Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz gerner1 #42147 üzenetére
Szóval hivatalosan be kell írnom a kódot, más módja nincs. Én nem is próbáltam mást, de persze biztos meg lehet kerülni az FRP-t.
Nekem nem gond egy hétfői találka, talán mindenkinek az a legegyszerűbb. Közel is vagyunk egymáshoz, nem gáz.
Tolunk egy FR-t a beállításokból és utána menni fog minden.
Amúgy a google fiókból kijelentkeztem PC-n, tehát lehet, hogy egy recovery-s reset megoldaná az egészet és nem lenne FRP-lock.
Amúgy miket raktatok át az én mobilomból?[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Én a locus map és a sok kényelmes samsung funkció miatt maradtam a samsungnál, de lehet, hogy legközelebb iphone mini lesz...
Az s7et (s21et is) mindig 80%ig töltöm, kivéve ha tudom, hogy kell több üzemidő, így 5.5 évesen az s7 aksijára 87%ot írt az accubattery. Jól is bírta.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Nekem bő egy éve esett le az s7 sajnos, vettem egy s21et helyette. Kicsit nagyobb, szar a mobilnetes üzemidő, de amúgy tökéletes teló. S7et persze elhasználtam volna még, aksija 87%os volt.
S21 már szarrá van karcolva, s7 sokkal jobban bírta, azon se volt védelem. Jó ez a victus. 😃[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Laslow #42008 üzenetére
Helló,
Sajnos nem tudok másik jó alternatívát. Nekem tavaly összetört az s7, s21et vettem, akkuidőben nem jobb az 5 éves s7nél készenléti időben (mobilneten), fotózva ez is merülne kb ennyit napfényben ilyen sok kép ellövése után és ez nagyobb is.
Én iphone 12 mini-t vennék, van a családban, jó cucc. -
Burt1793
veterán
Az enyém 5 éves és 1 hónapos. Még él. Ha elkezd újraindulgatni, akkor lecserélem. Egész napos navigálásokat tolok vele és jól bírja (autóban, motoron, erdőben gyalog).
Kijelződ szép? Át lehet tenni sérülés nélkül? Az enyémnek felül el van válva a védőüveg a paneltől, így csúnya. De már 2 éve ilyen, megszoktam. -
Burt1793
veterán
válasz Reaper #41860 üzenetére
Én ennél nagyobb mobilt nem szeretnék. Marad a normál S széria később. Viszont ezzel nincs gond. Az aksi se vészesen rossz, sosincs vele problémám, pedig hidegben 20%nál már kikapcsol. Túrákon is elég a teljesítménye, ésszel, mobilnet nélkül, vagy repülőben nem merül sokat folyamatos Locus Map gps használattal és fotózással.
Romlik mindene: esés miatt nincs szelfi kamera és közelségérzékelő 2,5 éve.
Jacknek csak a bal oldala szól fél éve (azóta bt fülest használok, persze hifire így szar kötni, ha nincs más lehetőség).
Usb port kidobja könnyen a kábelt.
A kijelző tud rosszul érzékelni.
Tárhely kicsit kevés 32+128asként is.
Spotify, google maps sebessége kezd aggasztó lenni.Nem volt cserélve rajta semmi (se kijelző, se portok, se aksi).
Amúgy minden más jó, vicces, hogy a hozzá vett kínai backpack aksi már tönkrement. 😃
2 DBrand fólia megszolgált 2-2 évet. Most már szólóba használom. 0 védelem. Eddig is csak a hátlapi fóliák voltak. Most már a hátlap is karcos. Home gombon sincs homogén festék...
A google camerával, jobb mint a legújabb mobilok normál kamerája (nappal). Azt nézem, hogy kevésbé torzít a lencse is, nem úgy, mint ezek a mai, újra sok MP-es kamerák (A kép szélén lufi alakú fejekkel 😃).Az enyém 2016.03.31-i darab, májustól használom.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #41830 üzenetére
Nekem megy, régebbi apk-val. Autófüggő is sajnos. Próbálkozni kell...
-
Burt1793
veterán
Köszi a válaszokat.
Egy Momentum in-ear Sennheiserem van, igaz, hogy már kb. 5 éves, de még mindig nagyon jó, bár mostanában már keveset használom fülessel a telót (így, hogy nem megy a jobb oldal, nem is fogom).
Nem volt még szétszedve, lassan 5 éves lesz... (az aksi ezt a hideget nem bírja, lassan cserélni kéne, vagy a teljes telót, de az még jól bírja).
A sok jack tisztogatás tette tönkre.
Tegnap próbáltam kimosni, nem segített.
A mobilitás a cél, tehát külső DAC-t nem fogok venni, már csak a kevés használat miatt sem.
Teasüti: erre gondolsz? nem írnak róla túl jókat (a sennheiseremhez képest sem, pedig ez kicsit drágább, mint az volt.
Viszont úgy látom, hogy ezt ajánlják a soundmagic tesztben, egy ilyen egy új telóval is jó, ezt megfontolom: [Lypertek Tevi][ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Tönkrement a jackem, tisztítással próbálkoztam. A jobb nem szól. Van átalakító microUSB-ről jackre és azt tudja kezelni az s7?
-
Burt1793
veterán
Engem nem zavar a kábel, még úgy se, hogy az első két évben csak qi-vel töltöttem, most 2,5 éve tolom a kábeles töltést, 90%-ban csak 80%-ig töltve (AccuBattery).
A folyamatosan elfogyó tárhely viszont zavar, más hiábja nincs a telefonnak. Néha-néha előjön hidegben az, hogy 30%-on van az aksi, aztán hirtelen elbúcsúzik... -
Burt1793
veterán
válasz ArthurShelby #41587 üzenetére
12 ezer az alaplapcsere? Jó occó.
-
Burt1793
veterán
válasz IT user #41542 üzenetére
A térkép tényleg lassú, a samsung internet browsernek is lett egy bugja, miután betölti az oldalt, pár másodpercig érzéketlen lesz a kijelző...
Lehet, hogy már nem húzza sokáig, de amúgy sokféle programot használok, intenzíveket is (kivéve játék), ahhoz képest nagyon szépen bírja. -
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #41463 üzenetére
Google photos
-
Burt1793
veterán
válasz SirRasor #41431 üzenetére
Állványról, de automatán fotóztál a gyári fotó alkalmazással? Mert az úgy fair. Prof módban a gyári RAW-ba utómunkával kicsit tud csak jobbat, mint a GCam, a gyári automata meg a közelében sincs sztem. Szóval emiatt a prof módot csak este használom, nappal jól teszi a dolgát a GCam. Én is sok összehasonlítást csináltam a 4 év alatt, ez van, akkor nem értünk egyet.
Köszi az infót, én anno az S2-t szétbarmoltam, amikor ennyi idős volt, de ez még mindig jól bírja, nem érződik annyira lassúnak, hogy le kelljen váltani. A bankolás elég fontos szempont, az érintésest még el is tudnám felejteni, de az utalásokat jó telón is látni, ezért is gondoltam azt, hogy csak akkor csupaszítom le az S7-et, amikor lesz utód, az S7 meg megmarad navigálni az erdőben Locus-szal.
-
Burt1793
veterán
válasz SirRasor #41429 üzenetére
Ahogy tetszik, csak az a baj, hogy a gyárival nem annyira valósak a színek, a kamu kontúrmegerősítés (élesítés) pedig kivisz a világból. A Gcam egy nagyságrenddel jobb. Szemét fényviszonyokra pedig ott a hdr+
Pár kép tőlem, s7, gcam: [link]Most se gyári szoftverrel használod a telót? Ha esetleg vennék vmi újat, akkor erre raknék valami herélt, stabil szoftvert.
-
Burt1793
veterán
válasz #33253120 #41422 üzenetére
Az a része oké (bár először a szoftverben érdemes keresgélni), én arra írtam ezt, hogy 3 év felett már ajándék minden nap, azért itt még nem tartunk, de persze minden egyre szarabb, egy s20 lehet, hogy nem bír ki ennyit, főleg, hogy az össze-vissza kerekített kialakítás miatt 3 év alatt tuti széttörik...
-
Burt1793
veterán
válasz #33253120 #41398 üzenetére
Semmiképpen nem szeretnék akkora telefont, nem játszom, videót se sokat nézek rajta, arra van monitor és tv. Próbáltam újabb telefonokat, minimálisan gyorsabbak, értelmes funkciókból nem tudnak jelentősen többet (kamerában van egy-két hasznos dolog már, viszont a gcam meg nem elérhető s10-en, ami s7-esen nagyon jó).
-
Burt1793
veterán
válasz geccoblaze #41393 üzenetére
Én nem akarom lecserélni még. Az aksi pl az accubattery szerint az elmúlt évben 74%-ról 81%-ra javult magától. 2016 március végén vettem a telót, első aksi.
Előlapi kamerám 2 éve kuka, ami most a sok videóchat idején kicsit szopás, eddig nem használtam, így nem zavart, de most se gáz, annyi telefon van a családban (ahány ember ). -
Burt1793
veterán
válasz khron78 #41271 üzenetére
Appon belül lehet törölni a statot. Én s8nál 98%ot láttam újonnan. S7re 3 évesen telepítettem fel az accubatteryt, 74%ot írt rá, de fél év alatt szépen felment 80%ra és most azt tartja. Most lesz 4 éves, márciusban. 5 óra kijelzőidőt egész napos mobilnettel is tud. Spotifyt nem szereti, kikapcsolt kijelzővel is 7-8%ot merül vele óránként, mobilnettel.
Csak azért sem veszek új telót, amíg ez jó, nem kell a szemét. 😃
Ha valami hiány felmerül ezzel, megveszem a legkisebb csúcstelót. Lehet, hogy jó lesz ez az iphone se2 is.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz khron78 #41243 üzenetére
Gyári, 2016 márciusban vettem a telót. Van nálam aksis tok, de havi egyszer használom. Mobilnet mindig be van kapcsolva, ezért készenlétben is erősebben merül (óránként 2% körül). Spotify meríti amúgy nagyon... a kijelző tök jól fogyaszt. Ha netezek mobilnettel, még most is 6-7 óra sot-t tud.
-
Burt1793
veterán
Nem tudom mi ez a szürke sáv. Én is elsőként vettem s7-et, szóval pár hónap múlva ez is 4 éves lesz. Viszonylag sokat waze-ztem például, ami ugye max fényerő és állapotsáv megjelenítés miatt elősegíti a beégést (de a kis narancsságra bejelentő gomb is) és még sincs beégés.
-
Burt1793
veterán
válasz fornettisuti #41132 üzenetére
Első két évben esti qi töltéssel jól kibírta a napot, pedig végig mobilneten van a teló. Most, a második két évben meló közben töltöm fel, 80%ig. Igyekszem nem tovább rontani a 79%os aksikapacitást. Nem nagy szenvedés. A teló meg nem lassú, jól működik, nem kell hozzá sok kitartás, de azért köszi. 😃
-
Burt1793
veterán
Ez így normális, ha rosszabb vagy akár ugyanolyan telefonra váltanál, az lenne csak az igazi csalódás. Nekem is az s7 az eddigi legjobb telefonom, le se cserélem, így örökké az marad.
Az enyém első szériás, szóval nem mai csirke, több, mint 3,5 éve megvan. Amíg teszi a dolgát, nem cserélem le.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #41017 üzenetére
Szia!
Szerintem nincs ilyen, de a harmadik sms mérete betelése után kiírja, hogy átalakítja és onnantól kB-ban számol, tehát látod, ha mms-t fogsz küldeni.
Amúgy ha ékezetmentesen írsz sms-t, akkor 160 karaktered van sms-enként, az nem olyan kevés, persze nem egy viber... -
Burt1793
veterán
válasz petrson #40932 üzenetére
Enyém is 2016 márciusi és sajnos nagyon le van harcolva. Két évig szépen bírta, akkor csúnyán megsérült, pedig 70 centiről esett ki a zsebemből (levált a kijelző felső részén a ragasztó), még most is tart persze, csak csúnya. Ahhoz képest, hogy másfél méterről aszfaltra esve szinte egy karc se lett rajta ezzel az elsővel jól megszívtam. Tokban sose volt. Aksija 78%-os, pedig korábban 74%-os is volt már. Anno gondolkodtam az s10-en, de nem lett elég jó. Nekem a tárhely kevés a 128 gb-os sd kártya ellenére.
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Van akinek (előfizetős) telenorosként működik a VoLTE? Én anno felraktam a lengyel androidot, ha a telenorossal működik, akkor visszaraknám, most már úgysincsenek frissítések. -
Burt1793
veterán
Nekem csak elvált az üveg a kijelzőtől, bevittem samsungékhoz, rendes volt a szervizes, azt mondta, hogy megpróbálhatja csak az üvegcserét, de nagyon nagy az esélye, hogy nem fog menni, pont amiatt, amit írtál. Nem javíttattam meg, már egy éve így használom, nem esett szét szerencsére.
-
Burt1793
veterán
válasz amoledus #40483 üzenetére
Miért kéne kerülni az autós töltőt? A telefon szempontjából semmi különbség nincs egy 2A-es autós töltő és a gyári adapter között, szerintem.
Azt elhiszem, hogy nem bírják sokáig a telefonok a 0-24-ben nyomatott gps-t taxis üzemmódban, de napi pár óra vagy ennél kevesebb waze nem fog megfektetni egy telefont sem.
Az, hogy nem töltött neki 100%-ig, a töltőtől, kábeltől, telefon terheltségtől, egyedi hibától függ. -
Burt1793
veterán
válasz alex devil #40476 üzenetére
Fel tud töltődni 100%ig.
Lebet, hogy a töltő nem bírja, vagy tényleg az elektronika védi az akskt. -
Burt1793
veterán
Persze, hogy van, elég sok embernek.
A fejlesztői beállításokban az animációsebességet le kell venni felére, egyáltalán nem lassú ez a teló, jól teszi a dolgát, most már félteni se kell.Az azért szomorú, hogy az 10-ig kellett várni arra, hogy ne a fejlesztői beállításokban lehessen csak az animációsebességet változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Kinek mi az ég és föld. Én ezt a telefont még simán "el tudom viselni", terveztem, hogy lecserélem, először s9-re, de nem győzött meg, most s10-re, de ez sem, talán az s11. A 32 gb belső hely kicsit kevés, még 128 gb-os sd kártyával is, egy-két dolog kicsit belassult, aksi 2300 mAh-t se tud, de ettől függetlenül stabil, jó telefonnak érzem az s7-esemet, feleslegesen nem akarok cserélni.
S10e-t biztos nem vennék, maradnék az s10-nél (nem sokon múlt a vásár, de jövőre talán nem lesz kamerakivágás, lejjebb jön a lezáró gomb és tuti lesz a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest