Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digiflex
tag
Szaisztok!
Beleléptem én is a klubba... októberig még s3 minivel toltam naranccsárga fliptokkal
Aztán tettem egy kis kirándulást: Saomi Mi A1, Umidigi Z1 Pro, a gyereknek meg Vernee M5.
Tanulópénz... de már nagyon égő volt, hogy Párocskám S8-át kellett mindig elkérni, hogyha fényképezni akartam valamit. Na most ennek végre vége. (Különben a Umidigi-ben pozitívan csalódtam a kamerát leszámítva. Az a piros cucc egy sötét piros feket háttérképpel az amoled kijelzőn nagyon kúúl...)Én rögtön az ügyfélszolgálatot hívtam a két matrica miatt, de az itteni magyarázatokkal már elfogadható a dolog, esetleg valaki felvilágosíthatmá az ügyfeleseket is....
Nem terveztem, hogy rögtön ROM-ot cseréljek, ráadásul céges telekomos SIM-mel használom.
És az appok sem zavarnak, viszont ugye első naposan még sokszor kapcsolom ki-be a telót, és nagyon nem szeretem azt a telekomos fanfárt, amivel ez jár. Meg aztán ha bárhol előadáson, moziban stb. kikapcsolnám, akkor sem túl diszkrét ez így.
Szóval BestBuyOff-ban azt írták, hogy kapcsoljam ki a rendszerhangokat. Én ki is kapcsoltam mind a 4-et, ami a rendszernél van, de a fanfár így is szól... Valaki esetleg jobb ötlettel? Vagy marad a ROM csere?[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
Értesítési led...
mindenkinél ilyen harmatgyenge? alig pislákol, de a legrosszabb a Viber magenta (rózsaszín) visszajelzés esetén, mert akkor olyan, mintha a kéknek lenne még egy kis pirosas glóriája... elég gáz, ez sokkal jobb volt a 40ezres kínain
konkrétan ez néz ki úgy, mint valami kínai MP3 lejátszó ledje
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz gerner1 #33000 üzenetére
-5000, ha megszán még valaki a BestBuy OFF topickban egy DOMINO kóddal,
és neten rendeled meg. (csk beírod a kódot oda, ahol kéri, és tadammmm)így egészen pontosan 92680...
Kedd este 11-kor rendeltem, és sajna csütörtökre ugyan nem szállították ki a Corvin plázás telekom-ba, ahogy a rendelés állapotnál ígérték, de péntek reggel fél 10-kor jöttt az SMS, hogy mehetek érte.
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz Anulu79 #32924 üzenetére
Jelentem Anulu nyomdokain haladva már nálam is fanfármentesen üzemel a XEH rom.
Köszönöm mindenkinek a hasznos információ megosztását. Ez egy jó fórumtopik igazi értéke, hogy sok mellényúlástól megkímélheti magát az ember.Amúgy mintha 1-2 GB-tal több hely is lenne, mint amir a Telekomosnál rémlik F.reset után...
...
-
Digiflex
tag
válasz Burt1793 #33030 üzenetére
szerintem semmit nem szóltam le, egyszerűen csak pár napja van meg, és mivel eléggé maximalista elemző gondolkodású valaki volnék, igyekszem megismerni, hogy milyen eszközzel kerültem itt szimbiózisba az elkövetkező (remélhetőleg) x évre szólóan. Szóval, teljesen egy oldalon állunk...
...
-
Digiflex
tag
válasz Csocsesz75 #33068 üzenetére
Én is köszi, nálam bejött, a megvásárolt témák között megtalálta azokat az ingyeneseket, amiket még a telekomos rommal válogattam össze tegnap. Enélkül hiába keresgéltem ma...
...
-
Digiflex
tag
válasz #77646080 #33078 üzenetére
Ok, akkor tegyünk pontot a végére... ez tényleg ilyen, nem az én egyedi darabomnál csúszott el a led a luk alól. A Viber meg azért jó, mert az nem egy led-birizgáló progi, hanem elég széles kör használja, és alapból szép rikító rózsaszínre jelez ott, ahol tud ilyet a led.
De szerintem akkor ezt túltárgyaltuk, van olyan készülék, ahol a led ezeket a kevert színeket szebben mutatja, viszont a piros, zöld és kék fő színek itt is tökéletesek.Amúgy jött szépen nekem is a frissítés a tegnap felrakot XEH rom-ra, miután rákerestettem.
...
-
Digiflex
tag
válasz retroid #33116 üzenetére
Ezt az oreo éhséget nem tudom megérteni ... (-vegyél a boltban, ha nem bírod nélküle :-) )
A telfonra meg jó eséllyel jön majd egy rakás bug...
vagy valaki mondjon már 2-3 olyan dolgot, amitől az oreo annyira várós(5.1 collon nem nagyon fogok pip-ezni, annyira már nem jó a szemem....)
...
-
Digiflex
tag
válasz fornettisuti #33148 üzenetére
Az értelme annyi, hogy pofára ejtés esetén esetleg megúszhatja a kijelződ... amúgy tényleg nem tesz jót a telefon szépségének...
tudom, nem kell pofára ejteni, és nem is szoktam, de sosem lehet tudni...
Én ebből rendeltem, mejd meglátjuk milyen lesz....
-
Digiflex
tag
válasz fornettisuti #33150 üzenetére
... én egy db kérdőjelet látok a hozzászólásodban, előtte a kérdés: "mi értelme"
igyekeztem pedig erre adni a választ, de ha nem sikerült, akkor így jártam, legközelebb nem fogok próbálkozni.Közben megjött a 2 db Brotec fóliám, de már felrakás előtt látszik hogy nagyon nem ér ki a szélére, pedig a Mi A1-nél ez volt a legszélesebb. Hát akkor ezzel is így jártam...
Igazából a ClearView tokhoz nem is kellene fólia, csak van egy gimballom, meg tripodok, és fotós állvány, amikbe nem megy bele tokostul. Ezért bepróbálok majd rá egy vékony szilikont, meg ezt a fóliát is rárakom.
A tokba-ki be, állványba ki-be rakosgatás nem éppen életbiztosítás, úgyhogy aközben ezek lesznek rajta...JA: ha valaki elegánsan akarja megtoldani az akkuidőt, ez most féláron van. izé volt...tényleg: (legalább ezzel jól jártam )
Samsung EP-TG930B Galaxy S7 Back Pack Tok 5.1" - Fekete 9 200 Ft 1 db 7 244 Ft 9 200 Ft Várható érkezés:
2018.01.30.
Fizetendő összesen: 7 244 Ft 9 200 Ft[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz #77646080 #33201 üzenetére
Ja, de az a Telekomos firmware nagyon felhúzott a restartoknál.... mindegy, megoldottam, most már kellemes
XEH rommal megy, és arra is megjött szépen az OTA frissítrésMÁS
átvettem az asztali vezeték nélküli töltőt, ami ennyiért teljesen szuper, ráadásul van egy állandó helye a telefonnak az asztalomon.
DE azért ha tartozékkupon nélkül majd 20ezres áron kaptam volna, eléggé morcos lennék azért, hogy 220v-os egység az NINCS benne, de még egy nyavajás kábelt se tesznek mellé...... Így most megy szépen a számítógépről, de azért ez milyen már... még jó hoogy egy USB-C-apa Micro-USB anya átalakító volt benne....[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz gerner1 #33206 üzenetére
dominó kóddal ma még 92680 (BestBuy OFF topikban még ma is van rá esély, hogy kap kódot, aki kér)
új 5090 Ft-os előfizetéssel, 24hó hűséggel meg nekem 70400-at mutat....[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz teleahocipöm #33227 üzenetére
nagy??? ettől kiseb telefont már nem nagyon gyártanak, jelenleg az 5.5, meg a 18:9-es 6-osak (5.99) a trendik.
Az S7 egy kifejezetten KICSI telefon, persze a felbontása nagy, de arra meg semmi szükség.......
-
Digiflex
tag
érdekes, ezen a vezeték nélküli töltőn egész korrektül meg tudták csinálni az RGB ledet....
ok, tudom, már túl vagyunk rajta...
-
Digiflex
tag
válasz adalbert1 #33241 üzenetére
3 hónapja hassználok Xiaomi Mi A1-et... kb P10 lite kategória.. és ha akkor amikor vettem, lett volna ennyiért s7 de nem volt.... akkor még az A5-2017 volt az opció, de hirtelen felment az ára 95 köré... szóval most +20-ért kapsz valamit, ami működik, van szervize, van hozzá minden. de hajrá, lehet, neked az jön majd be...
...
-
Digiflex
tag
válasz adalbert1 #33251 üzenetére
nem tudom, min vagy felháborodva, csupa olyan kérdést tettél fel, amire 1-5 oldalt visszaolvasva megtalálod a válaszokat, ennek ellenére egyet megválaszoltam. Ha ez téged zavar, hogy válaszolok a kérdésedre akkor inkább ne kérdezz... engem is leugattak másik fórumban, mert olyat kérdeztam, amire korábban ott volt a válasz, és jogosan. Van elvileg kereső is, meg ilyenek.
Van link app-ra, ami megmindja mikor és hol gyártották a telefont, és eddig senki nem kapott használtat újként a Telekomtól itt a fórumon, de a két zárószalag ügye persze elbizonytalaníthat, ha nem olvasol vissza.
Ami meg engem zavar, az ez a hepciás hozzáálás, hogy az "orruk előtt" fogod kinyitni, és már előre az ügyintézőt emlegeted... na mindegy, nem vagyunk egyformák....
-
Digiflex
tag
válasz nggabi #33266 üzenetére
Ez mit jelent? nem lehet majd felrakni más hivatalos fw-t sem? vagy csak korábbit??
nekem a verziók vége kicsit alacsonyabb, és nem talált frissítést a keresésre.
(...DRA9/...DQJ1/....DRA9 az aktuális verzió nálam XEH fw-en a pár napja talált OTG frissítéssel)ja még annyit az előző hozzászólásomhoz, hogy az ügyintézőnek semmi köze a te zárt tasakban érkező csomagodhoz, ő csak egy átvevőhely, mint pl egy benzinkút , max taúnak kérheted fel, és közvetlenül a Telekomnak küldheted vissza a cuccot 14 napon belül akár azzal az indokkal is, hogy meggondoltad magad.
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz gerner1 #33276 üzenetére
De ugye a neten még csak a decemberi XEH csomag van fent, akkor azt még fel lehet tolni úgy is, hogy már felment a Telekomos TMH-ra ez a legutóbbi frissítés??
ha mégsem, akkor mi történhet? ugrott a KNOX szűzhártya-számláló, vagy be sem bootol??
(mondjuk kész mázli, hogy rászántam magam már szombaton, és azóta XEH vagyok )Ez azért lenne fontos, mert akik még csak most veszik át, és meg akarnak szabadulni a Magenta firmware-tól, gondolom egyszerűbb ha rá sem engedik az OTA frissítést...
(a Telekom firmware is KÁRTYAFÜGGETLEN, tehát nem létszükséglet az átállás)
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
-
Digiflex
tag
válasz zolikaDB #33360 üzenetére
Pedig mit görcsölnek a Mi A1 kamerán, a topikban, hogy most az jó, vagy nemjó.... Addig amg nem használod a jobbat, addig nem fogod tudni összevetni. Meg a kijelzők.... le kell tenni egymás mellé, el kell indtani egy demo videot a youtubon, és akkor van nagy hallgatás, meg khm-khm-ölés. Az amoledet olyan nagy divat lett újabban fikázni... savanyú a szőlő...
ja, amit már több éve megszoktam régebbi samsung-nál, és azóta is hiányzott, az az "Intelligens jelzés", hogy ha volt valami kapás, és megemelem a telefont akkor rezdül egyet... ezt hogy nem tudják összehozni máshol??
(olyat tud külső app, hogy x másodpercenként rezeg, ha kell, ha nem, de nincs összehozva a mozgásérzékelővel... nem értem miért ilyen nehéz ez.)
A beégéssel amúgy nem hiszem, hogy gondom lenne ezzel a kezdőképernyővel
(alapból az ilyen nem túl harsány kivitelt cspem)[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz zolikaDB #33367 üzenetére
Naná, hogy OIS... már a keresőben érezheted, mert amikor elindulsz jobbra, vagy balra finoman, mindig egy kicsit később mozdul csak a kép.
Nem tudom, mivel ütközhet nálad, utána kellene olvasni, vagy próbálgatni. nálam engedi bekapcsolni, és be is van:amúgy videóra FHD/60fps a tuti... már csak ezért megérte ez a teló.
Egyébként amit még ajánlok fotózáshoz, az egy bluetooth egér nagyon sokoldalúan használható, állványon pl. nem kell az a két sec késleltetés sem, hogy ne rezegjen a cucc, merthogy hozzá sem kell érni, úgy tudsz álltani egy csomó mindent.
(Most ismerkedek a smoothQ gimballal, de az app.-ja már megszivatott párszor. Csak kézből így is nagyon jó.)
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
Szia!
korábban volt linkelve gyári fólia Edigiálban, elvileg ez is az, csak olcsóbban
még nem raktam fel, de az edigital-boltban rápróbáltuk, és teljesen kiér a szélére, csak felül meg alul van nagyobb kivágás a hangszóró, illetve a home-gomb miatt
2 db van benne, de ez nem edzett üveg. Igazából a pontszerű ütésektől kell védje, arra remélhetőleg ugyanolyan jó....
-
Digiflex
tag
ok, akkor a videót tesztelem még, de eddig az időjárás nem igazán akart besegíteni....
Ma megjött hozzá a nagylátószögű, meg a zoom előtét lencse. Ha azt veszem, hogy még egy tuti erős, vékony és peremes gyári hátlap-tokot is kaptam, akkor ez is bestbuy... (persze az Edge-hez még ettől is olcsóbb)
A nagylátoszög tényleg nagy[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz x1port #33423 üzenetére
Nincs itt semmi beégés, legfeljebb tényleg a telód képernyőjén, de azért legalább nem túl sok a hasonló eset itt most. Én még nagyon új vagyok a szeren, de az összefoglaló szerint:
"Garanciában, kerettel együtt cserélik a kijelzőt, amíg garanciállis a készülék."
esetleg járj utána...
én eleve nem szeretem a túl sok infót a kezdőképernyőn, ezért "sötét ikonokat" állítottam be a nova launcherbe, a flip tok nyitása-csukása során úgy is látszik fehéren pár másodpercig.
...
-
Digiflex
tag
válasz Anulu79 #33428 üzenetére
Én az open camerát próbálgatom, de nem sok újat tud a gyárihoz képest...
A gyáriban sem rosszak a kézi beállítások, de ma pl. próbáltam naplemente-timelapse-ot csinálni, és a gyári kicsit megszívatott. Vagy kézi beállítások, vagy superlapse...
Sajnos ha a superlapse automatán megy, akkor gyakorlatilag nincs naplemente, mert még egészen sötétben is automatikusan kompenzál így egy fél órán át ugyanolyannak látszott az ég....
Ennek majd még nekifutok egyszer...
Igazából olyan camera-app lenne érdekes, amiben van B idő, vagy legalább több tíz másodpercnyi záridő, de attól tartok ezt nem támogatja a hardver....
-
Digiflex
tag
-
Digiflex
tag
válasz zolikaDB #33439 üzenetére
Hát, pedig eddig az egyetlen, amit az A1-ben sajnáltam, az a bokeh (portré) mód, ami kifejezetten jól működött náluk. De ezzel a korábban belinkelt Pixel kamerával is egész jópofa az életlenítés....
(Arnova's 5.1.018_v1.6: GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.6)feltettem pát próbálkozást vegyesen...
...
-
Digiflex
tag
válasz Snowy_owl #33499 üzenetére
én már fel is raktam, kellett minta-kérést állítani a restartra, de utána simán felment a decemberi legfrissebb nembéta. Már csak azt nem tudom eldönteni, érdemes-e ragaszkodnom a megszokott és (125 Ft-ért) megvett Nova launceremhez...
Amúgy ezektől a témáktól besokalltam kicsit, amiben jók a "csempék", abban idétlenek az ikonok, és fordítva.... a keresésbe mindig visszatolja a fizetőseket, szóval baromi frusztráló, ha esetleg valakinek van valami jól bevált sötétebb tónusú felfedezettje, megoszthatná, hátha megtetszik.
Az elég jó viszont, hogy a samu acc-od alapján akár reset után is kilistázza, amiket korábban már letöltöttél
(3pötty, saját oldal, megvásároltak... és itt találod az ingyeneseket is )
...
-
Digiflex
tag
válasz zolikaDB #33691 üzenetére
Nálam most is itt van mind a két telefon (S7 és Mi A1), gondoltam, amíg nem használja más a cégnél, addig nyúzom én az A1-et tovább a napi teendőkre, az S7-et meg fotózásra, játékra, ismerkedésre. Szóval, kérdezzetek bátran első kézből tudok válaszolni. Sajnos túl sok időm nincs összehasonlító tesztet, meg egyéb időigényes videókat gyártani, de azért próbálok minden hasznos infót megosztani,
(jé mégsem lettem letiltva??)
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
válasz terra052 #33714 üzenetére
van az nekik, csak nem negyedáron, mint az Edge-hez, de a Samsung shopban sem sokkal drágább.
Az ebay-es árakhoz mérten ez sem rossz... amúgy a nagylátószög az, ami miatt érdekes, mert a zoom az úgyis ott van digitálisan, a felbontásból adódóan.
De az hogy egy szobát le tudsz fényképezni egy képpel, az sokat jelenthet pl. egy ingatlanosnak......
-
Digiflex
tag
válasz SirRasor #33719 üzenetére
A win 10-nél rendszeresen driver probléma jöhet elő (sárga felkiáltójel az eszközkezelőnél, és a frissítésnél elakad)
egyszerű a megoldás:Windows könyvtár -> INF könyvtár, itt megkeresed a 26 kB méretű wpdmtp.inf fájlt rákattintasz a jobb egérgombbal és a második menüsor menüsor: telepítés (install)
utána jó lesz. Főleg sok (2-3) különböző telefon csatlakoztatása után szeret meghülyülni
...
-
Digiflex
tag
Sziasztok, nézegetem a telekomos garanciapapírt, meg a számlát... szerintetek rendben van az, hogy arra a napra vannak kiállítva, amikor ejjel 11-kor megrendeltem?? 2 napig elbírálás alatt volt ezután a státusz, +1 következő napon szállításra várt, és 4, azaz négy nap múlva szállították ki. aznap vetterm át, és fizettem ki, de az van az emailban, hogy akár még 5 nappal később is átvehettem volna. Azért ez sokat számíthat, ha majd letelik az a szűk két év... meg különben is.... szerintem max akkor írhattak volna ilyen számlát, ha rendeléskor fizetek, vagy amikorra kellett volna, amikor átadták a futárnak.
A garancia meg az átvételtől, nem???(Ja, és pár kommenttel korábban írta valaki, hogy elküldték a szervízből, mert nem stimmeltek a dátumok a papíron, meg a garancia regisztráción.)
[ Szerkesztve ]
...
-
Digiflex
tag
igen, ugyanaz a nap...
azért ezt érdemes volt tisztázni, bár még mindig méltánytalannak érzem kicsit.Megnéztem a mysamsungban a garancia napja a pdf szerinti, de a vásárlásé nem. Sajnos nem emléxem már, hogy én pötyögtem-e mellé, de változtatni most nem tudok rajta. Törölni, meg újra regisztrálni pedig lusta vagyok.
Remélem ebből nem lesz galiba, ha esetleg egyszer igénybe akarom majd veenni...
...
-
Digiflex
tag
válasz nightzone #33793 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha nem működik, elég oda a normál töltés mert durván tud melegedni a legtöbb gyorstöltő...és ha jól látom, nincs benne ventillátor, meg valószínűleg hőkapcsoló sem... de javítsatok ki, ha nem így van...
épp tegnap próbáltam egy Sandberg-et, és pár perc alatt lett vagy 60fok. nem tudom így érdemes-e egyáltalán erőltetni. Ha olyan micro-USB kábellel kötöm össze, amiben nics adatbekötés, akkor normál módban tölti csak, de úgy legelább csak a lanhyos szintig melegszik....
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest