Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
2 évesen vettem 18e km-el, közeli ismerőstől, biztos annyi volt benne vételkor.
Nálam azóta sajnos nem volt fékolaj csere, nem az 5-8e ft-ok miatt, hanem mert egyszerűen valamiért "kiesett a látókörből", minden más volt cserélve nagyjából a megadott időközönként, ....ennyi, nem bújtam a manuált állandóan.
Persze lehet most ezen egyeseknek poénkodni, biztos mindenki az élet minden területén mindent a legprecízebben csinál, ....ha felhívta volna valaki a figyelmemet erre (mondjuk akivel cseréltettem a többi dolgot
) vagy mást sem csinálok mint a használatit bújom, biztos kicseréltettem volna.
A kérdésem eredetileg csupán annyi volt, hogy ismeri-e valaki a linkelt 3 kocka javítót, megkaptam a választ, amit megköszöntem, ...ki fogom cseréltetni és nyilván én fizetem, nem más, ...ennyi.
Egyébként ez nem azt jelenti, hogy nincs fék a kocsin [link], ...persze egyértelmű, hogy a féknek tökéletesnek kell lennie. -
Kornel
veterán
Egy: a manualban le van írva, hogy mikor kell cserélni.
Nem a pékek mondják meg.
Kettő: féket illegálisan átalakítani?
Vannak merész dolgok.
Ez bűncselekmény, nem szabálysértés, ha baleset lesz belőle, de még ha nem is ő a hibás, akkor is őt fogják emiatt elővenni.
Megéri a 3 évenkénti 5k-s anyagkoltsegu fekolajcsere elhagyása -
dnelb
veterán
ez nem így működik.. nem mind ugyanúgy szarik be, nem 1 olyan swift törte össze magát pl a fb csoportban is, ahol elszállt a kocka, vele együtt elpuhult a fék is, és mire megint lett volna fékerő már csattant is... szóval jobb ezzel nem játszani, első jelnél javítás, átvizsgálás. kedvencem, mikor ilyenkor kihúzzák a biztosítékot a fillérbaszók és járnak abs nékül, óriási.
-
Zoleee83
addikt
Közeli ismerős 2006-os Swift-jében 130k van, még nem volt gyertyacsere, egyéb okok miatt.
Napokban lesz cserélve, eddig semmi probléma nem volt vele.
Suzuki szervizes srác mondta hogy 120k-ig nyugodtan elmehet vele nem gond, irridium gyertya.
Enyémben is 104k van, de nem sietek vele még birja. -
-
TommyNagz
senior tag
Lamba szondat jelzi a check engine lampa. Szar volt a kabele, egeszben csereltuk. Nyaron autopalyan hazafele 570et mentem egy tankkal, de igaz akkor nyomtam neki ahol lehetett 140 150 nehol 160 (kizsirozott szakadekban
) De ez a varosi fogyadztad borzalmas. Kb 6-7km az ut meloba, jo forman meg se melegszik a motor. Okozhatja ez?
-
VILI AVERÉB
újonc
Üdv: hát utolértem magam az ékszij javitásban .Az asszonynak már agyára ment ö meg az enyémre .ujra nekiálltam - vettem uj generátor szijat -azt mondta az eladó :nem tud mást adni ez a méret .tárcsák tisztitása után feltettem megnéztem a saját könyvét mit mond a szijakrol.azt irja és rajzolja is hogy a feszesség beállitása 4,4 és 5,4 miliméter legyen . ezt 3 nap után irom azota semmi hang se reggel se este se lassan se gyorsan . kezdek örülni.
-
VILI AVERÉB
újonc
hát az q-... jó.. de nem hiszem mert az nagyon nagy véletlen lenne hogy valamilyen (ezek szerint) ékszij csere után rögtön elromlik valami. de akár bármi megtörténhet .minden esetre nagyon ügyes vagyok hogy ilyen mátrix helyzetet létre tudtam hozni.
vettem spray-t 750-ért .meg másik szijat .olcsóbb mint ........ ha nem jön be -bontó és felújitás
-
VILI AVERÉB
újonc
köszi !! igazad lehet hogy nem pont méret a szij bár nem hosszúság problémája van szerintem -hanem profil kiképzés ! pedig évjárati meg minden adatok szerint adta a kereskedő . ujra nézegettem a lehetöségeket és elég sürün váltogatták a méreteket mert találtam olyat ami arra ösztönzött hogy ujra ránézzek mint aki nagyon okos .A generátoron lévö tárcsa bordáin csak a felsö részen tapad a szij mert a közökben és az alján nem csiszolodott vagyis nem teljes felületen ér hozzá !! igy már érthetö a hang. AZÉRT IRTAM LE mások is jol nézzék meg bármit is adnak nekik vagy épp vesznek ! nem mindegy KÖSZI A SEGITSÉGET.
-
Motion_Blur
félisten
Ide viszem az autót pénteken, mert ez csak 40km-re van tőlem. Majd megírom a tapasztalatokat.
Viszont egyre inkább azt gondolom hogy inkább veszek 4-5M között egy új autót, minthogy vegyek egy 6-8 éves használtat 2-3M között.
Lehet addig kellene meglépni amíg van az 1.6 szívó Vitara, azaz nyárig.
-
PH-User
addikt
Holnap veszek egy féktisztítót és kipróbálom.
negroo - Nemrég cseréltem és egy olyan autóból lett kiszedve ami tökéletesen üzemelt csak lerohadt a kasznija. Nem hiszem, hogy pont pár napot bírt volna, ellenben kezdek én is a szivattyúra gyanakodni. Most olvastam egy másik fórumot, hasonló gondjuk volt, ők mérték is a szivattyút - úgy látszott rendben van, aztán végül csak kicserélték és megszűnt a probléma.
-
PH-User
addikt
Az az érdekes a történetben, hogy ha nem állítom le akkor ez addig megy hibátlanul míg benzin van benne, mondhatjuk úgy is: kimegy a világból.
Amikor melegen leállítom valahol és 'X' időn belül nem indítom újra akkor jön elő a hiba.
Beröffen, majd leáll, utána hiába próbálom újraindítani, semmi életjel csak teker az önindító míg van az akkuban szufla.
Ha eltelt megint 'X' idő (nem mértem meg, hogy mennyi) akkor mintha semmi sem történt volna, pöccre indul. -
-
MurdR
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
Igazabol evek ota csinalja (faternal is csinalta)
Viz biztos van, futes kivalo, termosztat passz (autokhoz lofaszt se ertek
) hogy tudom ellenorizni? Ho gomba az wtf?
Anno faternak szervizben azt mondtak, ez normalis... De -2ben basszus nem hiszem h normalis, foleg h klima se ment...
-
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Voltam a geronal annó a splashel.
Szintén 10w40-et locsoltak volna bele, aral vagy omv márkát, már nem emlékszem.
Egyik sem gyári suzuki olaj, tehát nem tudom hogy szállíthatja ezt nekik a gyár???
Csak azért vittem amúgy markaszervizbe, hogy folytassam a vegig vezetett szervizkonyvet, bár sok értelme amúgy annak sincs.
Amikor vittem magammal az olajat, hogy azt töltsék bele (eneos sustina 5w30), rendes kisgyulest tartottak, hogy nezd mar mi ez, ilyet még nem raktak autóba 😂
Teljesen szürreális, amikor ezt átéli az ember.
Mellesleg a splash gyári ajánlott olaja a 0w20, ennek ellenére locsolják bele a 10w40-et, mert joazbele....
Persze, ha megveszi a hordós 10w40 literjét 800 Ft-ért, és eladja 2000-ért, úgy már érthető a dolog. -
Kornel
veterán
Szerintem a K12B - egy 1T körüli autóban - minden idők legjobb fogyasztású suzuki motorja, ami itthon elérhető volt.
Nekem volt ezres swiftem is, és többet evett, mint a splash, annak ellenére, hogy nehezebb is, és az alaktenyezoje is biztosan nagyobb a magas építése miatt. -
Kornel
veterán
Szárazon és vízen egyértelmű a negyevszakos előnye.
Mugyantan (jeges szimuláció) is vannak jobb negyevszakosok, mint téli gumik.
Akkor ezek szerint egy barum vagy michelin alpin sem ajánlott?Egyébként én továbbra sem nézem semmibe se ezt a tesztet, mert a gumik téli képességeiről semmit sem tudunk meg ezáltal, de azt azért jól mutatja, hogy kedvesen es szarazon mi a helyzet.
-
Kornel
veterán
Jégen ma (megyeri híd mindig lefagy 0 fok korul már, a duna miatt) direkt állat módjára mentem, persze magam előtt es után helyet hagyva, kanyarban is, és hogy jó nagy sebességről tudjak szép fekutat venni, egyelőre itt se történt semmi váratlan.
Normális közlekedés esetén nem látom azt a helyzetet, amikor ez nem lenne elég. -
Kornel
veterán
Azon is elgondolkoztal, hogy száraz es nedves úton is a minőségi negyevszakosok elvertek a téli gumikat is?
Tehát az esetek 95%-aban télen ez a jobb választás.
Kérdés mire készülsz.
5% hora es vagy jégre, ahol jobb a minőségi téli gumi, vagy szárazra és nedves utra, ahol jobb a minőségi negyevszakos.
Ennyi a kérdés.
Tehát magyarra fordítva, szárazon vagy nedves úton kell veszfekezned, akkor hosszabb lesz a fekutad. -
roberto211
őstag
Lehet ilyen mende mondakkal kivedeni de ettől nem lesz más a helyzet. . Ha itt látnál egy pár idős embert Érden h mit csinál lehet más lenne a véleményed. .
Na de persze vannak olyan öregek is taxisok közül ahol csak nézek és mondom h taníts mester. . Én felvagyok kapaszkodva kb a tetőre ő meg halál nyugodtan megoldja a helyzetet,, de ez ritkaság manapság úrvezetőkből. .
-
biker
nagyúr
az utolsó 5 tél alapján arra a 3 napra az ország területének 98%-án bőőőőven elég egy jó négy évszakos, vagy egy mezei M+S gumi hópihe nélkül is.
Kivétel a kékestető, mecsek, és zirc vonzáskörzete.
régen nagyon kellett persze a téli nyári, de konkréten 3 éve kapott egy szánkót a gyerek karácsonyra, most januárban egy napot(!) tudott is szánkózni.
Most csak azért van Michelin alpin 5, mert újra sokat járok országot, és amúgy a bérletben benne volt 1 szett prémium téli abroncs szereléssel tárolással
Mellesleg kicsit búgós -
Harkovz
aktív tag
Hát igen a nyári már nekem is nagyon kemény. Már 7 éves gumi, csak 2 bart nyomtam már bele de így is rázott, megváltás most a téli. Azért gondolkodom azon, hogy nyári gumiban Michelint veszek, mert asszony Opeljára használt nyári Michelin lett véve ami öregebb mint az én nyári gumim mégis sehol egy repedés és jó puha a gumi. Pedig mindig télre befujtam gumi ápolóval. Szóval van különbség pedig az enyém is márkás Bridgestone.
-
roberto211
őstag
Nehogy azt hidd... Ezek már direkt ilyen puhák h az usernek kb vezetnine kelljen.. Én vitarat vezettem de kb kuplung olyan volt mint renaultokon a gázpedál. rádobsz egy kavicsdarabot és padlón van....
De nekem tetszik, könnyebb így vezetni meg komfortosabb érzést nyújt. Új autóként 3-5 milla között én is vagy vitara vagy hyundait vennék.. Ez a két márka az amivel jó eséllyel 10 év múlva se lesz bajod. Ha persze tartós bérletbe vagy flottakezelő cégtől venném pár évre akkor x6ot is bevállalnék mert bizonyos összegért még ha elromlik valami azt is ők fizetik de kp ra saját részre tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest