Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz Burt1793 #35898 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni a menüben,de ez google app vicces... Leállítottam,majd kikapcsoltam,erre a hosszabb nyomásra a samsung böngésző vagy S Voice-t hozza fel.Az alkalmazások közt leállítás meg kikapcsolás,előtte az összes engedélyt elvettem...Most hosszabb nyomásra csak a főképernyőt adja be.Egyszerű mint a pofon.Ja nem.
-----------
-
gerner1
nagyúr
válasz Burt1793 #35895 üzenetére
Nekem 7.0 -án semmi gondom az ujjlenyomatolvasóval, és szerintem maga a leolvasás is gyors. Van egy app, amellyel meglehet oldalni, hogy például a főoldalra visszaugráshoz elegendő legyen érinteni, és ez marha gyors. Szóval, maga az olvasó szerintem gyors, és ezzel a funkcióval összehasonlítva, ez a sebesség nem lassabb, mint az újabb készülékekkel ugyan ez.
A készülékbe bejutás -lezárt, kikapcsolt kijelző esetén- az valóban lassabb egy újabb típushoz képest, főleg az miatt, hogy itt mindeképpen meg kell nyomni a gombot.
A HOME gombbal kamera gyorsindítás, és a google indítás is egyébként kikapcsolaható funkciók 7.0 -án.
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
Pozitív TMX tapasztalat: hétfőn elvitték enyhe beégéssel és USB töltési problémákkal a telefont, ma kézhez is kaptam, lecserélték a teljes külső burkolatot, az USB modult és a hangszórót. Cserekészüléknek S6-ot kaptam.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Burt1793
veterán
válasz vodrosjozsi #35894 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasóval talán meg lehetne oldani, tehát, hogy az keressen kikapcsolt kijelző mellett is.
Nem a megnyomással van baj, lassú az olvasó és viszonylag (mai mezőnyben) pontatlan is.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz matehajagos #35887 üzenetére
hát most ránéztem, és samfirm se látja a 8.0-át. Én azzal szedtem le még pár napja, fel is tettem.
Anulu79: Én nem találtam ilyen beállítást. Ha kijelzőt bekapcsolom, csak akkor oldja érintéssel, ahogy eddig is volt.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
fornettisuti
veterán
-
matehajagos
tag
Visszavonták az Oreot BTUra? Most probaltam telepiteni, de a legfrissebbnek irja.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Korábban voltak találgatások, hogy talán az oeroval megjön az a frissítés amivel a home gombot már nem kell megnyomni a kijelző felodásához hanem elég lesz csak megérinteni. Még nem frissítettem az eszközt ezért érdeklődöm, hogy ez a funkció meg jött-e?
-
samu74
addikt
válasz kaciokos #35878 üzenetére
A trükk az benne, hogy ha a play-en rákeresel nem találja, csak ha a saját alkalmazások könyvtárban (amit eddig feltelepítettél) ott lehet megtalálni.
papi77 ha a fejlesztő "ráfekszik" akkor előbb utóbb jó lesz.De most nem megy,legalábbis ez a verzió. ADB-n keresztül fel lehet tán rakni, de ki kell jelentkezni az összes fiókból, meg ki kell venni a sim kártyát, meg voodoo szertartást kell tartani...Szóval macerás még.
-----------
-
samu74
addikt
A Samsung Themes (oreo) appban van egy rakat AOD téma.
-----------
-
samu74
addikt
válasz papi77 #35869 üzenetére
Arra figyelj ,hogyha jön az update engedélyezz előtte mindent a package disabler programban. Ha minden gyári vacak megy ,akkor utánna mehet az update.
Ja,a BK Disabler-t megvettem és most a play-en csak olyan verziót dob fel amihez root kell...[ Szerkesztve ]
-----------
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Létezik hogy az Oreoval nem müködik a package disable pro?
Nekem nem sikerült telepíteni vagy van valamilyen alternatív app?Sabján László
-
samu74
addikt
Oreo update után nézzetek rá a Samsung Cloud beállításaira(külön minden tételt), mert be kell pipálni hogy melyik hálózaton szinkronizáljon. Alapból csipegeti a mobilnetet, szóval érdemes csak wifire kapcsolni.
-----------
-
Burt1793
veterán
válasz #77646080 #35860 üzenetére
Én messengerrel és viberen telefonálok a legtöbbet, hagyományos telefonnal csak az időseket érem el. Van is korlátlan mobilnetem, 50 perc beszélgetéssel, ezt csak nagyon ritkán szoktam túllépni.
A samsung browser a samsung pass miatt nagyon jó és jó kunsztokat tud, én már az s7 előtt is ezt használtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz gerner1 #35855 üzenetére
Az aksiidő nagyon jó, meg is lepődtem. Ebben volt 1,5 óra trackelés gps-szel, spotify, kültéri használat (sok max fényerő), egész napos 4g mobilnet On.
üzemidő - cella készenlétbenre sokat ír, de mint azt kitárgyaltuk, ezt tévesen mutatja, nem is lenne ilyen jó az üzemidő, ha ténylegesen ennyit szánna a jel tartására.Viszont a gyári böngésző lassabb és a messenger ikonok is be tudnak szaggatni...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
-
Uuser
tag
Nagyon megtorpant az oreo-s frissítés kezdeti lendülete. XEU-t várom nagyon. Nincs valami hír?
-
bobek77
csendes tag
válasz Csocsesz75 #35849 üzenetére
Az volt az. Nem is tudtam, hogy az is szabályozható.... Köszönöm
-
bobek77
csendes tag
Helló, ha valakinek ismerős az alábbi probléma, légyszi segítsen: kékfény szűrő használata mellett extrán sárgás lett a kijelző. Kb másfél éves a készülék, eddig is folyamatosan bekapcsolt volt a szűrő. Egyik napról a másikra jött a "sárgaság". Köszönöm
-
handrash
őstag
Nugáton vagyok, és lenne egy alkalmazás aminek állandóan futnia kellene a háttérben (ECID), de azt tapasztalom, hogy a rendszer leállítja. Az akkuhasználatnál hozzá van adva a kivételekhez. Mit rontok el?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
petrson
senior tag
De megint félreértés van, az AA-val ez a Waze funkció nem működik. A telefon kijelzője nincs bekapcsolva, ha AA-t használsz.
Most hétvégén hosszabb útra mentem és mivel valamiért a Waze nem akarta az utat betölteni (csak kérem várjon..), ezért a Maps naviját használtam. Nos, ez egyáltalán nem merítette az akksit, szóval egyértelműen a Waze nincs rendesen optimalizálva AA-ra.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
jeni
félisten
válasz Toncsiii93 #35841 üzenetére
tutira csak akkor ha van sim kártyád vagy a papírjait megnézed honnan lett vásárolva, a harmadik,hogy ilyen szoftver van rajta?
-
Viktor77
titán
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudnám megnézézni hogy függő vagy nem függő a készülékem? (sajnos nincs a közelembe másik simkártya.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
oszi666
őstag
Sziasztok azt hiszem mart irtak itt hasonlo problemarol de nem talalom a hozzaszolast. Par hettel ezelott elvittem a telomat gariba mert nem lehetett tolteni, megszervizeltek.
Azota nyomtam egy factory resetet es azota a telefon ket dolgot produkal: gyakran napjaban tobbszor is a telo kb lehal: nem lehet felebreszteni, de kozben villog a kek led es el kell telnie par percnek hogy megibt felebredjen. Ennek egy extremebb valfsja amikor azt irja ki hogy a telefon ujraindult. Nrm kell beirni a simet semmi ilyesmi, csak a telefonzar pinkodjat.
Ez miert lehet? Meg garis a telo, a telekom legfrissebb szoftverevelIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
cukisub
csendes tag
tisztelt fórumozók.....vettem az s7 re egy üveg védőfoliát de azóta nem olyan érzékeny a kijelző, lehet a kijelző érzékenységét állítani ? köszi.....
Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 JB
-
E2E4
aktív tag
válasz -Valinas- #35828 üzenetére
Ha a Google Calendart nem is, de más 3rd party Naptár applikációt már próbáltam, (itt írtam erről.) Úgy sem szűnt meg a naptárértesítéseket érintő hiba.
A probléma az, hogy - az eddigi hibával kapcsolatos teszt tapasztalatok után úgy néz ki, - a szóban forgó hibajelenséget nem az alkalmazás-, hanem a rendszer hibája okozza a felhasználók egy részénél. Erre valószínűleg a Samsung is rájöhetett már, ezért mondhatta az ügyfélszolgálat azt (simán lehet, hogy csak megnyugtatásképpen), hogy „A hiba az Oreo-ban lesz javítva.”
Ettől függetlenül köszönöm a tippet.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Burt1793
veterán
válasz -Valinas- #35826 üzenetére
IMG-t rak a képnév elé, amúgy olyan, mint a gyári név. Amúgy a galéria kezeli dárum szerint.
Tudok küldeni leírást a telepítésről és a beállításokról, w333tól kaptam, xda-s a cucc, de ott én nem láttam ilyen bő leírást.A túlélesítés se jó sztem, jó ez a gcam.
Küldtem üzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
Én csak azt tudom mondani, amit a Keeppel kapcsolatban is mondtam. Miért nem használjátok a Google Calendart? Szerintem sokkal esztétikusabb is, és folyamatosan fejlesztik.
Most is, ahogy Oreora váltottam, az első dolgom volt a Package Disabler Pro feltelepítése és a gyári appok gyomlálása.
[ Szerkesztve ]
-
E2E4
aktív tag
válasz Kroni1 #35820 üzenetére
Csak megerősíteni tudom azt, hogy mostanában a Naptár jelzés hibalistájába bekerült az a verzió, hogy a beállított időpont után valamennyivel jelez a készülék.
A magam részéről erősen kérdésesnek tartom azt, hogy az Oreo-ban javítva lesz ez a hiba, vagy utána bármikor – lévén a készülék termékciklusa lassan befejeződik. (Nézőpontom szerint, ha tudnák a hiba okát, és/vagy annak elhárítási metódusát, már javították volna az elmúlt bő fél év során, de sem az azóta kiadott rendszer-, sem pedig a Naptár verziófrissítésekben ez nem történt meg.)
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
-Valinas-
senior tag
válasz Burt1793 #35802 üzenetére
Érdekes összehasonlítás. A dinamikatartományon kívül - melyben jobbnak tűnik a GCam - szerintem a gyári appos kép élesebb (vagy legalábbis túlélesített).
Az XDA-n található portolt GCam-et használod? Kell valamire figyelni vele kapcsolatban? (Olvastam ilyet, hogy első használat előtt force restart kell az appnak.)
Hülye kérdés, de a filenév formátuma megegyezik a gyári appból kiesett képekével? Mert ha nem, akkor elég macera kezelni őket, bár TotCom-mal nem nagy cucc átnevezni, csak ennyit nem biztos, hogy megér...
Előre is köszi a válaszokat!
-
Burt1793
veterán
Most, hogy már 4 napja használom az oreot, összehasonlítottuk a családban lévő s7edge-dzsel, amin telenoros nougat van, semmivel se gyorsabb egyik se. Minimális különbségek vannak oda-vissza. Persze mindkettő fürge. 😃
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! A gyári naptár alkalmazásban eseményekhez beállított emlékeztetőim mostanában nem jeleznek, több bosszúságot okozva ezzel, pedig pont emiatt cseréltem le a Xiaomi telefonomat, mert azon is volt probléma a viber üzenetek, emailek megérkezésével..
Más tapasztalt ilyet? cache-t szoktam törölni időnként, FR egyszer volt, de elég idegesítő bugnak tartom, ma is egy 17h-s értesítés csak most 19h-kor jelzett, amikor konkrétan beléptem a naptár alkalmazásba! Miért altatja magát? Se energiatakarékos se semmi egyéb nincs beállítva, a telefont aktívan használom és mégis..
-
pcnet
addikt
-
törölt tag
válasz gerner1 #35806 üzenetére
Gyanús, hogy nem jönnek a posztok róla. Viszont bizonyosat csak a saját verziómról akartam írni.
Annyira én sem várom. Marshmallow-vel bontottam ki januárban, ami azonmód frissült Nugátra. Azzal eddig elégedett vagyok, amint lesz Oreo, telepítem, de nyugodtan telik a várakozás. Itt lesz, amikor eljön az ideje.
-
-
Burt1793
veterán
válasz gerner1 #35812 üzenetére
Annyit mondok, hogy járok néha olyan helyre, ahol tényleg ratyi a térerő (oké, oreo-val még nem, csak nougat-tal, vagy MM-val), ott tényleg előre kerül a cella készenlét a listában és óránként 5-10%-ot merül a telefon azért, hogy tartani tudja a jelet, ami jellemzően -120 dBm értékű. Na, de itthon nem erről van szó, óránként fél százalékot merül, bekapcsolt mobilnettel. Ennél nem tud többet és nem csak azért, mert jó 2 éves a motyó.
Most 3 óra 15 perc kijelzőidővel (átlag feletti fényerőn) 15%-ot ír a kijelzőre és 27%-ot a cella készenlétre. Ami nevetséges és teljességgel valótlan. Hangyafütyinyit fogyasztott a cella ma, ebben biztos vagyok. Biztos ki lesz ez javítva, az is lehet, hogy ti már javítottat fogtok letölteni OTA-n, én meg majd megkapom egy frissítéssel. Azt kéne kipróbálnom még, hogy repülőben mit csinál, mit ír ki szegénykém.
Más: azt vettem észre, hogy random dolgok végzése mellett kicsit hamarabb elkezd langyosodni a teló. Persze melegebb van, a fényerő is magasabb, ez is indukálhatja a melegedést, de az is lehet, hogy kicsit módosítottak a governor-on.
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz Burt1793 #35809 üzenetére
Lehet ez szolgáltató függő is, ahogy eddig is. Nekem például (XEH) csak akkor volt elől a cellakészenlét, ha a készülék 4G -n tudott lenni (ami az én napi rutinom által bejárt helyeken ⇒tré ). Ezért (is) használom 3G/2G aut -ra állítva, mert a vodkánál a 3G (országos átlagban) a legtöbb helyen jobb térerőt ad. Telenor, Telekomnál pedig, nem annyira jó a 3G lefedettség.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz gerner1 #35808 üzenetére
De mondom, a cella készenlét hibásan van legelöl, mert nem fogyaszt többet, mint nougaton. Este mobilnettel 4%-ot merült közepes térerő mellett, ami teljesen jó. Napközben volt 3 óra kijelzőidőm, de a cella készenlét megugrott és 30%-okat ír rá, kijelzőre meg 10-et, pedig nagyjából végig max fényerő közelében használtam. Ez nem lehetséges.
Az üzemidő pedig olyan, mint azelőtt.
Nekem eddig is XEO volt amúgy és ott nem volt ilyen.
-
gerner1
nagyúr
válasz Burt1793 #35807 üzenetére
Én kitudom várni, nekem nem sürgős. Addig is "Ti" alaposabban kivesézitek. Szerintem a honos CSC -kben a CP (modem) komponens is a hazai hálózati viszonyokhoz lesz igazítva, és akkor -talán azzal- a cellakészenlét sem lesz elől a listában (ez egyelőre csak latolgatás, és "remény"), de majd az idő eldönti ...
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz gerner1 #35806 üzenetére
Nem nagy szám, annyira ne várjátok.
De pl tud olyan fancy-séget, hogy lezárt képernyőnél az órára kattintva másodpercekre pontosan mutatja az időt.
Az akkustat visszajelző úgyis bugos, azt még javítaniuk kell, de az üzemidővel nincs semmi gond (csak a cella készenlétre 20-30%-os merítést ír...). Valótlanul.
(#35798) pcnet: Értem, én csak ezt használom. A3-ra van már oreo?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Nem szellozoracsos, hanem tapadokorongos telefontartot, ami bevalt, tudna nekem ajanlani vki?
A gyari Samsungon kivul (az kicsit draga).
Koszi -
kalolaci
senior tag
Mindenkinek megérkezett már, az oreo?
-
Burt1793
veterán
A kamera nem tudom, hogy fejlődött-e, nem rossz, a gyárit a gyorsasága miatt szeretem, ha az kell, duplahome-mal indítom és lövök, amúgy, ha statikus dolgokról lövök képet, akkor a GCam-et használom, jelentős a különbség színekben, dinamikatartományban a GCam javára. Kicsit lassabb app (hiszen portolt), nem a legtökéletesebb, de az eredmény más.
Főleg távoli képeknél látszódik a különbség, de mutatok pár virágos képet, az elsőt elkészítettem a gyárival is, ugyanoda fókuszálva (fehér virág). Nem elég, hogy a fókuszált virág szirmai full fehérek, nincs meg a részlet, de még a kép mérete is nagyobb 20%-kal a gyári kamera app esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik