Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz zolikaDB #41871 üzenetére
Igen, más irányba ment a fejlődés, nekem is kb. az S7 volt eddig a legjobb telóm. Én innen amúgy valószínű Iphone felé megyek, azt nem döntöttem még el, hogy SE vagy 11 legyen.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz zolikaDB #41869 üzenetére
Én lapát A71-re váltottam, a mérete egy hét után már fel sem tűnik, a OneUI miatt elég kényelmes a kezelése. Mondjuk az A szériának más hibái vannak, én sem maradok sokáig itt.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
amoledus
aktív tag
válasz zolikaDB #41177 üzenetére
Német (független) DBT romot próbáld meg ,manapság már meg szabadulni sem olyan egyszerű a tré romtól
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s7/firmware/SM-G930F/DBT/download/G930FXXS7ESL9/308857/
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
gerner1
nagyúr
válasz zolikaDB #41177 üzenetére
A legutolsó TMH -s firmware release 7-es biztonsági irányelv szintet kapott. Ezért, arra 6-os szintű firmware -t nem lehet felrakni, mert az downgrade, és az ODIN letiltja. (ahogy a leírásban is szerepel...)
Szóval, amíg nem érkezik egy 7-es XEH, addig nincs mit tenni ... -
kutyek
senior tag
válasz zolikaDB #40714 üzenetére
Hú, az tök jó ár. Nekem egy éve S7 edge-en tönkrement a home gombban a mikrokapcsoló (kapacitíve OK volt), 80k-t mondtak a cserére, mivel egyben van az alaplappal (?). Nyilván hagytam a francba, buktam a kamera gyorsindítást és adb shell kellett a recovery / download módhoz, de ezzel együtt tudtam élni...
-
amoledus
aktív tag
válasz zolikaDB #40714 üzenetére
A home gomb csere alkatrész ár alatt megy ?!
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
SirRasor
addikt
válasz zolikaDB #40710 üzenetére
Dehogy; azt csak példának mondtam már nem tudom mire válaszul. Gyári UI van most fent és mivel nem tudom elrejteni az Xposed-et a banki progik elől, ezért még gravityboxxal se tudok hozzányúlni Kár, hogy nincs Magisk alá működő megoldás.
Amúgy régen találtam MIUI8-as romot hozzá, de az még nem támogatta azokat a featureket, amik nekem kellettek volna.
kaciokos hát nem tudom...androidra nem programoztam, csak winre és csak ~7 évig, de a megírt programban kiadás után 1 kezemen meg tudom számolni hány hiba volt. Volt köztük egyszerű, de elég komplex is (delphitől C#-ig a PHP-n át..).
A mellettem lévő kolléga elég összetett programot rakott össze androidban és kiadástól számítva nem volt benne hiba.
Persze nem vagyunk egyformák Engem például rettentően untat már a programozás, ezért eljöttem rendszergazdának Már simán tarthatna ott az AI, hogy pszeudókód szerűen lediktálom mit akarok és ír rá egy 100%-osan optimalizált programot...Make Love not war!
-
kutga
nagyúr
válasz zolikaDB #40702 üzenetére
Én nem vacakolnék vele. Zsebben horva az enyém is karcolódik főleg a hátlapon, IP védelem ide vagy oda.
MOD
SirRasor
Ha valami jól működik, minek frissítgetni?A biztonság azért gondolom neked is számít.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz zolikaDB #40691 üzenetére
Azért a google fotók <> galéria között már nem 1 telefonon láttam anomáliát
Psychopeti lehetséges, hogy már semmi gond sincs vele. De csak a kinézete nem tetszik a mostaninak, vagy szeretnél valami újat látni, vagy van konkrét elképzelés? Szóval arra akarok kilyukadni, hogy xposed+gravityboxxal nem tudod magadnak jobbra megcsinálni?
gerner1 köszi. Akkor most nem nyúlok hozzá...nem ér annyit a vesződés, és lehet, hogy más okozza és ugyanúgy előjön a hiba.
Make Love not war!
-
Zoló1981
tag
válasz zolikaDB #40209 üzenetére
Sok helyen látok én is beragadt készleteket, amiknek nem hajlandóak levinni az árát.
Kíváncsi lennék mi lesz ezekkel a termékekkel, ha ennyiért senki nem veszi meg...Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
Fifi
őstag
válasz zolikaDB #40044 üzenetére
Mi is a konkrét gond? Én régóta a bétát használom megelégedéssel:
Samsung Internet Browser Beta -
gerner1
nagyúr
válasz zolikaDB #39952 üzenetére
Így van. Pontosan, ahogy írod. Csak azonos számozásúra lehet visszatérni. 👍
Szerintem a szerviz a hivatalosan nem csinálja meg. "Nekik" az az előírt protokoll, hogy a legújabb firmware -rel adják vissza. Ez a legtöbb esetben egyben azt is jelenti, hogy ha mondjuk eredetileg (újonnan) TMH -s volt a késztülék, és én XEH -vel adom be, akkor TMH -val adják vissza. Mindkét topikban, a fellelhető esetek zömében, "így" történt eddig.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz zolikaDB #39947 üzenetére
Ennyi ,egyszer beállítod aztán működik minden. Elhiszem hogy a megszokott és bevált dolgokról nehéz lemondani ,de nyitottnak kell lenni az új dolgokra.
Plusz azért a rendszer up to date a sok kártevő miatt meg az appokat is az újabb rendszerekre fejlesztik.Sose sajnáld, szép volt jó volt ,ennyi.
Ja ,és ha valami nem világos kérdezz bátran! Nem kell kétségbeesni ha topikgazda ráncolja a szemöldökét.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Digiflex
tag
válasz zolikaDB #39573 üzenetére
Én is tapasztaltam érdekességeket, vettem itthon egy SanDisk Ultra 64GB-os microSD-t, artisjus, garancia, stb. Nagykerben volt 11 100 Ft. Made in Malaysia.
Vettem két ugyanilyet később Kínából. A kettő együtt volt 26.58 USD (most nézem, már csak 30-ért van darabja...)
És a legszebb, hogy jó 10 MB/s különbséggel gyorsabb a 2 Made in China. Előlapra azonos a három kártya, hátul meg a Made in.... felirat. De a két ócsó 37 MB/s, a drága 27 MB/s....
Lehet az ArtisJus belassítja(Ja, olvasni mind a három tud 92 MB/s-el.)
[ Szerkesztve ]
...
-
Kroni1
veterán
válasz zolikaDB #39266 üzenetére
Én sajnos azzal befürödtem. Rendeltem kettőt, dizájnban tiszta spigen, de olyan gyatra anyag, hogy a sarkokon kivül kb semmit se véd.. vékony, a két hosszanti oldalon ujjal simán elhuzom a helyéről, tuti semmot se védene esésnél. Bringán használom fix toknak, másra nem jó sajnos.
-
fornettisuti
veterán
-
Ferike81
senior tag
válasz zolikaDB #38452 üzenetére
Köszi. Nézek valamit kintről.
Más
Ha a Play Áruházban jön valamire hasznos frissítés letöltöm. Miután telepíti dob egy értesítést a sávra. Ez eddig is így volt. Ha viszont rányomok az értesítésre akkor begondolkozik jó 6-8 másodpercet mire megnyitja. Ez másnál is ilyen lassú? Vagy közrejátszik, hogy sok alkalmazás (35) van megnyitva? Soha nem söpörtem még ki a futó alkalmazásokat, mert eddig nem csinált ilyet. Lehet rá kellene vennem magam egy FR-re így másfél év nyüstölés után.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
thomson7575
tag
válasz zolikaDB #38374 üzenetére
A MM honlapján nem is lehet kapni sima S7-et egyáltalán. De a Westendben 100k-ért van feket meg asszem fehér színben is. Elvileg már csak pár darab van belőle.
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
gerner1
nagyúr
válasz zolikaDB #38329 üzenetére
Tetszés szerint felrakhatod bármelyik régióra kiadott firmware -t, amit a Samsung, SM-G930F -re adott ki. A leírásban benne van, hogy a két db CSC file -nak mi a jelentőssége (külön-külön), és hogy mikor(?), melyik használata a javasolt. Így az is, hogy Downgrade -hez az "alap CSC" file használata javasolt.
Amennyiben minden rendben, akkor mehet a Start.
-
-
-
törölt tag
válasz zolikaDB #37496 üzenetére
Igen, ez a gondolat van nálam is tartalékban: ahogy az S7 is kedvező áron, kifutó termék korában jött, úgy (ha lesz akkor kedvező lehetőség) az utód is egy majdani kifutó modell lesz. Pl.: S9. Ám ez nekem még a távoli jövő, nem kell vele törődnöm jelenleg.
Az én felhasználói szokásomhoz bőven jó egy korábbi zászlóshajó, vadonat újan, érdemi jótállással (az Abdul GSM és hasonlók nálam szóba sem jöhetnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik