- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sajnos van benne valami. Szerintem a döntő momentum ebben az aksi technológia lesz. Ezzel a mostani őskövület technológiával esélytelen. A töltő csatlakoztatása a könnyebbik része a dolognak. Kell egy egységes szabvány és kész. Ha a nagyobb gyártók megegyeznek ami nekik is az érdekük akkor ez nem probléma. Szerintem a technológia és annak fejletlensége a fő probléma. De én szurkolok nekik.
-
AMD Power
titán
Pro
Még hogy az elektromos autók nem szennyeznek
Kontra
10 tévhit az elektromos autózással kapcsolatosan
Ebben a cikkben mondjuk sok a ha meg majd addig kitalálják az okosok mondat.
-
Motion_Blur
félisten
Teljesen egyetértek.
A falvakban ahol most is Zsigulival járnak jó esetben, biztos begyűrűzik majd a villanyautó 10-20 év múlva...
Első körben a tömegközlekedést kellene MINDENHOL nulla emissziósság tenni, de 30-40 éves volán buszok okádják a füstöt az egész országban. Mo. képtelen lenne kitermelni az átállás költségét, vagyis képes lenne csak minden pénzt ellopnak. Ha lenne átállás az is csak azért lenne mert Lőrinc barátunk hirtelen be tudna szállítani hybid buszokat, vonatokat, stb, 10x áron...
Szóval lehet álmodozni, de ez Mo-n nem fog működni, illetve a többi közép-kelet európai országban sem, a balkánról meg ne is beszéljünk..
Ez már más téma de szerintem ezért is fog kettészakadni 10 éven belül az EU, óriási a szakadék már most, nem emlékszem pontosan de Németország már most a villamosenergia szükségleteinek 80%-át megújuló energiából (szél) állítja elő. Na ilyen itt soha nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Kornel
veterán
Nem az a kérdés, hogy mit kapsz.
Persze semmit, mert a magyar átlag 90%-a szar, ami jó meg drága.
Őszintén, egy 10 éves GS Swiftert hol éri meg 1,6-ot adni, akkor ki kell hozni egy újat, vagy ha nem Swift, akkor Rio pl.
Biztosan olcsóbb lesz ebben az esetben az új, ha beleszámolod, hogy mit kell majd egy 10 éves autóban sorban cserélni. -
AMD Power
titán
Érdekes egy teszt. A Baleno kicsit le van húzva benne. De ha az ár/érték arányt nézzük előbb vennék egyet mint egy Fiestatat ami "fele" akkora belül csomagtartó is sokkal kisebb és lényegesen drágább is.
5.1-ért az a Fiesta Nagyon sok. 4.2-ért ilyen Vitarát vennék.
-
Kornel
veterán
Ha nem mennek előlem.
Normális esetben rendesen vezetek, amig nem billegnek előttem 90-el pályán, stb.
Akkor jön a kisördög, a padlógáz és a nagy kormányszög.Geri:. Suzuki meg szándékosan rájátszik, az Scross-t nem lehet 1.4T esetén csak AWD-vel vinni automata váltó esetén.
-
mdani01
aktív tag
-
SirKero
őstag
Megnéztem az oldalukat tényleg jók az áraik
(#33604) Kornel Csak álmodozom soha nem adnék ennyi pénzt ilyesmire
(#33606) tboldi Ízlések és ............... Nekem speciel bejön
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
tboldi
nagyúr
Ha Skillet Galant VR-4-ébe jó a Zimmermann, akkor csak nem lehet olyan szar.
Nekem április óta vannak bent, volt egy pár satu is azóta (általában a hülye gyalogosok lelépnek a járdáról körülnézés nélkül ott, ahol nincs is zebra), de mindig tökéletesen tették a dolgukat, méghozzá hangtalanul.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Én az sx4 ben vagy 5 kapcsolóban cseréltem már. Mindenhol komplett kapcsolót kínálgattak sok ezerért. Lehet rendelni minden színben mini izzót szétkapod a kapcsolót és nem nagy dolog a csere. Vagy egy tesztkörért megcsinálom Neked, van még itthon piros, meg sárga is meg talán zöld is.Még a színe is pont jó a gyárihoz.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Keress rá! Ebay, Ali, vagy egyébb kereskedő a neten.
Szine már minden autóhoz elkészítik a rádiókörnyéki műszerfalelemeket. Van, hogy csak azokat is meg tudod venni külön és akkor te választod bele a neked tetsző, szabvány 2dines cuccot.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
SirKero
őstag
Nem konkrétan erre a fejegységre gondoltam ami a cikkben van Maradna a mi most van csak android alapú lenne,hogy kompatibilisebb legyen minden telefonnal
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75