Hirdetés
Aktív témák
-
válasz BloodRay #14889 üzenetére
1. Ha van a közelben csapattárs elindulni felé. Az távolabbról aránylag könnyen kilőheti, másrészt kettőt már nem olyan egyszerű lekörözni.
2. Ahogy Diegho mondta, valami ház, vízpart, szikla, akármi mellé húzódni, így előbb utóbb az ágyúcső elé kerül, mivel nem tud körbe-körbe szaladgálni. Egy kicsi objektum, pl egy kilőtt tank is segíthet kicsit, vagy nem.
3. Megpróbálni nekiütközni, nekiszorítani valami akadálynak, ha ügyes ezt könnyen kimanőverezi.
4. Nagy sebességgel egy irányba haladni, így legalább a kör egy szakaszában hátrányba kerül valamelyest. Hogy ez a gyakorlatban beválna e nem tudom.
4b. Egy erős emelkedő felé venni az irányt, ahol a felfelé nem tud gyorsan menni. Szintén kétséges.
5. A harckocsitestet és a tornyot egyszerre forgatni és egyúttal akár előre-hátra haladni, ugye ez sem segít ha túl nagy a különbség.Nekem egyéb ötletem nincs.
A linkelt videón a nehéz harckocsit a számára legelőnytelenebb helyzetbe teszik, ott azonnal el kellett volna indulnia a vízpart mellé. Gázosabb ha a T95 és T-54 kerül a fenti videóba, mire odaér a T95 a vízparthoz a másik a farpáncélt és a láncot lövöldözve legyőzi.
Azta mindenit, de pörgős ez a topik.
-
DeniBoy
aktív tag
válasz diegho #14898 üzenetére
Ezt vágom én is lőttem már ki ilyen tankokat IS-7-tel, de azt utálom ha áll egy E100 a puszta közepén odamész hogy megöld félúton kicsinál, míg én lepattogok ő betalál. Ez a gáz hogy az IS-7 hez kellenek a társak, míg az E-100 simplán odacamog és megöl mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
diegho
nagyúr
válasz DeniBoy #14896 üzenetére
Hm, tegnapi első csatám 7 killje himmelsdorfon sorrendben:
Ferdi
E-100
KT
IS-4
Maus
Löwe
TigerA T30-at a végén kilőtte előlem egy másik IS-7 társam, pedig már csak 350 hp-ja volt. Nincs semmi baj az IS-7el, ha okosan használják, de óriási szerepe van a társaknak is a sikerekben.
Az hozzátartozik, hogy én a pálya közepén bent a nyílt téren harcoltam egyedül, a másik IS-7 pedig a bal szélen egy Maus+IS-4 párost tartott fel, amíg én végeztem a Ferdi, E-100, KT hármassal, majd bementem a hátukba. A társam 1 hp-t sem vesztett ez alatt a kb 2 perc alatt!
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz BloodRay #14889 üzenetére
azert egy T95 koszonoviszonyban sincs egy Is7-tel, meg szep h a jatek leglomhabb tankjat szetszedi egy top med, erre egy sherman is kepes. Mihelyt a hata moge kerulsz az illeto ki is lephet, de ez barmelyik high tier lassan fordulo TDre igaz.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
válasz Stauffenberg #14883 üzenetére
Ne viccelj, tegnap este vidáman lövögettem a type59-et az E8 Sherman-nel, és mindegyik lövésem átvitte (sima AP skuló). Az más kérdés, hogy végülis szétszedtek, mert ketten voltak, de nem pattant egyik lövésem sem.
Amúgy nem értem miért kell más játékát tönkretenni. Pont a fenti meccsem kezdődött úgy, hogy a top tankunkat (KV5) rögtön kezdésnél kilőtte 2 csapattárs, és amikor rákérdeztem miért, annyit írtak, hogy személyes ügy. Ehh, úgy tudtam ez egy játék...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
diegho
nagyúr
válasz DeniBoy #14891 üzenetére
Az a fostalicska IS-7 a legjobb 10-es tank, ha ésszel játsszák.
Egy T95 szerintem minden gyorsan mozgó tankkal megölhető. T-44el kifejezetten a T95, Object, JT hármasra vadászok, ha van az ellenfélnél, megvárom amíg lő egyet aztán irány be mellé és onnantól bármit csinálhat vége.
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Most, hogy megvan a SU-100 utódjára az xp és a kredit is, egész jókat megyek vele.
A szó szoros értelemben rohamlövegként használva nagyon szakít. De jó, hogy a könnyű tankok tulajai nem nagyon ismerik az Y fordulót. Már 5 T-50-2-öt löttem ki forduló közelharcban. -
vhw
addikt
válasz Arpee78 #14887 üzenetére
Peldaul h nem egy helyben all, hanem belelep a gazba, sokkal nehezebb egy mozgo celpontot korbetancolni, es ugye az Is7 nem az a lomha joszag. De ha meg ez sem vezetne eredmenyre, mert mondjuk tortenetesen az RC tankban egy profi kocka ul, akkor meg keressen valami tereptargyat ami akadalyozza a szabad korozest, rogton ott van az a melyedes ami faronkokkel van kirakva, vagy neki megy a kis vacak a fanak es lelassul, vagy ha megkeruli rogton idot nyer az Is7.
-
BloodRay
veterán
válasz Arpee78 #14887 üzenetére
Itt épp az volt a lényeg, hogy 1vs1. Így pedig sok mindent nem tehetett.
Ismerőseim is ilyesmin vitáztak pár hete. Csak ott az volt a lényeg, hogy T95 ellen van-e esélye 1vs1-ben T54-nek. És persze cafatokra szedte 10-ből 9-szer a med a td-t."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
A linkelt helyzetben mit tehetett volna az áldozat? Link Nekem van pár ötletem, de érdekel a véleményetek. A harci helyzet annyiban módosítva, hogy nem 1-1 harcos van a térképen.
-
vhw
addikt
válasz Stauffenberg #14883 üzenetére
A jumbo 100mm-es dontott frontpanceljat meg jo h nem uti at egy atlag 120 koruli penes agyu, mi ertelme is lenne akkor annak a tanknak? Kicsit meg kell dolgozni vele h kinyirhasd 1vs1-ben, nekem mar sikerult, mindig az oldalat kell loni, szembol felesleges.
Amugy nekem se jon mar be az E8, a betaban szerettem, inkabb a matchmaking szur ki vele, tul sokszor kerul nagyok koze, de ahol topon van ott is elcseszheti a meccset 1-2 KV3..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
ktg3
őstag
na megvolt az első komoly TK-m
volt egy idióta stock is4-gyel, egyébként sem csinált semmit csak várt a csikicsukiban
1et nem lőtt, de amikor vissza akartam menni blockolt mögöttem
kilőttem a lánctalpát erre elkezdett lőniúgy ahogy volt 100%-ról kinyírtam úgy h 1et sebzett csak rajtam, az 1-t hátulról
akkor is megérte
persze ki is kaptunk, ha nem lövöm ki akkor nagyon simán nyerünk
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
campinovkán megint megindult a roham az elején a halálba. De végre most az ellenkező oldalon álltam! Na így mókás...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz CPT.Pirk #14882 üzenetére
Én meg az M4A3E8-al szopok... Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért lett ennyire szar. Az utóbbi napokban egyáltalán nem megyek vele semmire még azonos Tierben lévő tankok ellen sem. Még az M4A3E2-t sem tudom átlőni AP-vel... oké, hogy vastagabb a páncélja, de egyszerűen LOL, hogy a legnagyobb cső van a tankomon és face-to-face esélytelen vagyok ellene, pedig közvetlen "rokonom" és tier társam! Főleg ha ő meg felrakhatja a 105-ös csövet amiből elég csak 2-3 találatot bekapnom és nekem nyekk... miközben az én összes lövésem lepattan róla.
De tényleg olyan, mintha a napokban butították volna az M4A3E8-at! Amiket eddig simán átlőttem (M6, VK3601 vagy éppen a KV (!!!) ami egy tierrel alattam van), azokat most még csak megkarcolni sem tudom ha AP-t köpködök. Ha HE-vel lövöldözök akkor meg ezekről a tankokról leszedek 2-3%-ot és örüljek a fejemnek, hogy ha egyetlen light tankot kilövök a kör végéig...
Olyan mintha az E2-re pakolták volna a tűzerőt és a páncélzatot közben az E8 tulajokat még meg is szívatják, hogy gyengítik őket. Arról nem is beszélve, hogy olyan csatát ritkán látok ahol előrébb vagyok a ranglistán, mint a közép-alsó traktus...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, már E100 ellen is betette a KV-3 tankomat, olyan artykkal, amiket még nem is láttam a játékban. Lehet már most megvolt a matchmaker reform.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CptMisi
őstag
válasz Levin01 #14877 üzenetére
Először nekem is ez volt IS4-gyel, végül azért voltak jó köreim is, egy JT-t például szerintem megőrítettem. Beparkoltam mellé, sérült ammorack-kel kb 1percig álldogáltunk ott, mire betöltött Ja igen, szintén alap, csak BL9 van rajta...
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Levin01
őstag
E-75-el ma sehogy nem tudtam a duplát összehozni. A nagyobb torony és a 128-as nélkül használhatatlan T9-ben már viszont megint rákaptam a VK3002-esre. Tök jókat mentem ma vele.
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #14875 üzenetére
Az a baj, hogy nem látja át az ember ezt a táblázatot elsőre, egyszerűen annak kéne szerepelni itt, hogy az adott szintű tank minimum és maximum mivel találkozhat, és rögtön látnád ami érdekel, ehhez képest azt kell lesned, hogy az adott szintű tanknak meddig tart a sávja, és melyik szinttel nincs már átfedés.
-
-vitya-
őstag
válasz Gyuri27 #14869 üzenetére
az itt jelen levő szerint: itt van amit mondtam
ugye nem kevered össze a battle tier-t és a tank tier-t?
a KV az battle tier 10-ig megy fel, a tier10 HVY-k meg battle tier 11 -től indulnak.nincs átfedés.
csak akkor kaphatsz, ha valami hülye platoonozó szabály behozza neked.
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Paul119
addikt
nem tudom merjek e nagyobb 150mm eres ágyúval esélyt adni az e100 nak... jagdtiger jobban birizgálja a fantáziámat lehet hogy nagy dög de piszok pontos az ágyúja elég jó a penje hátulról simán lehet vele garázdálkodni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
virkir
veterán
válasz Gyuri27 #14860 üzenetére
Elbacctam
Itt a helyes link.
Innen van egyébként.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Rém
tag
A SU100-ast (nem szeretem, viszont meglepően jó vele a statisztikám) érdemes lecserélni a SU152-re? Az mit tud?
-
A mostani hétvégén is lesz egy event!
(#14861) CptMisi: remélem garázshely lesz féláron...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CptMisi
őstag
Valaki tud már valamit az El-Alamein Special-ról?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
-
virkir
veterán
válasz -vitya- #14831 üzenetére
Az amit linkeltél már rég nem aktuális.
Itt a legutolsó kiadás a 6.7-es peccstől#14820 joker1220
Ha megnézed akkor el fogsz keseredni mivel a PzIII T4 medium így 4-8-ig kerülhet csatába tehát simán fog szembe jönni IS-3
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Paul119
addikt
undorító,cibnél vagyok és ha jövőhét keddig nem vonják le vissza teszik az egész elköltött hóbelebancot a kártyára plussz szoltam nekik hogy jelezzék az illetékesek felé hogy nézzenek a körmükre
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
gkko nevű csodás user: 45% win, 195xp, 189 átlag sebzés blokkolt, meglőttek miatta, mikor szóltam neki, hogy normális-e, megölt. Megkérdeztem, hogy most jónak érzed magad? Azt válaszolta, hogy most jól érzi magát. Én is jól érezném magam, ha egy közeli hozzátartozóját átküldhetném a másvilágra, de sajnos ugyanannyit kapnék érte, mint egy emberért.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Paul119 #14844 üzenetére
Kb olyan kedvesek, mint az IGNnél, ahova írtam egy ismerősöm ügyében ( érdekes pénzlevonás, illetve biztosra akartam menni, hogy én lemondtam), és 2 hét után kaptam egy emailt, hogy mivel sem ők sem én nem írtam a ticketre 2 hétig, ezért lezárták, ugye nem baj? Áh neeem, csak levelezőpartnert keresek angolul a szabadidőm eltöltésére...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
psycroptic
őstag
-
marked one94
őstag
válasz psycroptic #14845 üzenetére
128mm ágyúval ilyen köröket lehet majd menni:
[link]Ez még a beta-ba csináltam vele de ahogy halottam azóta csak jobb lett
You'll Never Walk Alone
-
psycroptic
őstag
Én hogy rühellem ezt a Ferdinand-ot kész kínlódás elérni a 128-as csövet még kell vagy 15k xp. Remélem megváltás lesz...
PSNID: Tomy83PS
-
Paul119
addikt
nekem küldtek egy mail miszerint én ajándékba adtam valakinek valami gmailes címre .. még jó hogy egy szót sem kérdezett rendelésnél hogy gift és hasonlók
"I checked your order history and I show order xxxxx went through on 10/7/11 and it was a Gifted to joshua.david.hansen@gmail.com . If you can please let me know what is going on so that I can further assist you. Please let us know if you have any questions.
Thank you for your patience and I apologize for the delay. "
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -vitya- #14840 üzenetére
Én is láttam már a KVval T10es meccset. Van olyan, hogy kevesen játszanak, vagy nem tudom, mert néha mondjuk T4-T5 vagy T5-T6os meccseket válogat, de van amikor meg T9-10től lefelé szinte mindent bepakol egy meccsre.
Mondjuk KVval még istenes, van számos olyan tank, ami T5ösként rosszabb helyzetben a magas tieresek között.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyuri27
félisten
válasz -vitya- #14837 üzenetére
E100 hogy mást ne mondjak (de voltam már is7-l is meg t30-l is).
De tökéletesen mindegy. Mert az e75, t34, is4 ugyanúgy megeszi a kv-t is meg a kv3-t is.
A difi max ott lehet, hogy a 122-s flintával picit többet tudsz sebezni.
Viszont a fent emlitett tankok ágyúi ugyanúgy ementálit csinálnak a tankból (alap ágyúval is).A szakasz mit számit? Táblázat szerint t5 heavy nem kerülhet 10 heavyval egybe.
Este meg ált a csapat fele szakasz. Mikor már a hülyegyerekek alszanak.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-vitya-
őstag
-
vbbb
addikt
Hey...a múltkori impulse fiaskó után valaki visszakapta már a befoglalt pénzt a bankjától, paypal-tól? Nem kapkodnak vele...
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz Mewryck #14832 üzenetére
én inkább improved ventilation class X-et, large-caliber tank gun rammert raknék. 3.nak meg végülis mehet vertical stabilizer vagy enchanted gun laying dive is, ez már a te döntésed. ha nem adod el, érdemes felrakni őket, ha veszel goldot, még le is tudod szedni róla ha később már nem használod a tankot, és fel tudod rakni másikra, így nem vész el a pénz.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Mewryck
tag
áhoj
érdemes feltenni a T29-re ezeket vagy csak pénzkidobás?más alternativa?
-függöleges stabilizátor
-nagy kaliberű tank töltésgyorsító
-fejlesztett célzorendszerlegénység 100%,már a 2. képességet tanulják,tankot pedig nem szándékozom eladni
ha veszek aranyat,mennyi idö mig lezajlik a tranzakcio?(wot oldalán,bankkártyás fizetés)
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
-vitya-
őstag
válasz Gyuri27 #14828 üzenetére
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/02/new-match-making-chart.html
gondolom a megfelelő szinteket megtalálod benne te is. Láthatóan van különbség.
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
MCGaiwer
addikt
válasz GrooveHero #14812 üzenetére
előbb érdekelne pár infó a klánról
-
Gyuri27
félisten
válasz -vitya- #14827 üzenetére
Miben?
Kb ugyanazokat a csatákat vivom ugyanazokkal a tankokkal. Ilyen szempentból mindegy min van a 107 zis.
A két tankal az arányom is kb ugyanaz.
Persze stilus kérdése a dolog.
Én megörülök a lassú töltéstől. Másrészt szeretek sniperkedni, supportolni.
Én már a diabló 2-t is a necroval toltam végig. A barbit, palát meghagytam másnak.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
joker1220
őstag
Elméletileg van valami olyasmi hogy mostmár azt is figyelembe veszik hogy ki hány csatában vett részt az adott tankkal és e szerint osztják be a csatában.
Itt is írnak egy csomó jó és szép dolgot
Preliminary patch notes of v.7.0 update planned for release in November
Paul119: Én így értelmeztem a dolgot, de majd kiderül, az már biztos hogy ezután nagyon sokat számít majd hogy egy adott tankkal mennyit csatáztál.
Ami hiányzik nagyon szerintem az az hogy a tankok felszereltségét is figyelembe vegye.
Egy fullos 5 ös tank elméletileg simán legyűr egy teljesen alap 6 ost például és így tovább..
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
válasz joker1220 #14820 üzenetére
Tehát remélhetőleg PZIII al nem fog berakni type59 meg IS3 ellen és több
Ez alapján hiú remény:
These changes don't necessarily alter matchmaking for players experienced with their tanks, but I'll ask if we can put together an updated tier chart.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Frissítik a csaták összeállítási rendszerét és a tapasztalatszerzést is optimalizálják;
he changes look to address comfort levels players have with their tanks while they are still learning them, providing an optimal experience to ease you into each new tier of the game. While queue times have increased slightly with the implementation of the new monitoring system, it will allow matchmaking to make tier range within a match much tighter than previously in many cases.
Elméletileg a következő szerver restart-kor aktívizálják ami jövő hét hétfőn lesz.
Tehát remélhetőleg PZIII al nem fog berakni type59 meg IS3 ellen és több
tapasztalatot ad majd hogy könnyebben lehessen fejleszteni ill gyosabban!Végre
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Paul119
addikt
válasz GrooveHero #14818 üzenetére
megütlek
Victory!
Battle: Sand River 2011. október 18. 12:33:49
Vehicle: Jagdpanther
Experience received: 2 828 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 44 062
egész jó kanyar volt kár hogy tigris volt a legnagypbb tierűMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
Ha top tier vagy, akkor szedj magad mellé 2-3 másik tankot és törd az utat, menj elöl, a hátvédsorod megvéd azoktól amik netán melléd/mögéd kerülnének. Ha nem vagy top tank, akkor keresd meg a pályán azokat a helyeket, ahol tudod, hogy ellenséges tank fog átmenni és állj be úgy, hogy oldalba tudd lőni azt ami ott megy. Lősz tolatsz és elbújsz, fél perc múlva kinézel, nem rögtön, meg kell várni, amíg elfordul az amire lőttél. Én 107mm-el toltam végig, most viszont 122-vel tolom. Kell az 1 shot a sok kis tier4-5 med miatt. A lényeg, hogy ha tier 8+ tankok vannak az ellenfélnél, akkor vagy a csapatod nagy tankjai mögött menj, vagy játssz úgy, hogy mindig az ellenfél oldalában legyél. Mi múltkor 3an vityáékkal szakaszban megettünk egy T30at mint a huzat. Ha nagy tankok ellen mész mindig ilyen gerilla stílust kell alkalmazni, lesebzel egyet és már mész is odébb, hogy ne tudjon lőni, vársz sokat, lehetőleg nézed, hogy mit csinál és amikor nem oda néz, megint kinézel és lősz. Én HE-t csak akkor használok vele, amikor tudom, hogy jön valami szemből, amit nem tudok átütni.
Paul119: szerintem az amcsiról az usa szerverre csak át tudnak rakni
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
kár hogy macsiról nem lehet átmenni usa szeróra
-
GrooveHero
addikt
válasz MCGaiwer #14809 üzenetére
Hali
Szeretnél a klnunk tagja lenni?
Nefélj, ott lenne, aki platoonozik veled, meg amúgyis kellenem majd CW-re az IS-7
Ha van mikrofonod, és a TS nem akadály, akkor írj, és dobok egy meghívótWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
válasz diegho #14810 üzenetére
Valami taktikát tudsz javasolni hozzá? Szerinted is a 122-es ágyúval érdemes használni? Alapvetően a legnagyobb problémám az, hogy a legtöbbször tier 8-9-es tankokkal tesz össze, és ott max csipkedni tudom őket, azt is csak HE-vel. Ők meg max 2 lövésből kivégeznek.
-
MCGaiwer
addikt
valaki platoon? IS-4 T50-2, M12 -vel mennék.
-
válasz L-e-f-i-e #14807 üzenetére
Pedig én nem érzem igazi előrelépésnek a KV-hoz képest, szerintem még a tier 6 is sok neki. Ugyanúgy pillanatok alatt szétkapják, hiába a több HP és armor, és a tűzereje sem sokkal nagyobb.
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
Én a 152mm-es csővel folyton ott vagyok az élvonalban! Mindig azzal a csoporttal megyek akik a kis falvakat vagy városkákat veszik célba, mert ilyen távolságokon, ügyesen trükközve a házak között iszonyatos pusztítást lehet végezni vele. Ruinberg például kifejezetten az egyik kedvencem! Egyszer itt kaptam le 60%-ot egy Panther II-ről egyetlen lövéssel. Szerintem mindketten meglepődtünk, de később kiderült, hogy tényleg ilyen durván aprít ez a pukkancs! Szóval ha mennek előttem nagy melákok (T29, Tiger II, E-75, stb) akkor mögéjük állva osztom az észt és simán darálom az ugyan ilyen tankokat a túloldalon. Nagyon csípem!
-
CptMisi
őstag
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dictator^ #14801 üzenetére
IS nem téma, csiki csuki nélkül szemtől szemben a 107-es is igen hatékony ellenük. Ezt onnan tudom, hogy már 2x nyomott neki IS a falnak, és mindkettőben én győztem a végére. Bár gyanítom, hogy az IS pilóták sem voltak túl felkészültek és / vagy nem a legjobb ágyú volt rajtuk.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dictator^
veterán
A 122-essel, 650m-ről volt, hogy kiszedem az ellent, nem egyszer. Bár néha tényleg mellémegy, de visz az kurva messszire, és azért döntö, hogy KV3-al pl 1:1-be megeszel egy Tigert csiki-csukiba, vagy egy IS-t , minthogy esélyed se legyen ellene.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest