Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lallos
csendes tag
letöltöttem egy samsung smart switchet egy usb drivert és semmi
Azt írja ki hogy telepíteni vagy újra telepíteni kell a windovw media feature pack programcsomagot...de azt honnan?tud valaki linket???[ Szerkesztve ]
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok.
Windows 7el nem csatlakozik a telefon mit kell csinálni? Össze dugom a géppel de semmi.miiylen program kell hozzá?? -
hematoma1
aktív tag
Be lehet állítani a készüléket úgy hogy ne keressen és ne is találjon frissítést?
-
air
nagyúr
Milyen gyökér a Samsung.
Amikor akciós, ingyenes volt a Disconnect Pro "megvettem" (letöltöttem).
Most a Galaxy Apps-ben azt írja, hogy telepítve, de nem frissül, és ki akarja fizettetni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
hematoma1
aktív tag
Feltettem a BTU Oreot.Bánatomara nem müködik a 3 betüs navi.Vissza lehet csinálni?
-
samu74
addikt
alkalmazásváltó gombra nyomva néha "zavarba" jön,újra rányomva meg dupla kattra reagál.
Azért is írtam amit.
Tehát felold az olvasó,alkalmazásváltó megnyom,semmi.Eltelik kb. 1 másodperc,és ha újra megnyomom akkor jön a feature...Ennek nem így kellene működni.Ha "tudja" hogy 1x megnyomtam(mert az újra bökésre beadja az elöző appot),miért nem adja be az alkalmazás váltót...De lehet csak nálam van ezzel gond.Mazda6_2.0D azért ott is lehet akciósan venni dolgokat.Tavaly annyiért vettem ott az xbox-ot mint amennyiért itthon most adják,majd 1 év múlva.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
Mazda6_2.0D
tag
Ezt mar reg megtanultam. Barmit akartam venni az alzat is megneztem mindig de mindig dragabb volt barmit is akartam venni. Bar eddig csak 3-7000 ftal volt dragabb de akkor is dragabb volt akciosan mint mashol akcio nelkul. Ha jol tudom szlovak oldal es ceg csinalja szoval a szlovakok hulyenek neznek minket.
-
lasga
csendes tag
Kedves kollégák! Keleti piacra gyártott Dual SIM -es S7-em van, vajon ha felrakom ODIN-nal a UK OREO-t fog működni? Megmarad a dual funkció? Köszi!
-
őstag
A múltkor beszéltünk róla, hogy többünkné olyan, mintha kevesebbet bírná a teló egy töltéssel, és megállapítottuk, hogy magasabb a fényerő stb.. Igen ám, de most max. 2 óra SOT - nál járok cache törlés után. Valami nem az igazi...
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
adambox
tag
Sziasztok.
Előfordult valakivel, hogy a hivott fél panaszkodik mert hivas közben a telefon visszhangzik, ergo saját magát hallja vissza? A telón a legújabb UK Oreo van. Remelem csak valami szoftveres hiba vagy beállítás, nincs kedvem szervizbe vinni aztán újraformázni a szépen belakott telómat -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok.
Ugy dontottem nem varok tovabb oreora inkabb rootolom es felrakok egy custom roomot. Mar ideje lenne egy teljes formazasnak mert amiota megvan meg nem volt es mar nagyon lassu szegenyke Root es twrp telepiteset osszefoglalobol megoldom remelem, de van itt valaki aki hasznal custom roomot? Erdekelne higy melyik romot hasznalja es tud e ajanlani valamit xdarol.
Elore is koszi a segitseget.Miskolcon tud valaki valami helyet ahol a hangszorot ki tudjak cserelni a teloban mert recseg
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Arra van valami mód, hogy telefon rezegjen ha a másik fél felvette a hívásomat?
Anno Huawei telefonom csinálta ezt, hogy ha betárcsáztam valakit, akkor ha az adott fél felvette a telefont, akkor rezgéssel jelezte a telefon. Ez nagyon kénylemes volt, mert nem kellett másfél percig fülemhez emelve tartani, hogy na felvette már?' - hanem rögtön "éreztem" hogy mikor tudok végre beszélni.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
alex devil
senior tag
válasz gerner1 #36066 üzenetére
Nincs ilyen beállítás Oreoban. (Costum ROM+kernel kell hozzá)
Sajnos nem tudja az alap Oreo még azt sem, hogy nyomás helyett elég legyen megérinteni a home gombot amikor a kezdőképernyőre akarok jutni a menüből/alkalmazásból, ehhez is külön app kell.[ Szerkesztve ]
S23
-
gerner1
nagyúr
Az edge topikban nemrég került jelzésre ez. Ezzel kapcsolatban, itt mi a helyzet "Oreosok" ?
-
melan
senior tag
Sziasztok! Az intelligens hálózatválasztásnál hogyan tudok kivételt megadni?
-
LilProphet90
senior tag
válasz druzil #36059 üzenetére
Pixel 2 szint nem lesz a kamera, az azért nem a szoftveren múlik elsősorban. De ettől függetlenül nagyon szép képeket csinál éjjel is, el is ámulok rajta néha. Sebességre meg még csúcstelefon szint, szerintem, úgyhogy megérheti.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Burt1793
veterán
válasz druzil #36059 üzenetére
Helló!
A google kamerát kiadták, így van portolt app s7re. S8ra.
Nézz br a fotók, videók mobillal csoportba és keress rá a gcam szóra a keresőben. S8as kép több van, de az s7 is ugyanazt tudja kb. Arra vigyázz, hogy abban a topikban közben betiltották a gcamos képek feltöltését egyéb okokból.
Ha megvetted a teló, tudok küldeni apk-t és leírást.Nagyon jó cucc, én sokat használom.
[ Szerkesztve ]
-
druzil
tag
Sziasztok,
Mennyire ér meg 100k-t ez a mobil (a MM akciójára gondolok) jelenleg? Illetve fel lehet rá tenni valahogy a Pixel 2 kamera appját? Azt olvastam, hogy elvileg igen. Van vkinek ebben gyakorlati tapasztalata? Sry, ha hülyeség a kérdésem, a galaxy ace (1st gen) óta nem volt androidom, de vissza váltanék, ha a pixel 2 szintű kamerát használhatnám elérhető áron -
Burt1793
veterán
válasz samu74 #36056 üzenetére
Maximum a launcher animációját láthatjátok gyorsabbnak, de én azt alapból begyorsítom a fejlesztői menüben. Az appokat próbáltuk össze-vissza, semmi különbség nem volt, de hát nincs is semmi baj a sebességgel.
A messenger kis lebegő ikonjai akadnak meg néha, megnyitáskor, ez korábban nem nagyon volt jelen...Nekem az alkalmazásváltóval nem volt gond eddig, mindig rendben működik.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz mantequilla #36055 üzenetére
A launcher szerintem gyorsabb.Az appok annyira nem indulnak gyorsabban,hogy tátva maradjon a szánk...
De úgy összességében jól sikerült.Azért tudok negatívumot is felhozni,pl. az alkalmazásváltó gombra nyomva néha "zavarba" jön,újra rányomva meg dupla kattra reagál.
Amúgy megint elindították az OTA frissítést ,szóval lassan megkapja mindenki.[ Szerkesztve ]
-----------
-
kalolaci
senior tag
válasz alex devil #36053 üzenetére
Nem értek annyira a dologhoz, hogy bele merjek vágni.
-
törölt tag
-
kalolaci
senior tag
Samsung A5 2017-re is megjött, az oreo. Nem hiszem el, hogy ez is megelőzte az S7-et!
-
Burt1793
veterán
válasz mantequilla #36049 üzenetére
Nem gyorsabb, de miért? Lassúnak érzed az s7-et nougat-tal? Én összehasonlítottam az itthon lévő nougatos s7 edge-dzsel, ugyanúgy nyílt meg minden kb. Bőven hibahatáron belül voltak a különbségek.
-
mantequilla
aktív tag
láttam a youtube-on egy videót ami azt demonstrálta, hogy egy oreo-s s7-es gyorsabb mint egy nougat-os.
nektek milyen tapasztalatotok van eddig az oreo-ról? -
Burt1793
veterán
válasz csipesz_70 #36045 üzenetére
Először próbáld meg többféle töltővel a töltést.
-
csipesz_70
csendes tag
Ma elromlott a vezetèknèlküli töltésem. Ez szoftveres vagy inkább hardveres hiba? Szerencsére mèg garis.
-
jeni
félisten
ez javított 8.0 verzió?
Product code BTU
PDA G930FXXU2ERE8
CSC G930FOXA2ERE8 -
törölt tag
válasz Burt1793 #36041 üzenetére
Az a PhoneInfo adat fenntartásokkal kezelendő. Nálam 89%-ot írt, pedig január végi az eszköz... kamu az az app, legalábbis ez a mutató nem megbízható. (Tudtommal a KNOX állapotjelzője is fals adatot ad, régebben szó volt róla.)
Ezek után nálam a "mihaszna" kategóriába került, kukáztam is.
-
Burt1793
veterán
válasz samu74 #36040 üzenetére
Ha nem megy deep sleepbe akkor a nagyon hosszú távú üzemidő úgyse javul. Mindegy, nekem kibírja a napot szépen (általában ). Ha sok a netmegosztás vagy a trackelés, akkor kell rátölteni. Most már csak 91%-ot ír az aksira a phone info. Pár hete még 91,6% volt és ahhoz képest, hogy bő két éves a cucc, sokat romlott pár hét alatt az oreoval.
-
viewdetails
addikt
Ha Nova Launchered van, próbáld így: Főképernyőn Create Activity>Phone-129>Mobile Data>Enable Advanced Calls-VOLTE
ha nincs, akkor ezzel is lehet kotorászni
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
gerner1
nagyúr
Olvass vissza (és kereső), és megtalálod a miértet. Az itthoni SiM -mel használva, csak ezzel a két firmware -rel lesz elérhető a VoLTE.
A DBT -s firmware is VoLTE képes, de csak német SiM kártyával, a honos német hálózatán.
Szóval, ha feltétlen kell a VoLTE itthon, akkor CSC -t kell váltanod ODIN -nal.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz gerner1 #36025 üzenetére
Hát, igen azt én is észrevettem, hogy nem találom a VoLTE kapcsolót, de azt honnan veszed - tisztelettel kérdem - hogy csak TMH és XEH -re kiadott szoftverrel lehet használni?
Megkérdeztem a T ügyfélszolgálatát, elég kimerítő választ kaptam, röviden az a lényeg, hogy a Telekom nem tiltja direkt a VoLTE használatát más szoftverekkel sem, bár a saját részéről garantálni nyilván csak a TMH-s szoftverekben tudja azt.
Szóval azt hiszem az most a kérdés, hogy pl. nekem a DBT-s szoftver képes-e a VoLTE-re? Tényleg pont a németek független szoftvere ne tudná ezt?!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Burt1793
veterán
Nekem alapból áprilisi biztonsági frissítéssel ment fel, ERD5-ös a szoftver XEO CSC és most nem talált frissítést.
Nem tudom, hogy ez a bootloop mennyire mendemondás. Ha nem, akkor megoldjuk, S2-t is meg kellett egyszer JTAG-elnem, bár itt nehezebb a megbontás és lehet, hogy azóta megváltoztak ezek a módszerek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wyll
őstag
Sziasztok
Tisztelettel kérdezném, hogy DBT-s (független német) csc-vel és ennek megfelelő ROM-mal tudom-e vajon használni a VoLTE-t Telekom ügyfélként? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt most nem tudja a szoftver, ugyanis sehol sem találom a kapcsolót...
Mik a lehetőségeim?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
senior tag
Várható volt, mert így is elég lassan ment a frissitiés folyamata...
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
sfbalazs
tag
-
jeni
félisten
Nyugodt lehetsz az Alpha (SM-G850F) se kapta meg az android 6 verziót vagyis az MM-t.
Pedig az A6 2017 nem jobb annál! Egy dologban jobb az pedig a nagyobb aksi. Igaz az Alpha is volt 2500Mh aksival a forgalomban de nagyon keveset gyártottak utólagosan hozzá.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
A végén A3 (2017)-re előbb lesz Oreo mint S7-re. [link]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik