Hirdetés
Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
-
joergie
őstag
válasz
-vitya- #11297 üzenetére
Az a baj vele, hogy ha fel akarod rakni a nagyobb ágyút, amivel talán még sebzel is ezt azt oldalról, akkor fel kell rakni a nagyobb tornyot, ami 6 tonna plusz!!! és nagyon megérzi a tank, sokkal lomhább. szóval egy scout, sok hp-val vagy medium, de ahhoz meg gyenge az a puska.
T44-el csemege volt mindig rámenni, szembeálltam aztán szevasz. Nekem t43 nagyon tetszett, annak ellenére hogy artyval gyakran oneshotoltam, engem egyszer se találtak meg ennyire. Valszeg azért, mert a tápláléklánc alján voltam vele, nem vettek komolyan, és ez nekem fekszik
T44-el már sokkal komolyabban vettek, sokkal több puska szegeződött rám, viszont nem hiába, egy álom az a tank, nekem legalábbis az feküdt eddig a legjobban, ki tudtam vele élni magam. -
Cooper911
senior tag
Olvastam párszor itt, hogy páran csodálkoznak, hogy az arty melléjük lő és valamelyik modul elszáll vagy meghal valamelyik fickó a tankban.
Ez simán előfordulhat hiszen a High Explosive lövedék iszonyatos forróságot csinál amitől az egész tank átforrósodik igy a tank belsejében is hamar felmegy a hőmérséklet baromi magasra egy rövid időre.Ebben nem vagyok biztos, de szerintem a "szemből meglőttek és ammorack sérülés lett" történetnél is lehet, hogy HEvel lőttek és az egész tank felforrósodott és az ammorack megadta magát.
-
Cooper911
senior tag
válasz
GrooveHero #11290 üzenetére
Ezt tök nem értem. Ha ennyire pro-k akkor miért nem csinálnak saját klánt ahol ők lehetnek a főnökök és megmondhatják, hogy kit vesznek be és mik a feltételek (csapatmunka, TS, stb). Ez így nekem ilyen arcoskodásnak tűnik, hogy menőzök egyet az adatlapommal, aztán felhúzom az orrom és odébbálok.
-
Murder3
addikt
válasz
Levin01 #11291 üzenetére
és hány ember él meg abból h ilyen játékokat amik minél jobban odaszöbvegtik az embert készítsen
különben nem több mint alkoholizmus,cigi,játékgépezés és egyebek.
megaztán csak az válhat pro-vá aki ekkora mennyiségbe játszik az adott mmo-ba...
akik ennyit beleölnek azok már nem szimpla szórakozásnak tekintik.pl ha egy klánt ütőképessé akartok tenni minél hamarabb és pl kevés t10-van a tagonak eszeveszett melóba kell fogniuk.
ez az a tipikus profi szint pl az a klán aki pl birtokolja a fél világot már hónapok óta nem hobbinak tekinti a játékot abba biztos vagyok
mint egy játékhoz jönnek a tucatjával a jobbnál jobb és profibb modok, és azok se ilyen délutáni időeltöltésnek nevezhetőek.főleg ahol már a pénz is bejön...
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Több mint 10 ezer meccs? Alszanak azok?
-
virkir
veterán
válasz
Dobd át a nevüket légyszíves.
-
Levin01
őstag
válasz
Valahol azt vallom, hogy ha valaki 10.000 meccset futott már és tele van T10-es tankokkal, annak nincs élete. Lehet ezt kikapcsolódásnak használni és játszogatni de, hogy valakinek ebből áll az egész napja/hete/hónapja az már beteges szerintem és úgy járnak kellenek klánból-klánba a T10-es tankjaikkal, mint ha valami olajsejkek lennének vagy nem tudom
Ez egy játék és nem az élet. Sokan annak tekintik.
Voltam olyan meccsben, ahol kilőttek egy ismerőst és szabályosan dührohamot kapott, hogy elbasszák a statját (6000meccse van kb.) -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A mai nap folyamán kilépett tőlünk egy-két ember, akik elég profi szinten nyomják, több mint 10.000 lejátszott meccs, és a létező legjobb tankjaik megvannak.
Nos ők úgy nyomják, hogy belépnek egy klánba, elvannak a langyos vízben, aztán kb 2-3 hét után vezető szerepet kívánnak maguknak a klánba, ha nem kapják meg, akkor lépnek le azonnal, ahogy tőlünk is. Pont ezt beszélgettük a vezetőkkel, hogy akkor hozzánk nagyon rossz helyre jöttek. Tegnap is waroztunk, szóltunk hogy jöjjenek, mert nem volt nagy eresztés a csapat, jól jött volna az a plusz 3-4 db 10-es tank, de pk szartak rá, mondván, hogy amíg nincs megbeszélt taktika, meg jó csapat, addig nem jönnek. Aztán ma távoztak, garázsban sem írtak vissza.
Most akkor egy kérdés: Velünk volt a hiba, vagy velük, ha ez volt a 9-edik, vagy 10-edik klánjuk kb 2 hónap alatt.
Szóval ha vkit érdekel az illető neve, priviben elárulom.
Amúgy meg ha olvassák, ezt, akkor üzenem nekik, hogy mennyenek a picsába a BE-SE klánbaBetyár sereg....loooool
Biztos ott jól fogják magukat érezni, egy olyan klánban, ahol tier2 a minimum szinte, tehát ha kicsit belerántasz, akkor 0-ról indulva 1 óra alatt lehet egy klánod egy PZII-vel, vagy hasonlóval -
virkir
veterán
válasz
Cooper911 #11286 üzenetére
Pont sikerült kiválasztanod a legszarabb közepes tankokat (a T20-at nem ismerem csak a többit).
Itt semmiképp ne állj meg mert csalódás fog érni, gyenge páncél, nulla mozgékonyság, jó esetben is csak közepes fegyverzet, a KV-13-ra ez hatványozottan igaz annak nincs egy normális ágyúja.
Orosz vonalon minimum a T-44, amerikain meg a Pershing amivel már élvezni is lehet a játékot.
CW-re ha gondolsz akkor meg T-54 oda az a legalkalmasabb a többi 9-es med csak szükségből szokott jelen lenni, scout szerepre meg jönnek a T5-ös light tankok azok közül lehet, hogy bizonyos pályákon lesz néhányra szükség de jellemzően egy CW körben 1 maximum 2 med szokott lenni.diegho
No azért a D10T-t lehet egészen jó ágyúnak mondani.
Most raktam fel az IS-re és nem érzem visszalépésnek a D25T-ről, kevésbé pattog, pontosabb, pont ma volt még a 122-essel egy köröm ahol valami 10+ lövésből jó ha 3-4 talált.
Egy hibája van, hogy kisebb a sebzése. -
diegho
nagyúr
válasz
Cooper911 #11286 üzenetére
T-43 alias fáklya nem éppen jó tank. KV-13-ra nincs normális ágyú, így azt én elvetném, az a 144 pen pláne kláncsatára nagyon kevés. T20 ágyúja sokkal jobban használható. Talán azt mondanám ezek közül a legjobbnak, az biztos, hogy a T-43 egy rakás sz@r. Amcsi med vonalat mondanám elsőre, mert azokon folyamatosan jobb ágyút kapsz. Ruszki vonalon a T-34-85 ágyúját kell használnod még a T-44en is.
-
Cooper911
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Tier VII esetleg Tier VIII mediumot szeretnék. A T43, KV13 és az ami T20 között vacilálok.
Klánharcra is szeretném használni (tudom oda acélbunker kell de nekem a medium stilus jön be és scout sem árt a csapatba)Ti ezek közül melyiket javasolnátok?
Hú ma milyen meccsem volt! A ruszki Tier4 T28al szivok mert KVra gyúrok. Alap a gép teljesen. Iszonyat rosszul ment eddig a játék. Ebben a csatában meg jött egy felderitő nagy sebességgel, elé lőttem mondom hátha, bumm vége volt. Aztán a pálya másik végén láttam egy Su85b-t. Alig látszott ki. Rálöttem, bumm vége volt. Aztán szintén a pálya végén volt még valami már nem emlékszem mi, arra is rálövök csatt kész. Oké ezt már lőtték a többiek elötte. Még a végén rálőttem egy hertzerre de az mellé ment. De 4 lövésből 3 kill EZZEL a szutyokkal.... Komolyan valami bugra gyanakodtam
-
Murder3
addikt
Ezen a t-25-ön tuti van vmi varázslat affinitás mert nem hiszem h ezzel a szar ágyúval ilyen könnyen frontból,oldalból,toronyból lehet is-t sebezni meg, volt h isu 152-t kaptam frontba kéteszer is mindkétesz sebzett....
akkor full sebeség mellet a tőlem 780m-erre lévő tankot elsőre telibe találja.
is-3,kt,oldalt hátulról nem probléma.
ez egy 110/110 0,35-ös ágyútúl na persze... -
Fel
addikt
válasz
bandiras2 #11280 üzenetére
Ez itt senkinek sem újdonság, szerintem... Az első két szint bemelegítés. T3-tól elkezd a dolog kicsit bedurvulni. Ez ilyen. Túl fogsz jutni hamar azon a tankon, ha jól használod.
Nem a Löwe az ellenfeled egy ilyen csatában, hanem a felderítés lenne a cél. Nem csak a sebzésért/killért kapsz xp-t/kreditet, hanem spottolásért is.
Az, hogy van-e prémiumod, vagy nincs, nincs kihatással arra, hogy milyen ellenfelek közé rak be a matchmaker.
A legutóbbi csatámban az ellen oldaláról átszaladt hozzánk egy 38 na, és ugyan kilőttük, de elég sok tankot sikerült spottolnia, így meg is indult a lövedékzápor a csapatra... Úgyhogy hiába elsőként hullott, tuti fog kapni bőven xp-t (szerintem tuti bukta lesz a csata a részünkről). -
Murder3
addikt
Érdekes ez a t-25 komolyan ha fullosan száguldok és messzebre van tőlem egy tank első lövésre mindig eltalálja
többször már nem de elsőre mindig.... -
bandiras2
senior tag
Az milyen már hogy bekészülök a frissen vásárolt PZ38nA bedob velem szemben 3! Löwe-t, és ezek még nem a legnagyobbak voltak. Emennek a fejlesztők a jó büdös csába. Értem én hogy a free júzer ágyútölteléknek van h a prémiumosokknak meglegyen a sikerélményük, de ez azér már durva. És nem egyedi eset, bár ez az eddigi top volt. Lett volna print screen, de nem vette be.
-
diegho
nagyúr
Kis prémium tanknak semmi értelme nincsen. Alig hozza a kreditet, gyenge fegyverzetük van. Egy KV sokkal jobb megoldás, pláne ha azt nézed, hogy majd 2 tankot is kapsz érte, ráadásul, ha nagyok közé rak be, akkor is tudsz érvényesülni, kicsiket pedig 1 hiteled. Inkább érdemes a kis tank árából venni 1hét prémiumot és abból kihúzol maxos legénységgel egy KV-t, amivel prémium nélkül is tudsz jól keresni.
-
vhw
addikt
válasz
Gyuri27 #11244 üzenetére
Prem tank mellé nem ad slotot, annak is ugyanúgy kell helyet biztosítanod mint egy normál tanknak. Nem rég vettem én is egy kis premium tankot, azt hittem én is, hogy azzal jár a slot is, de nagy francot... vagy veszel, vagy a meglévőkből áldozol fel egyet.
A Churchill... nekem volt a bétában, ha kis tankok közé rak, akkor bucira lőheted az ellenség felét. Az ágyúja nagyon gyorsan tölt, viszonylag jó az átütése, de nagyobb tankokat már nem karcolja meg, mivel HE nincs hozzá, így high tier csatákban csak a láncolás marad.Másrészt lassú, ez nem az a rohangálós tank. Én szerettem anno, de kell hozzá a kompromisszumkészség
A kisebb premek között talán még mindig a Ram II a legjobb, ugyanaz az ágyú mint a Churchillen, de ez sokkal mozgékonyabb, tehát oldalába tudsz kerülni az ellennek, jobb a páncélja mint az M4-nek és közepes tank létére sok a HP-ja.
Gondolom az igen kicsik meg nem érdekelnek, azokkal nem igazán lehet creditet gyűjteni.
(csak így zárójelben, szerintem a prem tankoknál még inkább fontos a képzett legénység, mint a normál tankok esetében. ezek a vasak mind szenvednek valami szembetűnő hátránnyal a normál riválisaikkal szemben, gyengébb/pontatlanabb ágyú, lomhaság stb. egy 50%-os legénységgel elég vacakok tudnak lenni ezek) -
diegho
nagyúr
válasz
Zeratul #11272 üzenetére
Nos igen, itt 25 éves leányzók vannak, akik nem éppen állnak a helyzet magaslatán, de a tényen nem változtat, hogy nagyon kedvezőtlen feltételek vannak az otp-nél egy külföldi vezető bankéhoz viszonyítva, azért nem mindegy hogy 0ft számlavezetési díj, 0ft bankkártya díj, nincs készpénzfelvételi díj, ingyenes netes utalás, vagy mindezért fizetni kell, mert a sok kicsi sokra megy. Egyik kolléganőm is most ment el otp-ből és meg van lepődve, hogy jé más bankoknál ezekért fizetni se kell? Ő meg fizette a ~500ft havi díját, a sok csoportos átutalásért is fizetett, készpénzfelvételért is és a kártyájáért is, most meg minden 0ft. Ahogy kiszámolta kb 3000ft-ot takarít meg havonta.
-
Levin01
őstag
Az miért van, hogy amit levettem a Panther II-esről közepes kaliberű töltésgyorsítót a 43 L/71-es 88-asról, azt nem lehet felrakni a Tigris pontosan ugyan ezen típusú lövegére?? Oda már nagy kaliberűt kér
-
diegho
nagyúr
válasz
Zeratul #11264 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem lehet vele, hanem bemész a bankba kérsz valamit és gyakran nem azt kapod! A helyi fiókban dolgozó egyik csajjal elég jóban voltam, na pont ezért is kerülöm el messziről őket, mert tudom, hogy a helyi fiókban mennyire lesz@rnak mindent. Tényleg olyan, hogy bármit el akarsz intézni, amihez személyesen be kell menni, az legalább 3 alkalmas. Másik bankból meg semmi puszipajtás vagy dugihugi és ha meglát az utcán a csaj és van valami akciójuk vagy olyan dolog amivel jól járnék már szól is, hogy menjek be valamikor és elmondja mit tud ajánlani. Enyhén más a hozzáállás.
D.Orion: egy tanács, ha bankot váltasz, csakis külföldi tulajdonban lévő nagy bankot válassz, amihez semmi köze a magyar államnak!
-
diegho
nagyúr
válasz
D.Orion #11262 üzenetére
OTP-nél nem kell csodálkozni ilyeneken, én már csak mosolygok az OTP-s ismerőseimen. Egy lakcím változást 3 hónap alatt nem tudtak megcsinálni, pedig minden hónapban be lett jelentve. Az asszony névváltozása szintén fél évbe telt, majd most mikor kapta a kártyáját kapott a régi nevére és a mostanira is kártyát... sajnos egyéb okokból nem válthat bankot, pedig dupla annyi havi díjat fizet, mint én, minden ügyintézése sokkal tovább tart, mint nekem, ráadásul hetente van olyan, hogy nem tud belépni neten a netes számlájára. Vicc az egész. Nekem meg amikor bemegyek a bankomba már rögtön jönnek is az új ajánlatok, ha valami jobb számla, vagy kártya van, azonnal átnézik, hogy az én szokásaimhoz jobb lenne, vagy sem, ott előttem számolja ki az éves és a havi díjakat, megtakarításokat stb. No de ez nem ide tartozik.
-
CptMisi
őstag
Úgy utálom, hogy az összes nyomorék csak a fragekre hajt... most is ott nézte végig, ahogy hátba támad engem meg egy másik is-t egy T1, amint 3% maradt csak, már hajlandó volt lőni... Előbb is mindenki csak a 16%-os JP-t lőtte, miután én ki mertem menni, ellenben a többi gyökérrel, persze a löwét, ami engem végül kilőtt, senki nem lőtte...
-
Murder3
addikt
válasz
D.Orion #11259 üzenetére
worldsoftanks.eu->beloginolsz->az adataid alatt van az ADD FUNDS->kiválasztod h Euró vagy font-ba és mennyit akarsz venni->continue->itt kiválasztod mivel akarod venni,visa,mastercard emg egybek, mellette paypal és a 7 more chice-be emg még pár egyéb webbankos szolgáltatás.
én visa electronnal vettem és nekem pl a számot csak úgy fogadta el h le kellett küldetni sms-be egy verification numbert. -
D.Orion
veterán
Aranyat hogyan lehet venni bankkártyával? Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre?
Nem szeretnék pénz bukni a bénaságom miatt.
Kéne pár szabad slot.
-
Gyuri27
félisten
Na itt a másik véglet. Malinovka II pozició. Pjagerrel vagyok. Az elején veszitetünk két tankot.
Mondom védjünk. Hál istennek fegyelmezett a brigád. Behoztuk a hátrányunkat. Pici előnyre tettünk szert. Oldalt indultam a láposba, bokorról-bokorra. Ügyes arty támogatás. Mikor közelbe értem egy td meg egy arty. Pikk-pakk ott volt az arty támogatás kilőttem mindkettőt. Aztán roham. Ráadásul nem keresték meg az utolsó tankot (ahogyan a hülyék szokták, igaz irtam nekik). Elfoglaltuk az ellenséges bázist. Tp, kredit volt minden és még ki sem lőttek.Egyből lett 3 killem, 2 észlelésem és némi foglalásom. A csapat jórésze megúszta 4-5 tankot lőttek csak ki.
-
Murder3
addikt
Vereség
Csata: Steppes 2011. szeptember 10. 13:50:12
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 764
Szerzett kredit: 30 1365-öt lövök ezt ha nyerjük:S
a végére már én egm egy t-43 maradtunk steppen.
jobb oldalt object704,e-75,t32 ekkor indultam el a bázison elkaptam egy kt-t 2 artyt egy leot
majdnem draw lett csak a végére a object pont visszaért és kilőtt. -
Murder3
addikt
komolyan ez a játé egyszer 90 éelttel a tigrissel elfutok egy low,patton,e-100 elől kb úgy h 10mp-ig célkeresztbe voltam és kilőttem a patton máskor emg telibe verem a kv-13-at 5-ször és egyik se talál egm lepattan emg nem sebez:S
-
bullseye
addikt
ma Enskben lehackozott egy barom T54. Hummellel fent voltam a bal erdőben, ők jönnek 2xT54 2xE50, mi tankjaink várják őket (IS3, T44, valamik még), egyszerre együtt jöttek, elsőre közéjük lőttem, semmi, aztán egy résen jött át mind, még meg is állt, végre újratöltök, utolsóba (a T54), belerúgok 540-t, aztán az egyik E50 kilő.
hát elég hülye egy hackom van, az biztos...
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11244 üzenetére
t-25 kredit szint most pl kilőttem egy 95hp-s a-20-at majd kilőttek nyertünk 10k credit 2,5k kb a javítás.
bár 15-16k-nál többet nem nagyon tudok még vele szerezni, de soha nem megy minuszba ergó ha csak afkolsz a bázison és vereség akkor is megvan a 7-8k bevétel.ha jobban belejössz akkor lehet jobban keresni de nekem még kb 20meccsem van vele.
ágyúja gyors de pontatlan és keveset sebez, de kt-t is simán átviszi vagyis ha jól menőverezel vele zavaró,kisegítő,scout szerepre jó vagy magasabb tierbe is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
CPT.Pirk #11247 üzenetére
Hmm.
Az a nagy baj, hogy tele van a játék birkákkal. Nem csak a tankok szerint kellene bedobálni az embereket. 5-6 játék után nincs meg az első win. Nevetséges.
Elkezdenek rusholni. Mire szétnézel 0:6 az ellennek. Ha egyszer egyszer ez lenne. De nem. 5 játékból egy jó. A többinél szét tudnám fejelni a monitor. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Paul119 #11246 üzenetére
Ez mind jól hangzik, de az igazság az, hogy szemből 6 lövésből képtelen volt átlőni az azonos szintű T1 Heavymet, lánctalpon kívül semmit sérülést nem tudott okozni. Azért egy Premium tanktól ez gáz, ha T4-es lenne, akkor még csak csak, de T5-ön gáz. Nem is tudom, pl. KV ellen mit kezdene.
-
joergie
őstag
válasz
Dictator^ #11232 üzenetére
Nem írtad le, hogy aki előttetek volt, azt kilőtték. LEgtöbbször csak azért nem tk-zok objecttel, mert nem éri meg az időt hogy ráforduljak, a skúlót nem sajnálnám.
Ha nem írod le teljesen, hogy mi volt, akkor ne csodálkozz hogy vitatkozok. Minden számít.
Nem őt védem, hanem a top tier TD-ket...engem is orrba szájba blokkolnak, azért ilyen szar a statom, és persze hogy ideges leszek.multkor egy m6-tól meg tigristől nem tudtam meglőni se az is4et se az is7et, egyet nem tudtam lőni azok miatt a kis köcsögök miatt, aztán ahonnan az is4 lőtt esélyem nem volt visszalőni, simán kilőttek vesztettünk. Aki nem figyel a top tier td-re, az meg is érdemli a minusz sokszáz hp-t. Ebben az esetben nem rád gondolok, hanem általánosan. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11237 üzenetére
én nemrég vettem a t-25-öt hát ok h mindig plusszba van, picit jobb átlagú mint a pz4, de sokkal rosszabb a balancja és pontatlan az ágyú, gyors de közelharcra magas a tier...
de alacsony javítási költség kb 2000-el mint a pz4-nek.
inkább szedj egy pz4-et össze löwe,kv-5 alatt nem igazán éri meg az 1500 goldot. -
CptMisi
őstag
A 0Xp, 0kredit ok, de ha meglőttek, mindig írta, hogy mondjuk 18000credit(3000 for compensation)... Most meg csak levon, de sosem ad.
Paul119: Ez a skill dolog is olyan... Most ha olyan helyen voltál, ahol mindig kempel valaki, akkor ok... De mondjuk mozgásban, vagy olyan helyen vagy, hogy a csapattársaid már nooboznak, hogy mit keresel ott...
-
Paul119
addikt
válasz
CptMisi #11236 üzenetére
Az semmi ...en e75ttel pattantam le a vk3601rol,azthittem eldurran az agyam,o meg engem siman lott a frontomon ahol nem szegyelt utana valo csataban egy arty lazan ugy lott ki hogy mega kornyeken se volt senki hogy spotoljon engem irtam is neki hogy ez picitgyanus erre ra vagta hogy skill,ra adasul olyan gyorsan toltott hogy csak pislogtam csata kezdeseutan 2,5percel mar volt 5killje
-
Fel
addikt
válasz
CptMisi #11233 üzenetére
Ez eddig is így volt talán, csak néhány patch-el korábban bekerült a csata utáni jelentésbe az is, hogy mennyit von le tőled, és mennyivel kárpótol.
A TK-ért régebben is 0 xp, és 0 kredit járt. A notórius TKereknek pedig egy idő után ban.
A bekékülőket a csapattársak büntetés nélkül kilőhetik.Én azt szeretem nagyon mikor vmi ultraskilles belémrongyol mikor a bázist hagynánk el (pl. Karelia, Abbey), és annak ellenére, hogy ő hajt nekem mégis kapok büntetést miatta.
Ütközéskor leginkább a tankok tömege számít, nem az hogy pl. az esetedben az ellen egy közepessel volt Te pedig nehéz tankkal. Szoktam én is pislogni, mikor az emberkék ütköznek IS-3-al KT-nek...
-
CptMisi
őstag
válasz
Gyuri27 #11235 üzenetére
Bár még egyet sem használtam, de a KV5 nevetséges szerintem, 25%-ot sebzek neki általában egy lövéssel. Löwe már jobb, ott 20% szokott lenni. Mindkettővel jól lehet pénzt gyűjteni, amennyire tudom. Illetve a Löwe ágyúja jobbnak tűnik.
Ismét egy érdekes csata IS-sel... egy VK3601H sz@rrálő, én meg lepattanok róla. Neki megyek, ő nem sérül, én igen...
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek. Valaki leirná mennyire jók a prenium tankok?
Igazából az érdekel melyik jól használható és éri meg az árát. -
GrooveHero
addikt
válasz
CptMisi #11233 üzenetére
Ha a csapattársad megsebez nem kapsz semmit, ha megöl, akkor kapsz egy nevetségesen kevés összeget. Platoonban nem érvényes ez a dolog, én véletlenül kétszer is kidurrantottam havert. Mindketten KV-val mentünk, nekem már ellőtték az ammo rack-et, így elég lassan töltöttem, Himmelsdorfon mentünk a vár alatti utcában, az utcát már kipucoltuk, de a másik oldalra átlátva még volt egy kis dolgunk. És itt történt, hogy kijött elém, és kapott egyet, kevés hp-ja volt már
Tehát platoonban nem érvényes a sebzés és ölés.
-
CptMisi
őstag
Most mi ez az új hülyeség, hogy ha esetleg én véletlenül csapattársat sebzek, akkor levon tőlem, ha kilövöm véletlenül, szinte le is nulláz, de én nem kapok kárpótlást baráti sebzésért? Csak mert miután már mindenkit kilőttünk, egyik tiger vicces volt, és meglőtt....
-
Dictator^
veterán
válasz
joergie #11231 üzenetére
Tehát leírtam, előttünk aki volt már kilötték, stpz2 lofaszt nem ér hozzá.
Kb 12en éltünk 7 ellen, vagy 6..?
ÉS NEM BLOCKOLTAM.
A hülyegyerek direkt tolatott annyit, hogy nekemjöjjön. Fényévekre voltam mögötte, a stpz2 se találta el.
Ráadásul a gyerek még nem lőtt és sásban állt. Az első lővés én voltam, ráadásul nem hiszem, hogy egy pz3/4 lövése akkora diadal lett volna amit már kiszedtek előle.Erről ennyit.. ilyet nem kell védened..
Másik tegnapi t95 aki végig ugatott, ok nélkül, ráadásul belém lőtt is lőtt egyet. Utána végig szívtam a vérét, hátulról block és -1500 hp
Sztem a javítási költsége nem éri meg az ugatást. Dehát egye fene, ha így lehet kitanítani őket.
-
joergie
őstag
válasz
Dictator^ #11214 üzenetére
Magas tier TD-t tényleg ne blokkold, hagyd érvényesülni. Nyerni akar, és ha azt a puskát nem hagyod lőni, akkor vesztésre fogtok állni, nyilván ideges lesz. Én tegnap egy pattont lőttem ki ezért(obj704), nem hagyott lőni. Így nem az ellenséges e75 kapta az utolsó lövést, hanem ő.
Ne állj mögé, mellé, elé, mert kapod az osztást, ha szerencséd van nem lő meg...ez farkastörvény. Ez nem egy forgótronyos csoda bakker, kitolom az arcom, lövök, és visszamegyek amíg ujratölt(15mp). Nem azért parázott mert meglőtte az stpz2, hanem mert észrevették... -
CptMisi
őstag
Csak nem bírtam ki, mai első meccs, is malinovkán... Úgy kezdődött, hogy olyan össztüzet zúdítottak a bázisunkra, hogy 5tankunkat kapásból kiszedték...Ez azzal párosulva, hogy a mi 4. tankunk alacsonyabb szintű volt, mint az ő 11. tankjuk, már elég gáz volt...Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ilyen kezdést még nem láttam... Felderítő nélkül, vakon így lőni... Konkrétan minden lövésük talált... Elég érdekes volt...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11228 üzenetére
régen én is féltem a kv-tól mint a tűztől, de amióta már tudom h tornyot mindne átviszi pz4-el még örülök is ha az jön szembe
bár kissebb tankokkal azért félős, de mivel a batár tornya kb egy ilyen ide lőjj cucc
meg körbe lehet futkosni csak ne hagyd, hogy 1v1-es szituba kerüljetek.bár én low tierbe hetzerrel nyomtam a legtöbbet, pz3 is csak gyors állomás volt igazából.
(jó pz35t-vel többet)
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11226 üzenetére
kv-t toronyon kell lőni simán átviszi egy 100-as penes ágyú is..
de am oldalról is át lehet lőni, de pz3-on nem tudom melyik ágyú van.
pz3 meg azé ilyen mert a legszarabb t4-be van ami rendre magas tierbe kerül így az inkább scoutnak jó.
sajnálhatod h akkor kezdted mikorra már a pz4 máshol van
bár ha belejössz ebbe a közelharci cuccba akkor a pz3/4 is kb ilyen lesz mint a pz3.
vk3001h meg álom lesz
azon már a szar rövid 8-as is mehet, meg lehet a l/70-es is.
l/70 előnye h gyors jobb penje és nagyon pontos.
88-as többet sebez,pontatlan messzire és lassabb,kisseb pen.
persze töltésgyorsító erre a szintre már ajánlott
3001h mivel gyors és mozgékony a 88-as jó közelrharcra míg az l/70-ha inkább a pontosságra törekszel ha lehet. -
Gyuri27
félisten
Nem azt mondom, hogy kell ez a tank egy az egyben. Viszont az is mulatságos, hogy PzIII-l. 10 csatából 7x olyan helyre dob ahol az alsó 4-5be vagyok (sokszor utolsó 1-2 helyre).
Ott meg nem sok babér terem. Felül wolverinek, kv-k hada, is is akad.
Kv-ra hátulról rákentem 2-t. Mondom használjuk ki a fürgeségemet. Jelezte, hogy találtam és 1%-t nem vett le. Aztán forgolódtunk még a ház körül elhelyeztem rajta néhány lövést még. Semmi. Se páncél törövel, se repessze. Igaz a legénység nincs 100-n is akkor a 7,5-s ágyú volt fen, abból is a gyengébb.
Lentebb panaszkodtak a fiúk, hogy hány csata után lett meg az első win. Nekem tegnap kellett hozzá 8 meccs. -
jahrn
senior tag
-
-vitya-
őstag
ez meg, xar
Defeat
Battle: Mines 2011. szeptember 10. 4:18:20
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 817
Credits received: 28 915
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter -
-vitya-
őstag
hááát
Victory!
Battle: Ensk 2011. szeptember 10. 3:13:07
Vehicle: T29
Experience received: 7 115 ()
Credits received: 45 787
Battle Achievements: Steel Wall, Defender, Sniper -
kugli81
aktív tag
Ha valakit érdekel egy amcsi acc. szoljon kv5 \ 1.500.000 ezust \ minden van 4 es szint kb benne csak ezt nem fogom már fejleszteni és egy kv 5 is lett véve akit érdekel irjon..
-
Dictator^
veterán
válasz
GrooveHero #11216 üzenetére
Hát erről ennyit, tényleg poén volt szétbaszni a Tigerem, poénból , ami amugy sem hoz profitot amig nincs meg a fej meg legalsó 8.8as rá.
-
Levin01
őstag
Hát ma jó vacak napom volt. 15 partit kellett mennem, mire mind a 7 gépemmel meglett a dupla köröm.
Pz III/IV, VK3601, VK3002, Tiger, Panther II, E50, Ferdinand, a drágaszágaim -
GrooveHero
addikt
Háttőőőő...
Most 1hiteltem egy IS-7-et CW-nElölről. Szokásos helyen lőttem, az orrát. Illetve nem pont ott találtam, hanem kicsit fölötte, pont a páncélívet.
Azt nem tudom hogy sikerült, de nemsok maradt belőle, 2150hp rotty -
Dictator^
veterán
Komolyan, néha úgy fel tudnak húzni, hogy nagyon.
T95 (ráadásul magyar) jön mögöttem, elhelykedek egy dombon, erre bejön elém és nézeget előre. Picit közelebb mentem, ráadásul top tank volt Ő. Erre annyi, hogy belémtolat, amikor belött a stpz2 és elkezd a gyerek lőni engem, hogy Én blockoltam.
Nevetséges, max hp-n volt, az arty meg se sebezte, erre lelő 100hp-ra (Tigerrel (stock)) és otthagy. Lövöm, jön nekem utána és át se ütöm az alap gunnal. Majd odajön egy Pz4 és kivéget (haverja platoonból...) most erre mit mondjak?Utána leírtam, hogy gyökér, erre annyi volt a válasz, hogy nem kellett volna blockolni.
Érdekes utána ugatni tud, de megkérni, hogy menjek már el nem... ráadásul sztem csak parasztságból tolatott, nem hiszem, hogy az egyetlen egy stpz2 ártana neki.. -
marked one94
őstag
válasz
Gyuri27 #11209 üzenetére
hozzá adtalak az ismerőseimhez ha nem baj
néha-néha szoktam PHs emberekkel találkozni de nagyon ritka
ááá de fura prémiummal játszani, sikerült beszereznem egy pc gurus kódot
megint meg lett az orosz m3 stuart, egyből el is adtam mert kellet a garázs hely
ja és végre meglett a is-4 is. 1 meccsen beleszeretem
-
-
kugli81
aktív tag
eu-s acc. érdkelne sürgösbe
-
Gyuri27
félisten
No. Megvan a PzIII-ra minden. 10.5-s ágyú, 440-s moci. Azt kell mondjam így jó. Manőverezhető és valamit sebez is. Kimondottan jó a nehéz tankok között szaladgálni vele.
Jó arty támogatással félsiker.
A személyzet sajna még hurutos. De majd lesznek jobbak is. -
Murder3
addikt
múltkor a tigrissel oldalba gond nélkül tudtam sebezni
igaz h kb lepkefing az a sebzés amit lesebzek nekide is-3at is lehet 75-ös ágyúval sebzeni,kt-t emg a vk45a-t is igaz csak oldalba meg hátba meg nem túl releváns sebzsét okozol neki, de pl most mentem egy meccset siegfrid line-on.
ott 4-en voltunk a városab egyik oldlaon is3 meg egy kt nálam meg én a vk3001h-val meg egy tigris...
ellen törtek is-4, t32,vk45a az is3,kt oldalán.
nálunk tigris,is-3mikor kidugták az orruakt is-3-at meg tigrist is oldalba kaptam párszor lánctalapt is lelőttem raz is3-ról.
sokkal többen támadtak de kivédtük kt megdöglött a másik oldlaon, de én össz-vissz egy tigris sebzést kaptam meg a tigris is túlélte nálam, végén meg már bekerítettük a 45--at azt is tudtam sebezni hátba20k crediett kaptam meg 900xp-t és csak a tigrist meg is-3at sebeztem meg a végén 1X a vk45a-t
Pontos adatok:
Csata: Siegfried Line 2011. szeptember 9. 17:47:49
Jármű: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 816
Szerzett kredit: 19 570
VK 3001 (H) jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 075
A lőszerek VK 3001 (H) járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 417 -
CptMisi
őstag
Hát én IS-sel múltkor 20% fölött sebeztem oldalról. (D25T) Meg is lepődtem, hogy néha milyen jó az az ágyú, amivel máskor egy T40et nem tudok átlőni.
Mondjuk néha tényleg vicces ez a tank... Múltkor egy az egy ellen szétlőttem egy Tiger2-t, úgy hogy nem 200nál nem sebzett többet... A hátuljáról meg néha még az IS7 lövése is lepattan.
Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest