Hirdetés

Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz BloodRay #14889 üzenetére

1. Ha van a közelben csapattárs elindulni felé. Az távolabbról aránylag könnyen kilőheti, másrészt kettőt már nem olyan egyszerű lekörözni.
    2. Ahogy Diegho mondta, valami ház, vízpart, szikla, akármi mellé húzódni, így előbb utóbb az ágyúcső elé kerül, mivel nem tud körbe-körbe szaladgálni. Egy kicsi objektum, pl egy kilőtt tank is segíthet kicsit, vagy nem.
    3. Megpróbálni nekiütközni, nekiszorítani valami akadálynak, ha ügyes ezt könnyen kimanőverezi.
    4. Nagy sebességgel egy irányba haladni, így legalább a kör egy szakaszában hátrányba kerül valamelyest. Hogy ez a gyakorlatban beválna e nem tudom.
    4b. Egy erős emelkedő felé venni az irányt, ahol a felfelé nem tud gyorsan menni. Szintén kétséges.
    5. A harckocsitestet és a tornyot egyszerre forgatni és egyúttal akár előre-hátra haladni, ugye ez sem segít ha túl nagy a különbség.

Nekem egyéb ötletem nincs.

A linkelt videón a nehéz harckocsit a számára legelőnytelenebb helyzetbe teszik, ott azonnal el kellett volna indulnia a vízpart mellé. Gázosabb ha a T95 és T-54 kerül a fenti videóba, mire odaér a T95 a vízparthoz a másik a farpáncélt és a láncot lövöldözve legyőzi.

Azta mindenit, de pörgős ez a topik.

Aktív témák