Hirdetés
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni a csata közbeni chat funkciót?
-
D.Orion
veterán
No kihagytam majdnem 1 hónapot.. meg is látszik. Ma még nem tudtam értelmes kört menni, biztos kicsit elszoktam.
-
person
senior tag
Ekkora szart mint ez a tigris. Állítom még a felpattanó kavicstól is tönkremegy.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #11791 üzenetére
Nem az operabálba mennék vele!
-
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #11791 üzenetére
Szerintem az összes amcsi tank ronda
na jó kivéve a Pershing, T25 AT ja és a T30.
-
Gyuri27
félisten
Letöltöttem az africa corps skint a konzervdobozra. Úgy érzem Rommel mester velem van immár.
Hogy útálom a heavy tankosokat. El nem tudom mondani.
Megy az ember scoutol, stoppol, harcol. Jönnek segiteni? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi értelme van KV-n a második motornak? Még lassabb vele a tank.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #11781 üzenetére
Nem volt az amúgy sem rossz, csak a kampókba(vagy mikbe) bele lehet(ett?) lőni és ezért tűnt(vagy tűnik) gyengusnak. Egyébként 130mm@60° az érték ha minden igaz (effektív 260mm, 202,24mm normalizáció után) szóval nem olyan rossz, viszonyítás képpen az E-100 lower hull az 150mm@50° ami effektív 233,3mm illetve normalizáció után 195,8mm(=KT upper hull...)
(#11786) CPT.Pirk: kell a KV-3 kifejlesztéséhez
-
virkir
veterán
válasz
diegho #11769 üzenetére
Ez valami új divat az agyhalottak között .
Igaz én heavy-vel nyomom de már tudom amikor megindulnak a retardáltak a városba meghalni, hogy bukjuk a kört, ráadásul a legtöbbször mire találkozok az ellennel már egyedül is maradok.
Hasonló a Himmelsdorf-i KV-val hegymenethez. -
Paul119
addikt
úgy érzem hogy az e 75 lower hulljához is hozzá nyultak mert a jagdtiger is és a t28 is 3x pattant le onnan néztem is nagyon
-
Levin01
őstag
Na, megvan a Tiger II, még a jobbik 105-ös meg a nagyobb torony kell rá. Nem rossz egyébként, bár E50-es után nagyon lomha és lassú
-
-vitya-
őstag
fene vinné, szegény Wittmann-t;-)
Victory!
Battle: Mines 2011. szeptember 16. 15:51:25
Vehicle: KV-3
Experience received: 1 476
Credits received: 35 397
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal -
-
grunge
addikt
E-50 és E-75 tankerek! Érezhető a javulás? Csináltak valamit a kicsikékkel?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Egy fontos kérdés a med tankosokhoz!
Ha adott egy map, amin van város és nyílt terep is, pl Ensk, SL, FB, akkor hová kell menni med tankkal? A városba, vagy kintre? A kérdést csak azért teszem fel, mert mióta T-43al játszok elég sok olyan leosztásba kerülök, hogy 5-6 med van nálunk és maximum 1 marad kint velem, a többi bemegy céltáblának a városba. Én csinálom rosszul?
-
sutyi^
senior tag
válasz
Eagle16 #11719 üzenetére
Nem értem a gondodat azzal az ágyúval, hiszen a többi T10 erölködés mentesen szétlövi szemből az E-100-at...
Csak emlékeztetés képpen:
130mm S-70
DPS - 490 avg.
ROF - 5
DPM - 2450
PEN - 260mm avg.155mm T7
DPS - 750 avg.
ROF - 3.64
DPM - 2730
PEN - 276mm avg.150mm KwK 44 L/38
DPS - 750 avg.
ROF - 3.64
DPM - 2730
PEN - 228mm avg.Ehez képest lehetett volna mondjunk:
128mm KwK 44 L/61
DPS - 560 avg.
ROF - 4.6
DPM - 2580
PEN - 276mm avg. -
diegho
nagyúr
Játszik valaki régi géppel? Haverom PentiumD 915-el 4gb rammal 4670-el ilyen 4 perces pályabetöltéseket produkál, pingje 40-50, fps 30+. Ennyire kellene neki a proci vagy mi?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
marked one94 #11755 üzenetére
Ezért akarok én is beszerezni egy jó kis lightot, bár nekem vk2801 lesz...mivel megvan hozzá már pár modul előre...azért remélem nem lesz nagyon tré
Mindenesetre Leoval lehet jókat pörögni, ha nem mákol be az elején valami...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
MadPjotr #11751 üzenetére
Nincs legjobb tank, minden tank másban jó, legegyszerűbb ha a legerősebb tankokat nemzetenként megnézegeted és választasz hogy melyik szimpatikusabb, van ami lassú minta dög, de cserébe jobban páncélozott, más erőset üt, de cserébe pontatlanabb, ki kell tapasztalni mi fekszik jobban...
-
diegho
nagyúr
válasz
MadPjotr #11751 üzenetére
Nem helyzet, hanem játékos függő, hogy melyik tank a legjobb. Kinek melyik fekszik jobban. 8-9-10es tankok mind jók, talán kivéve a VK AufsA-t.
De hogy szintekre bontsuk:
5: KV és PZIV
6. KV-3 és VK36H
7. TigerP és T298tól pedig szinte mindegyik jó. TD-t nem említek, mert tankokról volt szó.
-
MadPjotr
tag
Sziasztok kb 1 hónapja kezdtem el ezt a játékot, nekem nagyon tetszik!
Bár az hogy kicsiként bedobál a nagyokhoz engem is zavar, de hátha változtatnak rajta!
Szerintetek melyik a legjobb tank a játékban?
(természetesen ne úgy nézzétek, hogy éppen melyik helyzethez melyik jó, hanem mikor valaki megkérdi tőletek, hogy melyik a kedvenc tankotok a játékban? akkor mit válaszoltok)
Csak azért kérdezem, mert mivel még az elején járok és elég lassan haladok a sok kemény és esélytelen harc miatt nem szeretnék rossz irányba elindulni! -
smisa
őstag
válasz
L-e-f-i-e #11749 üzenetére
Én tegnap 8x találkoztam Type59-el midnig az ellennél volt sajnos: amit én tapasztaltam lapos és ami nem a föld felett van 20 centivel az meg íves szóval patog róla minden az egyik mecsen csiki-csukival megevett 2 Tigris2-t és egy ISt + engem Tigrissel igaz a végén az volt már a vicces hogy a roncsok védték, ő meg kilövöldözött közöttük
. öszeségében szerintem durvább mint a Löwe mivel kegyetlen gyors és erős med-hez képest igaz nyílt terepen meghall
-
L-e-f-i-e
senior tag
Ma láttam egy profi Type 59 usert aki tudta is használni ... top gun lett vele, nem ment neki a az E-75-nek hanem tier8 as medként tolta nagyon fordulékony kis tank...bár eddig kb. amiket láttam elsőnek haltak a csatákban, rá is kérdeztünk kb mennyit keresnek vele, 40-60k átlagosan jó körökben ennél több...na emberünk szerintem dörzsölhette a markát
-
diegho
nagyúr
Kör elején 3 mondatot írtam a chatbe:
They got 6 meds watch for rush
Artys go to corner
Hide from the enemy artysAmi történt: az összes heavy tankunk bevonult a városban, a JT és a Ferdi bement a vasúti sínek közé, ahol nem tud megfordulni, egy Panther jött velem jobbra. Megjelent 1 T-54, 2 T-44, és egy E-50, az egyik beállt a JT mögé és lelőtte szép lassan, mert ugye megfordulni nem tudott, a másik a Ferdi mögé ugyanígy. A többiek pedig hátba támadták a csodás csapatomat akik a városban kóricáltak. Én nagy nehezen leszenvedtem egy T-44et és elég sokat lőttem az egyik T-54be és az E-50be. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, mi lett volna, ha nem hívom fel a csapat figyelmét arra, hogy honnan fognak támadni? 0-15?
-
diegho
nagyúr
válasz
Desmodromic #11743 üzenetére
Igen, T-43ra nincs stabilizátor. Mindegy marad a T-43 napi első győztesre, meg ha netán gyorsan kilőnek valamelyik nagy tankkal, így összejön szép lassan az xp a T-44re és kipróbálom azt is. Mondjuk elég gáz, hogy a T-44re is kell előbb lánc, aztán torony és csak akkor mehet rá az az ágyú, ami már a T-34-85-el is megvolt.
-
Desmodromic
csendes tag
válasz
diegho #11737 üzenetére
Szerintem kár kihagyni a T-44-et, mert nagyon nagy buli! /Pláne aki nem annyira béna, mint én.../
Sok ammorack robbanásom volt, de a vizes lőszertartó gyakorlatilag megszünteti a problémát. A D-10T pontosságán meg sokat segít a függőleges stabilizátor Mk1. Azzal menet közben is viszonylag pontos lesz, bár ez asszem csak T-44-re szerelhető. -
bullseye
addikt
összes USA tanknak, amiben eddig ültem gyalázat az ágyúja. penre közepes, ROF remek, de alig üt. M4, T1, M6... most T29 alapkiszerelésben is vicces, de ott legalább várható jobb, és a homloka már így is tetszik
Tigirst nem merem kipróbálni, mert még a P-ben is hamar hazavágnak néha. másrészt ott a 200 hull elég vicces, főleg, hogy midnenki automatikusan hullra lő... ha sebezne is, nem lenne rossz
IS meg gyors, is sebez is, csak drága a lőszere (ami engem nem zavar, de másokat szokott)
másrészt Tigris Vs. Löwe? tegnap az új pályán valahogy elém került vagy 3... szegénykék. ellenben KT már nem vicces. jó erős tank, akár Löwe-vel, akár IS3-mal megyek ellene, megizzaszt rendesen, mert még ennél se tudom hova érdemes pontosan lőni szemből. megkerülni meg mindig lehet.
én is filózok amúgy, hoyg Mouse vagy E100, Tigris P elmegy, de nem imádom, és az utána jövő 45A-t, vagy mit mindenki anyázza. ellenben ha a tigrist kirakom félig-meddig free-ből, akkor utána KT és E75 is jó darab + 3601-es is érdekel. sajnos túl sok szálat fejelsztenék egyszerre
viszont az új sztár szerintem a kínai prémium (lehet hogy a készítők nem is oroszok/beloruszok???), ami üti legtöbb T8 mediumot az adatai, meg az eddigi pilóták véleménye szerint.
-
diegho
nagyúr
válasz
DeniBoy #11740 üzenetére
Nekem minden pályára van 2 útvonalam annak fényében, hogy mennyi med van az ellenfélnél. A jól bevált utat járom mindig és, ha kapok supportot, amit minden meccs elején kérek, akkor nincs gond. Volt olyan, hogy egy T-54el ketten az egyik oldalt teljesen kilőttük. Ha van velem 2 jó med, akkor tudunk aratni rendesen.
-
diegho
nagyúr
válasz
DeniBoy #11738 üzenetére
Én eleinte 17% stattal toltam vele
úgy kb 50-60 csata után jöttem rá hogyan is kéne játszani vele. Azóta már 50%-on járok, volt 53% is, de ez a 2 hét VGA nélküliség elég sokat rontott a statomon mindegyik tankkal. Majd ha az IS-4 felmegy 10-be akkor lesz 10-es heavym is, de akkor meg kell egy jó 9-es, vagy 8-as. Igazából 2 tankot várok nagyon, az egyik a KV-4, a másik az IS-4 helyére jövő.
-
diegho
nagyúr
válasz
DeniBoy #11736 üzenetére
Igen de nekem inkább 7-8as kell, 10-es medem már van, nem kell egy 9-es is. Olyan tankot akarok, ami tier 7-8 és lehet vele elég jól szórakozni, haverom most van KV/PZIV-en és mire ő eléri az IS/TigerP párost akartam mellé valami jó medet húzni, de ez a T-43 nem túl acélos.
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
diegho #11735 üzenetére
Rengeteg csatánál volt az első lővés 100% ról pukk mert ammo rack,de a vízes lőszertartó megoldotta. Azért nem olyan rossz, meg ott a t-54 ami sokkal jobb. t-54 ezzel az a baj hogy nagyon par van az artyknál, amint valaki bevilágít arty megáll maus ráér
és a t-54 kezdik lőni
-
ktg3
őstag
KT-m van meg JP-m meg most lesz ferdim
KT-val mindent lövök kb 9/10et szemből 300m-en belül
JP-vel 5/10 et lövök IS-4-reaz a bajom, hogy lower hullra célozva IS kvára pontatlan
nem akarom összehasonlítani semmivel, még a löwével sem, de akaratlanul úgyis általában higher tierben fogsz harcolni
és azért az elég gáz, hogy egy löwét sem tudok túl jó arányban szemből meglőni vele, egyszerűen azért mert rohadt pontatlan, az upper hullról meg úgy pattog mint annak a rendjeT29-et még nem ültem, de sztem annyira nem nagy szám, közelről tuti h megeszi az IS, mert a lower hull az papír, kb 10/10 re lövöd közelről
Tigrissel meg simán kisznájpolod messziről istiger P-t még nem próbáltam, de ha ugyanolyan mint a sima csak 200as front armorral, akkor tuti h az a nyerő tier 7, mert sokminden pattog róla
Jah és a lényeget le is hagytam
IS lőszere pofátlanul drága és a nagy 122-essel alig lehet +-t termelni premium nélkül -
diegho
nagyúr
T-43ra brutálisan gáz ágyúk vannak. A D10T semmit nem talál el 300m felett, IS-en meg 500m-re lövöldöztem vele 10ből 9et. A másik kis ágyúnak meg nincs penje.
-
diegho
nagyúr
Kíváncsi vagyok mikor jön egy új orosz tank 30fokos 200mm front páncéllal, 300mm toronnyal, 50km/h végsebességgel és természetesen BL10-el, valamint minimum 2500hp-val.
-
jahrn
senior tag
En nem huztam le 1 vasat sem, sot meg en irtam h szvsz jo az az IS. Csak van nala jobb ^^.
Egyebkent IS-el volt 2 hete egy nagyon jo 1vs1em egy E75 ellen amit meg is nyertem (nem volt arty, es a tobbiek masfele mentek). A vegen atirt az E75 jatekos es megkoszonte a mokat.r1E3S3E7T: az uj WoT fonok szerint Wittman egy szarhazi naci mert Hitler kedvelte ot. Ezert atneveztek a medalt. Erre egy lengyel jatekos irta h nevezzek at az IS-t is mert ot serti Stalin neve Katyn miatt....
-
Iron Funeral
őstag
Lejárt a szerk limit.
Most nézem, hogy eltűntek a Wittmannjaim, és valami Boelter került a helyére, wtf?!
(#11720) CPT.Pirk: én úgy tudom, hogy volt jó pár sikeres eresztés TD szériából a háború alatt (SU-100, Jpanther, Stug III, de az amcsik is szerették tolni őket), háború után nem nagyon rémlik, hogy gyártották volna őket, bár valami Kanonenjagdpanzer készült de nem volt tömegtermék emlékeim szerint
-
Iron Funeral
őstag
válasz
joergie #11709 üzenetére
Lehet variálni a dolgot de attól még a 150mm stukker gyenge AP lőszerrel, a gold ammo meg csak simán lehúzás a HEAT mivolta miatt. Lehet vele ezt is meg azt is csinálni de 99% hogy jobban jár az ember ha a helyére valami más T10 megy
(#11717) sutyi^: mint régebben kifejtettem nem annyira rossz az az ágyú csak tankot meg tiert tévesztett
mondjuk ha felraknák a Ferdire az eléggé fura ámbár hatásos T VIII TD-t szülne(nem mintha a jelenlegi Ferdinand nem lenne az). Persze erre ott az ISU, nemár, hogy 750-et durrantson egy német TD
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnap volt egy vicces játék. Komarin apon a felső pontnál kezdtünk, haladtam jobbra a kettes pont felé. Átkeltem a hídon T1 HT-m van 100%-os parancsnokkal, és coated opticssal. Aztán szemből elkezdtek rám lövöldözni, én senkit nem láttam. Visszamentem a hídon, de egyfolytában lőttek,
14 találatot kaptam be, és nem láttam senkit.Körülöttem 3 darab Stug volt, őket nem látták meg, de ők sem tudtak lőni, mert nem láttak senkit.100-as parancsnok, meg coated mellett ez azért gáz.
----------------
Am. a valóságban a TD-k mennyire voltak sikeresek? Mert a játékban úgy nézem (T5-ig), hogy amíg nem lőnek vissza, addig csipkedhetem az ellenséget, de ha visszalőnek, meghalok...
-
csaabz
őstag
válasz
L-e-f-i-e #11668 üzenetére
Nekem van S-51.
Első artym, csak a felesleges xp miatt fejlesztettem ki.
Mostmár fullos, 100%os legénységgel.
A német artykhoz képest nagyon pontatlan, (volt szerencsém havernál kipróbálni őket - GW Panther a legjobb arty a játékban...) de nagyobbat sebez.
Lehet vele pénzt hozni. A gyári ágyúja nem ér sz@rt se. Ha megvan a fejlesztett, akkor HE töltényt vegyél bele, drága, de területre hat... -
sutyi^
senior tag
válasz
Iron Funeral #11703 üzenetére
E-100-ra nem a mostani 150mm-es kellett volna, hanem 128mm L/61.
-
vhw
addikt
Ugye meg nem ultel T32-ben?
rajonnel mennyit is er az ha az agyu at is ut valamit, nem csak pattog a vele egy szinten levo tankokrol elejerol is (khm... KT, Ferdi)jahrn: sztem is a T29 volt a kiralya a kategorianak, de miota bejott a Porsche Tigris... Hat mar nem olyan folenyesen lehet vele lovoldozni mint azelott (anno eleg volt ha a celkeresztben van a masik T7, es atvitte, a P-nel meg mar celozgatni kell,hova is lojj)
-
jahrn
senior tag
Adott korulmenyek kozott..
Ha megnezed a 3 T7 hvy-t akkor egyertelmu h a T29 mindent visz. Az IS jobb peekabo-ra, a Tiger meg sniperolni de 1vs1be hasonlo kepessegu jatekosokkal a T29 fog gyozni altalaban.Btw, tegnap PzIII/IVel lenyomtam ezt az 5os bandat (egyutt jottek): KV, Su85, PzIII/IV, PzIII, Pz38nA - meg legyalaztam a veluk 6ikkent jovo T1hvy-t is, de azt a tuzer lotte ki
). Ettol meg nem jobb a PzIII/IV mint a tobbi T5, ugyesebb voltam/jobban kihasznaltam a kornyezetet ennyi. A KV sosem fogja elerni eggyik T7 szintjet sem, max akkor kerekedhetsz felul ha jobban teljesitesz mint ok es Fortuna is a te tokeidet simogatja...
-
emre
veterán
Ezzel egyáltalán nem értek egyet.
A Löwé-vel meg egyáltalán nem kellene összehasonlítani.Az más kérdés, hogy a tigrisnek 1450a hp-ja, a fullos IS-nek meg 1230.
De ha fenn van rajta a 122 D 25 T löveg kiállok a tigrissel szemtől szembe.
Azt meg hogy IS4-el nem szemből kell harcászkodni hadd ne kelljen elmesélnem.még hogy nem lehet vele sebezni
jahrn
Ne humorizáljunk, a T29-et a KV-val is megeszem, adott körülmények között.
Nekem IS-el 63% os a győzelmi arányom, és 46%-os a túlélésem. Annyira csak nem lehet szar a cucc. -
jahrn
senior tag
Nekem nem volt gondom az IS-el Lowe ellen szembol, a KV-5 inkabb gazos. Gyakran meg oldalrol is lepattant a lovedek 50m-rol merolegesen. De meg kell tanulni hasznalni azt az agyut mert IS3on is jo darabig azzal fogsz osztani.
Egyebkent szerettem az ISt sokat marhultam vele (mondjuk a gyozelmi ratam nem tul jo vele - 50%os) de a T7 kiralya a T29. -
ktg3
őstag
az meg a másik, hogy a KT lövege is mekkora fos, szép és jó hogy bármit átvisz, de kb bármilyen más tanknak nagyobb DPM értéke van, semmit nem érsz vele h átlősz bármit mert 6 év mire kilősz vele egy tankot
vagy nagyobb dmg kéne vagy nagyobb rate
-
ktg3
őstag
ez az IS mekkora egy rakás szar...
nem lehet vele rendesen lőni, egy tigris nagyságrendekkel jobbhigher tier csatában semmi esélye átlőni bármit is szemből
ha lower hullra lősz, tigrissel legalább van esélyed, de egy is még egy löwét is alig visz át nem hogy afelett -
joergie
őstag
válasz
Iron Funeral #11703 üzenetére
Nekünk kell cw-re mind a kettő. Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni, hogy jobb a maus, teljesen más karakter, mint ahogy az is7 is más karakter.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
joergie #11697 üzenetére
Ha erősebb lenne a 150mm ágyú rajta akkor alternatíva lehetne a Mausnak, de tbh. a kettő közül elég egyértelmű, hogy melyik a jobb.
(#11701) person: a KT a legjobb német heavy minden előnyét és hátrányát belevéve, bár nem tudom milyen lett a bugfixelt E-75 de nekem a KT jobban tetszett
Aktív témák
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest