy 470hpn lévő úgy, hogy kb 20m-re voltak egymástól, és senki más nem élt csak ők. az a gyökér nekiállt fedezékből lövöldözni, persze mind mellé ment vagy pattant, de eszébe nem jutott volna ráfutni a másikra aztán megoldani erőből...
-
Fel
addikt
válasz
OgreImre #13881 üzenetére
Én egy dolgot nagyon utálok a KV-3-ban:
Ha a jobb oldalon meglövik, szemből, akkor tuti a kigyulladás! Ilyenkor az üzemegyagtartály kap lángra, de hogy a fityfenébe, azt talán a wg-s srácok sem tudnák megmondani...
Persze, mikor én lőhetek KV-3-ra, akkor pont emiatt szeretem
Mindez kivitelezhető már egy rövid 88-assal is, de lehet még az amcsi 76mm-es M1A2-vel is sikerült megoldanom.
A képen az alsó négyzetnél kaptam be egy lövést, de általában a felső négyzettel jelölt terültet szoktam lőni.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
válasz
diegho #13900 üzenetére
S-51 megvásárlása után döntöttem úgy, hogy jó lesz nekem a Med/heavy ág inkább.
T-50-2 jópofa, de valami komolyabbat szeretnék. Jelenleg T-34el küzdök, de valahogy hiányzik belőle az a plusz gyorsaság, ami a T-50esekben megvan. Vagy csak én értelmezem rosszul a med fogalmát itt a játékben. Elvileg ezekkel oldalba kéne kapni a heavyket, illetve visszavágtatni a bázisra védekezni, nem?
Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest