Keresés

Aktív témák

• bullseye

addikt

válasz emre #11201 üzenetére

nem azt írtam, hogy nem lehet sebezni, azt írtam, hogy nem jöttem rá, szemből hol lehet. Ugyanis ha be ment egy kósza találat, legközelebb, amikor direkt ugyanoda lőttem, pattogott...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

• Murder3

addikt

múltkor a tigrissel oldalba gond nélkül tudtam sebezni:D
    igaz h kb lepkefing az a sebzés amit lesebzek neki :DDD

de is-3at is lehet 75-ös ágyúval sebzeni,kt-t emg a vk45a-t is igaz csak oldalba meg hátba meg nem túl releváns sebzsét okozol neki, de pl most mentem egy meccset siegfrid line-on.
    ott 4-en voltunk a városab egyik oldlaon is3 meg egy kt nálam meg én a vk3001h-val meg egy tigris...
    ellen törtek is-4, t32,vk45a az is3,kt oldalán.
    nálunk tigris,is-3

mikor kidugták az orruakt is-3-at meg tigrist is oldalba kaptam párszor lánctalapt is lelőttem raz is3-ról.
    sokkal többen támadtak de kivédtük kt megdöglött a másik oldlaon, de én össz-vissz egy tigris sebzést kaptam meg a tigris is túlélte nálam, végén meg már bekerítettük a 45--at azt is tudtam sebezni hátba:D

20k crediett kaptam meg 900xp-t és csak a tigrist meg is-3at sebeztem meg a végén 1X a vk45a-t:D

Pontos adatok:

Csata: Siegfried Line 2011. szeptember 9. 17:47:49
    Jármű: VK 3001 (H)
    Szerzett tapasztalat: 816
    Szerzett kredit: 19 570
    VK 3001 (H) jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 075
    A lőszerek VK 3001 (H) járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 417

[ Szerkesztve ]

• CptMisi

őstag

Hát én IS-sel múltkor 20% fölött sebeztem oldalról. (D25T) Meg is lepődtem, hogy néha milyen jó az az ágyú, amivel máskor egy T40et nem tudok átlőni. :DDD Mondjuk néha tényleg vicces ez a tank... Múltkor egy az egy ellen szétlőttem egy Tiger2-t, úgy hogy nem 200nál nem sebzett többet... A hátuljáról meg néha még az IS7 lövése is lepattan. :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

Aktív témák