Hirdetés
Aktív témák
-
Az tetszik ebben a játékban, hogy Tier 5től Tier 7ig van most tankom, de mindig ugyanolyan csapatokba tesz be... ISel annyira nem necces az E75, SU-85-vel már inkább...
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Mines 2011. október 4. 14:34:41
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 604 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 453Javítás:
KV jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 442Megvásárolva:
A lőszerek KV járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 2 700Egy is-t és egy stug-t küldtem át a másvilágra. Egy kv3-t sebeztem.
Lehet ezzel keresni.
-
Murder3
addikt
na jó persze rájöttem hol tudom is-4-et szemből átlőni a 88 l/71-el majd kövi meccsen oldlaba lövöm 6x és eggyik se sebzi..persze hirtelen meg oldalról lett immunis a találatokra..
-
Paul119
addikt
válasz
Murder3 #13389 üzenetére
ha győzünk akkor nyilván több lóvét kapok de sajnos a csapat 1/4 e retardált és a legnagyobb tierűek vagy kinyiratják magukat vagy aztvárják hogy én menjek előre
Victory!
Battle: Cliff 2011. október 4. 13:12:13
Vehicle: E-100
Experience received: 2 192 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 45 630
Battle Achievements: Steel Wall
miután le sebeztem 4 tankot és 3 at a tulvilágra küldtem[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Nem olyan rossz ez a T-44:
Győzelem!
Csata: Karelia 2011. október 4. 13:27:37
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 765
Szerzett kredit: 58 339 -
Murder3
addikt
-
ktg3
őstag
lehet elkezdem orosz TD-vonalat
szimpatikusak az orosz ágyúk -
ktg3
őstag
én most fejlesztettem ki JT-t meg és kb 20K xp hiányzik E75-zöz
remélem E75 jó lesz már : )JT-t sztem meg sem veszem, mert ferdi bőven elég mindenre
IS3-hoz kell még vagy 30K xp, de IS-szel szenvedek csak, így nincs sok kedvem azzal menni
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz
Paul119 #13381 üzenetére
a ferdinek akkor alacsonyabb a repair cost és nagyobb a credit szorzója?
mert ha az e-75-é picit kissebb akkor elvileg nem kéne rosszabbul hozni a ferditől vagy max 1-3k mínusz az meg semmi.
ha az e-75 nagyon mínusz akkor annak elég pici lehet a credit szorzója gondolom.. -
-
ktg3
őstag
E75 fent tartja magát? Mert ez a KT brutál minuszos. Nyert körben is sokszor...
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #13372 üzenetére
mondjuk az a 650-es sebzés nem lenne hátrány neki
egyszerő erős gun rá de kissebb páncél és valamivel ellenálóbb lenne sztem simán beférne még így is erősebb lenne egy vk45a-tól.
közel one shot lenne a kv-3 -
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #13372 üzenetére
"Az 1970-es években a Brit Hadsereg kifejlesztett egy kompozit páncélzatot, amely acél, titán és kerámia lemezekből készült rétegelt páncélzat volt. A Chobham névre keresztelt páncélzat rendeltetése a kumulatív lövedékek elleni teljes körű védelem volt, bár nem bizonyult csodafegyvernek, rendkívül ellenálló páncélzatnak bizonyult. Utóbb kiderült, hogy ez a rétegelt páncéllemez-elv az egyedüli járható út az egyre fejlődő harckocsielhárító lövedékek elleni védekezésül. Különféle típusainak anyagösszetétele és rétegfelépítésére csak találgatások vannak, ugyanis napjainkban is hadititkoknak minősülnek"
Wiki
A rétegelt páncélról meg ennyit[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
mit mondtatok korábban?
melyiknek van kisebb szorzója a TD-nek vagy a sima tanknak? -
Murder3
addikt
Panzerhaubitze 2000
Ezt t10-es artynak, kész emg is van a mindent szarrá lövő stukker
komolyan egy ilyet képzeljetek el a 2.ww-be
de ne is ott manapság minek atom bomba?
20 ilyen még azelőtt szétlő bármilyen várost porig mielőtt észrevennék h hol vannak.. -
Murder3
addikt
válasz
MCGaiwer #13363 üzenetére
A Tigris 2 más változata.
"1944 decemberében a Henschel a Tiger II. 33 tonnás, könnyű változatának (Klein Tiger) terveivel állt elő. A harckocsiba Maybach HL 230 P 30 motort szántak, melynek teljesítménye 630 LE volt. Mellső páncélzata döntött volt, vastagséga 80 mm, míg oldalsó páncélzatát a még fejlesztés alatt álló rétegezett páncélzattal akarták megoldani. A Klein Tiger fegyverzete egy 100 mm-es Krupp által készített PWK (Panzerwurfkanone) volt, mely 200 mm-nyi páncél átütésére volt képes. A Klein Tiger papíron maradt."
löewe mellé jó lenne más stílusnak.
fegyvere meg lehetne ilyen stattú: 196/650(AP), 30/770(HE)
ROF:7
0,22 acc
1,0 célzás
lőszer ár meg 3000 lenne bele
Tank stattja: 80 mm front döntött....130mm oldalt"réteg páncélt nem értem de duplán lenne mondjuk ez,60mm hátul akkor ez duplán
1300 HP
repair cost:20k
10millióba kerülne.
így rohadt jó lenne,de piszok drága[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
KV-3 ra érdemes feltenni a 100mm-es D10T-t? most a 107mm-es van rajta, a D10T kicsit pontosabb minimálisan nagyobb a penje, de kevesebb a dmg. Vagy a 122mm-es D-2-5T -t kell felrakni rá?
-
pepejoe
tag
Valaki tudna adni egy linket hogy hol lehet megtalálni a tömöritett skineket amivel gyorsabban fut a játék és ahol le van irva hogy lehet 2 szálon futatni a játékot. Tudom hogy volt már kint az oldalon de nem sikerült megtalálni. Kösz
-
Murder3
addikt
Kitaláltam 3. heavy ágat a németkenek
mit szóltok ehhez?
tök jó lenne még egy heavy ág szerintemT6: VK 3002(DB) ->VK6501(H)
T7: VK6501(H) ->Klein Tiger,Loewe
T8: Klein Tiger ->PzKpFw IX
T8: Loewe ->PzKpFw IX
T9: PzKpFw IX ->E-100 Ausf.B,PzKpFw X
T10: E-100 Ausf.B ->PzKpFw X
T10: PzKpFw X[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
E-100-on a 170mm-es gun mért nincs rajta?
-
person
senior tag
válasz
Paul119 #13354 üzenetére
Tényleg mi a büdös f@sznak ennyi atry egy játékba nem értem. Totálisan szét@sszák a játékot. Nem elég a túlerő meg még zsinórban lőnek az artyk mozdulni sem bírok, de folyamatosan lőnek nem is értem hogy.
Max 1-et engedélyeznék aztán felőlem várhatnak a sorukra majd beáll a rend. Vagy ha annyian artyzni akarnak akkor lehet ezeket is egymás ellen ereszteni nyugodtan 15-15 arty aztán jó szórakozást. Esetleg mehet közéjük egy-két kredites majom. Az már biztos nem veszem meg a hummelt nem állok be közéjük. Inkább a leopárd mellé még valamit aztán felváltva pusztítom a férgeit.
Bocs Paul119 nem válasz akart lenni mellé ment.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
hát én ettől többet vártam
Battle: Ruinberg 2011. október 3. 20:53:43
Vehicle: E-100
Experience received: 1 438
Credits received: 49 420
Battle Achievements: Master Gunner -
person
senior tag
Na fent a 107-es KV-n. Hmm
Első lövés 560m-ről egy artyra. És igen.. szétkapta. 4killem lett, igaz a bázisunkat elfoglalták de nem számít jó játék volt.
-
Murder3
addikt
Slugger egy op kibalancolatlan szar fos...
érdekes a wg nagy eszes brigád a dps-t annyira nagy becsbe tartja h egynelő legyne akkor h a picsába van az h sliugger el szemtől,szembe fogta és lelőtte nulláig a tigrist?
én 1200 életről indultam neki 1 talált,másik pattant, de eddigre lelőtt 110-re...egy t6-os szar, bravo mekkora balance, ezt mi a faszra fogják?
hol egynelő itt a dps?
ennyit erről a játékról. -
Gyuri27
félisten
válasz
person #13346 üzenetére
Én a troll kanont nem vettem megy.
Nem birom elviselni, hogy 1 perc 2,5 lövés. Megőrülök közbe.
Főleg random társakkal. Ma is egy rakat hülyét fogtam ki.Ha látom, hogy ratyi a brigád kempelek a kv-val. Szégyen nem szégyen ez van. A 107 jó sniperkedni is.
A kv-3-ra is kell. Szóval mindegy min fejleszti ki az ember.Apropó. A kv szétvállik. Statokat lehet tudni az új tankokról?
A kv3-t is az új ajándék tank miatt csinálom.
Arról lehet tudni valamit (stat ügyileg)? -
person
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Stauffenberg #13340 üzenetére
Azt mindenképpen oldalba kell lőni. Van is egy pont, ahol oneshottolni lehet, csak el kell találni, ami nem túl egyszerű.
-
Murder3
addikt
válasz
jaja, átlőhető szemből egy pici ponton ha szerencséd van de általába pattog mint az állat, oldalról meg átlőhető, de egy is-3 kb ugyan azt a pusztítást viszi rajtam végbe mint a type, csak a type még piszok gyors is mellé.
a tornya is olyan gyorsan forog h nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz
Tegnap a kis leopardal 284et sebeztem rajta. 67km/h-val neki mentem, én meghaltam őneki meg csak a lánca eset le
-
Stauffenberg
nagyúr
-
fecc87
tag
válasz
diegho #13307 üzenetére
Olyanon nem gondolkodnak még (vagy már van is?), h átlagosan szerzett xp szerint dobjanak össze csapatokat egymás ellen? Én pl nem vagyok nagy császár, és nem szeretek olyan igazi vérprofikkal összekerülni, mert kicsontoznak
A löveg szerinti osztályozás pedig nem hülyeség, én is gondoltam rá már, mivel baromi sokat jelent. -
marked one94
őstag
Nem tudja valaki hogy miért kell minden 3-4. nap újra megcsinálni a Prohardver csatornát?
-
person
senior tag
válasz
CPT.Pirk #13332 üzenetére
Épp most nem talált el egy KV-t 170m-ről teljesen beszűkülve 2x egymás után! Persze nálam is történt már csoda 580m-ről de ezzel sokra nem megyek ha általában össze vissza lő. Egyébként ő sem talált el és neki is 152mm-es volt fent. PZ4-ről meg 4-ből 2X pattant 20m-ről. Nem nekem való az biztos.
-
virkir
veterán
-
person
senior tag
Én KV-n a 152mm-el vagyok így. Behányok tőle. Lassú és lassan is közelít és néha ráadásul elfelejt. Most is ezért nyírtak ki. Várok semmi nem szűkül. Megmozgatom egeret utána elkezd szűkülni de ellen addigra szembefordult onnantól meg már lepattant a "nagy" 152mm-es, az övé viszont nem.
Mondjuk már az is csoda volt, hogy eltaláltam.
Tegnap 15 méterre lehetett tőlem egy arty de a löveg elment a levesbe. De ez már mekkora szar.
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
Olyan mod van ami mutassa, hogy milyen critikál sebzést okoztam?
-
Paul119
addikt
na megvettem az e100 ast , elég morbid dmge van ezzel a 150mmeres döggel
,jut eszembe valaki be tudná linkelni honnan lehet le tölteni azt az addont ami mutatja a többi tank életét?
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Milyen előnyökkel jár a premium időszak?
-
ktg3
őstag
akárhányszor megyek ezzel az IS-sel mindig rájövök, hogy mekkora egy trágya egy tank...
ennyire szar ágyút nem hord még egyet a hátán a játékalig várom, hogy adhassam el a fenébe
nem tudom, hogy ki mondta, hogy ezzel érdemes farmolni
sztem max kínzásra jóannyira pontatlan rá kb az összes ágyú és olyan lassan céloz, hogy 2 lövést kapok míg csak rászűkül a célkereszt az ellenre
magasabb tiert meg ugye pontosan kell lőni a gyenge pontokon, hát kb kilőnek míg egyszer ráállok 50m-ről a lower hullra és akkor is 2ből 1szer nem találok be
-
diegho
nagyúr
Döntetlen
Csata: Mines 2011. október 3. 16:02:18
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 116
Szerzett kredit: 43 774Mi lett volna, ha nyerünk?
-
person
senior tag
Hihetetlen. Kb 15 kört mentem a leopárdal de még nem sikerült dupláznom.
Utolsó körön is a sor legalján voltam ennek ellenére én öltem a legtöbbet. Volt 3 killem ebből 2 arty meg egy Pz3/4 és lerongyoltam egy A-20-at de a végén kiszedték előlem pedig 1-1-ben ment. Meg ugye felderítettem.
Szerintem az én feladatom itt bőven véget ért. Ennél többet mit csináljak egy leopárdal? Verjem le az E-75-öt, hogy meglegyen a duplám? Ha ez egy ilyen nap akkor nem is erőltetem a többi vassal inkább elmegyek szaunázni.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz
-vitya- #13320 üzenetére
Leléptél, első körömben az arty társam olyant alakított, hogy fájt. ellenfél Object mögött áll a Type-unk én zúzok mellé, hogy ne tudjon forogni, erre kilő menet közben az artynk. Az object full takarásban volt neki, még splash-el sem tudta sebezni... imádom. Utána a Type egy KT mögé állt be, naná, hogy rálőtt az arty és a Type-ot is lesebezte.
-
-vitya-
őstag
ma láttuk diegho-val az eddig látott legrosszabb hit ratio-t, azt hittem 30% alá tényleg nem jut senki sem. DE találtunk egy 28%-osat!! woww!!!!!!
az arty-val jobb a %-om... no comment
-
Murder3
addikt
amcsi heavy ágat t34-ig premmel 1 hét alatt le lehet nyomni?
-
Murder3
addikt
válasz
bullseye #13308 üzenetére
előző héten tigris 2-vel hasonló eset történt meg.
Ensken a városba harcolok már eggyértelmű h vesztünk na akkor mondom elkapom a közelbe szédelkő isu-152-t.
első lövés telibe vitte -230.
jó jövök be ház mögé ő jön mondom elviszem neki a lánctalpot, rácéloztam láncra semmi, sebeztem de nem vitte le.
jó szembe fordul velem van összesen 170 élete, telibe lövöm fronton testre...lánctalpot leviszem neki....sebzést persze nem...
de még tudok eggyet lőni és az sebez, de még véletlen se annyit amennyit ugye kéne marad neki 20 élete...
és nekem ekkor meg volt vagy 600 életem amikor először rámlőtt. -
Murder3
addikt
Mi Marked One-al platonotunk minap ő tigrissel én meg a panthert toltam.
Steppen voltunk 1-es pozícióba mi elindultunk balra és ellen topjai is-3,vk45a,2 tigris felénk indult a mi toppunk a tigris 2 az bázis fele ment.
összesen 4-en lehettünk az ellenre azon az oldalon de sikerült győznünk ami az érdekes volt h mikor én vígan lövöm a tigrist,vk45a-t meg még az is-3-at is eltudtam egyszer kapni látom h a foglaljuk az ellen bázisát....
De aztán meg lecsökken meg kilövik az embereket, mondom mi van aztán már csak arra lettem figyelmes h kikékelt a tigris 2 aki elkezdte irtani a foglaló részen a csapatot fogalmam nincs mi lehetett ott, bár még úgy is 2 kilel állt.
annyi volt a szerencsénk h nem vesztettünk h mi már végeztünk az ellen topjaival. -
Zeratul
addikt
-
OgreImre
senior tag
KV-3 nekem is tetszik, elég jó pattognak róla a dolgok. Viszont a lánctalpat rendszeresen ledobja, volt hogy 3x egymás után, 1 percig álltam egyhelyben és szétszedtek az artyk.
-
Paul119
addikt
át csak nem jutottam dűlőre melyik tankot üssem ki free xpből
-
bullseye
addikt
válasz
diegho #13300 üzenetére
rám jellemzőbb a tegnapi, fullos KV 107-es ágyúval, a lista élén, ellenfélnél is nálunk is 2 nehéztank, többi kicsi, 1-2 apró TD. Megnyertük, top gun lettem, eddig ok.
DE Sherman ellen 1 lövés 0, 1 lövés crit lánctalpra, 0 sebzés. Leopard ellen 2 crit lánctalpra (testre célozva...), 0 sebzés. Komolyan mondom, égett a pofám, hogy KV-val 2-3 lövésekkel tudok csak kinyírni T3-4 kis vackokat.
-
diegho
nagyúr
Arra kitalálhatnának még egy rendszert, hogy a stock tank ne a vele azonos tier elitjével kerüljön szembe. Most is a csapatom tök jól nézett ki: 2 E-75, IS-4, JT, ellenfélnél 2 E-75, 2 IS-4 és úgy kikaptunk mint a huzat és én öltem a legtöbbet T-44el. Mikor meghaltam néztem mit csinál a 2 E-75-ünk, az egyiken L/71 volt, a másikon L/68, az IS-4en meg BL-9. Ellenfélnél mind a 4 top tank a legjobb ágyúval volt.
-
csigacska
tag
válasz
CactuS #13301 üzenetére
Nekem valahogy jobba bejön, mint a KV-3, azt nem szerettem, végig szenvedtem az IS-ig, aztán adtam is el, nem nőtt a szívemhez. AZ IS-el nagyon jól szórakozok, a 100-as ágyú van fent, gyors, pontos, bár nem üt akkorát, mint a 122, de azért kellemes.
Az örök kedvenc a KV-1, azzal a mai napig jól elvagyok. -
Tegnap meglett az IS-em.
Sokat nem vártam tőle, tekintve, hogy pár körrel előtte a T-50-2vel sajtreszelőt csináltam az oldalából. Csak egy kört tudtam menni vele. Érzésre a KV-3 után inkább valami mediumnak tűnik nekem. Gyorsabb, fordulékonyabb a torony, oda tud sózni, de páncélzata egy tranbanttal egyenlő kb. Jól látom?
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest