Hirdetés
Aktív témák
-
Rém
tag
válasz OgreImre #12893 üzenetére
Hát a T-34 hiába az egyik leghíresebb tank, ebben a játékban nem a nevéhez méltó szerep jut neki. Csak arra jó, hogy továbbjusson az ember. Pedig egy "orosz" fejlesztőktől való játékban az a minimum amit elvárna az ember, hogy a "tankikonjuk" kiemelkedjen a tömegből.
-
joergie
őstag
Osztom amit Stieger(vhw) kollega állít a T28-ról, egyik tanknak sincs páncélja t4 alatt, viszont a t28 a formájától eltekintve op, az ágyúja meg egy álom, T44-en is még az az alapágyú(kis változtatással.
Más. Nem tud valaki olyan kiegészítőt, ami tudja számolni az általam adott sebzéseket? Amit én kapok, azt tudom mérni(van rá kieg), de sokkal előrébb nem vagyok vele, viszont ha mérné, hogy én mennyit sebeztem, az tudna ösztönzőleg hatni rám bizonyos helyzetekbenEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ktg3
őstag
hogy is lehet belőni a HP modot?
volt vmi link, de ott csak egy swf-et szedtem le, de fogalmam sincs h mit kell azzal kezdenielőreis ty
-
Levin01
őstag
NA ez a vicc: Tiger II-es 105-ös 46 L/68-as ágyúja lepattant a Pz38na-ról
-
OgreImre
senior tag
T-28 : "A Megosztó"
A "híres" (hypolt) T-34 -en nincs olyan ágyú, pedig az Tier5 és berakja durva csatákba. Most épp vele szívok, alig várom hogy eladhassam."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Murder3
addikt
én hetzeren a 10,5-ös ágyúval uygan úgy sniperkedtem és a pontosságához képest nem volt borzasztó az ágyú...
ergó a pz3/4-en a 0,37-es ágyú se volt olyan szar, hogy alig találtam volna messzebre el.
nagyon pontatlan volt, de ehhez kéepst a t-28-on a 85-ös ágyú hát ne vicclejetek már.
pz3-as ágyúval mit értek egy olyan csatába ahol t5-t6-ok közé dob?
kevesebbet mint a t-28-al és azt meg ne mondja senki h lassú mert pl a vk3001h-t élből legyorsulta és még végsebességbe se értem utol.. -
CactuS
Arcképgyáros
Nah, inkább ezt kellett volna dupláznom. Egész aranyos egy light tanktól. [link]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #12887 üzenetére
Az ingame nickem Stieger11...
Nem bétás adatokkal dobálóztam...
Valamint, biztos csak nekem működnek sokkal jobban az egyes ágyúk...[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
diegho
nagyúr
Manapság a medek miért nem csinálnak semmit? T20 és Panther malinovkán a kezdőn álltak 11 percig, mikor már mindenki őket baszogatta, elindultak egyenesen át a tér közepén agyatlanul... nem értem én ezt, miért jó ez nekik?
-
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #12883 üzenetére
Kigyulladsz? nekem nem szokott, igen ritkán kap lángra. Egyébként meg lassan a tűzoltó skill is 100as lesz, szal...
-
OgreImre
senior tag
Talán a legjobb köröm ezidáig (kb 1,5 hónap játék)
Victory!
Battle: Ensk 2011. szeptember 28. 21:33:17
Vehicle: KV-3
Experience received: 2 994 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 30 379
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Reaper107-es ágyúval, 5-öt öltem, 13 lövésből 11 talált.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Paul119
addikt
válasz Flatron710 #12882 üzenetére
sajna az e75nek mindenki tudja mi a gyenge pontja és sokkal könnyebb belőni mint mondjuk is4 en vagy is7 esen én is ezért maradok picit hátrább vagy fedezékben mert pl ha előre megyek akkor tuti hogy artyknak én vagyok a prio célpont és ha 3 arty ösztüzed küld rám meg még mondjuk van 2-3 tier 8 as med akkor nekem reszeltek
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Flatron710
tag
válasz Stauffenberg #12867 üzenetére
Ma így voltam én az IS-4-el... Általában több kill-em is volt, mégis mindig(!) kilőttek, mert támogatás nélkül, egyedül maradtam 3-5 tank ellen. Manapság egyre gyakoribb jelenség az, hogy a csapat nagy része 1-2 perc alatt eltűnik és leöleti magát. ( bár ezt a mai napig nem tudom, hogy hogyan csinálják ilyen gyorsan...)
Amikor elkezdtem ezt a játékot, akkor a nagy, top tier tankokban általában normális, komoly, takitikus emberek ültek. Féltem tőlük vagy éppen tudtam, hogy segíteni fognak, ha egy oldalon vagyunk. Napjainkban egy kicsit felhígult a mezőny. Nincs mit adni arra, hogy 3 db IS-4, 2db E-75 van mellettem a top-ban.
Vagy kempelnek vagy ők hullanak el először... :S[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
-vitya-
őstag
dieghoval toltuk, 3 KV-3-al és azért, amikor nem egerek mellé rakott be, akkor nem volt rossz:
Victory!
Battle: El Halluf 2011. szeptember 28. 18:51:31
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 300 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 40 039Victory!
Battle: Malinovka 2011. szeptember 28. 19:06:10
Vehicle: Panther II
Experience received: 2 064 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 33 027
Battle Achievements: Billotte's Medaland so on
pl;-)[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #12878 üzenetére
Ohh már kezdtelek hiányolni...
Ismered az M3 Lee-t? van rá egy 0,36-os pontosságú ágyú, azt hiszem viszonylag közel áll a 85 milis 0,37es pontosságához. 167 csata alatt 67%-os találati arányom volt vele (mellesleg 8 sniper is ) mindezt csak 75%ról indított legénységgel... Szóval azért csak el lehet találni ezekkel az ágyúkkal valamit mégis. De ha te még ezen az egy századnyi különbségen is kötekednél, mondok jobbat; beta tester ajándék sherman, M4A2E4, 0,4es pontosság (ugye ez azért már vacakabb, nem?) közel 200 csata alatt 70%os találati arány (úgyszint 8 sniper) 50% (!!!)-os legénységről indulva, nem képeztem rajtuk semmit.[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Nálad meg folytatódik még mindig a propaganda grat hozzá.
Az nem mind1 hogy már egy loltraktorral is megtudsz sebezni vmit.
+az se mind1 hogy csak 100men belül találsz el vele bárkit ahonnan meg téged simán mindenki lát.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akinek korábban nem ment az IGN-en a jelszó reset, nem jött meg a levél, az most próbálja, most jó!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
person
senior tag
lol. VK3601 L/56 ellen T1 heavy. Oldalról 2 benyal marad 4% T1-en. Kicsit fordul srégen 1 lepattan oldaláról majd következő láncot dobja még 2 a hasáról és még 1 a tornyáról és végül kinyírt továbbra is 4%-al.
-
Skyhunter
őstag
IGN-nél benyaltam vmit.....az account/Subscription Management-nél ki van írva ez :
"IGN Prime 30 day Free Trial
Current Term Ends: 10/23/2012"
tehát 30 napos freem van,de ennek ellenére vmi Prime Annual néven tegnap levontak a bankszámlámról 62 USD-t, megközelítőleg 13600 ft-ot....valaki járt már így vagy tudja hogy miért tették ezt?
(érdekes hogy a kártyaadatokat is kitöröltem már hétvégén, ennek ellenére tegnap azaz kedden le tudták vonni pénzt???)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #12870 üzenetére
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. szeptember 28. 18:45:20
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 232 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 299És a KV is elsőre.
Az a baj, hogy KVval is volt 3 killem, de csak a legvégét tudtam megcsípni mindegyik killnek. Az meg nem sokat ér.
Az IGNnél nem volt olyan, akinek levont pár dollárt és nem is adta vissza?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. szeptember 28. 18:23:09
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 1 398 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 347Győzelem!
Csata: Abbey 2011. szeptember 28. 18:26:27
Jármű: SU-100
Szerzett tapasztalat: 644 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 609Győzelem!
Csata: Westfield 2011. szeptember 28. 18:32:49
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 696 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 380Csata: Prokhorovka 2011. szeptember 28. 18:36:44
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 136 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 172Nekem egymás után megvolt a dupla majdnem mindennel, viszont nem volt túl eredményes sajnos. (finoman szólva. Mondjuk ha TDvel nem mindig az alsó 1/3ba kerülnék az sokat segítene...)
-
Gyuri27
félisten
Nem csak a játékosok. A játék is ramaty.
3 kill egy sebzés kv-l. Prenium, dupla és ad 1600xp-t. Hát mekkora lol!!!Amd - Radeon - Ryzen
-
person
senior tag
Bocsáss meg. Nem akarom megtudni különösebben nem érdekel nem pazarlom rá az xp-t. Még pár ezer a többi meg megy freeből aztán mehet a levesbe. Egyébként 3-4 lövésből most is szétkap sok mindent most is volt 3 killem na de én két lövés vagyok bárkinek, és nem az az apró tank. Na de kinek a pap kinek a papné.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? MIÉRT? MIIIÉÉÉÉÉRRRTTTT?????
Miért kell ennyi gyökérnek játszania ezzel a játékkal? Ma már kb 6 kört mentem a KV-val, de még nem volt meg a dupla xp...
Majdnem minden körben legyilkoltam 3-5 tankot, minden körben az utolsók között maradtam meg... de minden körben azon buktunk el, hogy ezek a birkák képtelenek gondolkozni...Mennek egymás seggében, majd libasorban lövetik ki magukat. Vagy csak egyszerűen senki nem hajlandó maradni védeni a bázist. A hat körből háromszor úgy foglalták el a bázisunkat, hogy onnan nem messze voltak csapattársak, de azok inkább jöttek velünk rusholni, mintsem visszaforduljanak védeni... Persze aztán az elsők között lövették szét magukat. Csodás... tényleg...
Mikor fogják ezek a barmok megérteni, hogy azzal ők sem kapnak lófasz XP-t sem ha nem csinálnak semmit?
-
vhw
addikt
válasz person #12863 üzenetére
Apa kezdődik...
istenem tegyétek már fel rá azt a 85ös ágyút, marhára sz@r lehet hogy 3 lövéssel darabokra esik bármilyen 4es tank, de még 5ös is. Alig pár napja volt erről szó... A Hetzeren és a Leon kívül egyik 4es tank sem rendelkezik valamirevalónak nevezhető páncéllal, de egyébként ezeknek sincs sok jelentősége, de hogy ez a legdurvább ágyúval rendelkező T4es tank az nem vitatéma.r1E3S3E7T: végülis nem rossz vele, de akárhogyis, minden csatában handicappel indulsz, a többi T9-el szemben. Meg lehet szokni? igen. Le lehet dolgozni? igen. de attól még ott van, és egyenlő tudású játékosok közti csatában az dönt hogy kinek van a hátsója alatt egy E75 vagy IS4.
-
OgreImre
senior tag
válasz person #12863 üzenetére
Én továbbra is bírom a T-28-at.
Olyan lövege nincs semminek Tier4-ben.
Szokni kell, az igaz."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
person
senior tag
Hogy ez a T-28 mekkora sz@r. Furcsa, hogy félnem kell egy 38nA-tól is. Sose lesz meg az xp kv-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
válasz diegho #12860 üzenetére
a 85mm D5T-85BM ami a KV-13-on a max, az nagyon jó ágyú, és ahogy látom, fel lehet rá rakni alapból - a T-44 nem lehet rossz így már.... A KV-13 az egyik kedvencem, ha ez mondjuk úgy indul mint az, csak kicsivel laposabb stb. akkor nem fogom én sem útálni.. van még vagy 20ezer XP-nyire;-)
a stock 85-ös azért nem olyan férfias, na;-)
-=Vitya=-
-
diegho
nagyúr
válasz helixP #12858 üzenetére
Amúgy igazad van, egy rakás fos alapon, a legjobb ágyúja már tier6-tól megvan, nem valami acélos egy 8-as medhez, de meglepően jól fordul már alapon, viszonylag pattog is (most pattant rólam egy object) és a nagyok mögé támogatónak tökéletes. A 85mm-es ágyú brutál gyors, nagyon jól lehet vele a talpakat leszedni. Kár, hogy erre nincs egy olyan ágyú, mint a SU-85 Zis6-S ágyúja, azzal nagyon aratna.
-
belaazallat
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz belaazallat #12843 üzenetére
Oh, nálam meg az volt a probléma, hogy még nem kerültem össze T-50 -es lighttal a játékban. Csak maga a helyzet, hogy 2 telitalálat egy tank pusztítóból nem készteti megállásra a könnyű tankot (most a tiereket nem nézve), az azért cinkes.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
helixP
nagyúr
válasz diegho #12844 üzenetére
44-es egy siralomvölgy, nekem sem régóta van meg, de szörnyen viszi a pénzt... ha kilőnek az -11E és a stock 85-ös gunnal nagyon nehéz sebezni, amíg összeszenveded a lánctalpat + tornyot, kifoszt teljesen. Annyit lehet csinálni, hogy HE-be, aztán ütni boldog-boldogtalant, ahol éred
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Paul119 #12849 üzenetére
Szerintem nem olyan hatásos. 25%-ért már megérné beáldozni 1 helyet, de 15% nem sok. 1000 helyett kapsz 850et, ugyanúgy elviszi pár modulodat. Egyik fórumon egy IS-7 tulaj panaszkodott, hogy mióta feltette folyamatosan modulsérülést kap mindentől. Lehet bug, lehet csak az IS-7et érinti, mindenesetre érdekes.
-
Paul119
addikt
válasz diegho #12846 üzenetére
az a baj vele hogy 350m-400m nél nagyobb távolságba már elég lutri mikor találok el valakit, volt hogy a kis lapos stug3 at 600m ről ki lőttem de volt olyan hogy 500méterre lévő lövvének mellé lőttem
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
töltés gyorsító meg venti mellé mit érdemes fel tenni e75re?
-
diegho
nagyúr
Megvan a T-44, elég gáz, hogy nem lehet rá ágyút tenni, de majd megleszek vele valahogy addig.
Töltésgyorsító, Stabilizátor, Vizes lőszertartó hármast gondoltam rá. Jó lesz így?
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz CPT.Pirk #12841 üzenetére
Ugyan, amikor velem ISU-val csinálta meg, 1 hp-ja maradt, de azt már nem tudtam leszedni, túl lassan mozog a tank.
Meg volt hogy jagtpanther 105mm-es ágyúval szemtől szembe 60méterről lepattantam róla.Szóval nem kell emiatt bánkódni!
T-25AT viszont gyorsan fordul, a jobbik 90mm-es ágyúval egész jól lehet ezekre a kicsikre vadászni. Asszem szakosodni fogok!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-vitya-
őstag
a beta-ban felmértem, hogy melyik tankokat szeretem, és arra jöttem rá, hogy tier5 alatt nagyon keveset.
freexp-ből intéztem legalább tier4-ig, néhol tier5-ig, és azokba meg simán megéri a 100%, akkor már az elejétől élvezetes lesz: most komolyan, ha megtehetem hogy ne sz*pjak, akkor is szívassam magam a 75% legénységgel, mikor pontosan tudom, hogy egy kategóriával jobbak a tankok 100% mellett?!
mások a preferenciáink, de ez nem baj. Én úgy állok hozzá, hogy csak azzal játszom, ami élvezetet nyújt, és hogy erre tudjak ügyelni, hajlandó vagyok áldozni érte. Gondolom ez is érthető, ugye?!
-=Vitya=-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
T5-ös TD-m szembekerült egy T7-es T-50 light tankkal. Két telitalálat nem volt elég, az meg körbetáncolta a Wolverienemet, és 3 lövésből kinyírt. Csapat meg elment balra, senki nem volt ott, hogy segítsen. Remek...
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #12836 üzenetére
T6-tol talan meg megerne 100ra huzni a legenyseget, addig naponta lephetsz tankot. De nekem eddig 5 T6os tankom volt/van, 5x5 vagy 6 emberenkent 200 arany? Csak azert h hamarabb erjek el a 100as szintet? En azert jatszok a game-mel mert szeretem, miert vasarolnek meg egy bizonyos mennyisegu "jatekidot" ami a legenyseg fejlodesere forditodna? Masreszt T5os tankkal mar el lehet erni a 100as legenyseget mire kifejleszted a 6os tankot, vagy legalabbis joval 90% fole lehet erni (de ha kicsit meghagyod farmolni osszejon a 100), amivel aztan 85+ szazalekon kezdheted a 6os tankban.
Dehat akinek van ra penze, koltse erre, szive joga...
En ebben a jatekban csak garazshelyre vagy par olcsobb egzotikus prem tankra koltenek. Premiumra nem, en hardcore-ban tolom A 8as premeknek meg szamomra nem barati az aruk."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
diegho
nagyúr
Megyek előre, blokkol egy E-75, na mondom jó azért kinézek a sarkon. Kinézek szemben egy E-75, visszatolatok erre kapok egy laza 1000-es dmg-t hátulról. Nézem a csodás E-100 volt a csapatból. Mikor rákérdezek mi a válasz? Mert scout vagyok azért lőtt rám és le is lőtt. 3 fős szakasz volt PIF klán. A társa még fokozta is, hogy legközelebb majd scoutolok (ő blokkolt az elején) és ez jó lesz leckének kisgyerek nem baj, következő patch-ben lesz lehetőség az ilyenek ellen vizsgálatot kérni, reflexből az összes PIF klán tag kapja tőlem, még ha semmit nem csinált akkor is. Ja és ezek után persze bukták is a kört úgy, hogy mindhárman éltek a bázist meg elfoglalták. Persze én vagyok a balfasz, mert nem mentem rá az E-75re T-43al.
-
psycroptic
őstag
válasz -vitya- #12836 üzenetére
Én örülök, hogy nem vásároltam 100%-os embereket sosem, mert mostanság is úgy adtam el a GWPanthert, hogy benne felejtettem a 100%-os + 97%-os skillel rendelkező embereket, mint a huzat...
A legjobb az egészben, hogy nem ez volt az első eset...
Következtetés: "Aki hülye(vagyok) az is marad(ok)!
PSNID: Tomy83PS
-
Paul119
addikt
Battle: Sand River 2011. szeptember 28. 13:00:10
Vehicle: StuG III
Experience received: 676
Credits received: 35 137
Battle Achievements: Sharpshooter
mi lett volna ha nyerünkMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
kivéve az olyan piszok gazdag burzsoá marháknak, mint én;-) aki a legelején minden típushoz megvette a 100% legénységet, majd ezeket 90%-osan vitte tank-ról tankra tovább;-)
nekem megérte.
(egyáltalán nem vagyok gazdag, de 15 éve ez az első játék, ami tényleg tetszik, és hajlandó voltam rá pénzt is áldozni..)
-=Vitya=-
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #12825 üzenetére
Haaaaat... Artynal meg egyertelmu, de TD-nel... Mire normalis tempoban haladva 100%-ot eler a camo kb T8nal tartasz, ezen a szinten szovjet agon meg van valami haszna a camonak, de a nemet es usa agon szerintem folosleges, illetve sokkal jobb a szereles, szakadt lanccal ugye nem vicces varni hogy szetlojjenek.
[ Szerkesztve ]
-
Flatron710
tag
Becsületére váljon a SU-152-nek... Mindez periszkóp és mindenféle látásjavító nélkül és nem 100-as ( nem az IQ-ra gondolok ) legénységgel.
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
bullseye
addikt
válasz -vitya- #12820 üzenetére
néha ki kell adni náthában halódom, nem nagyon bírok megmaradni a gépnél, de rászánom magam, hogy legalább az IS4-gyel menjek egy győztes kört...
Sigfried line, megyek a városba, balra beledurrantok egy KT-be, jobból belém lő egy sima, gondoltam aki jön velem, majd lerendezi. De nem jött velem senki. medek a mezőn, ahogy kell, 4 arty a bokrokban 7 heavy-ből 3 (Löwe, E-75, T-29) a kezdőkörben áll. ellenfélnél 8 heavy a városban, végül is csak 4 oldalról lőttek a végén...kérdezem a többieket, wtf? hát a Löve afk, mondja erre az ott pihenő T-29, ő meg nem akart jönni, mert gyenge az ágyúja. próbáltam neki elmagyarázni, hogy maga a jelenlét, a sebzésmegosztás, meg az az 1-200 hit is segíthetett volna, pláne ha mindketten feljönnek az E-75-tel, de nem is értette... akkor azt hittem agyvérzést kapok. le is raktam a játékot egy időre. jobb a meleg ágy
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
fecc87
tag
A legénységem pár tagja (lassan mindegyik) elérte a 100%-ot pz4-ben, és lehet nekik másodlagos képességet választani. A kérdésem, h melyiket érdemes, ill. különbözőeket válasszak vagy mindenkinek egyformát?
-
diegho
nagyúr
válasz -vitya- #12820 üzenetére
Nem nyafogok, mivel mindezek ellenére 4-el nőtt a játszott köreim és a kill-jeim közötti különbség (tehát többet öltem, mint amennyi kört játszottam), végig 400+ xp-t kaptam és minden köröm legalább 10k+ credit. Legalábbis eddig 90k jött pluszba a csak bukott körökből. Pozitívról nem fogok beszámolni, mert egy "nagyon profi" (ha a költök a játékra nagyon sokat egyenlő ezzel) játékos már letolt azért, amiért 2 hét alatt kb 5 elég jó körömet be mertem másolni.
-
-vitya-
őstag
válasz diegho #12818 üzenetére
diegho, elnézést, de ezt már nem tudom elereszteni, és csak mosolygok;-)
te folyamatosan nyafogsz
ezer éve játszol a játékkel, a matchmakert ismered mint a rossz pénzt, mégis minden nap elmondod, hogy milyen gáz csapatod volt... az elején úgy éreztem, hogy milyen rossz neked, majd a hatásodra kezdtem felfigyelni, hogy nekem is ugyanilyen rossz. Mi lenne, ha csak a pozitív élményeidről számolnál be? ;-)
bocs;-)
-=Vitya=-
-
diegho
nagyúr
Hihetetlen milyen csapatokba rak be ma T-43al. Az egész banda elindul egy irányba és a map közepén megállnak, az ellenfél meg capel nálunk. Ezt már 3 alkalommal játszotta el a csapatom ma.
-
TheJoker és Murder3:
Ha tovább folytatjátok egymás oltását, kitiltást fogtok mindketten kapni! A fórum nem erre való, a nézeteltéréseiteket privátban intézzétek el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zeratul
addikt
Kumulatív lövedéknek van gyújtó hatása ha motort vagy amorack-ot ér?
-
AlexWolf
senior tag
válasz Murder3 #12813 üzenetére
Szerintem a játékban nagyon sok a random faktor. Talán túl sok is. Itt van pl az XP, soha nem értem meg miért van az, hogy az egyik nyertes csatában, ahol kilövök mondjuk 5 tankot (ebből 2-t 100%-ról), felderítek másik kettőt és még sebzek is, képes adni mondjuk 800 XP körül. Másik csatában, ugyanazzal a tankkal, két kilövésre, ugyancsak nyerésre és mondjuk 3 sebzésre meg olyan 900-at.
Bárki, bármit mond, totál random az XP.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
ktg3
őstag
ha a ferdi a 128as ágyúval +-t termel, akkor az E75 ugyanazzal nyereséges, vagy veszteséges?
ami nem túl fair az az, hogy ugyanazt az ágyút ki kell fejleszteni E75-re és ferdire is
azt hittem, hogy ha összegyűjtőm az XP-t E-75-re akkor már csak egy torony + lánctalp kell és kb már fullos is -
Murder3
addikt
ekkora egy gecisazr játékot hát az agyam eldobom...
rálövök a nyomorék isu 152-re 88 l/71-el oldalba kapom lánctalpon, nem viszi le, rámfordul ok marad 89 életem utánna telibe lövöm fronton..képes levinni a lánctalpot de nem sebezne....
179 élete van még van 1 töltésem telibe lövöm mondom legalább meghal erre még marad 20 élete na jó van és még itt számít a skill? -
Murder3
addikt
Hát h én top tank lettem-e volna vele, én nem emlékszem ilyesmire
de ha t5-ös,t6-os még t7-es tankok közé is nagyon sokszor dobálja, azokkal meg(már, ugye t5-től) csak jutalom kill a hetzer.am én a 10.5-össel is sniperkedtem
olcsó a he és azért képes eltalálni messzebről is és jót sebez, ha betalál.
nem annyira rossz azé, de stugon sztem már bűn azt használni[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz L-e-f-i-e #12810 üzenetére
Nem szokott gondom lenni vele, igaz nem is lövöldözök az ellen szeme közé azzal a döggel. Inkább ilyen városi sarkon popsiba lövős shotgunként használom
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz CactuS #12805 üzenetére
Gyakorlatilag csak HE -vel érdemes menni azzal az ágyúval, kivéve, ha te vagy a top tank vagy legalabbis felül vagy mert akkor simán mehet az Ap is sporolás miatt, ugyis 1hit minden
Szerintem messzire is lehet szépen pontosat lőni vele, a random faktor meg az Ap-nál is játszik szóval így talán érdemesebb.
[ Szerkesztve ]
=^-^=
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz marked one94 #12807 üzenetére
Én úgy vettem észre anno (mondjuk nem 100%os legénységgel), hogy elég rendesen "kacsázik" HEvel néhány száz méter felett.
-
emre
veterán
válasz Levin01 #12806 üzenetére
ja, én meg majd ultiban
marked one94
Azzal a löveggel ez nem is rosszCactus Nekem sem tetszik jó néhány tag arcmérete, de visszafogom magam.
(és engem sem kell kedvelni boldog-boldogtalannak )[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Levin01
őstag
Én viccesnek találom amikor valaki a statjától oda meg vissza.
Ismerek olyat, akivel teamspeak-el játszunk és 31éves létére szabályosan dührohamot kap, ha 1%-ot romlik a győzelmi arányaEgyébként nem mérvadó, hogy ki, mikor regelt, mert lehet egy USA szerveren már 10ezer game-et tolt
A kedvencem, amikor valakit ha kilövök, azzal jön, hogy "gyere csak Cod-ba, ott szarrá verlek"
-
CactuS
Arcképgyáros
De igen, csak bizonyos arcméret után már sajnos nálam is elgurul a gyógyszer...
On: Malinovkán biztos, hogy F5? Majdnem F4ig mentem el, de úgyis csak a dombra felmenőket tudom spotolni T-50essel
marked one94: HE-vel lőtted ki ekkora távról?
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
+1
Na ma felraktam a KV-ra a trollcannont és meglepően jó hülye voltam még, hogy eddig nem probáltam ki, szerintem egy jó ideig ez fog rajta maradni csak annyi baj van vele hogy drága a lőszer de annyira nem vészes.
én is rakok már fel egy ilyen "fúú de messziről kilövőm a csúnya ágyúval" képet:
Na jó ez nem volt olyan messze de hát akkor is[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
vhw
addikt
válasz Murder3 #12800 üzenetére
Egyébként sokszor szoktam látni Hetzert top tanknak T4 csatában, csak az a baj h sose engem tesz be oda
Pár napja szinte csak Valentine-nal játszok, amit újabban csak T4 csatákba tesz be, pár hete még T5be is bekerültem vele.A reklám helye: >akinek van türelme megszokni a lassúságát és a viszonylag gyenge ágyúját marha jó kis csatákat mehet vele, kvázi mindig top tank vagyok vele, csak a többi T4es (T28,M3,Leo,Hetzer, meg pár T3as TD) jelent vele problémát, a kis T57-Su18 artyk alig tudnak sebezni. Szal akinek van egy kis aranya és elege van a matchmaking sz*rakodásaiból annak jó vétel lehet <
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
nem unjátok még, a f@szom kivan hogy itt is csak a szarakodás megy
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TheJoker #12797 üzenetére
Muti már meg azt a listát ahol meg lehet nézni az összes magyar játékost. (Ami alapján ilyen bátran állítod ezt.)
Illetve a szövegértelmezéssel is gondok vannak. Még ha a világ legjobb WoTosa is lennél, akkor is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest